lauantaina, elokuuta 31, 2024

Kuume nousee ympäristössämme!

 IP|2939|525439|CC



"Kuumuus ja kuivuus piinaavat Eurooppaa – Ranskassa pulaa juomavedessä ja Britanniassa Thames lyhentynyt
Ranskassa kuivuus vaikuttaa myös ydinvoimaloiden jäähdytysjärjestelmiin."

*******

IPCC ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2021/08/ipcc-onhan-nyt-jo-tosi-kyseessa.html   - 

Kirjoitus vuodelta 2017 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2017/11/etelainen-eu-kuivuu-aroutuu-jopa.html -  

-- IJL-BLOG

"Eteläinen EU kuivuu – aroutuu, jopa aavikoituu!"

__ __

HS-ote: "Sääkartat hehkuvat tulipunaisina, kun maailma kärvistelee äärimmäisessä kuumuudessa ja kuivuudessa. Lämpöennätykset paukkuvat vuodesta, kuukaudesta, jopa päivästä toiseen. Maapallon mittaushistorian kuumin päivä oli sunnuntaina 21. heinäkuuta, kunnes keskilämpötilaennätys rikkoutui jo seuraavana päivänä. Iranissa on ollut paikoin lähes 50 astetta. .. "
HS-otsikko: "Pääkirjoitus | Lämpö nousee, teot jäissä"

__
IL-ote: " .. Koko maailman ilmastoon vaikuttava systeemi on vaarassa romahtaa jo 2030-luvun lopulla, kerrotaan tuoreessa tutkimuksessa. Tutkimusta ei ole vielä vertaisarvioitu. ..
..Kyseessä on niin sanottu Atlantin termohaliininen kierto, joka tunnetaan lyhenteellä Amoc. Kierron heikentymisestä on varoiteltu jo useamman vuoden ajan.
Kierron ansiosta esimerkiksi lämmintä merivettä kulkeutuu trooppisilta leveysasteilta pohjoisemmaksi. Lyhykäisesti kierto mahdollistaa asuttavat olosuhteet pohjoisessa, kun taas etelässä se hillitsee korkeita lämpötiloja. .. "


YLE-ote: "Se tarkoittaa sitä, että ihmiskunta on kuluttanut seitsemässä kuukaudessa ne luonnonvarat, joiden tulisi riittää koko vuodeksi. .. .. Global Footprint Networkin mukaan käytämme luontoa 1,7-kertaa nopeammin kuin planeettamme ekosysteemit pystyvät uusiutumaan"



__ __ __
IJL-kommentti mielikuvaharjoitteluna:

DRAFT VER 0.5 -- "Ihminen on ainoa eloa jatkava evoluution tuottama, ehkä lopulta epäonnistuva ja ympäröivää luontobiologiaa tuhoava (rajoittava) kehitysohjelma.

Ihmiskunta tarvitsee valtavasti ympäristön eri esiintymiin kasaamia maaperävarantoja; niiden eri muodoissaan.
Samalla ihminen käyttää suhteettomasti koko eliö- ja oliokunnalle "tarkoitettuja" biologisia varantomahdollisuuksia -omaan massapainokokonaisuuteensa nähden ..

- muun muassa syöden jo itsensä erityisesti länsimaissa ylipainoiseksi! Viisasta vai tyhmää - mutta nyt kamppailemme itse aiheuttamamme ilmastomuutoksen ympäristökatastrofin ympärillä.


Miksi meitä ohjastaa näyttämisen ja vertailun rujo "ihmiskeksintöinen laki"

Mikä tekee kasvuhokeman, vai olisiko kasvussaan sinivalas erinomainen esimerkki - ei ole sillä sinivalas on evoluution "ohjastamana" kasvanut hiljalleen kokoonsa, kuten norsukin ja muinoiset dinosaurukset - erityisesti silloiset kasvissyöjädinot. Syy meidän ihmisten jättiympäristöjälkeen löytyy tuolta himosta saada kerralla enemmän ja ajanjaksossaan nopeammin -siinäkö se?

Ei aivan kaikki, sillä ehkä suurin ongelmamme on "toiminnallinen kellotaajuutemme"; sen tarkoittaen liiallista toimintanopeutta, johon evoluutio (sopeuma) ei ehdi mukaan.

Voimme puhua miljardien vuosien vanhan evoluutiota kuljettavan kantoaallon päällä ratsastavasta evoluution informaatioaallosta (string theory?), joka kuljettaa staattista "tietovirtaa - käyttöj'rjestelmää" - tietojyvänä aikayksikköä kohden -

.. ollen "liian hidas meidän omaan toiminnallisuuskellotaajuuteemme nähden"

- siis osin jo harmonisoitunut luontobiologia ei ehdi mukaamme "hevosemme selkään", missä me liiallisitsekkäinä haluamme kulkea oman kiihtyvän kehitysliukuhihnan mukana. Tässäkö olisi se avain ymmärryslaajennukseemme, jotta tasapaino palaisi;

.. eikä evoluution tarvitsisi tehdä "sattumalta" tai "aikojen alusta" olevan kantoaallon päällä ratsastavan tietovirran toimenpiteitä - tuhoamalla epäonnistuneet kehityskohteet?

- kuten ihmiskunnan, siis meidät, ,, vaikka ihmiskuntakeskuudessamme vallitsee epätasapaino sellaisella voimalla, vaikkapa lännnen ja idän välillä - aiheuttaen jo hurjistuvan vastakkainasettelun, mikä voi johtaa suursotaan atomiaseineen, tuhoten itsemurhana suuren osan ihmsikuntaamme.

Jos katsomme oikeasti aiheutettuja ympäristötuhoja eri valtioiden kesken oer asukas ja kumuloiden - on länsi se suurin ympäristötuhoaja.


Tuleeko "kurinpalautus" sitten joskus kaukaa universumista,

.. henkevyytenä, joka hallitsee universaalin meille vielä tuntemattoman käyttöjärjestelmän, joka itseasiassa voisi vaikuttaa tuon kantoaallon päältä, mutta miten?
Fotonivirta, vai avaruudellinen taustasäteily - niin sanottu kolmen Kelvinin säteilynä -

.. läheten lopullista absoluuttisuutta (nollapisteenä), jossa oletettavasti liike eli sen myötä aikakin pysähtyy? Mihin syvyyksiin saakka tuo liikkeen pysähdys ulottuukaan?

Absoluuttinen nollapiste saattaa jäädyttää aikajanallisen hetken sen lopulliseen vakauteen, jossa ei enää mikään liiku - ei edes tietovirrat, mitä ne sitten lopulta ovatkaan.


Siirtyykö tieto kuolemamme kohdassa -

.. on meille suuri arvoitus, mutta universumin kokonaisevoluutio hallitsee, pysäyttäen itsenä ikuiseen lepoon, kun absoluuttisuus on saavuttunut .. !

__

| SUOMI24 |


--

Väkevää 2024 manipulaatiota - 80 V Jatkosota päättyi jo 1944!

 JATKO|2937|525224|SOTA 80V




Kurikan seurakunta-otsikointi ja ote: 

"Juhlakonsertti: Jatkosodan päättymisestä 80 vuotta
ke 4.9. klo 19.00"


"Jatkosodan päättymisestä on 80 vuotta. Konsertti muodostuu Reino Saranpään säveltämien ja sanoittamien jatkosodan aikaisten runojen ja tarinoiden pohjalta.

Kuoro Kurikan lauluveteraanit, johtaa ja säestää Reino Saranpää. Soolo Mauri Niemi. Vapaa pääsy."


****


IJL-kirjoitus kommentointina sotapropagandadokumenttiin |1:

"Väkevää 2024 manipulaatiota >!>

(Miksi, kuka tai ketkä kertovat nyt aidot tarkoitusperäajatukset tälle hyvin tarkoitushakuiselle ja näin kasaamme yllyttävälle mielialan median harhautuskohotukselle vankan kritiikin .. ?)

>!> hakeutuen revanssihenkisen hyökkäyssotamme (1941- 44) harvoihin, mutta sotilaiden osalta ansiokkaisiin voittoihin.

Armeijamme teki tehtävänsä kunnialla, mutta poliitikot tapattivat Jatkosodassa tuhansia sotilaitamme väärin johtopäätöksin itärintamalla - oltiin eräiden osalta rakentamassa Suur-Suomea |SS ja uho oli valtava Jatkosodan alkutaipaleilla, kun saimme rynnätä Neuvostoliittoon Saksan kolmannen valtakunnan Adolf Hitlerin vanavedessä ..

"Suur-Suomi yritti integroitua Germaniaan?"


Eläköönhuuto sotiemme 1939-45 sotilalle, heille jotka kaatuivat Isänmaamme pitämiseksi itsenäisenä, ja myös heille, jotka saivat paluulipun sodistamme kotimaamme uudelleen rakentamiseen ja ruokkimiseen. Ahkeruus oli tuolloin hyvä ja yhteishenki kiitettävä. Emme unohda myöskään Lottia - Pikkulottia, jotka uhrautuvaisesti siirtyivät auttamaan sotilaitamme niin taistelurintamilla kuin kotimaisemissakin - hyvin monin erilaisin tehtäväkuvin.

Yle-otsikko: "Korpisodan suurvoitto"
Yle-ingressi: "Elokuussa 1944 käytiin ankara mottitaistelu Ilomantsissa. Tämä pitkään vaiettu viimeinen torjuntavoitto saatiin vain kuukautta ennen aselepoa."

__ __ __ __
KERTAUS!
Tuolloin vuonna 1941 ryhdyimme Adolf Hitlerin johtaman Saksan kolmannen valtakunnan hyökkäyskelkkaan - operaatio Barbarossa' aan -.
-muun muassa Romanian, Bulgarian, Unkarin ja Italian kanssa; .. tunnetuin seurauksin ..

.. lopultahan häviömme oli katkeraa uhrauskalkkia Suomelle ja suomalaisille - menetimme Jatkosodassa kymmeniä tuhansia sotilaitamme ja päälle päätteeksi Suomi-neidon oikean käden --

.. eikä siinä - nyt tänään ja tässä - 1941-uhomme |2 paljon auta, sillä itärajan takana on se toinen ydinasesuurvalta |Y.
Näinkö me haluamme kaikessa pontevuudessamme ryhtyä US/Naton taistelualustaksi itään - erityisesti Kuolan niemimaalle - mutta katsotko nyt tämäkin ~ https://areena.yle.fi/1-750382 - YLE (vuodelta 2003!):

YLE: "Elokuussa 1944 käytiin ankara mottitaistelu Ilomantsissa. Tämä pitkään vaiettu viimeinen torjuntavoitto saatiin vain kuukautta ennen aselepoa."
-siis todellista antautumistamme!

"Valtiojohtomme 1941-uhon piirissä?"

|Y ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2019/11/venajan-ydinaseiden-voima-kumpuaa-veden.html -
"Venäjän ydinaseiden voima - kumpuaa veden alta" -IJL-BLOG vuodelta 2019.

__ __
Miksi näitä propagandistisia tarkoitushakuisia "sotadokumentteja" niiden raskaissa manipulaatiotehtävissään on esitetty televisiossamme ja juuri YLE' n toimesta tänä vuonna 2024 erityisen paljon;

.. mihin tällä pyritään - varsinkin, kun olemme nyt liittyneet - kansaltamme kysymättä - lännen sotakoneeseen - Natoon. Onko kyseessä niin sanottu suomalaismalli amerikkalaisesta "hollywoodismista |3"

Onko päättäjillemme herännyt pelko, ettei kansakuntamme enää usko Natoon ja sen suojelukseen ja näin olemme heräämässä meille suomalaisille hyytävään huomiseen, kun Yhdysvaallat ja EU hamuavat maatamme |kuva 2 - sen ollessa erinomainen taistelualusta itään. Länsi himoitsee Venäjän maailman suurimpia varantoja .. ?

"Amerikkalainen tunne on luotu Hollywoodissa"

__ __
Tuoko Nato ja US meille lopulta olematonta todellisturvaa, täällä idän ja lännen vedenjakajalla |4?
"USA aseistaa yhä kiihkeämmin Ukrainaa - heikentääkseen Venäjän sotilasvoimaa" |5 ]

Vai olemmeko ajautumassa ajopuuna yhä todennäköisempään sotaan - jopa suursotaan
- Naton vuoksi ja mikä onkaan silloin kohtalomme; kun valtiollista itsenäisyyttäkään ei ole enää meillä jäljellä juuri nimeksikään, --

-- kuten oli vielä vuoden 1945 jälkeenkin (armeijamme kunniaksi!*) - aina siihen vuoteen saakka, kun Suomi liitytettiin poliitikkojemme toimesta Euroopan yhteisöön - nykyiseen Euroopan Unioniin?"

__ __ __ __ _
* 03091944 - Vielä kerran!
"Eläköönhuuto sotiemme 1939-45 sankareille, heille jotka uhrautuen kaatuivat Isänmaamme pitämiseksi itsenäisenä ja kotiemme säilyttämiseksi, ..
.. ja myös heille, jotka sotaveteraaneina saivat paluulipun sodistamme kotimaamme uudelleen rakentamiseen ja ruokkimiseen. Ahkeruus oli tuolloin hyve ja yhteishenki kiitettävä.

Lisäksi uskollisuuden periaatteidemme mukaisesti toimme lähes kaikki sankarivainajamme kotimaan multiin -teko oli hyvin harvinainen - muissa tuolloin sotineissa maissa.

Emme unohda myöskään Lottia - Pikkulottia, jotka uhrautuvaisesti siirtyivät auttamaan sotilaitamme niin taistelurintamilla kuin kotimaisemissakin - hyvin monin erilaisin tehtäväkuvin."

******

Kuva 2


Photo by IJL-MEDIA & PRODUCTIONS

__ __ __
VIITTEET:
Näin olisi ollut vielä vuonna 2018, mutta maamme johto ei ymmärtänyt kansakuntamme parasta etua ja nyt olemme Nato/US' n taistelualustmahdollisuus itään - Venäjälle! PR. Sauli Niinistö sotki omat mahdollisuutensa toteuttamalla kokoomuksen toiveen viedä Suomi Natoon, vaikka kansaltamme kysymättä" [ ~ https://yle.fi/a/3-7696313 - |KL ]

|KL (2014): "Kokoomuksen pitkäaikaiset kansanedustajat Ilkka Kanerva, Pertti Salolainen, Kimmo Sasi ja Ben Zyskowicz olisivat valmiita viemään Suomen Naton jäseneksi myös ilman kansanäänestystä. Eduskunnan kansalaisinfossa käydyssä keskustelussa kokoomuskonkarit antoivat täyden päätösvastuun presidentille, hallitukselle ja eduskunnalle."

__
EKSTRA 01

EKSTRA 02
~ myöhemmin -

EKSTRA 03
~ myöhemmin -


..
| 35 SUOMI24 200 | VU | FB | Vapaa sana | FB TILANNE | X |


______

ILU-MEDIA

IJL-Productions


_________

Kansalaiskirjoittaja

Ilkka Luoma

YMPÄRISTÖTEOLLISUUS

https://www.ymparistoteollisuus.com


280524 -Total Visits: 1255842 Total Visitors: 175726  
210524 -Total Visits: 1243232 Total Visitors: 174544
140524 -Total Visits: 1232831 Total Visitors: 173547
070524 -Total Visits: 1225404 Total Visitors: 172381  
030524 -Total Visits: 1219135 Total Visitors: 171570
 
 
190324 -Total Visits: 1176621 Total Visitors: 168245
120324 -Total Visits: 1164921 Total Visitors: 166423
050324 -Total Visits: 1144396 Total Visitors: 164484  

270224 -Total Visits: 1135091 Total Visitors: 162566

200224 -Total Visits: 1112477 Total Visitors: 160557   

130224 -Total Visits: 1098229 Total Visitors: 158918  

060224 -Total Visits: 1081898 Total Visitors: 157423    

300124 -Total Visits: 1069055 Total Visitors: 155308

__ 

121223 -Total Visits: 1008903 Total Visitors: 145647  

051223 -Total Visits: 1001685 Total Visitors: 144453    

211123 -Total Visits:   977778 Total Visitors: 139688  

141123 -Total Visits:   967368 Total Visitors: 137833  

071123 -Total Visits:   959023 Total Visitors: 136707  

311023 -Total Visits:   951943 Total Visitors: 135561  

031023 -Total Visits:   916765 Total Visitors: 130470   


https://www.jontikka.blogspot.com

IJL-kommentteja HS-artikkeleihin

__
e

e

e

 

UPI-FIIA: NATOn  YDINASEPELOTE ja Suomi


PORILAISTEN MARSSI


_

IJL-BLOG PHOTOS  from SHUTTERFLY 


1 Folder ~ https://photos.shutterfly.com/story_invite/5f17490d-78fc-4033-92de-1451606a447e -

2 Folder ~ https://photos.shutterfly.com/story_invite/a03e627a-84e7-4b50-aaf4-c25a6cb9447f - 

3 Folder ~ https://link.shutterfly.com/UQ9xwlybzGb -

..

Yle rummuttaa sarjatulella sotahistoriaamme

 SARJA|2934|525098|TULI


Lapinkansa-ote: "Kiestingin mottiin joutui 80 vuotta sitten 2 800 suomalaista, joista ehjänä palasi 800 nälkäistä, likaista ja märkää sotilasta. Motissa syntyi myös eläviä sankareita. Yksi oli juutalainen lääkäri Leo Skurnik, joka pelasti haavoittuneen saksalaisen sotilaan."

*****

EKSTRA

https://yle.fi/aihe/kategoria/elava-arkisto/jatkosodan-loppuvaihe-1943-1944

****


ENSIEKSTRAhttps://areena.yle.fi/1-403848 - "Talvisota päättyi ankaraan Moskovan rauhaan 13.3.1940. Maailma oli tuominnut Neuvostoliiton hyökkääjänä. Rauhasta huolimatta uusi hyökkäysuhka oli ilmassa. Suursota laajeni Euroopassa. Kuinka Suomi selviäisi hengissä?"



IJL-kommentti: "Yle rummuttaa sarjatulella sotahistoriaamme - unohtamatta nykyisyyttä!- "
Nyt jälleen .. esitysvuorossa Jatkosodan sotilailtamme uhrautuvia yksittäisteluja - vuorossa Tali-Ihantala |1.

" .. Pelko muuttui pakokauhuksi. -- Oli vetäydyttävä noin 15–25 kilometriä taaksepäin VT-asemaan, joka sekin oli vaillinaisesti linnoitettu. Asemasodan aikana oli ennemminkin tehty puhdetöitä kuin varustauduttu pahimman varalta. Se oli Suomen sodanjohdolta kallis virhe ihmishengissä mitattuna. .. "
__ __
Muistamme Jatkosodan meidän hyökkäyssotana itään - Neuvostoliittoon.
Tuolloin 1941 oli raskas uho päällä |2, kun valitsimme kumppaniksemme II Maailmansodan suurimpaan yksittäissotaan - Adolf Hitler'in johtaman Saksan kolmannen valtakunnan - mukana ollen myös Italia, Unkari ja muun muassa Bulgaria ja Romania.

Meillä 1941-uho, mutta mitä Kremlissä? -- "Venäjä hakee rauhaa Eurooppaan --" -voisiko pitää paikansa?

|2 Ote Seura lehdestä: " .. Toinen esimerkki tehokkaasta infosodasta liittyy kesän 1941 suurhyökkäykseen. Asia on Mauno Jokipiin ja Tuomo Polvisen tutkimuksissa ajat sitten todettu ja nyt eversti Pekka Visurin kääntämissä saksalaiskenraali Erfurthin päiväkirjoissa vahvistuksen päälle vahvistettu.
Kyllä Suomen sotakone oli viimeisen päälle viritetty Saksan Barbarossan osaksi. Tavoitteena oli vallata, tuhota ja ryöstää idästä niin paljon kuin voimat sallivat. Erfurth-keskustelujen mukaan Mannerheimin ja Rytin suurin huoli oli, miten hyökkäys näyttäisi puolustukselta ja valloitukset vain revanssilta, jonka kansa hyväksyi. .. " -Seura.

__ __ __ __ _
Lopputulos Jatkosodasta oli kohdaltamme selvä ja kirkas -
.. hävisimme tuon hyökkäyssotamme ja menetimme kymmeniä tuhansia sotilaitamme sekä Suomi-neidon oikean käden!
Oliko Jatkosota sitten lopulta tarpeellinen |3; väitetäänhän vielä edelleen, että valinta oli ruton ja koleran välistä!

"Uutta tietoa sodistamme - muuttuuko käsityksesi?"

__ __
Entä nyt syitä miksi muun muassa YLE tykittää tv-kuvauksia - manipulaatio edellä - toinen toisensa perään ja juuri nyt tänä vuonna 2024? Miksi?
Miksi nyt on meneillään uuden ajan 1941-uho päällä |4; siksikö, että Natoon menopäätöstämme .. - ilman kansakunnallemme suoritettua kansanäänestystä |5 - .. on tuettava kaikin keinoin; luoden jatkuvaa Venäjän uhkaa |6 ja pelkoa kuin myös sellaista suomalaissotilassankaruutta, jossa voimme kuitenkin voittaa yksittäisiä taisteluita loistavina torjuntavoittoina .. ?
|6 Miten Venäjä on meitä sotilaallisesti uhkaillut tässä vaikkapa viimeisen 25 vuoden aikana - kuka kertoisi? Entä miksi US tarvitsee alueitamme - katsotko kuva 2?

__ __ __ __ __
Nykyäänhän tuo itäinen naapuri - Venäjä - on se toinen ydinasesuurvalta (toinenhan on Yhdysvallat |7), ja mitenhän me pärjäisimme - Naton jäsenenä - jos mahdollinen sota olisi massiivista idän suuntaan - esimerkiksi Kuolan niemimaalle |8.

"NYT kertoo salaisesta päätöksestä: Yhdysvallat valmistautuu nyt usean vihollisen samanaikaiseen ydin­aseiskuun"

__ ____ __
Nykyään toimintamallimme on arvattavissa olo Nato/US' n taistelualustana |8 -- toisiko se meille todennäköisesti täyden tuhon, mikäli sota massivoituisi ydinsodaksi |9 - niin? Miksi meillä nyt pelkokertoimena 1941-uho |41 - nykypäiväisenä?

|41 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2023/12/24-ii-valtiojohtomme-1941-uhon-piirissa.html -
" .. Valtiojohtomme 1941-uhon piirissä?"

__ __ __ __ _
Yle Areena -- "Ihantalan ihme"
Neuvostoliiton suurhyökkäys Suomeen alkoi valtavalla ylivoimalla kesäkuussa 1944. [Generalissimus Josif] Stalin oli päättänyt "murskata" Suomen. Yksi toisen maailmansodan suurimmista taisteluista käytiin Talin-Ihantalan alueella.
(U) ohjelmatekstitys (suomi) 55 min SD" ~ https://areena.yle.fi/1-727203 -


__
EKSTRA 01
IJL-BLOG: "1944 rintamakarkureista Lento-osasto Kuhlmeyhin"

__
EKSTRA 02
"Elokuussa 1944 käytiin ankara mottitaistelu Ilomantsissa. Tämä pitkään vaiettu viimeinen torjuntavoitto saatiin vain kuukautta ennen aselepoa." -de facto häviötämme.
__
EKSTRA 03
Suomenmaa: "Vihollinen yritti saartaa suomalaiset, mutta sitten alkoi vastahyökkäys – Jatkosodan viimeinen taistelu vaati vielä paljon uhreja 80 vuotta sitten
Ontrosenvaaran taistelut päättyivät 16. elokuuta 1944. Sen jälkeen suurempia rintamalinjojen siirtoon tähtääviä taisteluita ei enää käyty.

Samuli Vänttilä 16.8.2024 22:15, muokattu 19.8.2024 8:42"


YLE AREENA



__
| SUOMI24 | VU | FB | Vapaa sana | FB TILANNE | X |


______

ILU-MEDIA

IJL-Productions


_________

Kansalaiskirjoittaja

Ilkka Luoma

YMPÄRISTÖTEOLLISUUS

https://www.ymparistoteollisuus.com


280524 -Total Visits: 1255842 Total Visitors: 175726  
210524 -Total Visits: 1243232 Total Visitors: 174544
140524 -Total Visits: 1232831 Total Visitors: 173547
070524 -Total Visits: 1225404 Total Visitors: 172381  
030524 -Total Visits: 1219135 Total Visitors: 171570
 
 
190324 -Total Visits: 1176621 Total Visitors: 168245
120324 -Total Visits: 1164921 Total Visitors: 166423
050324 -Total Visits: 1144396 Total Visitors: 164484  

270224 -Total Visits: 1135091 Total Visitors: 162566

200224 -Total Visits: 1112477 Total Visitors: 160557   

130224 -Total Visits: 1098229 Total Visitors: 158918  

060224 -Total Visits: 1081898 Total Visitors: 157423    

300124 -Total Visits: 1069055 Total Visitors: 155308

__ 

121223 -Total Visits: 1008903 Total Visitors: 145647  

051223 -Total Visits: 1001685 Total Visitors: 144453    

211123 -Total Visits:   977778 Total Visitors: 139688  

141123 -Total Visits:   967368 Total Visitors: 137833  

071123 -Total Visits:   959023 Total Visitors: 136707  

311023 -Total Visits:   951943 Total Visitors: 135561  

031023 -Total Visits:   916765 Total Visitors: 130470   


https://www.jontikka.blogspot.com

IJL-kommentteja HS-artikkeleihin

__
e

e

e

 

UPI-FIIA: NATOn  YDINASEPELOTE ja Suomi


PORILAISTEN MARSSI


_

IJL-BLOG PHOTOS  from SHUTTERFLY 


1 Folder ~ https://photos.shutterfly.com/story_invite/5f17490d-78fc-4033-92de-1451606a447e -

2 Folder ~ https://photos.shutterfly.com/story_invite/a03e627a-84e7-4b50-aaf4-c25a6cb9447f - 

3 Folder ~ https://link.shutterfly.com/UQ9xwlybzGb -

..