maanantaina, helmikuuta 17, 2014

Sveitsiläistä reviirinhallintaa - kansan päätöksellä!

[713.] Sveitsiläiset päättivät laittaa rajoja soukemmalle, tosin hyvin pienellä enemmistöllä – kansanäänestyksellä. Me taas liityimme jo vuosia sitten Schengen-sopimukseen 1], joka avasi rajat esimerkiksi virolaiselle työvoimalle ja myös rikollisuudelle – suuntaan ja toiseen. Muistettakoon, että Sveitsi kuuluu EU-ulkopuolisena Schengen sopimuksen piiriin.

1] Schengen avasi … ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2008/01/reviirien-ja-rajojen-avaaminen.html -


Rasismi 2] on ollut jo pidempään persujen myötä suosikkisana, monien edes ymmärtämättä, että se on nykysanallista tyhjän hokemaa. Varsinaista rasismia vaikkapa Suomessa ei juurikaan esiinny. Rasismin sijasta meillä Pohjan perukoilla on vahva suomalaisuuden itsetuntoa ja reviirimme puolustustahto.

2] Rasismin oppitunti -lyhyt oppimäärä ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/129007-rasismi-lyhyt-oppimaara – [US_P/il]

Reviiripuolustuksen filosofia on vuosimiljoonainen luonnon- ja lajinvalinnan huolellisen tuotekehityksen tulos, joka puree kaikissa eliö- ja oliolajeissa. Rajat on säädetty, on vain kysymys rajojen limittyneisyydestä, rajataisteluista ja estosta estää ”mahdottomia variaatioita” geeniperimien osalta. Suojelemme omaamme ja omamme kaltaista. Jokaisella meistä on oma reviiri, niin fyysinen kuin henkinen.


Reviiripuolustus oli nyt sveitsiläisten valinta

Välittömästi EU-liittovaltiolaiset hyökkäsivät Sveitsin kimppuun, arvellen, että se kostautuu heille itselleen. Sveitsi on rikas ja itsetuntoinen valtio, joka osaa vältellä reviirikamppailut rajoillaan. Ja Sveitsiin saa edelleen muuttaa, nyt he vain haluavat kontrolloida sitä tarkemmin.


Kellomaan ihmiset eivät juuri puutu muiden itsenäisten asioihin,

mutta toisaalta sulkevat suunsa kaikelta sellaiselta, joka voisi vahingoittaa heidän omia mahdollisuuksiaan. Sveitsi lienee puolueettomin maa, Yhdistyneisiin kansakuntiinkin [YK] liittyi vasta vähän aikaa sitten. Sveitsi oli II Maailmansodan aikana turva- ja vakoilusatama niin liittoutuneille kuin Saksan kolmannelle valtakunnallekin.


...
Meillä Suomessa ymmärretään hyvin reviiripuolustuksemme

Olemme niin itää kuin länttä 3] ja meillä on erityissuhde itään – Venäjälle. Venäläiset tsaarit meille itsenäisyyttäkin kannustivat, vapauttamalla meidät ruotsalaisten ruotsintamispyrkimyksistä jo 1809. Me ymmärrämme mitä tarkoittaa reviiri ja sen puolustaminen – tehokkaimmillamme olimme Talvisodassa 1939-1940.

3] … itää ja länttä … ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/12/vakevaa-eu-varjoista-itsenaisyyspaivaa.html -

Emme vihaa vieraita uskontoja, väriä, kulttuureita, emmekä kieliä; tosin ruotsin haluaisimme vapaaehtoiseksi 4], mutta maamme pieni vähemmistö estää enemmistön muutoshalut. Olemme tottuneet elämään ominemme, omine hullutuksinemme ja känninkin otamme tavallamme. Tätä arkisuomalaisuuden väriä ovat persut tulleet puolustamaan sankoin joukoin eduskuntaankin.

4] Vapaaehtoinen ruotsinkieli ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/67602-korvamerkkaisitko-verojasi-ruotsinkielen-yllapitamiseksi – [US_P/il]


Emme häpeä miltei mitään, tosin joskus itsetunto on koetuksella,
[ … itsetunto ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2005/05/itsetunto-on-ihmisen-perusvoimanlhde.html BLOG/il]

mutta tiukan paikan tullen tiedämme reviirimme ja puolustamme sitä kiivaasti – jopa loppuun saakka. Älkää siis moittiko meitä rasisteiksi, vaan arvostakaa meidän kykyä puolustaa omaamme; siihen meillä on täysi oikeus – kuten muillakin, omissa maissaan.
...
PS.
Tällä yhteisellä maapallollamme meille jokaiselle on oma isänmaamme, jossa tulemme toimeen omalla äidinkielellä – se on se meidän kotimaamme ja siellä jokaisella on oikeus puolustaa omaansa ja reviiriänsä. Nyt sveitsiläiset tekivät ensimmäisen tämän kaltaisen kansallispäätöksen.


EXTRA
Mikä on maanpuolustustahtosi? ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/149436-mika-on-sinun-maanpuolustustahtosi – [US_P/il]
Maksaisitko vapaaehtoista ruotsinkielen ylläpitoveroa? ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/41351-maksaisitko-vapaaehtoista-pakkoruotsiveroa – [US_P/il]Ilkka Luoma
http://ilkkaluoma.blogspot.fi
https://www.facebook.com/first.ilkka


AL US VF IL BLOG 31043
---16022014---

doc.: reviiritaistelijat_16022014.doc – OpenOffice Writer

437 | 4186

Ei kommentteja: