sunnuntaina, heinäkuuta 31, 2022

Perussuomalaiset heräsivät todellisuuteen - EU' n energiasota!

 2309

.


Timo Soini 

https://ilkkaluoma.blogspot.com/2017/03/timo-soini-teki-ennakoidusti-oikean.html


***


..

Persu tuli ulos kolostaan* ja näin heräsi EU' n aloittamaan energiasotaan!

|* https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/4b2f0a9f-8652-40cf-943d-21a0ca2b0929 -, otsikoituna näin: "PS:sta erikoista tekstiä: EU on aloittanut kahden rintaman energiasodan Venäjää vastaan" -toimittaja Mika Koskinen.


.
Eikä tässä vielä kaikki, vaan jo soinismin myötä "siellä ongelma, missä Nato ja EU" astui jälleen nurkan takaa "viralliseen ps-ohjelmistoon" - huhuillaan ps-pääkallopaikalta - vihjeellisesti.

EU loi itse USA' n kanssa energiasodan aloittamalla sakean pakote- ja kiristelypolitiikan Venäjää vastaan - Venäjää, joka on maailman suuri raaka-aine- ja energiavaltio -unohtamatta ravinto- |1 ja hiilinielupotentiaaleja.

Eikä tässäkään vielä kaikki, vaan EU junaili tilanteen lännettyneen mediapaatoksen avulla voimallista manipulaatiota |2 harjoittaen Venäjästä "epä- ja roistovaltion", josta on syytä poistua tietoisluotuja mainehaittoja pakoon - kuten moni länsiyhtiö onkin tehnyt -

.. raskain tappioin ja ostavien venäläis-kiinalaisten yhtiöiden hymyillen kiittäessä, saadessaan enemmän tai vähemmän hyvin hoidettuja länsiyhtiöitä omakseen uudelle uljaalle alulle - pilkkahinnoin.



Nyt Venäjällä Kiina korvaa kaiken länsituotteiston, koneet ja järjestelmät - hyvinkin lyhyessä ajassa, ja tälläkin tavoin Venäjä valmistautuu aivan uuteen aikakauteen -

.. ehkä tämä olikin Venäjän presidentti Vladimir Putinin alkuperäsuunnitelma nostaa oman maan osaamista, tutkimusta, tuotekehitystä ja valmistusta - alussaan kiinalaisneuvoin. Sovittiinko tämä kaikki Putinin vieraillessa Pekingin Olympialaisten avajaisissa ja tavatessaan Kiinan presidentti Xi Jinping' in?



--
Energian osalta Kiina ja Intia (yhteensä ~ 2 800 miljoonaa asukasta) ovat nousseet EU-Euroopan rinnalle jo merkittävinä energianostajina, jota Venäjällä riittää ja nyt nähtäväksi jää riittääkö sitä tulevaan talveen eu-kansalaisille.



Miksi EU sekaantui Ukrainaan - olisiko viisaampaa ollut sotkeutumatta sinne, kuten ei EU sekaantunut USA' ta vastaan, kun tämä hyökkäyssotien "ojensi ja opasti herran nuhteeseen" lähinnä kehitysmaita vuodesta 2001 aina vuoteen 2021.

Onkin kummallista miksi EU valitsi slaavien keskinäisessä sodassa oman roolinsa omaksi vahingokseen | haitakseen - odotettavissa olevana energianiukkuutena ja mahdollisesti jopa kylmenevinä koteina.



No, onhan jo aika kolonialismin jälkimaininkimaissa -

.. osassa EU-maista onkin aika oppia myös yltäkylläisyyden jälkeistä niukkuutta, mitä nämä tietyt eu-valtiot kolonialismin aikana väkivaltaisesti kehitysmaiden ihmisiä kohtaan harjoittivat, ryöstäessään niiden raaka-ainevaroja - omaksi edukseen ja hyödykseen. Näin samalla luotiin nykyiseen EU-Eurooppaan yhdet suurimmista kumulatiivisista ja per capita ympäristön haittajäljistä |3.



--
EU onkin todellisuudessa ensimmäisenä aloittanut energiasodan

Muistamme mistä Venäjän pakotteet, kiristelyt ja takavarikot aloitettiin - EU' sta! Eivätkä perussuomalaiset tässä kohdin väärässä olekaan. Lännettynyt manipulaatioon ihastunut media |4 on vain unohtanut EU' n ensitoimet, kun Venäjä hyökkäsi Minskin sopimuksen epäonnistuttua. Kremlissä sopimuksen täytäntöönpanoa odotettiin kuusi vuotta.

Kun Minsk ei luonnistunut oli aiemman gruusialaisen Josif Stalinin sanoin todennäköisesti todettu Kremlistä: "kun neuvottelupuheet eivät onnistuneet - on aseiden vuoro puhua" -kuten USA' n aseet puhuivat Irakiin hyökätessä vuonna 2003 (yli kymmenen vuoden ajan) - ilman mitään mandaattia ja jopa valhein YK-yleiskokoukselle, jotta hyökkäysmandaatti olisi myönnetty. Miksi Minskin sopimus ei sitten luonnistunut - vastausta voidaan etsiä Kiovasta ja Moskovasta.
--



Länsi teki maapallovähemmistöisenä populaationa itselleen lopulta raskaan virheen -

.. loi kehitys- ja oikopolkuedellytykset kahden maailman suurimman - Venäjän ja Kiinan kehittää omaa yhteistyötä vastineeksi lännen hegemonialle |** - jota usein pönkitettiin us-asein varmennettuna ja luotuna viimeisen yli 100 vuoden aikana.
.
|**https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/734efade-35b7-401b-97e6-892b6844fe26 -, otsikoltaan ja ingressiltään näin: "Britannian ex-pääministeri: Lännen valtakausi on päättymässä
Britannian entisen pääministerin mukaan tämän vuosisadan suurin geopoliittinen muutos tulee Kiinasta." -toimittajana Magnus Brunnsberg,


.

Maapallomme kaksi- ellei jopa moninapaistuu suuren ihmispopulaatioenemmistön tahdissa -

.. ehkä BRICS-valtiot löytävät näin nyt paremmin toisensa ja tulee voimallista pyrkyä päästä sen jäseneksi - monien hyvien esimerkkikandidaattien - Brasilia, Argentiina, Pakistan, Iran ja Saudi-Arabia - osalta, ehkä.



--
Nyt on vauhdissa raskas länsiohjattu idän ja lännen välinen vastakkain asettelun kierre |5, johon itäkään ei ole syytön
.
|5https://keskustelu.suomi24.fi/t/17205511/venaja---ukraina-west-media-trolling-manipulation-kiihtyy! -, otsikoituna näin: "Venäjä - Ukraina: West media trolling manipulation kiihtyy!"
.


EKSTRA - Timo Soini


~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2016/08/nyt-syntyi-timo-soinilta-raskas.html

.

>

..
74751

..



2

Nyt käydään kamppailua enemmistövoimin pientä läntistä vähemmistöä vastaan -

.. eikä demokratia omassa alkavassa kriisissäkään [ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2021/12/keskeneraisen-demokratian-kriisi.html - ] ole enää välttämättä se "ainoa oikea ohjeiden esimerkkikirja", vaan demokratia saattaa rappeutua aivan uusien maailmankuvien ja -muutosten edessä, kun haetaan todellisia ratkaisuja ympäristönmuutokseen ja tasa-arvoisempaan eloon eri kansakuntien kesken.
--

Maailmassa on muitakin maailmankuvia ja elämänjärjestystavoitteita kuin vain läntinen tapa elää ja kuluttaa myös muiden toisin ajattelevien elin- ja olonmahdollisuuksia - kyse miksi toiset saa ja toiset taas eivät!



--
Omavaraisuus |6 ja reviiritkin |7 ovat arvonousussa evoluution miljoonavuotistahdittamana -

.. ja tämä reviirillisyys ei ole perussuomalaisillekaan uutta |8 ja outoa, ovathan he isänmaallisia eu-liittovaltiovastustajia ja lopulta vastoin Natoa, lännen sotakonetta, johon mediapaatoksen manipulaatioon ja Venäjän pelon lietsontaan |9 kansakuntamme erehtyi.

Kansakuntamme on tosin jo heräävästi avaamassa silmiään todellisuuden näkyessä jo syksyn kellastuvista lehdistä.

.

|7https://ilkkaluoma.blogspot.com/2017/06/some-repesi-reviiripuolustaja-halla-aho.html

|8https://ilkkaluoma.blogspot.com/2017/03/jussi-halla-aho-on-edelleen.html

|9https://www.tiede.fi/keskustelu/79868/luodaanko-jalleen-venajan-uhkaa?changed=1659126917

.



Todellisuus aukaisee silmiä tapahtuneista suurvirheistä, kun esimerkiksi kokoomus alkuperäisen tavoitteensa myötä on työntämässä suomalaisia Natoon -

.. jopa ohi kansanäänestyksen, mikä saattaakin ilmentyä seuraavista eduskuntavaaleista, ja tätä edesauttaa muutamat nykyiset Nato-jäsenvaltiot, jotka eivät ratifioi natohakemustamme ja näin natohakemuksen perillepääsy viivästyy ja jopa estyy.

Näin nämä ratifioimattomat maat säästyvät tulemasta Suomeen mahdolliseen sotaan Venäjää vastaan |10 - olemme liian vaarallisessa maantieteessä esimerkiksi turkkilaisille |9, italialaisille ja jopa amerikkalaisille itselleen.



Nyt USA haluaa sodituttaa hyökkäysasetoimitustensa myötä Ukrainan sen viimeiseen sotilaaseen Venäjää vastaan

Tosin tämä sodituttaminen päätavoitteiltaan on Venäjän asevoimien heikentäminen seuraavia US/Nato-operaatioita silmällä pitäen!

--
Ehkä herätellessään mediaa näin perussuomalaiset valmistautuvat jytkyttävän demareita järkyttävään voittoon kevään 2023 eduskuntavaaleista, pelastaen Suomelle uuden kansallisen itsenäisyyden ja tien pois EU-liittovaltiokehityksestä kuin myös kohtalokkaasta Natoon vänkäyskoplautumisesta.

--
Onko perussuomalaisten keskuudessa jo voimallinen uuden puheenjohtajan haku käynnissä - jää nähtäväksi ..

.. siksi alhaiset ovat nämä kannatusluvut "vanhoihin hyviin aikoihin nähden" - palaako soinismi alkulähteiltään terävöittämään kansakuntamme tietä kohden sotilaspoliittista puolueettomuutta (MTS 11/2021) ja hyviä suhteita Venäjään, jolloin energiasota ei meitä enää koske.



..
EPILOGI

Olisiko PS se lähes koko kansan puolue, joka nyt keskittyisi meidän omiin ongelmiin - kouluväkivaltaan, kohonneisiin elinkustannuksiin, yllättäen ympäristön haittajälkeen (uudistuva PS!) sekä luomaan kansakunnallemme yhteenkuuluvuutta - puolueettomana elona kaikkiin ilmansuuntiin sekä kotimaisen omavaraisuuden luontiin.



Vähennetään sekaantumista muiden omiin sisäisiin asioihin ja keskitytään enemmänkin omiin asioihin - kansakuntamme ja suomalaisuuden eduksi ja hyödyksi!



..

|  114  SUOMI24  300  |  TIEDE  |  VU  |



..
e

1 kommentti:

java valkonen kirjoitti...

Johan oli syväluotaava kiihkoton kirjoitus. Kiitos siitä! Tässä lisää https://jaavaat666.blogspot.com/2022/07/eusuomi-ekonomistit-vs-putin-0-10.html?sc=