perjantaina, helmikuuta 05, 2016

Kansalaisliikehdintä on alkanut - Paavo Väyrynen

[U] 
9.6.2012 | 20:28 | Ilkka Luoma | 34 kommenttia 

Paavo Väyrynen taisteli upeasti koko maansa puolesta - Keskusta ei halunnut itselleen menestystä seuraaviin vaaleihin - mutta mitä nyt tapahtuu?

"On mielenkiintoista nähdä säilyykö Väyrysen lojaalius puolueeseen, ja tarvitseeko säilyä - hän voi aivan mainiosti, rehdisti ja suoraselkäisesti perustaa oman puoleen. Väyrysen puolueelle riittää kannatusta laajasti yli koko puoluekentän.

Mikäli Paavo perustaisi oman kansanliikemäisen aktivistien yhteenliittymän kansallisen edun nimissä - saattaisi se merkitä Keskustan kutistumista pienpuolueeksi.
Väyrysen valitsemattomuuden vuoksi moni eroaa nyt Keskustasta. Mutta, jäsenistön edustajisto on nyt tehnyt päätöksensä ja siltä osin peli on pelattu ja kuuluisin sanoin: Pulinat pois..."

Heti Rovaniemen puheenjohtaja vaalien ratketessa Paavon tipahtamiseen - on sähköpostiin virrannut satoja yhteydenottoja ja peräänkuulutettu kansalaisliikettä Paavo Väyrysen taakse.

50.000 aktiivia tarvitaan, mikä on hyvin paljon - ja jotta kannatus projisoituisi Väyrysen lukuihin - olisi kunkin 50.000’sta aktiivista triplattava itsensä. Koko kansanliike tarvitsee nuo 150.000 ihmistä, jolloin voidaan vakavasti perustaa kansalaisyhteisö ilman nykyisiä puoluemerkkejä.

Suomessa on vahvan johtajan odottajia paljon, hyvin paljon –
 … presidentti Urho Kaleva Kekkosen henki on nyt aistittavissa ja on tilaus todellisille johtajille - puheiden aika on ohitse. Kansa kaipaa kansallista ja omaleimaista identiteettiä selvitäkseen edessä olevista ongelmista.

Ilkka Luoma

...yllä oleva kannatusryhmä modifioidaan pian vastaamaan uutta tilannetta...

JK [05022016]
Nyt Paavo Väyrynen tuli itse ulos kaapista, ja uudisti itsensä täysin, itsenäisyysmieheksi |1. Aluksi hän keräsi aloitteelleen 53.000 kannattajaa – siis eurosta kansanäänestys. Kansalaisaloite tulee eduskuntaan vielä tämän vuoden aikana, ja sitten näemme ketkä nykyisistä kansanedustajista liputtaa markkaa ja ketkä euroa. Kiinnostus kohdistuu perussuomalaisiin, joiden gallup-kannatus on romahtanut, ainakin toistaiseksi vajaaseen kymmeneen prosenttiin.
Paavo on itsenäisyysmies, ja alleviivaa muutamia Itsenäisyyden Palauttajien |2 perusteesejä, jotka ovat – markka takaisin, ei Natoon ja huolellinen väistely EU-liittovaltiokehityksestä. Itsenäisyyden Palauttajat on vielä rekisteröimätön yhdistys, mutta sen teeseihin kuuluu perinteelliseen puoluekenttään liputtamattomuus – ei siis vasenta, eikä oikeaa kuin taantunutta keskustassa oloakaan.
Itsenäisyyden Palauttajat on kansanliike, joka katsoo tuon vasen-oikea janan yli suoraan kansalaisvaikuttamiseen – suorademokratiana ja välittömänä toimintamallina huolehtia kollektiivisesti se, minkä yltiö ahnehtiva individualismi tuhosi. Silti yksilökeskeisyys on peruskivi, kuten tosiasioiden tunnustaminen viisauden aluksi.
Yksilö on aina osana pienjoukkoa ydinperheen muodostaja ja perheistä tämä valtiomme ja kansakuntamme menestys lähtee!

AL | PZ | BL | BLOG
dokumentti – paavo_vayrynen_2012_05022016 – Microsoft Word Starter

379

Ei kommentteja: