tiistaina, lokakuuta 25, 2016

Paine kasvaa pääministeri Sipilän esikunnissa – peruutusvaihde juuttunut päälle?


(Nykyinen kolmen SOS – hallitus tuskailee, kun yleinen mielipide ja ammattiyhdistysliike toimillaan puoliksi pakottaen juoksuttavat hallituksen siilipuolustukseen ja perääntymiseen – joko taktisesti tai sitten se kuuluisa pallo on hukassa!)

Paluu alkuun... Paine kasvaa Juha Sipilän esikunnissa. Muistamme Sipilän sanoneen, että hokkarit nurkkaan, ellei synny tulosta ja sitä ei näy syntyvän, vai syntyykö? Maltalaiset käännökset kääntyivät itseään vastaan.


[30092015]… kansalainen Erkki pohtii ansiotonta lomaltapaluurahaa, jota nuoremmat eivät enää historialtaan edes tunne. Kätilö Liisa miettii miten lisä-ansio, yli- ja normaalin työajan jälkeisinä lisäpalkkoina ovat merkittävä osa perheen kokonaisansaintaa – miksi rokotetaan ahkeruutta? Työtön Tommi saattaa tahollaan miettiä, että työllisten yli- ja lisätyöt normaalin lisäksi vievätkin hänen hommiaan! … ]


Sipilä Kempeleestä on tottunut ’maltalaisiin käännöksiin’ – yrityselämästä, jossa toiminta- ja tapahtumasyklit ovat nopeampia kuin demokratiassa ja varsinkin parlamentarismissa, jossa kenelläkään ei ole täyttä yksinvaltaa, siis yli 100 kansanedustajaa. Olisiko jenkkien kahden pääpuolueen järjestelmä meillekin parempi?


Nythän äänestäjä hölmistyneenä muistelee annettuja vaalilupauksia


Maltalaiset käännökset kääntyivätkin itseään vastaan?
[01112015]” … Teesit olivat ohuet ja piti luovia Sipilän ”maltalaisissa käänteissä” –         
[ … Sipilän maltalainen käännös ~http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/09/yhteiskuntasopimus-3.html - ]

 … välillä syöksyttiin ja sitten peräännyttiin – noinhan kuulemma yrityksissäkin toimitaan. Sipilä komensi, olihan hänellä yritys- ja työkokemusta. SSS’ n kaksi muuta ässää, ulkoministeri Soini ja valtiovarainministeri Alexander Stubb (Kokoomus) eivät juuri arkitöitä ole tehneet, vain edustaneet politiikassa tai politiikan vanavesissä.

Syntyi ryntäilevä hallituspolitiikka, jonka tavoitteet olivat toimitusjohtajan sanelemat. PS otti takapakkia ja perääntyi Raaka - Arskan ja Auttaja - Aijan kunnioittamista arvoista. Piti pysyä Audin nahkasohvalla, sillä sieltä tätä Suomea hallitaan…1
Mitä me saavutetaan, jos nykyinen SOS – hallitus hajoaa?

Kokoomus tai Perussuomalaiset lähtevät vaihtoon ja oppositiosta tule SDP tilalle. Hyöty on se, että suhteet suomalaisten suureen enemmistöön – työväestöön – parantuvat. Lisäksi ulko- ja puolustuspolitiikka saavat asiaosaavat ajassa olevat ministerit.

Nykyinen ulkoministeri Timo Soini korvautuu Erkki Tuomiojalla ja puolustusministeriksi nousee kokenut Seppo Kääriäinen. Näin helpotamme välittömästi kansainvälistä nousevaa presidentti Sauli Niinistönkin ajamaa välittäjän ja rauhanneuvottelijan roolikehitystämme.


2
Koko hallitus hajoaa ja saamme ennenaikaiset eduskuntavaalit?

Ensi vuosi on Suomen juhlavuosi – tulee kuluneeksi 100 vuotta siitä kun julistimme itsenäisyyden 6. Joulukuuta 1917, joka tunnustettiin ensimmäisenä 4. Tammikuuta 1918 Neuvosto-Venäjän toimesta, allekirjoittajina Lenin ja muun muassa Josif Stalin. Tänään meillä ei ole itsenäisyyttä, sen tunnusmerkkien kadotessa EU – Brysselin virkarattaisiin.

Eduskuntavaalit juhlavuonna voisi olla itsenäisyyspalautuksen juhlavuosivaalit,

 … ellei aivan kokonaan palautusta, niin ainakin merkittävien tunnusmerkkien osalta – omaraha ja oma itsellinen valtiollinen Suomen Pankki. Emme tee vielä täyttä eroa, vaan hoidamme asian hallitusti tarkoin suunnitellussa järjestyksessä – kansakuntamme edun ja hyödyn tavoittelun nimissä.
Nyt aloitamme oman kansamme huolehdinnan ja palaamme auttamaan muita sitten, kun olemme riittävän vahvoja. Tulemme kantamaan oman osuutemme ja vastuun hädänalaisten osalta, kun olemme siinä aidosti valmiit.

Kaatuuko Sipilän hallitus, kaatuuko Sipilä – vai kumpi menee vaihtoon – Kokoomus vai Perussuomalaiset? – kansa kysyy.


Ilkka Luoma
Kansalaiskirjoittaja Helsingistä


...
AL | US | PZ | VU | BL | BL | T | BLOG 90146

DOC Paine kasvaa pääministeri Sipilän esikunnissa_23102016 – Microsoft Word Starter
PVM 23102016

|510| 

1 kommentti:

Ilkka Luoma kirjoitti...

Sipilä I hallitus peruuttaa hoitajamitoitussuunnitelmat!
~ http://yle.fi/uutiset/3-9301734 -

.