lauantaina, kesäkuuta 24, 2023

Mihin kokoomus-ps hallitus kykeneekään?

 kok|2579|414010|ps



Tapahtuiko tässä uudesta hallituksesta ja sen hallitusohjelmasta koko kansan k*setus -jää nähtäväksi!

Se näyttää kuitenkin jo suhteellisen selvältä että vanhukset, vähäosaiset, työttömät, ja työhön kykenemättömät joutuvat maksuhenkilöiksi ja lopulta unohdetuiksi --- mihin katosi inhimillisyys ja huoli koko kansan osalta. Nykyhallituksen malli elää ei ole sopusoinnissa todellisten tasa-arvojen näkökulmista --- ja ei vain Elämänsä ansainneet vanhukset, vaan lapset, nuoret ja huomisen kotimaaturvallisuus -koulukiusaaminen ja -väkivalta rehottavat yhä jyrkemmin!


Miten uusi hallituksemme aikoo hoitaa hyvin vakavan SOTE-alueen - miten huolehditaan henkilökunnan jaksamisesta ja motivaatiosta?!


PUREKSITTU PURRA

***


  -- vai romahtaako alkuunsa?

Kokoomus saa nyt näyttää mitä merkitsee työ, onnellisuus ja pyrky aina vain suurempaan kasvuhokemaan -"kurkun leikkaajina"!

Yle-otsikko ingresseineen: "Pekka Seppäsen kolumni: Orpo leikkaa, mutta ei hyvätuloisilta
Kotitalousvähennyksestä ei ole mitään hyötyä, paitsi pienelle hyvätuloiselle vähemmistölle, pohtii Seppänen.
"
-löytyy linkin ~ https://yle.fi/a/74-20037485 - alta,
.. herättävän ajatuksen antajana Pekka Seppänen.

__
Kokoomusjohto on aina vieroksunut työnlaistajia, eikä ole yleensä edes jaksanut syvällisemmin tutkia miksi tätä "työn vieroksumista" todellista työkyvyttömyyttä esiintyy

Kokoomuksen sijasta vasemmisto, SDP, vihreät ja osin keskusta osaavat katsoa yhteiskuntakehityksen varjoisalle |0 - vähemmän ostovoimaiselle puolelle ja ymmärtää inhimillisyyttä osoittaen poliittisia almuja myös heikompiosaisille.


|0 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2005/05/aurinko-voisi-paistaa-mys-varjoisalle.html -
|0 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2006/06/ihmisi-kuluu-loppuun-taistelussa.html -


__
Kokoomus haluaa luonnollisesti tukea ja hyviä äänestäjiään,

.. jotka ovat suurimmalta osin materiaalisia menestyjiä, ainakin rahallisesti, kulutuksellisesti ja ovat suurimpia haitallisen ympäristöjäljen jättäjiä suuren kulutustottumuksensa pohjilta.

Kokoomus on hyvin tyypillinen läntisen yhteiskuntakehityksen kasvuhokijoiden |1 ilmentymä sen omanlaisessa näyttö- ja vertailutaloudessa |2 - on saatava lisää, nopeammin ja suuremmissa erissä.

|1 ~ https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/ilkkaluoma/228689-kasvuhokema-on-saavuttanut-maalliset-rajansa/ -
|1 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2020/04/muutummeko-kasvuhokemasta-vahentamisen.html -
|2 ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/17899881/mita-tuo-naytto--ja-vertailutalous-onkaan -
|2 ~ https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/ilkkaluoma/250179-naytto-ja-vertailutalous-mita-se-on/ -


__
Kokoomusta ei juurikaan kiinnosta yhteiskuntamme huonompi osaiset; vain sen poliittisen pienoisvälttämättömyyden osalta ..

.. tosin kokoomus haluaa kaikkien aikuisten tekevän työtä, mikä on - totta kai - valtion- ja kuntatalouden osilta se lähes ainoa merkittävä sanallisesti rehti keino tuottaa riittävästi verotuloja! 


Riittävästi voittonälkäisille jaon jälkeen myös jaettavaksi ostovoimallisen yhteiskuntaylijäämän almurippeinä huonompi - vähempiosaisille, jotka ovat paljolti ihmisiä, jotka eivät voi osallistua työhön, vaan ovat oikeasti sairaita tai työkyvyttömiä. Rehellisesti laiskoja on lopulta hyvin pieni prosentti ihmisyhteisöllisestä yhteiskunnastamme.

Kokoomuslainekin voi sairastua ja kokea työkyvyttömyyttä tai sitten joutua voittonälkäisten omistajien sopeutusneuvottelujen päätteeksi vastentahtoiseen työttömyyteen, josta voi monien syiden myötä olla vaarana lipsahtaa toimettomuuden putkeen, josta ei ole paluuta yhteiskuntatuottavaan verotulojen tuottoputkeen!

__
Nyt kun olemme saaneet aivan uuden oikeistointoisesti pontevoituneen hallituksen,
.. on aika kirjoittaa asiat niin kuin ne todellisuudessa ovat ja jättää turha poliittinen kokoomusjargonia vähemmälle -

- on tullut aika katsoa todellisuutta silmiin ja nyt se nähdään uuden PM Petteri Orpon johtamasta hallituksesta, jolle jo asiantuntijoiden tahoilta on povattu lyhyttä ja riitaista toimintakautta, koska perussuomalaisilla herää omatunto heidän todellisia äänestäjiään kohtaan -

.. nythän PS pelasi pelinsä paljolti 'ministeri-audien' takanahkasohvien vuoksi - on kiva katsella sieltä "mualimaa" - uusin silmin, ja näin päästä kokemaan jotain sellaista nektaria mitä lopulta kaikki kynnelle kykenevät haluaisivat kokea ja nauttia - entä se yhteiskuntavastuu, vastuu äänestäjille ja vastuu inhimillisyydestä?


Entä sitten kristilliset, joiden hallitusinto oli käsin kosketeltava - haluttiin 'audin-takanahkapenkille' paikka myös kirjalle, joka antaa perustavat lait jo kymmenenä käskynä, osapuilleen näin:

"Älä himoitse lähimmäisesi omaisuutta .. "

__


117829



|  56  SUOMI24  301  |   VU  |  FB  |  Vapaa sana  |  FB BLOG  |  Twitter  |



Wilhelm Junnila



__

Kuvakertomus 

- mistä tultiin, missä mennään ja minne päädytään -arvoituksellista, mutta tiedettyä ---

 

kertomaan enemmän kuin 10 000 sanaa - hirtehisellä huumorilla, mutta yhteiskunnallisella vakavuudella - huomisen ankeudesta, johon nyt näytettäisiin ajautuvan lopulta riitelevän hallituksen kautta, kun Suomella ei ole Maan Isää ja Johtajaa, johon tiukankin paikan tullen luotetaan --- heräävätkö nyt perussuomalaisia äänestäneet vaalilupausten pettämiseen?


__

"Kokpersu" -hallituksen esi-isät --- ensin Jyrki Katainen -kokoomus ja "tuulen tuomat rahat" .. !




__

"Kokpersun" esi-isiä lisää: Timo Soini (" .. miten te kehtaatte, ja kyllähän te kehtaatte .. ") sekä panssarijuntta ja 1941-uhoisti Jussi Halla-aho




__

Uusi eduskuntamme puhemies - 1941-uhoisti Jussi Halla-aho viljelee Venäjän uhkaa ja lannoittaa jopa vihaa venäläissotilaita kohtaan -näinkö, kysyy kohta kansa, kun herää raskaasti manipuloidusta Ukrainan itäslaavisodasta ---




__

Nyt "Kokpersu" -hallitus tukee kulutushokemallista näyttö- ja vertailutaloutta tulevina hulluina päivinä"!




__

Kansan kruunaama Suomen kuningas - mediassa utopioihin nostettu TP Sauli Niinistö oli merkittävä osa operaatiosta, jolla Suomi vietiin Naton jäsenyyden kautta huomisen mahdolliseksi taistelualustaksi - ponnekkaan joukko- ja sotapsykoosin voimalla -unohtaen kysyä kansaltamme mitä me oikeasti haluamme - emme saaneet kansanäänestystä Natosta - kuten eivät ruotsalaisetkaan -ainakaan vielä!




__

"Minullakin oli roolini kun ujutimme Suomen kansan Natoon - toivoen Venäjän pakonomaista häviötä -lennähdin myös Ruotsiin nahkarotsin voimalla jenkaamaan Ruotsia Natoon, sen yli 200 vuotta kestäneen rauhanajan päätteeksi --- voitin kuitenkin todellisuudessa vuoden 2023 eduskuntavaalit ja nyt odottelen Naton eteisessä pääsyä sen pääsihteeriksi" -näinkö kirjoihin on jo aiemmin merkitty, palkkioksi niistä Sanna Marin' in sotaisista puheista -Venäjää vastaan, ja Suomen kohtaloksi?


"Olin niin innoissani - toin NN-voimaa Suomeen!"




__

Minne ne valtion rahat nyt katosivatkaan - vai maksammeko lainkaan noita Korona- ja Ukraina-velkoja Euroopan Keskuspankille -näinhän jo vasemmistosta on kuiskuteltu ---, ihmettelee maallisen mammonan esikuva ja paljolti "isä Buntan" ja omilla ansioillaan voittanut Sammon takoja - Björn Wahlroos. Onko elämä sittenkin yhtä pokeria - kun on kuitenkin lopulta aina pelattava niillä korteilla mitä käteen on jaettu?




__

Vastavoima hulluille päiville -näinkö tämä todellinen tieto kansamme eduksi ja päättäväisyys katsoo presidentti Urho Kekkosen viereltä -tuoden uutta uskoa kansakuntamme yhtenäisvoimaan ja tulevaisuuteen olla itsenäinen ja sotilaspoliittisesti puolueeton täällä idän ja lännen vedenjakajalla -kuvassa Paavo Väyrynen, jolle nyt kerätään vahvuudella kannatuskortteja ensi vuoden presidentinvaaleihin ---


 




__

Näiden kolmen kanssa meidän on tultava toimeen ja saatava heiltä luottamus -kaikin keinoin. Nykyinen TP Niinistö tuhosi osaltansa suhteet suureen, maailmallisesti itäiseen ihmiskuntaan -valtioina, Venäjä etunenässä. Tuo tuho saattaa kolahtaa vielä omaan nilkkaamme ja kansa kysyykin kohta - miten Sauli Niinistö tulee omalta osaltaan kantamaan vastuuta kansalaisiamme kohtaan, kun asiat saattavat luisua hallitsemattomuuteen ja suureen uhkakuvaan kansakuntamme kohtaloksi --?


PS. Kuvassa oleva US-presidentti Joe Biden saattaa vaihtua yllättäen mediamme mukaan ristiriitaiseen Donald Trump' iin --- ?!


 




__



Ei kommentteja: