sunnuntaina, huhtikuuta 02, 2023

Suomi ydinasesodan taistelualustana ja eturintamana?

 na|2516|400646|to


Kuva: ~ https://www.aamulehti.fi/kotimaa/art-2000008986346.html - otsikoltaan näin: 

"

Yhdysvaltain laivaston maihin­nousu­tukialus USS Kearsarge on saapunut Helsinkiin –

-toimittajina Antti Haavisto/STT ja Onni Niemi.


***


Suomi lähemmäksi ydinasesotaa - Natoon liittymisen johdannaisena?

"Ydinsota on ollut lähellä syttymistä monta kertaa – vahingossa. Ja ydintuhon riski kasvaa," -Suomen kuvalehti - LINK ~ https://suomenkuvalehti.fi/ulkomaat/tama-ei-ole-harjoitus-ydinsota-ollut-lahella-monta-kertaa-vahingossa/ - - 

Suomi liittynee näillä näkymin Natoon - tuohon USA' n sotilasjohtajuuden alla toimivaan sotiin varautumisen liittoon --- vain Turkki on enää kantona kaskessa ja esteenä Suomen puolueettomuudelle! Ehkä ei kohta sekään?

Yhdysvallat on ainoa valtio maailmassa, joka on käyttänyt ydinaseita omien intressiensä mukaisesti - tappaen noilla "maailmanlopun aseilla" parisataatuhatta japanilaista, lähinnä siviilejä Hiroshimassa ja Nagasakissa vuonna 1945.

__
Nyt suomalainen tietoistarkoituksellisesti ohjaava manipulaatiomedia - mediapoolin viitoittamana maalaa tuon ydinaseuhkailun Venäjän niskoille ---

[ https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009481531.html -, IS-otsikoituna näin: "Kommentti: Vladimir Putin leikittelee taktisilla ydinaseilla – niiden käytöllä olisi kammottavat seuraukset meille kaikille"
-toimittajana Timo Paunonen]

__
Ydinaseista osaa parhaiten puhua niiden ainoa käyttäjä - Yhdysvallat ja ainoat niiden uhreiksi joutuneet - japanilaiset siviilit

Ydinaseen käyttökynnys on korkea, ja siksi niiden ei saisi millään muotoa olla edes taktiikan ja osa-alueelliseen offensiivin käyttöuhka |1 - vain strateginen uhkaelementti on ylläpidettävä tasapainotekijä (niin sanotut strategiset mannertenväliset ydinohjukset), ettei se suuri maailmallinen "maailmanlopun" ydinsota syttyisi |PS.

|1 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2023/03/ajetaanko-suomea-sotaan-viron-kautta-ja.html -


Tätä maailmanlopun uhkakuvan toteutumisestoa vartioivat tahoillaan kaksi ydinasesuurvaltaa - Venäjä ja Yhdysvallat

Kiina on nousemassa kolmanneksi ydinaseiden taisteluvoimaksi - hyvin määrätietoisesti, tavoitellen johdonmukaisesti omaa populaatiollista osuutta Pallomme käytöstä ja kohtaloista - siis suhdeluvulla 1,4/8,0 - vastaava US' n suhdeluku on 0,36/8,0 ja Venäjän 0,15/8,0!

Nyt Helsingin Sanomatkin haluaa leikitellä ydinaseilla |2, selitellen, ettei se meitä kosketa - olemmehan allekirjoittaneet ydinsulkusopimuksen |3, mutta emme Ruotsin tavoin ICAN [ https://www.icanw.org/ - ] ydinaseiden YK-kieltosopimusta |4, jonka jo puolet Maapallon valtioista on ratifioinut!

|2 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/05/leikitellaanko-naton-kautta-jo.html -

|3 ~ https://www.finlex.fi/fi/sopimukset/sopsteksti/1970/19700011/19700011_2 - 

|4 ~ https://yle.fi/uutiset/3-10692326 -, otsikoituna näin:
"USA uhkaa: Puolustusyhteistyö voi vaikeutua, jos Ruotsi allekirjoittaa ydinaseet kieltävän sopimuksen"
-- Samasta syystä ei Suomikaan ole todennäköisesti ICAN YK-ydinasekieltoa allekirjoittanut, eikä enää voi allekirjoittaa, sillä se romuttaisi Nato-hakemuksen ja sen myötä liittymisen. Miten Ruotsin käy - onko se jo etumatkalla meihin?


__
Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo ja hänen aseenkantaja, demareiden puheenjohtaja ja PM Sanna Marin eivät ole poissulkemassa mitään ennakkoon rajoitteita Nato-hakemuksen osalta - jopa ydinaseita ei haluta kieltää - saa nähdä miten Ruotsi omassa hakemuksessaan asian tulee ilmaisemaan. Kerrotaan, ettei haluta kategorioida ..



Kun puhumme Suomessa ydinaseista -

.. on niiden sijainti jo nyt erittäin lähellä rajojamme. Venäjän Kuolan niemimaalla sijaitsevat Venäjän Pohjoisen laivaston nuo suurydinsodan estojärjestelmät |5 - uhkakuvina, lähinnä amerikkalaisille, ettei suursotaa kannata aloittaa.

|5 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2019/11/venajan-ydinaseiden-voima-kumpuaa-veden.html - .


Nuo Kuolan tukikohtien estojärjestelmät tunnetaan strategisina ydinsukellusveneinä -

Borei-ydinkäyttöisinä sukellusveneinä, joiden kunkin jopa 16 mannertenvälistä ydinohjusta ovat tuhovoimaltaan enemmän kuin 10 kertaa Hiroshimaan amerikkalaisten pudottama atomipommi, mikä jo yksistään tappoi kaikkiaan yli 80 000 -lähinnä siviiliä!



Nyt kun Nato-hakemus on selvitetty ja takit poliitikkojen osalta käännetty, presidenttiä myöten -

.. onkin aiheellista tarkoin miettiä miten Venäjä varautuu nyt uudessa mahdollisessa tilanteessa, jossa Naton ainaissotilasjohtaja US tulee Kuolan niemimaan viereen - vain Lapin lentokentiltä noin 13 minuutin lentorynnäköinnin päähän noista Borei' den tukikohdista.

Onhan USA jo suomalaisten mediatiedon pohjalta kertonut |kuva 1, että juuri kriisin aikana USA tarvitsee Suomen alueita - onko tämä jäänyt huomaamatta joukkopsykoosissa olevalta valtiojohdolta?

__
.. tässä edellä tuo tarpeen syy on nyt sitten esitetty. Se on meille se vaarallisin Nato-uhka - todellinen uhka, jota poliitikkomme eivät todennäköisesti ole osanneet edes huomata - mediaväestä puhumattakaan. Siksi sujuvasti tämäkin HS-artikkeli https://www.hs.fi/mielipide/art-2000008808060.html -, otsikoituna näin:

"Natossa Suomen on opeteltava puhumaan ydinaseista" - laukoo näkemyksiä ydinaseista!


PS. Tällä ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2015/02/nato-isantamaa-mou-poytakirja.html - Nato - Isäntämaa pöytäkirjalla viitoitettiin jo tietä Natoon (se oli TP Sauli Niinistön hyväksymä, sillä ilman sitä Puolustusvoimamme ei olisi voinut MoU' ta allekirjoittaa!



Tuo Nato - Isäntämaa ei kiellä ydinaseiden tuontia maahamme - Suomeen!



Kuva 1



Mediateksti ei lupaa meille hyvää - jostain syystä tuohon liittyvää leipätekstiä ei enää Google löydä! 

*****




__
109155



|  75  SUOMI24  309  |  SUOMI24   |  VU  |  FB  |  Vapaa sana  |  FB BLOG  |  Twitter  |  



__




2




***



__

ILU-MEDIA

IJL-Productions



Kansalaiskirjoittaja



Ilkka Luoma

YMPÄRISTÖTEOLLISUUS

https://www.ymparistoteollisuus.com

xxxx



https://jontikka.blogspot.com

HS-kirjoitusten IJL-kommentointia






Ei kommentteja: