perjantaina, heinäkuuta 01, 2022

"Numerolehtimäistä uutisvirtaa - röhönaurut tälle IS-medialle" -

 |2303|350920|c

.


Piirros: ~ https://www.antikvariaatti.net/tuotteet/782046


***


NYThttps://yle.fi/uutiset/3-12518226 - ~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008916226.html - ~ https://www.is.fi/politiikka/art-2000008916116.html - ~ https://yle.fi/uutiset/3-12516601 - ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/17481638/millaista-pitkajaksoista-uhkaa-suomi-kokee-ja-todellisuudesta-mista  (01072022)

.

..

"Numerolehtimäistä uutisvirtaa - röhönaurut tälle IS-medialle" - ja kuinka sitten kävikään, niin ja kuinka lopulta tulee käymään?

[ ~ https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000008908745.html - , IS-otsikoituna näin:

"Pääkirjoitus: Naton suuri kesäjuhla uhkaa päättyä Putinin röhönauruun – eikä kyse ole vain Suomen ja Ruotsin kohtalosta" -IS-toimittajana IS!]

--- sanoo Suomen kansa, jota on jymäytetty väkevästi Ukrainan sodan jälkeisillä internetpaneelisilla "nato-kansalaistutkimuksilla" [ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/06/miksi-helsingin-sanomat-muutti.html - ].

Onko näin - näin on ja nyt haastetaan keskusteluun ja debattiin niin kansalaisia, tutkijoita, tutkimuslaitoksia, poliitikkoja kuin turvallisuusasiantuntijoitakin, jos heitä aivan todellisuudessa meillä Suomessa onkaan - niin hyvin he ovat - ainakin toistaiseksi - kätketyt mediapoolin valtauutisoinneista.

Suurin kesäjuhla saadaan meille suomalaisille, jotka aina viimeisellä rintamalla uskomme lujasti omaan kykyyn ja voimaan puolustaa Isänmaatamme.


Isänmaallinen juhla koittaa, kun kansa herää vahvan manipuloidun uutisoinnin myötä todellisuuteen ja uuteen naikaan mitä Ukrainan sota alkujaan oli [ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2014/04/suurvaltataistelu-onko-ukrainassa.html - ] kuin minkä vuoksi ollaan nyt tässä tilanteessa ja mitä merkitsee Venäjän vieressämme olo - sekin todellisuudessa.

Odottaisimme ainakin kuinka media aikuisten oikeasti kertoo miten Venäjä ja Kreml on meitä suomalaisina kansalaisina kuin valtiona uhannut ja samaan hengenvetoon median tiedostaessa tunnustaen julkisesti uhkaamisen ja varautumisen ollessa kaksi aivan eri asiaa |1.
.
|1https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/04/uhka-ja-varauma-ovat-nato-keskustelussa.html -
.
Alussa oleva IS-otsikko esittää vihjaavan synkästi sanan 'kohtalo', ja juuri näin, sillä Natoon liittyminen olisi meille raskaasti uhkaava kohtalo, joka jättäisi lapsillemme ja heidän lapsilleen [ ~ 2 - ] rankasti turvattomuuden olotilan, jatkuvana varuillaan olona - USA' n sotilaallisena läsnäolona, mihin meitä on väkisin totutettu jo Nato - Isäntämaa pöytäkirjan [ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2015/02/nato-isantamaa-mou-poytakirja.html - ] salatusta allekirjoituksesta lukien!

A) Miksi - siksi, että olemme Natoon aivan väärä valtio jo sijaintimme vuoksi
Meille sopii erinomaisesti tähän mennessä presidenttien J.K. Paasikiven ja Urho Kekkosen aikanaan harjoittama, luoma ja ylläpitämä puolueettomuuden erikoishenki, joka on edellyttänyt herkkää osaamista tunnistaa millaisia tunnealuevirtauksia milläkin ilmansuunnalla harjoitetaan - erityisesti idässä, jossa meissä kiinni on se toinen maailmallisesti ydinasesuurvalta - nykyinen Venäjä.

B) Miksi - jo siksikin, etteivät nykyiset natovaltiot halua lopulta tulla edes maahamme sotimaan ja taistelemaan ja juuri siksi, että meissä on tuo ydinasesuurvalta Venäjä kiinni kaikkiaan 1300 kilometrillä -

.. eikä tuossakaan kaikki, vaan Kuolan niemimaan läheisyys kuin Pietarin alueen kiinniolo meissä -

.. nämä tekevät Venäjän puolustautumisdoktriinin ehdottoman määritietoiseksi ja päättäväiseksi, sillä nuo kaksi maantiedettä ovat a) pohjoisen osalta vaikutealue, jolla estetään maailmallista suurydinsotaa [ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2019/11/venajan-ydinaseiden-voima-kumpuaa-veden.html - ] ja b) etelässä Pietarin vaikute on venäläisille miltei pyhä - onhan se osaltansa valta- ja vaikutealuetta historialtaan itse venäläisyydelle.
--

Turkki on oivaltanut nuo ylläolevat tosiasiat [ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/06/osmanien-valtakunta-oli-alueellinen.html - ] ja Turkin oletettu ja tunnelatautunut erityissuhde Venäjään avaa meille tien pysyä puolueettomuudessa, jota lopulta kansakuntamme haluaa -

..viimeisin aito ja oikea gallup 11/2021 MTS sen todistaa - yli puolet haluaa Suomen ylläpitävän sotilaspoliittista puolueettomuutta, jonka varmistus saadaan järjestämällä toistaiseksi meiltä tulpatusti evätyllä nato-kansanäänestyksellä [ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/05/miksi-suomalaisilta-estettiin-nato.html - ].

US-presidentti Joe Biden oivalsi hätkähdyttävästi myös jotain kertoessaan arvostuksensa Suomen kyvystä olla hyvissä väleissä Venäjän kanssa!

Tosin nyt meidän nykyinen valtiohallinnon ylijohto meni liian pitkälle ajattelemattomuudessaan aiheuttamiensa diplomatiakelvottomien lohkaisujen vuoksi - lohkoiltiinko US' lle, kun tämä hyökkäili 20 vuotta yhteen menoon?

.. niinpä presidentti kuin koko hallitus on vaihdettava -

.. ja tähän tulee erinomainen mahdollisuus ensi kevään 2023 eduskuntavaaleista. Istuva presidentti Sauli Niinistö viisaana ja kokeneena valtiomiehenä oivaltaa itse hakeutua ennenaikaiselle eläkkeelle - siksi raskaita lohkaisuja idän suuntaan on tarkemmin pohtimattomasti heitelty ja viskelty.



Sopivalla ja lopulta kansan mieleisellä valtiojohdolla toimiva suhde itään palautetaan -

.. lännen suhteidenkaan vaarantumatta ja lopulta kansakuntamme saa Isänmaan, joka palaa sotilaspoliittiseen puolueettomuuteen -

.. turvaten samalla oman suvereenin olemassaolonsa valtiona, joka voi uskottavasti ja luotettavasti tarjota "hyviä palveluksia" todellisille kriisimaille, jotka haluavat diplomatiaa neuvottelupöydän kattajilta ja hienotunteisuutta isänniltä olla sekaantumatta [
235 ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/16970025/maailmankuvien-sota---lannesta-itaan-ja-idasta-lanteen! - 370 ] vieraiden omiin sisäisiin asioihin.



..
71961

..


|  63  SUOMI24   135  |   TIEDE  |  FB  |  VU  |  Vapaa sana  |  FB BLOG  |  Twitter  |

Ei kommentteja: