torstaina, tammikuuta 20, 2022

PM Sanna Marin putsasi Nato-pöydän kansan mieleiseksi

 2222. - 333182


Uhkakuvamme on tässä!


***

..


NNV-hallituksen PM Sanna Marin teki sen huolellisesti miettien mitä kansakuntamme enemmistö on odottanut kauan ..

- eli ilmoitus, ettei Natoon liitytä |1 ainakaan hänen hallituskaudellaan
- luotan Sannan viestiin ulkomaalaisille toimittajille, sillä se on viesti kaikkialle - niin Yhdysvaltoihin EU' lle kuin Venäjällekin.



Sanna osoitti suurta valtioviisautta täältä idän ja lännen vedenjakajalta -

Suomesta, jossa asumme, elämme ja toimimme tuon toisen ydinasesuurvallan vieressä - Venäjän naapurissa. "Pidä ystävät lähellä ja viholliset kaukana" -on hyvä arkisuomalainen valtioviisaus tosiasioiden tunnustamisena (J.K. Paasikivi).

On myös huomattavaa, että olemme saaneet elää erikoisessa geopoliittisessa asemassamme jo vuodesta 1946, minkään meitä todellisuudessa uhkaamatta, kiristämättä kuin pakottamanakaan - meidän itsemme vuoksi (EU-pakote ja sen seuraukset meille olivat kaukosyntyisiä, ei sisäsyntyisiä).

Kiintoisaa tuosta viisaasta lauseesta - oli se sitten luettuna englanniksi kuin suomeksi - on herättänyt nyt West media trolling/ ellei peräti propagandatuutin ilmiönä -

.. tällä |2 kertaa Iltalehdestä [ https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/6d0a78f9-8414-4fee-86c3-08681e2cc760 - ] toimittajien Lauri Nurmen ja Juha Ristamäen näppäimistöiltä. Juttu oli avattu näin:

"Näkökulma: Marin teki ison virheen - ensin Nato-option rajaamisessa, sitten nostaessaan Yhdysvallat Venäjän rinnalle | Suomen mahdollisuutta hakea Nato-jäsenyyttä ei ole sidottu mihinkään aikamääreeseen tai hallituskauteen, kirjoittavat toimittajat Lauri Nurmi ja Juha Ristamäki."

Mikä herätti näin ärtyisään näkökulmaan, pitäähän suomalainen media itseään laatumediana, vai eivätkö iltapäivälehdet olekaan sitä, ei ainakaan tämän tyyppisen jutun osalta, jossa tunnustetaan informaatiotorven yksipuolisuus ja puolueellisuus - me tosiaan olemme kansakunta, jonka itsenäsyydestä on vielä sen verran rippeitä jäljellä, että katetta löytyy maamme johtotasolta jo juuri pääministerin ilmoituksena.
..

Sitä paitsi Natoon ei liitytä niin vaan -

.. ensinnäkin hakevan maan kansalaisten enemmistön on tuettava hakemusta lännen sotakoneeseen - Natoon ja toisekseen se saadaan selville vain kansanäänestyksessä, jonka tosiaan kokoomus ja Rkp haluaisivat torpata - ei ilmeisesti ole luottoa kansakuntaamme arvioida omaa turvallisuutta, kansan taholta, joka lopulta aina pesee ne ruumiit, jotka poliitikot tekevät - kts. Jatkosota |3.

..
Natoon ei myöskään liitytä, jos vaikka Nato-jäsenvaltio Turkki sanoo ei - ja siinä olisikin järkeä, koska Turkki haluaa pelata pelejään myös Venäjän kanssa ja tuo olisi ydinohjustakin tärkeämpi tuki Venäjälle, eikä maksa Turkille mitään! Tämän Turkki tulisikin tekemään ja samalla poistattamaan US-atomiaseet Incirlicin lentotukikohdasta ..

..
Onko Suomi nyt US' n etupiirissä - sen arvioidulle matkalla kohden ilmahyökkäysrynnäköintejä Venäjän Kuolan niemimaalle - strategisten ydinsukellusveneiden |4 tukikohtiin?

.

|2 https://yle.fi/uutiset/3-12278329 - 

Yle-ote: " ... Pääministeri Marin sen sijaan sanoi keskiviikkona uutistoimisto Reutersille, että on "hyvin epätodennäköistä", että Suomi liittyisi Natoon hänen pääministerikaudellaan. Marinin mukaan Suomi pitää tiukasti kiinni oikeudestaan liittyä Natoon tulevaisuudessa, jos niin päätetään. ... "


|3https://ilkkaluoma.blogspot.com/2018/10/olemmeko-matkalla-jatkosotaan.html

|4https://ilkkaluoma.blogspot.com/2019/11/venajan-ydinaseiden-voima-kumpuaa-veden.html 

.

..

PM Marinin selkeä viesti kansalle oli niin arvokas, että se näkyy jo tulevan sunnuntain hyvinvointialuevaaleissa!

.

Go Sanna Go!

https://www.tiede.fi/keskustelu/83997/sdp-n-sanna-marin-keskustan-katri-kulmuni-tulevaisuus-suomessa-nyt - 




--
PS. |1 - Natoon liittymisen yhteydessä hakevalla maalla ei saa olla epäselviä rajaerimielisyyksiä naapureiden kanssa - Ukraina, Viro jne ... ?

..
53408


.


254  SUOMI24  1101  |  259  TIEDE  748    |  



...

2 kommenttia:

Ilkka Luoma kirjoitti...

2

Hesari suorastaan riehaantui ja villiintyi NNV-hallituksen johtajan ja PM Sanna Marinin rehellisestä ja kansan mieleisestä lausunnosta Natoon - lännen sotakoneeseen liittyen!

Jopa samalle päivälle neljä eri HS- juttua Sannasta, joka ensimmäisenä poliitikkona oivalsi viestiä myös suoraan kansalle - pääministerin pallilta. Kansa kiittää sunnuntain hyvinvointialueiden äänestyksessä!

.
~ https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008553213.html -

HS-ote: " ... HAASTATTELUSSA Marin sanoi, että on hyvin epätodennäköistä, että Suomi hakee Natoon hänen pääministerikaudellaan. Seuraavat eduskuntavaalit on määrä pitää keväällä 2023. ... "

.
PM Marin käytti sitä valtaa mikä hänelle on vaaleista suotu - pääministerinä.

Ilkka Luoma kirjoitti...

.
Lähettäjä: Ilkka Luoma/ YMP
Lähetetty: lauantai 22. tammikuuta 2022 13:03

Vastaanottaja: Tasavallan.Presidentti@tpk.fi; sanna.marin@vnk.fi; pekka.haavisto@formin.fi; riikka.purra@eduskunta.fi; lauri.nurmi@iltalehti.fi; juha.ristamaki@iltalehti.fi

Kopio: jouni.molsa@tpk.fi; laura.huhtasaari@europarl.europa.eu; iiris.suomela@eduskunta.fi; erkki.tuomioja@eduskunta.fi; Paavo Väyrynen; petteri.orpo@eduskunta.fi; elina.valtonen@eduskunta.fi; ben.zyskowicz@eduskunta.fi

Aihe: Kansalaiskirjoitus: PM Sanna Marin putsasi nato-pöydän enemmistökansan mieleiseksi
.