torstaina, kesäkuuta 10, 2021

Mikä onkaan viruksien tehtävä - entä maksammeko velkamme afrikkalaisille?

 


Piirros: ~ https://www.elixir-finland.org/yksiloity-laaketiede-syovan-ja-virusten-torjunnassa/

"Solujen mallintaminen ja niiden toiminnan simuloiminen parantaa huomattavasti henkilökohtaisia hoitosuunnitelmia. PerMedCoE- hankkeessa yhdistetään kliinistä potilastietoa geenien ja proteiinien ja solujen toimintaan liittyvään tietoon. Tavoitteena on kehittää täsmälääketieteessä käytettäviä työkaluja. Solujen mallintaminen yksityiskohtaisesti on kuitenkin valtava urakka ja vaatii paljon supertietokoneiden laskentatehoa."

-  -päivitetty 13122023 - 


****


Virukset ovat olleet "aina" - sieltä maailmojen biologisesta tapista alkaen -
.. kerrotaan tutkijoiden pohtivan meidän ihmistenkin yhteyttä viruksiin, jotka saattavat olla suoranaisesti "esi-isiämme" (?) ..
--

Mikä onkaan viruksien tehtävä - entä maksammeko velkamme afrikkalaisille?



Viruksilla on yksi tehtävä ylitse muiden - lisääntyminen
Tämä tehtävä on evoluution vahvin 'ohjelmistokäsky', jota ihminen on ryydittänyt raamatullisella lauseella: "Menkää, lisääntykää ja täyttäkään maa". Aika rohkeasti todettu - näinhän ovat virukset juuri tehneet.

Virukset tuotekehittyvät - puhutaan tässäkin evoluutiosta, versioista ja varianteista
Virus muuttuu ja muuntuu muun muassa ympäristötekijöiden summana. Mekin muutumme - tosin esimerkiksi vatsalaukkumme elää vielä kivikaudella, siksi hidas tämä evoluution on toimissaan - esittääkö se 'harkintaa, pohdintaa vai testausta' - emme tiedä.

.
IL: "”Virus on kuin demonisoitu”, sanoo THL:n ylilääkäri koronasta ja odottaa uudenlaista keskustelua"

https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/90697caf-f670-4a58-9335-595dd3319de0 -

..
Viruksen toiminnallinen kellotaajuus on "nopea" -
.. siksi jo kolmas ja neljäs (-kin) variantti on puhkaissut uutiskynnyksen. Tosiasia on se, että virus kehittyy koko ajan ja variantteja ilmestyy joka päivä, joista suurin osa päätyy epäonnekkaiden kiertoon ja "käytöstä poistuvaan raaka-ainelajitteluun".
--
Virukset olivat, ovat ja tulevat aina olemaan - jopa "maailmanlopun jälkeenkin", kun Aurinko räjähtää.
Viruksella on muitakin tehtäviä, arvellaan - lähinnä salaliittoteoreetikkojen tahoilta. Virus on evoluution raivaaja, ja se käy hengen päälle, varsinkin sille otollisten isäntäeliöiden osalta - Koronakin tappaa juuri lähinnä heikkoja ja riskiryhmäläisiä.

Olisiko näin evoluutiolla käytössä ikivanha ohjelmakäsky, jolla edesautetaan vahvemman säilymistä ja heikomman palauttamista biologiseen kertoon -
.. myöhemmäksi raaka-aineeksi uudelle uljaalle Elämälle. Emme tunne evoluution ohjelmistoa, voimme vain arvailla mikä sitä ohjaa, ja mikä määrittää tapahtumasarjoja, joita ilmentyy systemaattisesti molekyylien syvyyksistä.
Olemme jo oppineet, että meidän uutta uljasta maailmaa ja elämään määrittävät ohjelmistot, joiden vaikutteet ulottuvat jo kaikille Elämän saroille, ohjaavina, toiminnallistavina, määräävinä kuin valvovina ominaisuuksina. Emme tunne evoluution laumasieluista parviälyohjelmistoa, jonka yhteisharmonia ulottuu läpi koko eliölajiston - ihmisetkin mukaan luettuina.


---
[2] Afrikka on nykytietämyksellä homo sapiens' in koti -
.
YLE: "Afrikka sukelsi kolmanteen korona-aaltoon – rokotetoimitukset vitkastelevat"

https://yle.fi/uutiset/3-11972590 -

..
.. tämän meidän kaiken valloittaneen ihmisrodun alkukoti - ehkäpä Etiopian ylängöiltä - apinalaumoista. Apinoita häiritsivät jo tuolloin virukset, bakteerit ja muut mikrobit, joilla oli jo silloinkin tehtävä - ylläpitää elollista lajikohtaista tasapainoa. Ei ollut lääkkeitä, ei lääkäreitä - vain yksilön nokkeluus säilyä ja "täyttää maa".

Afrikassa on edelleen vähän lääkäreitä, lääkkeitä kuin Koronaankaan tehoavia rokotteita
Ehkä valkoinen eurooppalaisvalloittaja jo löytöretkistä alkaen on väheksynyt afrikkalaisten Eloa, siitä todisteena hyytävät kirjoitukset kolonialismiaikakaudelta, Belgian kuninkaasta Leopold II' sta, joka maksoi tapporahaa mustista - tuotu irrallinen vasen käsi riitti todisteeksi; sanotaan.

Tosin Saksa tuli ulos menneisyydestä - nyt jo toisen kerran
Saksa lupasi maksaa Lounais-Afrikan alueen siirtomaakautensa kauheuksista korvauksia, pyysi virallisesti anteeksi ja katui tekojaan julkisesti. Oli alkanut eu-eurooppalainen katumusharjoittelu ..

Ehkä vielä Amerikoiden uudet valtiaat hoksaavat saman?
Nyt jo US-presidentti Joe Biden lupailee 200 miljoonaa Korona-rokotetta maailman köyhille (kunhan omien rokotustahti saavuttaa laumasuojan?) - ehkä Afrikkakin vielä mainitaan.
Olisiko tämä peiteltyä anteeksipyyntöä valkoiselta amerikkalaiselta niiden miljoonien orjien rahtaamisesta, jotka tulivat tuottamaan maallista mammonaa valkoiselle valtiasrodulle, mustien laulaen samalla puuvillapelloilla rytmikkäästi uutta toivoa Elämälleen.

Entä se hyytävin mahdollisuus - odotellaan, että Korona tekee tehtävänsä?
Tätä ei voi häpeämättä painaa julki - sillä hitaus on tehokkain keino raivata Elintilaa - 'lebensraum' ia' ja samalla vähentää populaatioita sieltä, missä sitä ei koeta riittäväksi hyödyksi tai suureksi uhaksi valkoisen löytöretkeilijän ja myöhempien kolonialistien jälkeläisille.
Tämä on hurja esille otto, mutta sekin käy jo monien mielessä, siksi hitaasti tämä maailmallisuuden hyve ja auttamishalua on syttynyt!
Vai onko kyseessä lentokoneissa matkustajille jaettu ohje:
"Pue ensin oma happinaamari ja sitten vasta laita lapsille"
- syy tähän on kirkas, sillä ethän voi auttaa lapsia, ellet ole enää kykenevä siihen! Niin?

Afrikassa on kohta 1,5 miljardia ihmistä - se on jopa suuremmalle pinta-alalle suurempi kuin kiinalaisten tai intialaisten määrä.
Lännestä huudetaan jo ihmispaljouden perään - puheina, ainoastaan Kiina on toteuttanut itselleen vahingollisen syntyvyysvähenemän - yhden lapsen politiikkana - mikään muu valtio ei ole käyttänyt pakkotoimia väestönsä määrän hillitsemiseen.
Mikä onkaan valkoisen eurooppalaisen ja amerikkalaisen todellinen ajatusmaailma Afrikan väestöpaljouden lisääntymisestä? Julki sitä ei varmasti tuoda, siksi hyytävää on kirjoittelu nimettömyyden some-maailmasta.
Mikä olisikaan afrikkalaisten nykyinen asukasmäärä, jos valkoinen eurooppalainen olisi jättänyt Afrikan "löytämättä" eikä myöhempää täyden riiston kolonialismia olisi koskaan tapahtunut. Veikkaan, että huomattavasti vähemmän olisi nykyinen afrikkalaispopulaatio, ehkä luontaisesti ympäristöään enemmän terveesti kunnioittavana kuin kohtaloonsa tyytyvänä - mene ja tiedä.

Miksi valkoinen valtiasrotu haluaa sekaantua niin voimallisesti muiden vieraiden omiin sisäisiin asioihin?
Miten olisi Koronan tämä päivä, jos se olisi levinnyt, mutta ilman niitä toimia, joilla nyt koetetaan hillitä sen etenemistä -Suomessa tätä hillintää kutsutaan 'marinismiksi'.
Olisiko kuolleiden määrä ilman 'marinismia' kymmenkertainen, mutta laumasuoja jo saavutettuna? Tässä tulee mieleen tapahtumasarjat Espanjan taudista (~1920) ja bakteeripohjaisesta (?) Mustasta surmasta -Keski-ajalta, joka tiettävästi tappoi puolet eurooppalaisista -kin.
Autammeko edes nyt afrikkalaisia käsi sydämellä, anteeksipyyntönä historiasta ja vähän vielä nykyisyydessäkin tapahtuneista vääryyksistä ja suoranaisista ryöstöistä, joilla kohotimme (kohotamme?) omaa maallista elintasoa - syöden todellisuudessa afrikkalaisten mahdollisuuksien kupeilta ---

On maksun aika!



..
| SUOMI24 | VU | FB | Vapaa sana | FB BLOG | X |


______

ILU-MEDIA

IJL-Productions




Kansalaiskirjoittaja

Ilkka Luoma

YMPÄRISTÖTEOLLISUUS

https://www.ymparistoteollisuus.com


121223 -Total Visits: 1008903 Total Visitors: 145647  

051223 -Total Visits: 1001685 Total Visitors: 144453    

211123 -Total Visits:   977778 Total Visitors: 139688  

141123 -Total Visits:   967368 Total Visitors: 137833  

071123 -Total Visits:   959023 Total Visitors: 136707  

311023 -Total Visits:   951943 Total Visitors: 135561  

031023 -Total Visits:   916765 Total Visitors: 130470   


https://www.jontikka.blogspot.com

IJL-kommentteja HS-artikkeleihin

__
e

e

e

 

PORILAISTEN MARSSI


_

IJL-BLOG PHOTOS  from SHUTTERFLY 

1 Folder ~ https://photos.shutterfly.com/story_invite/5f17490d-78fc-4033-92de-1451606a447e -

2 Folder ~ https://photos.shutterfly.com/story_invite/a03e627a-84e7-4b50-aaf4-c25a6cb9447f - 

Ei kommentteja: