keskiviikkona, tammikuuta 05, 2022

Maailma tarvitsee Johtajan - aika on päättymässä

00000.

DRAFT 0.4 -päivittyyKuva: ~ https://www.hs.fi/tiede/art-2000005447989.html - 

"

Hätähuuto ihmiskunnan tulevaisuuden puolesta, 15000 tieteentekijää varoittaa joukkotuhosta – ”Pitkään jatkunut nopea väestönkasvu on syy moniin ekologisiin ja jopa yhteiskunnallisiin uhkiin”

"


..

ESIPUHE 

Tässä emme ota kantaa Johtajan henkilökohtaisista ominaisuuksista - olivatpa ne maailmankatsomuksellisia, uskonnollisia ( Kuva 1.), aatteellisia tai edes yhteiskunnallisia - oleellista on tarkastella kykyä muuttaa suunta, joka vie Maapalloamme ihmiskunnalliseen tuhoon. Tuho koskee lopulta vain ihmistä ja tämän seurannanaisia - itse luonto biologiana selviää, nousee kuin Feenix - ja korjaa niitä valuvikoja mitä tähän mennessä ihmisen 200 000 vuoden olemassaolon viimeisinä 200 vuotena tehtiin. Sekin on helposti arvattavissa, että tämä kirjoitus ei ole läpäisemään monia sensuureja kuin myöskään moderaattoreita - siksi kiperänä ja kiusallisena tätä tullaan pitämään - jo yleisen usein sangen yksipuolisen mediahälinän vuoksi.

Tänään on vain nyt se hetki, jolloin hankalat ja vaikeat asiat on perattava, sillä se on ainoa keino viedä mystifioinnin mahdollisuudet pois |1 - nykypäivään tarpeellisen suoraan ja puhumisen ja kirjoittamisen tieltä. Myös on varmaa, että tämän kirjoittaja leimataan, vaikka se leimaus on nyt heti arvattavissa vääräksi.

.

Kuva 1.


 Kuva: Mahatma Gandhi  ~ https://historianet.fi/kulttuuri/historian-oppaat/mahatma-gandhin-murha

*

..

UNIVERSALISTIN TAUSTOITUS

Tänään on liian monia taitekohtia maapallollisen osittaisbiologian ja ihmiskunnan tuhoon - niin ympäristön |2, itsekkyyspolitiikan, vastakkainasettelun |3 kun kilpavarustelun lingossa |4 - näin ihmiskunta on ajautumassa sekasortoon, johon on olemassa vain yksi lääke - 

 .. sci-fi' mäisesti se olisi kaukaa Avaruudesta haltuunottava Johtajuus - satojen tuhansien vuosien pidemmällä kokemuksella Elää ja siirtää tietoa olemuksestaan olla huomattavasti enemmän harmoniassa kuin meidän keskeneräinen ihmiskunta. 

Ehkä universaalin toimijan lähettiläinä ovat nyt ajankohtaisesti virukset |5, tai sellaiset molekyylilliset alkutekijät, jotka lopulta loivat ihmisvetoisesti tämän päivän täyden ristiriitabiologian - ihmisen levinneisyysilmentymänä - reviristisenä tapahtumasarjana ohi kestävän kehityksen hitaan kellotaajuuden? |6 ---

.

--- tähän sopii erinomaisesti japanilaisen Kitaron - AURA https://youtu.be/f1FIbWaPex4

.

.. mutta tuo sci-fi' stely on harvojen uskonherkkua, vaikka on aivan varmaa, että jossain Universumin kätköistä löytyy lajitelma universaalin meille tuntemattoman käyttöjärjestelmän ohjaamia atomeja, jousien sinfonian uljautena* kuin molekyylien sekoituksina, joiden summana on Elämä eri muodossaan kuin meillä - älykkään nuotillisena, kokonaisvaltaisena ja harmoniana suuresta ymmärryksestä mikä oli alku ja mikä on se vääjäämätön loppu - kaiken loppu - sitten joskus; 

ehkä matkan tuonne olevan lyhyempi kuin koskaan tulemme sitä ymmärtämään.

|* ~ x - 

--

Tätä kohtaa kuorrutamme ENIGMA' n kappaleella ~ https://youtu.be/u-YSlJw2OSU - Goodbye Milky way

--

Saatoimme olla jostain tietoisohjatun evoluution |7 maanpäällinen prototyyppi, jolla universaali käyttöjärjestelmä harjoitteli Avaruuden Johtajuuden esiinmarssille kokeilukenttää, mutta joka ihmiskunnallisena koekappaleena ajautui omaan mahdottomuuteensa - olemattomasta olosta ymmärryksessä, jossa olisi toteutunut se jokin tuoltaa kaukaa - tähtien takaa - niin soputuvuutena? |8.

Voimme yllättäen koostaa Avaruuden - Universumin yhdeksi konstruktioksi - vetovoimallisuuden luomiksi tihentymiksi ja harventumiksi, missä ei ole absoluuttisia täyttä eikä tyhjyyttä - näiden ääripäiden puuttuessa täydellisesti mahdottomina ilmentyminä - vaikka Mustien aukkojen kemiaa emmekä fysiikkaa tunnekaan - ehkä siellä ollaan ikuisessa läheistymisessä äärettömyyksiä - ehkä,

 .. mutta oleellista olisi havaita täydellinen syyn ja seurauksien laki, kun kaikki vaikuttavat kaikkeen ja jo tuntemiemme atomien järjestely eri variaatioihin lähestyy sekin monipuolisuutena "ääretöntä" - kuitenkin niin suurta mahdollisuuksien määrää, että lähes "mikä tahansa on mahdollista"! -näin kertoi eräällä Tieteiden päivillä Helsingin yliopistolla professori Matti Pohjola.

.

S24-01


ITSE ASIAAN PUREUTUMINEN

Johtajien Maailma -paluu ihmisyyteen

Kautta historian on ollut suuria johtajia - ja aina enemmän tai vähemmän karismaattisia, ymmärtäviä tavallansa |9 tai sitten liiallisesti diktaattoreita, joiden sana ei tavoittanut kaikkia - liiallisen itsekkyyden vuoksi ...

Tänään läntisen maailman vähemmistöinen demokratia on kehitysvaiheen rämeikössä, josta ilmentymät rikkovat suurta ihmisyyttä - mahdottomuksina kuin muinoinen Karl Marx' in kommunismi, jonka ideaalit eivät voineet toteutua ihmisitsekkyyden mahdottomuuksista kilpailuina - paikasta Auringossa saada lisääntyä vain omin itsekkäin periaatteina - kasvunhokemallisina |10 näyttö- ja vertailutalouksien ilmentyminä |11.

--

EKSTRA 1

Biologisesti maailmassamme esiintyy ainakin yksi "lähes täydellisyyteen" kehittynyt populaatio - muurahaiset (populaatiomassan ylittäessä jopa ihmiskunnan kokonaismassan |12), joilla toteutuu proletariaatin diktatuuri, jossa kuningatar on synnyttämiensä työläisten ja sotureiden "orjana" jatkamassa populaation vääjäämätöntä lisäntymistä - riippuvaisena työläisten vuosimiljoonaisesti kehittyneestä kemiallisesta molekyyliviestinnästä - meille tuntemattomasta parviälyn ohjauksessa.


--

Entä ihmiskunnan johtajat ennen ja nyt? 

- otamme rohkeasti tähän vain yhden esimerkin, jossa vain kaikki vaikeat, pahat, väkivaltaiset kuin ylitse muiden tekijät ja ongelmat ovat kliinisen tarkasti jo selostettu - nyt katsomme vain tuon Saksan kolmannen valtakunnan johtajan Adolf Hitler' in** hyviä (-kin) puolia, sillä yllättäen niitäkin löytyy! 

Ja varmasti noita ei niin huonoja puolia löytyy monien harmiksi, mutta tämä kirjoitus ja keskustelu on käytävä - ennemmin tai myöhemmin, sitä ei voida enää pitää vakan alla piilossa, sillä jo Eurooppakin käy kohden ongelmiensa ristiaallokkoa - idän ja lännen vastakkain asetteluna - ja tähän eurooppalaiseen pahuuden metafooraan on varmasti riittävästi kokemuksia, jotta ne voidaan välttää |13- ja tämäkin yllättäen!

.

|** https://ilkkaluoma.blogspot.com/2013/01/1933-80-vuotta-sitten-adolf-hitler_31.html -  


Saksan kolmas valtakunta ja sen Fuhrer - Adolf Hitler

[ ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2016/01/germania-haaveillaanko-meilla-suur.html - , otsikoituna:

"Germania - haaveillaanko meillä Suur-Suomesta?" -by IJL-blog]

.

Hitler oli kanssaihmisille, ystäväville, vihollisille kuin Saksan kansalaisille ristiriitojen täyttämä johtaja, jonka valtakaari oli uskomaton (1933-45 itsemurhaan saakka) - liki nykypäivän mahdottomuutena - niin suuri oli hänen karisma, joka hullaannutti suuren osan Saksan kansaa ( Kuva 2.) - ihmisiä jo tuon ajan vahvimmasta manner-eurooppalaisuudesta - päästen jopa 1933 vaaleissa 43,9 prosentin kannatukselle |14 - jota voidaan pitää puoli-ihmeenä, mutta ei niin yllättävänä, kun tiedämme mitä Hitler lupasi saksalaisille - tunteella, väkevällä esiitymisen voimalla ja myöhemmin joukolla saksalaisuuteen nähden täysin oikeita ratkaisuja päätöksiksi, joilla ravittiin kansakunnan omaa tahtoa, identiteettiä, ylpeyttä kuin myös yhteenkuuluvuutta. Hitlerin lupauksia oli myös luettavissa jo tuolloin hyvin pitkälle - hänen Taisteluni 1 ja 2 kirjoista.

.

|14https://janne.isosavi.com/historia/miten-hitler-paasi-valtaan/  - 

.

Kuva2.


Kuva: ~ https://www.uusimaa.fi/paikalliset/1703426

*

.

Lyhennelmä Jaakko Aaltolaisen kirjasta Hitler, Stalin ja Stalingrad -tahtojen taistelu (KARISTO ISBN 978-951-23-5617-1) Adolf Hitlerin vastauksesta kenraalieversti Friedrich Paulukselle - "Kiellän antautumisen. [6.] Armeija pitää asemansa viimeiseen mieheen ja viimeiseen patruunaan sekä luo ... (jatkuu alla olevassa kuvassa)
Huomioitavaa ovat nuo sanat: " ... länsimaiden pelastamiseksi."

*

 

Tänään kovin harvoilla karismaattisilla johtajilla on riittävää voimaa olla esikuva, johon luotetaan

Samalla liian moninainen sekavuus päätöskoneistoissa estää riittävän nopeat toimenpiteet pelastaa maailma -nyt tarvitaan tekoja puheiden sijasta. Ja kun tehdään - tehdään varmasti virheitä, mutta luottamus pesee virheet pois, jos niihin reagoidaan nopeasti päätösprosessista tai sitten osataan perustella "vaikeat päätökset" pidempänä hyvänä - kaikille, tai lähes kaikille - sillä koskaan eivät kaikki ole samassa veneessä!

Olemme demokratian kriisissä |15 - joko kehittyen syntyneestä rämeiköstä tai sitten romahtaen ja uuden maailmanajatuksen syntyessä tilalle - ihmiskunnallinen maailma hakee nyt tosissaan omaa paikkaansa, mutta vielä toistaiseksi pinnan alla järjestäytyen (?)

.

|15https://www.tiede.fi/keskustelu/78948/yllattaen-olemme-demokratian-yhteisokriisissa

..

SUOMI24  |

...

(jatkuu)

Ei kommentteja: