sunnuntaina, tammikuuta 30, 2022

Britit liittyvät eurooppalaiseen kilpavarusteluun USA' n rinnalle ja Venäjää vastaan

Kuva ~ https://www.warkaudenlehti.fi/uutissuomalainen/4460272 - otsikoituna näin: "

Britannia kaavailee uusia pakotteita Venäjää vastaan – aikoo myös tarjota Natolle mittavaa määrää lisäjoukkoja ja -arsenaalia

"


***

..

Ja Venäjä kertoo myös omia näkemyksiään mitä tapahtuu, jos Suomi ... 


1-osa


Britit ovat ennenkin - US' n uskollisina vasalleina ja entisinä kolonialismin herroina lähteneet auliisti amerikkaisten hyökkäyksiin, pommituksiin ja sotiin -

.. esimerkkinä vaikkapa ilman YK-mandaattia aloitettu us-sota Irakia kohtaan vuonna 2003 tai vaikkapa luvalla osallistuminen Libyan pommituksiin. Noita englantilaispäätöksiä osallistumisista on kaduttu brittien tahoilta raskaasti jälkeenpäin.
.
IS-otsikointi ja -ingressi: "Britannia aikoo tarjota Natolle mittavaa määrää lisäjoukkoja ja -arsenaalia Eurooppaan

Maa haluaa lähettää Venäjälle vahvan viestin siitä, ettei horjuttamisyrityksiä Euroopassa hyväksytä." löytyy linkin ~ https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008576086.html - alta ---

Näinköhän Iso-Britannia on oivaltanut, että Venäjä on osa Eurooppaa, ollen sen suurin valtio niin asukaslukuna kuin pinta-alana?

..
Miksi Englanti on nyt sekaantumassa lopulta ukrainalaisten sisäiseen konfliktiin, jonne ulkoiset vallat niin lännestä kuin idästä sotkeutuvat yhä tiiviimmin.

USA' n lietsoen hallinnostaan sotaa - väittäen Venäjän aloittavan sodan, jonka vastineeksi Venäjä taas ilmoitaa, ettei sotaa aloiteta, vaan varaudutaan konfliktien läikkymiseen yli Ukrainan rajojen + se tosiasia, jossa Kreml on luvannut auttaa venäläisvähemmistöjä myös rajojensa ulkopuolella.

Vuoden 2014 tapahtumien seurauksena Ukrainasta virtasi väkivaltaa pakoon yli 100.000 Ukrainan venäläismielistä itse Venäjälle - ovat ehkä jo palaamassa Krimille ja Itä-Ukrainaan ... ?

..
2-osa

Entä seuraukset - Nato, sen laajentuminen ja meidän oma Suomi, kun viestejä tulee Venäjältäkin ...
.
HS-linkki ~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008553403.html - otsikoituna ingresseineen HS-toimittaja Pekka Hakalan toimesta näin:

"Venäläiset asiantuntijat näkevät Naton laajenemisen sotilaallisena uhkana: ”Nato-jäsenyys merkitsisi Suomen ja Ruotsin militarisointia”

Venäläiset asiantuntijat pitävät Suomen ja Ruotsin liittoutumista ennen kaikkea poliittisena kysymyksenä, mutta näkevät Naton laajenemisen myös sotilaallisena uhkana."
..

Viimeiset muutamat kuukaudet lännettynyt 'West media trolling manipulation' tyyppinen informaatiotorvi on käynyt raskasta vastakkainasettelun "sotaa" |1 lähinnä itää - Venäjää ja Kiinaa vastaan.
.
|1https://www.tiede.fi/keskustelu/78832/idan-ja-lannen-valinen-vastakkainasettelu-kiihtyy -
.

Tavoitteena on kääntää Suomen kansan enemmistö hyväksymään Natoon liittyminen, johon kansakuntamme on vastannut toistuvasti uskottavissa ja puolueettomissa (johdattelemattomissa) tutkimuksissa aina yli 50 prosentin voimalla - Kiitos ei Nato. Ei edes silloin, vaikka presidenttimme Sauli Niinistö Natoon liittymistä kannattaisikin!

Emme halua olla Naton taistelualusta emmekä tuottamassa Virolle ilmataistelukykyä |2, kun heillä ei ole omia sotakelpoisia ilmavoimia - ainakaan toistaiseksi. Nythän Naton on tuonut rynnäköintimahdollisuudet tältä osin aivan Venäjän viereen.
.
|2https://ilkkaluoma.blogspot.com/2015/01/harjoittelemmeko-virossa-itsemme.html -
.

Nyt saadaan selvästi yksitoikkoisen läntisen manipulaation sekaan yksi tietovirta myös Venäjältä selosteena miten sieltä nähdään Natoon mahdollinen ja tänään kansakuntamme tahdon vastainen liittyminen Kremlin näkökulmasta.

Meillä puhutaan vähemmän miten Venäjä - se toinen ydinasesuurvalta ja maailman suurimman raaka-ainesaannon omistaja maapinta-alana näkee tämän vastakkain asettumisen lähestymisen, jos Suomi 1300 kilometrillä liittyisi Naton ja USA' n sotakoneiston etupiiriin - Naton klausuuleihin sitoutuen.

Kuolan niemimaalla sijaitsevat maailmallisen suurydinsodan esto- ja uhkajärjestelmien tukikohdat (Boreit + Bulavat) - näillä strategisilla ydinsukelusveneillä torjutaan ydinsodan uhkaa pelotteella, että jos "sinä, niin minäkin" - onkin siis täysin varmaa, että Suomi saa maalikohdennuksia sellaisiin kohteisiin, joista on Kremlin näkökulmasta odotettavissa US/Naton taistelurynnäköinteja itään - Venäjän kimppuun.

Näin on täysin varmaa, että Venäjä puolustaa Kuolan niemimaata henkeen ja vereen ja se tekisi meistä Suomesta lännen sotakoneen taistelualustan!

Venäjän presidentti Vladimir Putin on kornin hirtehisesti ja meille tylysti todennut, että kyllä amerikkaiset mielellään sodituttavat Suomen sotilaat viimeiseen mieheen - itse USA' n ollen kaukana valtameren takana "turvassa" konventionaalisilta sodilta - jo vuodesta 1941 alkaen!

Olemmeko muuten huomanneet, että Yhdysvallat käy omia sotiaan aina kaukana omilta rajoiltaan toisten itsenäisten valtioiden alueilla - useimmiten houkutellen liittolaisiaan mukaan, jopa meidät, esimerkkinä Afganistan |3 - olihn siellä brititkin mukana.
.
|3https://www.tiede.fi/keskustelu/84016/afganistan-2001-sota-jonka-usa-havisi -

.

...

54217 


Ei kommentteja: