sunnuntaina, tammikuuta 30, 2022

Lännestä käydään kiihtyvää informaatiosotaa itää vastaan - myös Suomesta

2227.


Kuva: "Suomalainen Pasi-miehistökuljetusvaunu amerikkalaisen ilmatyynyaluksen kannella Naton Baltops 2015 -maihinnousuharjoituksessa Puolassa vuonna 2015. Suomi on nykyisin Naton kumppanimaa. Kuva: Adam Warzawa / EPA ~ https://yle.fi/uutiset/3-12293317 - 


***

.

Ehkä merkittävin pinnalle noussut tekijä tässä infosodassa:

"Kirjeessä kysyttiin Suomen kantaa Venäjän vaatimukseen, että mikään maa ei saisi lisäisi omaa turvallisuuttaan muiden maiden turvallisuuden kustannuksella. Jos yllätyksenä tulleesta kirjeestä haluaa nähdä positiivia asioita, niin Suomi ei saanut kirjettä yksin, vaan se oli lähetetty kaikille Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestö Etyjin jäsenmaille, joita on 57.

" https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000008581374.html - otsikoituna näin: "


Pääkirjoitus: Putinin Venäjän outo kirje­sota sotkee koko Euroopan turvallisuus­poliittiseen kriisiin – Suomenkin asema muuttumassa

"

..



Tunnettu Nato-fanaatikko - entinen älykköpersu ja sitten sinistynyt Jussi Niinistö puhkuu Natoa [ https://yle.fi/uutiset/3-12293317 - , YLE-otsikoituna ingresseineen näin: 


"Pitkäaikainen puolustusministeri Jussi Niinistö: Nato-jäsenyyden hakemista pitäisi alkaa valmistella ilman kansanäänestystä --- Entinen puolustusministeri Jussi Niinistö pitää EU:n omaa puolustusratkaisua ja Nato-optiota haihatteluna. Hän uskoo myös, että nykyisessä tilanteessa Ruotsi voisi saada varmemmin apua Yhdysvalloilta kuin Suomi." ]

- ilman kansanäänestystä (ollen näin kokoomuksen linjoilla -aikoen näin sinistyneenä kokoomuksen riveihin?) -

..
Jussi perusfiksuna ei ymmärtäne ja tiedä historiaa, kun edellisen kerran antauduimme lännen - Saksan kolmannen valtakunnan etupiiriksi 1941. Osallistuimme elinpiirimme laajentajana sekä luotavan etupiirin innoittamana Saksan operaatio Barbarossaan hyökkääjänä, tunnetuin seurauksin ..

- menetimme muun muassa Suomi-neidon oikean käden. Toivottavasti tämä natofanatian päättömyys ei katkaise meiltä seuraavaksi päätä! Tänään olemme jo de facto US/NATOn etupiirissä NATO - Isäntämaa MoU pöytäkirjan myötä. Ei kannattaisi tässä ja nyt kävellä kansakunnan tahdon yli.

..
Nato lisää voimaansa [ https://keskustelu.suomi24.fi/t/17260124/natotusta-kiihdytetaan! - ] ja etenee valloittajana rahan ja turvallisuushokemien voimalla kohden Venäjän sydänmaita ---

.. ja nyt ei säästetä sanoja, kun West media trolling manipulation -ilmiöinen informaatiotorvi puhkuu Naton onnea, auttuutta ja turvaa - turvamitalin toiselle puolelle kuorruttaenVenäjän uhan|1, joka lienee lopulta hyvin kaksijakoista, sillä suurin uhkamme on joutua US/Naton taistelualustaksi itään ja näin ollen meistä tulee maalitettu kohdevaltio Venäjältä käsin - sen puolustaessa omaa maataan - muistamme miten kävi maailmanhistorian verisimmässä sodassa - Itärintaman Saksan kolmannen valtakunnan hyökkäyksessä itään 1941-45 - mekin mukana olleena ---

.

|1https://www.tiede.fi/keskustelu/79868/luodaanko-jalleen-venajan-uhkaa? [23.2.2019 - 87|778] 


..
HS-linkki: ~ https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000008572518.html - ---

Hesarin otsikkovalinta |2 on jo pelkästään kiintoisa - "häikäilemätön" - miten oli HS-otsikointi, kun US hyökkäsi ilman mitään mandaattia Irakiin vuonna 2003 tai aloitti ulkoisesti sodat Libyaan (2011) ja Syyriaan (2013). Entä HS-otsikointi, kun USAF rynnäköi pommituksiin Eurooppaan - Serbiaan Kosovon sotana?

.

|2 HS-otsikko: "

Venäjän häikäilemättömyys pakottaa lähtemään siitä, ettei diplomatian tie riitä

"

.



Herääkö media omaan 'West media trolling manipulation -ilmiöön vasta sitten, kun lukijat voimallisemmin reagoivat tilausten vähentämisenä?

Miksi tämä voimallinen vastakkainasettelun henki |3- eikö lännettynyt media oivalla, että tällä kirjoitetaan vastoin isänmaamme etua ja hyötyä - sellaisin poljennoin, jotka hyydyttävät meidän ainoa oikean tien itään - olla puolueeton, sekaantumaton kuin sotkeutumaton toisten vieraiden itsenäisten asioihin.

.

|3https://keskustelu.suomi24.fi/t/15487850/idan-ja-lannen-valinen-vastakkainasettelu-kiihtyy  - [8.12.2018 - 673|2172]

.



Miten lopulta Ukraina meihin liittyy - onko sen jatkuvasti toistuva käsittely osa sitä manipulaatiota, jolla suomalaisia käännytetään Natoon?

.. onko se aikuisten oikeasti uhka, vai tehty tietoistarkoituksellinen uhka johdattelemaan - manipuloimaan kansakuntaamme Natoon, tuohon lännen sotakoneeseen, joka haluaa kiihkeästi saada "haltuunsa" Nato-sitoumuksin Suomen1300-kilometriä Venäjän vastaista rajaa, tuottaen meille suuren uhan olla Nato/US' n taistelualusta |4 itään - erityisesti pohjoisessa, jossa olemme vain 11-14 minuutin lentorynnäkkömatkan päässä Kuolan niemimaan Venäjän strategisten ydinsukellusveneiden tukikohdista!

.

|4 https://ilkkaluoma.blogspot.com/2016/05/suomea-viedaan-vahittain-ujuttamalla.html - kohta 3.

.

Olemmeko jo US/Naton etupiiriä, vaikka lännettynyt media polkee lukijoilleen uhkaa, jossa Venäjä tavoittelee meitä "etupiirikseen" - eikä media ole oivaltanut eloamme täydessä rauhantilassa jo vuodesta 1946 - joitain "pakkasöitä" lukuunottamatta.

Eikö media ymmärrä mitä tapahtui vuonna 1941, kun liityimme Saksan kolmannen valtakunnan etupiiriin ja osallistuimme revanssisotaan tietoispyrkimyksellisenä "ajopuuna" - hyökkäysaseveljenä operaatio Barbarossaan, jossa Saksa tavoitteli Elintilaa ja Suomen kiihkeimmät Suur-Suomea - luottamuksena Saksan ylivertaiseen voimaan ... Oliko meidät johdettu harhaan ja miksi ylitimme vanhan rajamme? Paljon kysymyksiä!



Onko nyt Nato "yhtä kuin" kuin muinoinen lännen edustaja Saksan kolmas valtakunta?

Emmekö voi avata silmiä ja huomata viisauden alkavan tosiasioiden tunnustamisesta? Nuo tosiasiat ovat pitäneet venäläiset sotilaat poissa maastamme sitten Porkkalan luovutuksen - nyt US tulee taistelu- ja rynnäköintijoukkoineen meille Nato-Isäntämaa pöytäkirjan turvin jopa itse itsensä kutsuen.

Btw. Kerran Kreml pyysi yhteisiä sotaharjoituksia, johon saivat yksiselitteisen vastauksen itsenäisestä Suomesta - "Kiitos ei" - asia jäi siihen, eikä "Puna-armeijaa" näkynyt maassamme.

..
PS. Kuinka häikäilemättömästi USAF ja US Army hyökkäsivät Vietnamiin, järjestelivät Kuuban pommitukset, sekaantuivat Chilen, Panaman ja Grenadan sisäisiin asioihin - kuinka häikäilemätöntä oli asioiden vääristely YK' n yleiskokouksen edessä, kun USA kärtti hyökkäyslupaa osin jopa valhein maailmanjärjestöltä - sinällään rehdin silloisen ja nyttemmin edesmenneen UM Colin Powellin suulla (lupaa ei tullut - silti US hyökkäsi) - oliko siinä havaittavissa isännän häikäilemötn ääni - tarkoittan nuorempaa us-presidentti George W. Bushia ...

>


|  31  SUOMI24  89  |  TIEDE  |   FB  |  TWITTER  |

..


54206


.

2


Suomestakin rajuja reaktioita toisin päin - luotaessa Venäjän uhkaa |1 Suomelle,


..  joka on elänyt täyttä rauhan aikaa ilman kiristelyä ja pakottelua syystämme jo vuodesta 1946 ... 


Tosin meidän rajut reaktiot ovat "jukka tarkkamaisia |2, jussi niinistömäisiä |3- tai toimittajien arja paanasmaisia |4 tai kreeta karvalaismaisia |5" 


... nuo edellä mainitut nato-aktiiviset edustavat paljolti puheeksi usein nousevaa 'West trolling manipulation - ', jopa propaganda -tyyppista ilmiötä, jossa koetetaan kääntää enemmistökansamme Natoon liittymisvastaista perusasennetta (johdattelematon kansalaiskysely MTS 11/2021) - jo vuosikausien ajan. 


Sinällään on hyvä, että avataan Venäjältäkin aukeavia näkökulmia, joita joskus irvaillaan "zhiriläisiksi suomen syönneiksi" - kyllä meiltäkin löytyy omat nato-fanaatikot ja russofobiaatit, joiden katsantokanta on rajoittunutta vain länsirajan suuntaan, idän ollessa parjattua nokkimista, näykkimistä ja nälvimistä ... 



On selvää, että kaikki ydinasesuurvallat - Kiinakin mukaan lukien ajavat aina ensisijaisesti omia etujaan - 


US ahkerana sotijana ja sen myötä maailmanpoliisina, Venäjän raaka-ainelähteenä valtavan maapinta-alan omistajana ja Kiina maailman  suurimpana liukuhihnana ja tuotekehityshautomana - maailman suurimmilta sisämarkkinoilta.


Sotilaallisesti näiden suurmaiden intressit ovat 'ihailtavan samankaltaiset' - omat etupiirit, joista nyt lännen etupiiri US/ Natona ja EU' na ovat kasvaneet ehkä eniten - tosin Kiina etenee kaupallaan ja taloudella jo maailmanennätysluokkaa sivuavalla tahdilla. 


Meidän rooli "zhiriläisistä tarkkamaisuuksista" on helpolla ohitettava ilmiö purkauksina mielensä pahoituksista - heitä on aina ollut ja tulee myös olemaan - kuten Suomessakin - eivätkä he tule pääsemään Venäjällä valtaan (kuten Suomessakaan!) toteuttamaan tsaarillista Venäjää tai Suomesta "suur-suomea". 


Siksikin meiltä Suomesta kannattaa rauhoittua näistä "tarkkamaisista, paanasmaisista ja karvalaismaisista" kannanotoista lietsoa Venäjän vihaa nokkivilla kirjoitelmillaan. Meidän älykkyyttä ja reaaliaikaista oivallusta ovat kansakunnan suurten enemmistöjen joukoista tunnustetut tosiasiat viisauksien lähteiksi.



Kansa rauhoittelee laukalle lähteneitä natottajia: "Puhukaa te - me pidämme hevosta".

.

Katso mediaotsikko ja -ingressi ~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008563334.html  - täältä, otsikoituna näin:


"Venäjällä rajujakin reaktioita Suomen Nato-keskusteluun – ”Suomen uusi linja ei ole lisännyt turvallisuuttanne”


”Olisi paras varoittaa naapureita, mikä heitä odottaa, jos he valitsevat väärän käyttäytymislinjan”, kirjoittaa puolustusanalyytikko Ruslan Puhov."




...
e


4 kommenttia:

Ilkka Luoma kirjoitti...

.
I-lähetys:

Lähettäjä: Ilkka Luoma/ YMP
Lähetetty: keskiviikko 2. helmikuuta 2022 16:21

Vastaanottaja:

jussi_niinisto@hotmail.com; sanna.marin@vnk.fi; Tasavallan.Presidentti@tpk.fi; pekka.haavisto@formin.fi; antti.kaikkonen@defmin.fi; timo.kivinen@mil.fi; erkki.tuomioja@eduskunta.fi; Paavo Väyrynen

Kopio:

satu.hassi@eduskunta.fi; elina.valtonen@eduskunta.fi; ilkka.kanerva@eduskunta.fi; li.andersson@minedu.fi; matti.vanhanen@eduskunta.fi; juha.sipila@eduskunta.fi; matti.kalliokoski@otava.fi; Karvala Kreeta; jouko.juonala@is.fi

Aihe: Kansalaiskirjoitus - Suomalainen media käy jo kovaa informaatiosotaa itää vastaan!
.

Ilkka Luoma kirjoitti...

II-lähetys:

Vastaanottaja:

mika.niikko@eduskunta.fi; riikka.purra@eduskunta.fi; markus.mustajarvi@eduskunta.fi; antti.lindtman@eduskunta.fi; ville.skinnari@formin.fi; ville.tavio@eduskunta.fi

Kopio:

mika.aaltola@fiia.fi; teija.tiilikainen@hybridcoe.fi; katriina.toyryla@yle.fi; juha-pekka.raeste@hs.fi; mangnus.brunssberg@iltalehti.fi; marikki.nykanen@iltalehti.fi; riika.nykanen@is.fi; arja.paananen@is.fi; elli.harju@iltalehti.fi; timo.haapala@is.fi

.

Ilkka Luoma kirjoitti...

III-lähestys:

Vastaanottaja:

vesvar@utu.fi; henrik.haapajarvi@vnk.fi; jarmo.huhtanen@hs.fi; petteri.orpo@eduskunta.fi; ben.zyskowicz@eduskunta.fi; eero.heinaluoma@europarl.europa.eu

Kopio:

ville.niinisto@europarl.europa.eu; heidi.hautala@europarl.europa.eu; jussi.halla-aho@eduskunta.fi; iiris.suomela@eduskunta.fi; jouni.molsa@tpk.fi
.

Ilkka Luoma kirjoitti...

.
PS. Tämä Kansalaiskirjoitus on lähetetty poikkeuksellisen suurelle toimittajajoukolle, johtuen siitä että meillä laatumedia HS’ n johdolla on ottanut varsin yksipuolisen käsittelyn – lähinnä itää vastaan ja puolustaen läntistä Elämäntapaa ja vaadetta mitä muiden pitäisi tehdä, vaikka läntinen maailma edustaa kovin pientä maapallollisvähemmistöä.

On siis aika koettaa avartaa keskustelumoodia tapahtumasarjassa, jonka vaikutteet todellisuudessa kansakunnallemme ovat hyvin vähäiset – ja tämän ymmärtää suomalaiset, jotka suurena joukkona edelleen vastustavat muun muassa Natoon liittymistä paatoksellisesta ja pontevasta mediatyöskentelystä huolimatta – jota jo voidaan aiheellisesti sanoa yksipuoliseksi manipulaatioksi.
.