sunnuntaina, heinäkuuta 10, 2022

Uhkaavatko länsimaat vähemmistöstään maailmanrauhaa?

 | 2304 | 352388 | c | e |i

.

Kuva ~ https://rauhanliitto.fi/rauhanliitto/ajankohtaista/tapahtumat/maailmanrauha-vaarassa-seminaari-4-11


***

.

Vähemmistöinen länsimaailma uhkaa maailmanrauhaa!

Yhdessä Kiinan kanssa kyllä, tätä länsi ei ehkä oivalla |0 ..
.. lännen ajamana idän ja lännen välinen vastakkainasettelu* kiihtyy kiihtymistään!
-

|0 ~ https://www.tiede.fi/keskustelu/92898/kiina-ja-venaja-suurempi-voimakkaampi-kuin-usa-ja-eu?changed=1656915559
|* 673 ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/15487850/idan-ja-lannen-valinen-vastakkainasettelu-kiihtyy - 3538.
.


Katso HS-otsikko: "Kylmä sota 2.0 on täällä" - löytyy linkin https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008916334.html - alta kokonaisuutena - saattaa olla maksumuuri.

Mikä onkaan nyt viisasta; olla erossa tästä vastakkainasettelusta, vieläpä rajalla, mahdollisen sodan rajalla vai täysi sotilaspoliittinen puolueettomuus olla neuvottelupöytiä kattava muiden sisäisiin asioihin sekaantumaton valtio - maailman riitautuneille, jopa sotimisen tasoon asti.



Olemme hyvin vaarallisessa maantieteessä | geopolitiikassa - ja juuri itsellemme
Olemmeko kadottaneet natohuumassa itsesuojeluvaistomme?


Nyt ei ole varaa "vuoden 1941" tapahtumasarjaan [
https://www.tiede.fi/keskustelu/92931/toistammeko-tanaan-1930-ja-40-lukujen-virheita - | ~ https://www.tiede.fi/keskustelu/78344/olemmeko-matkalla-jatkosotaan - ], mikä maksoi tuolloin meille yli 40.000 kaatunutta rajallamme. Seuraava koitos voi katkaista koko "Suomelta pään, eikä vain käden menetys riitä" ..

--
Nato aloitti sotavoimapullistelun, vaikka maailmallisesti ajatellen olisi YK' n jo pitänyt todellisuuteen heräten, kun USA operoi omia hyökkäyssotiaan 20 vuoden ajan -

.. Afganistaniin (2001-21), Irakiin (2003-16), Jemeniin, Somaliaan, Libyaan (2011, ollen YK-mandaatti) ja Syyrian, alkaen jo salaisena CIA-aseistamisoperaationa Syyrian kapinallisille vuonna 2011-13 ..
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005297252.html - , kunnes USAF aloitti Syyrian massiiviset pommitukset vuonna 2014 - Venäjä tuli mukaan Syyrian laillisen hallinnon pyynnöstä vuonna 2015. USAF pommituksille ei ollut minkäänlaista YK-mandaattia, kuten ei Irakiinkaan, jonne sinällään US kärtti hyökkäyslupaa - sitä saamatta, mutta hyökkäsi kuitenkin tunnetuin tuloksin [ https://yle.fi/aihe/artikkeli/2017/07/15/ulkolinja-isis-syntyi-irakin-tuhkasta - ].

--
Suomen on nyt viisasta pohtia laajasti kansalta kysyen mitä tehdään

- nythän suomalaisilta evättiin Nato-kansanäänestys [
https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/05/miksi-suomalaisilta-estettiin-nato.html - ], ehkä pelosta mitä kansa todellisuudessa haluaa ja tuo kansanäänestys korvattiin rajoitetuilla internetpaneelisilla mielipidetiedusteluilla [ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/06/miksi-helsingin-sanomat-muutti.html - ], joihin saattoi myös TP Sauli Niinistö erehtyä ja hullaantua kuitenkin natottaja-presidenttinä - kokoomuslaisen ideologian huolella harjaamana?



Nyt kuitenkin sillat on poltettu itään -

.. ja ollaan menossa sotilasyhteenoton rajaan, uhkarajaan ja Venäjästä on tehty vihollinen, jopa SA-INT' ssä - Suomen armeijassa varusmiehillehttps://yle.fi/uutiset/3-12513922 - Yle-otsikolla:

"Suomen armeijan kiertoilmaisu "keltainen valtio" jää historiaan: jatkossa Puolustusvoimat puhuu alokkaille suoraan Venäjästä",

.. IJL-kommentti tähän Yle-rykäisyyn: "Jaa, miten kouluttajat perustelevat "Venäjän"? Miten Venäjä on uhannut Suomea? Miten tämä kerrotaan varusmiehille?" .
--

Vaarallista peliä valtiojohtomme natohurmoksesta,

.. onko meillä siihen varaa ja vai rakennammeko tosiaan uutta "vuotta 1941" [ https://www.tiede.fi/keskustelu/78344/olemmeko-matkalla-jatkosotaan - ], jolloin istuimme aktiivisesti ajopuuna Saksan kolmannen valtakunnan kelkkaan - ja näin alkoi hyökkäyssotamme yhdessä Saksan Wehrmacht' in ja Waffen-SS' n kanssa itään - Neuvostoliittoon.


..
Olemmeko matkalla "vierivän lumipallon" tavoin jopa ydinsotaan?

[https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/05/ydinaseita-usa-sta-venajan-viereen.html - ] - entä jos uhka Natoon menosta toteutuukin ja US haluaa tuoda ydinaseensa Suomeen - houkutteena Venäjän Kuolan niemimaa, jossa sijaitsevat maailmallisen ydinsodan itäiset uhka- ja estojärjestelmät https://ilkkaluoma.blogspot.com/2019/11/venajan-ydinaseiden-voima-kumpuaa-veden.html - . Onhan USA todennut, että se tarvitsee Suomen alueita kriisitilanteessa!

Tämä on täysin mahdollista, sillä nyt asevarustelu kiihtyy ja kaikki ydinasevaltiot lisäävät ja tehostavat ydinsotavalmiuttaan ja näin tapahtuen se "vahinkolataus ja napinpainallus" tulee uhkaavammaksi ja varsinkin, kun jo on olemassa kokemus mitä atomipommi tekee - ! |1



.. onhan USA jo ydinaseita kylvänyt lähinnä siviilien niskaan vuonna 1945 -



.. jolloin kyseessä oli lähinnä asetekninen koeinstallaatio - kahdella eri tavoin toteutetulla atomiasetekniikalla, mutta erityisesti atomi-iskujen ollen varoituksia silloiselle Neuvostoliiton johtajalle - Josif Stalinille.



Nato laajenee muita rahallakin houkutellen itään -

.. lähemmäksi Venäjää, maailman suurinta perusmateriaali-, ravinto- [ https://www.kauppalehti.fi/uutiset/vieraskolumni-venajastako-maailman-ruoka-aitta/4a4029a7-096d-3193-807c-2e129878a44a - ] ja raaka-aineaittana - todellisena tavoitteena pilkkoa [ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2021/01/hs-uutisoi-lannesta-laitettavan.html - | ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2015/05/hallitsemattomat-ja-hitaat-muuttujat.html - ] nyt myös Venäjää; onhan nyt liian harvoilla liian paljon!


.

|1 "

Ydinaseet ovat jo vaikuttaneet sotaan Ukrainassa, ja sodan lopputulos voi määrittää ydinaseiden roolia tulevaisuudessa

" ~ https://yle.fi/uutiset/3-12521509 - IJL-kommentoituna: "Esittely ja todellinen käyttö ovat kaksi täysin eri asiaa. Aikanaan houkutus käyttöön oli ylivoimaisen suuri, kun USA pudotti kaksi erityyppistä atomipommia japanilaisten siviilien sekaan vuonna 1945 - tappaen eli höyrystäen tuhansia naisia, lapsia ja vanhuksia taivaan tuuliin muutamissa sekunneissa! Kaikkiaan US- atomiaseet surmasivat noin 200 000 japanilaista. Atomiaseiden käytön syy oli kahtaallainen - teknologinen testi aidossa taistelutilanteessa ja pelotteen synnyttäminen Neuvostoliiton Josif Stalinille. USA' lla oli vankka pelko kommunismin leviämisestä, josta juontuikin hyytävä kommunismin viha mccarthyismi' nä."

.

>

..
72825 [24]

..


|  227  SUOMI24  610 |  31  TIEDE  195  |  FB  |  VU  |  Vapaa sana  |  FB BLOG  |  Twitter  |




2


Onko nyt sitten tässä Naton varustautumiskierteessä kyse Venäjän presidentti Vladimir Putinille annettu varoitus - on loogisesti mahdollista ja totta.

Entä me suomalaiset, jotka olemme täällä idän ja lännen vedenjakajalla
https://www.tiede.fi/keskustelu/77550/suomen-rooli-idan-ja-lannen-vedenjakajalla - ?


..

EKSTRA

~ https://yle.fi/uutiset/3-12516812 -, otsikoituna näin: 

"

"Ukrainan sota ei johda rauhaan, vaan konflikti jatkuu vuosia", Mika Aaltola kommentoi Mikkelissä –

" -Yle-toimittajana Markku Tuhkanen ja UPI-FIIA johtaja Mika Aaltolan lausumana.

.


..
PS. Entä lännenpelko maailmallisena vähemmistönä (~1,2/8,0) verrattuna idän kasvavaan leiriin, joka saattaa edustaa jopa ~6,0/8,0 osuutta maailmallisesta ihmispopulaatiosta.

Näinköhän länsi yrittää varjella kolonialismin perintönä saavuttamaansa taloudellista ja sotilaallista hegemoniaansa -

.. ja mitä me tässä välissä täällä Suomessa nyt tehdään?

Annetaan kansan itse päättää tulevaisuutemme turva ja se merkitsee sitä, että valtiovallan on taivuttava kansalle luvaten sen lopulta tahtoman Nato-kansanäänestyksen!


..

EKSTRA 2


Tarvitseeko maailma Yhdysvaltain maailmanpoliisiroolia?


..
e (C)


1 kommentti:

Ilkka Luoma kirjoitti...

I e-mail:

Lähettäjä: Ilkka Luoma/ YMP
Lähetetty: sunnuntai 10. heinäkuuta 2022 10:08

Vastaanottaja: Tasavallan.Presidentti@tpk.fi; sanna.marin@vnk.fi; antti.kaikkonen@defmin.fi; pekka.haavisto@formin.fi; erkki.tuomioja@eduskunta.fi; matti.vanhanen@eduskunta.fi

Kopio: kai.mykkanen@eduskunta.fi; ville.tavio@eduskunta.fi; Saramo Jussi; li.andersson@minedu.fi; maria.ohisalo@eduskunta.fi; annika.saarikko@vm.fi

Aihe: Kansalaiskirjoitus: Miten edistämme rauhaa - minimoiden sotimisen?


..