torstaina, kesäkuuta 08, 2023

II - HS manipuloi raskaalla kädellä Suomen kansaa?

H|2571|412292|S


"Hienostuneesti ja valistuneesti" jenkaavaa manipulaatio-propagandaa - mutta miksi, onko sopulimainen joukkosotapsykoosi revennyt toimittajapaniikiksi --- ?!

***HS suitsuttaa suhdetta - myös kaupallisesti juuri Yhdysvaltojen suuntaan!

Muistammeko ~ https://yle.fi/a/3-5149966 - ?
"Matomäki: CIA kaatoi Rauma-Repola Oceanicsin"

__
HS-ote: " .. ”Me jaamme samat periaatteet ja uskomme, että jakamalla tietoa ja näkemyksiä molemmat voivat hyötyä siitä.” .. "
https://www.hs.fi/talous/art-2000009634456.html -
Otsikoituna:
"USA himoitsee Suomen akku­­mineraaleja, ja syy löytyy Kiinasta
Yhdysvaltain ulkoministeriön talouskasvusta, ympäristöstä ja energiasta vastaava alivaltiosihteeri Jose W. Fernandez kehuu Suomen ja Yhdysvaltojen yhteistyömahdollisuuksia.
"
-toimittajana Juha-Pekka Raeste


__
Eikä vain kaupallisesti - vaan myös sotilaallisesti!
Usein kuva kertoo enemmän kuin 1 000 sanaa! -kuten tässä aitokuvassa!
-Kuva lähikaupan lehtitelineestä -IJL-Productions.

**


[20U22] -- Suomalainen media on lietsonut sotapelkoa meihin propagoivalla manipulaatiolla - Helsingin Sanomat on nyt ajassaan merkittävä manipulaattori

Tämän vastinkirjoituksen tuotti lukukokemus, jossa aiempi HS-vastaava päätoimittaja Kaius Niemi tilitti sodan pelon olevan turhaa -
.. tarkoittaen varmaankin Naton ja Yhdysvaltain suojelua - isällisesti asein pullistellen, joista uutisoidaan miltei pieni kastehelmi etumuksissa -

.. tämä entisen HS-VPT Niemen juttu löytyy täältä:
https://www.hs.fi/mielipide/art-2000008988824.html -
HS-otsikkoingressiltään näin:
"Tutkimuksen mukaan lähes puolet suomalaisista pelkää nyt sotaa tai sodan uhkaa. Vaikka ympäröivä tilanne tuntuisi ahdistavalta, turvallisuustilanne Suomessa on itse asiassa paranemassa, asiantuntijat vakuuttavat.".


--
Tämä kansakuntamme mielipiteiden, ajatusmaailmojen kuin pelkojenkin ruokkiminen ja lannoitus alkoi suomalaisesta mediapoolista - yhdessä Helsingin Sanomien ja valtiollisen verovaroin ylläpidetyn Yleisradion (Yle) kanssa jo ennen Ukrainan sotaa.

Venäjän hyökättyä Ukrainaan 02/2022, siitä saatiin HS-medialle herkullinen kohde tämän systemaattiseen sodan pelon luontiin ja Venäjän uhan ruokintaan.


__
Pelkojen ja uhkien HS- ja Yle-lannoitus on uponnut toistaiseksi suotuisaan kansalaismaaperään -


.. ilman kansanäänestystä, jota ei suotu ja hyväksytty suomalaisille!"Kansalaissiunaus valitulle natopolulle saatiin lopulta epäuskottavilla internet-paneelimielipidetiedusteluilla" -täysin päinvastaisena selvitystuloksena kansalaistemme nato-kannoista, verrattuna viimeiseen aitoon ja rehtiin tutkimukseen MTS 11/2021!


Niin harvat ratkaisivat niin monien kohtalon!

HS-manipulaatiotyöntö Natoon yhdessä lietsotun Venäjän pelon kanssa sai näin vauhtia muutaman tuhannen panelistin voimin ratkaisemaan meille todellinen sodan uhka - tosin hyväuskoinen ja takkinsa reippaasti kääntänyt TP Sauli Niinistö lupasi aiemmin kansanäänestystä Natosta, mutta sen mielipidetiedonanto eliminoitiin kansaltamme.

--
Sodan uhkaa, mutta mistä katsottuna!

Sodan uhka Venäjää kohtaan ei kumpua meistä suomalaisista - vaan medialuodusta uskostamme Yhdysvaltoihin, tuohon toiseen ydinasesuurvaltaan, joka jo Nato-Isäntämaa pöytäkirjan myötä on tullut rynnäkköjoukkoineen ja aseineen meille harjoittelemaan ja "varoittamaan itää - Venäjää" eskaloitumasta Suomen suuntaan -näin vakuutellaan.

Venäjä, Moskova ja Kreml on yksiselitteisesti kertonut Suomen omasta oikeudesta päättää missä "hiekkalaatikossa istuu",

.. "hiekkalaatikko" ei itsessään muodosta sodan uhkaa, mutta se muodostaa, missä laatikossa amerikkalaiset sotajoukot varikoineen, aseineen ja jopa ydinaseineen leikkivät sotaneppistä - harjoitellen uhkaa, hyökkäyksiä ja rynnäköintejä. Suomen Lappi on USAF- / natorynnäköinneille oiva paikka - matkaa Venäjän Kuolan ydinsukellusveneiden tukikohtiin on lentoteitse erinomaisilta Lapin kentiltämme vain noin 13 minuuttia!

Kuolassa sijaitsevat Venäjän ydinsodan pelote- ja uhkajärjestelmät (Borei - Bulava), ja nämä kiinnostavat amerikkalaista sotakoneistoa, sillä ne muodostavat itse USA' lle kansallisen uhan joutua suurydinsodan uhriksi -

.. siksikin USA on rehdisti suomalaisessa mediassa jo ilmoittanut tarvitsevansa kriisissä Suomen aluetta ja näin se Natoon Suomen mahdollisesti liityttämällä saadaan - kuten meille de facto velvoite operoida Viron puolesta heidän ilmataistelukykynsä - eikä varmaan Ruotsia vastaan! ---

--
Sodan uhka USA' n myötä ja mukana ollen on ilmeinen!

Tulee mieleen vuosi 1941, jolloin olimme revanssihenkisiä Talvisodan "häviöllemme" ja maa-alueluovutuksille - Karjalan laulumaat piti saada takaisin, ja se silloisessa korskahtelevassa hengessä onnistuisi Saksan kolmannen valtakunnan kanssa - yhdessä. Revanssiprojekti käynnistyi kesällä 1941, jolloin Suomi yhdessä Saksan sotakoneiden - Wehrmacht' in ja Waffen-SS' n kanssa hyökkäsi Neuvostoliittoon -

.. tuota hyökkäysaikaa kutsutaan Jatkosodaksi ja se päättyi tunnetuin seurauksin 1944 - jolloin syksystä lähtien meidän oli sitten "taisteltava" de facto aseveljeämme - Saksaa vastaan.

II Maailmansota Euroopan osalta päättyi Berliiniin, jonne Neuvostoliiton Puna-armeija voittajana marssi toukokuussa 1945.__

US ja Nato eivät ole meidän aseveljiä!


Suomen kansa herää!
* Ukraina ei ole syyn ja seurauksen laki meille suomalaisille!*
__

Kaupallisesti Rauhan tiellä ja sen luomisen hiellä Elämme jo Kiinan vuosisataa!

Esimerkki: ~ https://naapuriseura.fi/kiina-paljasti-yhdysvaltain-epaonnistumisen-lahi-idassa/ - 

__


116382__


|  45  SUOMI24  A  158  |  VU  |  FB  |  Vapaa sana  |  FB BLOG  |  Twitter  |  
__


ILU-MEDIA

IJL-ProductionsKansalaiskirjoittaja

Ilkka Luoma

YMPÄRISTÖTEOLLISUUS

https://www.ymparistoteollisuus.com

Total Visits: 682635 Total Visitors: 108100  060623 

Total Visits: 651805 Total Visitors: 104446  160523 


https://www.jontikka.blogspot.com

IJL-kommentteja HS-artikkeleihin


__
eEi kommentteja: