maanantaina, kesäkuuta 07, 2021

Ajetaanko Suomea suurvaltojen keskinäiseksi taistelualustaksi?

 


Kuva: ~  
https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000008023809.html  - 


***

..

Naton ja USA:n sotakoneet Suomessa - rynnäkkötaisteluharjoituksissa


Meillä on harvinaisen sitkeä laatumedia - muun muassa Helsingin Sanomat piiloinnokkaasti on työntämässä Suomea ja suomalaisia Natoon - lännen sotaliittoon, jopa kiertoteitä pitkin - kirjoitellen amerikkalaisten sotakoneiden olevan jo arkipäivää maassamme.

.
HS: "Yhdysvaltojen ja Suomen puolustusyhteistyön arkipäiväistyminen vei hämmentävän kauan
Amerikkalaisten sotilaiden tulosta Suomeen ei enää kohista samoin kuin vielä viisi vuotta sitten."

~ https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000008023809.html -
.

Natoinnokkuutta kutsutaan kansanomaisesti 'natottamiseksi'. HS on siis 'natottaja', jo edesmenneen laatutoimittaja Olli Kivisen viitoittamana.



Suomessa on harvinaisen yksimielinen kansa -

Emme halua liittyä Natoon, jonka sotilasjohtaja on ainaisesti Yhdysvallat. Suomalaiset seuraavat uutisia ja ovat huomanneet US' n olleen ja olevan mukana lähes kaikissa sodissa ja pommituksissa, jotka ovat vuosikymmenien ajan olleen kaukana USA' n omilta rajoilta.

Kun Suomen kansa sanoo jatkuvasti useimmissa mielipidetiedusteluissa yli 50 prosentin voimalla - "Kiitos ei Nato", ja presidenttimme Sauli Niinistökin kompaa hänet valinnutta kansankunnan enemmistöä ilmaisemalla olevansa suomalainen; on HS' kin tyytynyt rooliin, joka näkyy erinomaisesti tässä HS-jutussa.



HS ikään kuin toteaa, että amerikkalaisen sotakoneen tulo Suomeen, tänne idän ja lännen vedenjakajalle, on itsestään selvä arkipäiväisyys

Näin se ei ole - sillä suomalaiset ovat juuri tähän piirtäneet rajan - edemmäksi ei mennä. Emme halua rakentaa meille taistelualustan rakennetta, jossa USA/Nato käyttäisi operaatioihinsa itään.

Me muistamme erinomaisesti miten kävi, kun Suomi laski Saksan kolmannen valtakunnan sotakoneet Wehrmacht' in ja Waffen-SS' n Pohjois-Suomeen -

.. de facto luovuttaen koko alueen sotilaspoliittisen vaikuttamisen juuri Saksalle. Loppu onkin luettavissa historiastamme - Jatkosodan päättymisenä 1944 - Saksan ja meidän häviöön. Suur-Suomi ei toteutunut.


Nyt Me leikimme tulella, tai jopa kaivamme verhotusti verta nenästämme

Tietävimmät oikeasti tietävät geopoliittisen asemamme erikoisuuden - olemme tuon maailmallisesti toisen ydinasesuurvallan kosketusetäisyydellä.

Vieläpä siten, että juuri Pohjoisessa olemme Venäjän "viimeisen iskun pelotejärjestelmien vieressä" - strategisten ydinsukellusveneiden Borei' den ja niiden Bulava mannertenvälisten ydinohjusten tukikohtien äärellä - vain noin 15 minuutin rynnäkkölennon päässä - vaikkapa Rovaniemen tai Ivalon lentokentiltä.
.
YLE-ote: " .. Suomen, Ruotsin ja Norjan ilmavoimien järjestämä Arctic Challenge -ilmasotaharjoitus (ACE) käynnistyy maanantaina maiden yhdessä käyttämällä harjoitusalueella pohjoisessa. Isäntämaiden lisäksi mukana on lento-osastoja myös Alankomaista, Saksasta, Britanniasta, Yhdysvalloista ja Tanskasta .. "

https://yle.fi/uutiset/3-11968516 -
.

Tässä kohdin tunnistamme juuri meneillään olevan läntisen sotakoneen ilmataisteluharjoitukset erilaisine rynnäköineen - juuri pohjoisessa!

Samaan aikaan Kuopion Rissalassa US Marine' n sotakoneet harjoittelevat taistelulentoja - myös itään, lähelle Venäjän rajaa.
.
YLE: "Yhdysvaltojen merijalkaväen hävittäjät ja 250 sotilasta saapuivat harjoittelemaan Suomeen – Everstiluutnantti: “Ehdottomasti meidän etu”"

https://yle.fi/uutiset/3-11960547 -
.

On aivan varmaa, että Venäjä laittaa nämä taisteluharjoitukset tarkoin merkille - ovat myös lukeneet tarkoin Suomen allekirjoittaman Nato - Isäntämaa pöytäkirjan, jonka pohjilta nämä nytkin päällä olevat taisteluharjoitukset toimivat.

Silti me kiukuttelemme täällä, kun Venäjä varustaa tähän mennessä rauhallisinta rajaansa - Suomen rajaa, esimerkiksi Ala-Kurtissa, joka on osa Koillisväylä-järjestelmän puolustusvyöhykettä. Osaammeko avata silmämme?

Olisiko aika jälleen kysyä kansakunnaltamme mitä me lopulta haluamme, etteivät aikaisemmat kohtalokkaan väärät vähemmistöpoliitikkojen virhepäätökset pääse toteutumaan. Kyllä kansa tietää, sillä se lopulta aina pesee ne ruumiit, jotka pieni vähemmistö tekee.

Suomen tie on sotilaspoliittinen puolueettomuus ja liittoutumattomuus - meidän ei kannata leikkiä kohtalollamme. Näin ei enää Saksakaan tee, sillä tietää mitä merkitsee sota venäläisiä vastaan - kaikki itään hyökänneet valtiot ovat palanneet verissä päin hävinneinä Venäjän aroilta.



Tässä kohdin kansa Suomessa tietää, ei luule -

.. vaan antaa tarkat ja selvät ohjeet valtionhallinnollemme - Ei Natoon, meillä ei ole varaa joutua suurvaltojen taistelukentäksi. Presidentti Sauli Niinistön hyvät palvelukset ovat se oikea tie, jonka kansalaisemme hyväksyvät ja kannattavat.



Saimme nyt pienen opastuksen

Ydinasesuurvaltojen presidentit tapaavat Sveitsin Genevessä - ei täällä meillä Helsingissä tai Rovaniemellä. Ehkä sitten toisella kierroksella; jos osaamme askelmerkkimme.




..
32239 - SUOMI24  |  TIEDE  22/97   | 



...

Ei kommentteja: