perjantaina, marraskuuta 19, 2021

Median Nato-pakkopullaa kansalaisillemme


Kuva: ~ https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000000386154.html - IS-otsikolla:

"

Kansainvälinen yhteisö on aloittanut sotilastoimet Libyan Muammar Gaddafia vastaan.

"

TIEDE - Lehdistön Nato-pakkopullaa kansalaisille (2007)


*** 

..


Suomen suurin uhka on Nato ja sen ainaissotilasjohtaja Yhdysvallat!
[Esimerkkinä Afganistan https://www.tiede.fi/keskustelu/84016/afganistan-2001-sota-jonka-usa-havisi - ]

Otsikko voi olla yllättävä, mutta ei lainkaan, kun asettaa katsekulman Pietariin, Murmanskiin ja päätöskoneistoon Moskovan Kremliin.



Suomi on aivan liian lähellä Venäjä vaikuttavimpia keskuksia -

.. niin Pietaria kuin Kuolan niemimaan strategisten ydinsukellusveneiden Euroopan puolen päätukikohtia |1. Kuola on lisäksi Kiinan haluaman Koillisväylän päätesatama |2, jolle Venäjä on luvannut kertakaikkisen merenkulkuturvallisuuden - kulkeehan Koillisväylä pitkin Venäjän pohjoisia rannikkovesiä.
.
|1https://ilkkaluoma.vuodatus.net/lue/2019/11/venajan-ydinaseiden-voima-kumpuaa-veden-alta -
.

Suomessa pahimman uhan itselleen luovat suomalaiset itse -

.. onneksemme pienenä vähemmistönä; lähinnä kokoomuspoliitikkoina |3, ja laatumediaksi itseään kutsuvan median vapaina toimittajina, kuten Kari Huhta .. [ https://www.hs.fi/mielipide/art-2000008406035.html - otsikoituna:

"Suomen Nato-jäsenyys nousee esiin aina vain uudelleen, ja siihen on hyvä syy" |E,

.. joka on perinyt nato-manttelin edesmenneeltä (erinomaiselta) vapaalta toimittajalta Olli Kiviseltä, joka itse kertoi kääntäneensä silloisen HS-vastaavan päätoimittaja Janne Virkkusen [ https://fi.wikipedia.org/wiki/Janne_Virkkunen - ] pään hyväksymään Helsingin Sanomille vahvan Nato-linjan puolustamisen ja sen paatoksellisen markkinoinnin lukijoilleen - kuten hyvin näkyy HS-päätoimituksenkin ahkerasta nato-poljennosta.
.
|Ehttps://www.tiede.fi/keskustelu/22446/ketju/lehdiston_nato_pakkopullaa_kansalaisille -
.

Geopolitiikkamme suosii sotilaspoliittista puolueettomuutta, kuten artikkeli HS-Lukijoilta hyvin tässä https://www.hs.fi/mielipide/art-2000008384762.html - kertoo.



--
Kaikki kolme maailman suurinta -

Kiina, Venäjä ja Yhdysvallat tarvitsevat luotettavan neuvottelupöydän |4, sillä yksikään noista ei lähde totaaliseen ydinsotaan, sillä se tuhoaa liikaa jokaiselta ja näin astaloiden kalistelu jää vaille ydiniskujen voimaa, eikä sitä kannata kutitella alueellisillakaan otteluilla - vain vihaisilla sanoilla, kuten tässä https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008397622.html - HS-otsikoituna: "Yhdys­vallat varoitti Venäjää tekemästä ”vakavia virheitä” Ukrainan rajalla".

Lisäksi US' ta pidättelee yhtenä nykyajan sotineimpana valtiona [ https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wars_involving_the_United_States - ] mahdollinen Venäjän ja Kiinan välinen yhteistyö, johon läntisessä mediassa ei haluta uskoa, sillä se ajaisi US' n kolmannen viulun soittajaksi ja EU' n vielä senkin taakse neljännen vinguttajaksi. Näinkö?

Ei välttämättä, jos EU oivaltaa osana Eurooppaa sen oman maanosansa suurimmaksi valtioksi Venäjän - ilman Venäjää ei ole eurooppalaista rauhantilausta |5.
.
|5https://www.tiede.fi/keskustelu/72289/yhteiseurooppalainen-puolustus-avaa-ehean-maanosan -
.



Mikäli EU oivaltaa, että erilaiset yhteiskuntamallit ovat rikkaus, eikä este läntiselle yhteiskuntamallille elää lännessä;

.. niin Venäjä ei sekaannu muiden asioihin, jos nämä muut- lähinnä läntinen tapa sotkeutua vieraiden sisäisiin aisoihin |6 - oivaltavat puuttumisen muiden asioihin olevan maailmallinen rasite. Annetaan kunkin yhteiskunnan elää omillaan, käykööt omat ristiriidat, sotkut ja ongelmat itsellisinä läpi, sillä jokainen yhteiskunta lopulta haluaa aina rauhaa - ainakin kornisti todettuna sotien jälkeisissä korulauseissa - "Ei enää koskaan!"

--
Suomessa valtioviisautta edustaa itse kansa!
[ https://www.tiede.fi/keskustelu/82021/kansakunta-ilmotti-jalleen-suurena-enemmistona-emme-liity-natoon - ]

Kansakuntamme HS-jenkauksesta ja aika-ajoin poliitikkojen orilaukasta |7 huolimatta sanoo jatkuvasti suurena enemmistönä Naton kosiskeluille - "Kiitos ei".
.
|7https://keskustelu.suomi24.fi/t/17193125/suomi-on-elanyt-taytta-rauhanaikaa-jo-yli-70-vuotta -
--

Kansa tietää oman turvallisuutensa, sillä se myös tietää vanhan sanonnan "ne ovat eri miehet jotka ruumiita tekee ja ne, jotka niitä pesee" -muistissa on erinomaisesti niin Jartsev (Rybkin) -maanvaihtoneuvotteluista vetäytyminen |8, joita C.G.E. Mannerheim, Rudolf Walden ja J.K. Paasikivi lämpimästi kannattivat -heitä ei kuunneltu tuossa vaiheessa ...

Lisäksi Suomen kansa muistaa soljumisemme osin pienen suur-suomiryhmän innolla |9 Saksan kolmannen valtakunnan kelkkaan ja Hyökkäysoperaatio Barbarossan osaksi vuonna 1941 - jonka seurauksena menetimme vielä oikean kätemmekin.



--
Milloin meidän natottajat ja veikeästi sanottuna natouskovaiset ymmärtävät katsoa suurvaltapolitiikkaa aivan tuosta vieraltämme,

.. ettemme olisi sokeita kaukaa valtamerien takaa tulevalle ohjaukselle (ydinohjuksille |10 ) - on aivan selvää, että "uhat kannattaa pitää kaukana ja ystäviksi tehdä sellaiset, jotka ovat vieressä" - näin ratkaisemme ruotsalaistenkin puolesta tuon manipuloivasti jatkuvan natopaatoksen. >

...
46477


164  SUOMI24  289  |  37  TIEDE  70   |


.


2

USAF B-1 in Norway ~ https://edition.cnn.com/2021/02/08/politics/us-b-1-bombers-norway/index.html -

 



Kuva ~ https://www.tiede.fi/keskustelu/22446/ketju/lehdiston_nato_pakkopullaa_kansalaisille - By IJL-C

.



... (1) ... Tämä on sitä parasta ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa -viisaus asuu kansassa ja nyt on eräiden johtajiemmekin opittava paasikivimäinen viisaus tosiasioiden tunnustamisena - se on taas sitä parasta itsesuojeluvaistoa.
.
|10 ~ https://www.tiede.fi/keskustelu/82972/hs-maalaili-tapahtumia-rajoitettuun-ydinsotaan-euroopassa-ajassa -
.

Lopetetaan vieraiden yhteiskuntien turha sättiminen, nokkiminen kuin nälviminen -

.. annetaan vieraiden tehdä omia ratkaisuja - keskitytään omaamme, korjataan omia virheitämme, ylläpidetään vahvaa maanpuolustushenkeä |11 vielä elossa olevien veteraaniemme tavoin - omissa käsissämme, omin asein ja riittävin menetelmin tuottaa uhka hyökkääjälle, ettei meille kannata tulla - hinnan ollessa liian kova ja hyöty kuitenkin olematon -

.. näillä selviämme huomenna ja ylihuomenna, jolloin aivan muut ongelmat tulevat meidänkin päällemme ... ja ne ovatkin oman artikkelinsa [ https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/ilkkaluoma/262306-gaia-kuumenee-jaahdyttelemmeko-kulutustamme-iii/ - ] arvoisia.




...
JK. Hyvin kiintoisa artikkeli uusimmasta Tieteessä tapahtuu -lehdessä - numero 5/2021 https://journal.fi/tt/article/view/112053 - otsikoituna: "Yksinvaltiuden kahdet kasvot: miksi Kiinan ja Venäjän yhteiskunta- ja talouskehitys ovat niin poikkeavat?".

...
JK2. Meillä tätä idän ja Venäjän uhkaa luo myös UPI-FIIA - nykyisen johtajansa Mika Aaltolan kirjoittamana https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008397772.html - , IS-otsikoituna näin: "Mika Aaltolan kolumni: Geopoliittinen peli kovenee Suomen naapurustossa".



...

Viitteet ja linkit:


|2https://ilkkaluoma.blogspot.com/2017/02/an-pohjoinen-ulottuvuus-miksi-kiina.html

|3https://yle.fi/uutiset/3-7696313

|4https://ilkkaluoma.blogspot.com/2019/06/suomi-tarjoutui-korealaisneuvottelupoyd.html

|6https://ilkkaluoma.blogspot.com/2013/05/miksi-eu-haluaa-sotkeutua-syyriaan.html

|8https://fi.wikipedia.org/wiki/Talvisodan_tausta#Jartsev-neuvottelut_Suomessa

|9https://seura.fi/blogit-ja-kolumnit/professori-markku-kuisma-suomi-osannut-trollata-myos-itseaan/


|11https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/ilkkaluoma/149436-mika-on-sinun-maanpuolustustahtosi/

.




..




..

Ei kommentteja: