torstaina, joulukuuta 14, 2023

Väyrynen otettaisiin vastaan niin Kremlissä kuin Valkoisessa talossa!

 Paavo|2735|458100Väyrynen


Paavo Väyrynen matkalla tuottamaan Suomelle elintilan rauhassa, turvassa -ilman mitään ilmansuuntaongelmia, jolloin palautetaan suhteet normalisoituen kansalaismiellyttävästi vakaaseen "Status Quo'hon", jolloin rajat pysyvät auki, virkamiehet keskustelevat normaalissa moodissa ja kauppa käy suuntaan ja toiseen - sillä sadan vuoden hahlossa itäisen naapurin kauppasuhde on ollut meille kiistattoman edullista, tuottoisaa ja hyvinvointiakin synnyttävää - myös itä-suomalaisten osalta - esimerkiksi itä-matkailun osalta! 

Olisi hyvä myös jotta meiltä olisi lisenssi molempien ydinasesuurvaltojen valtakammareihin - Kremliin ja Valkoiseen taloon!

****


Kuka presidenttiehdokkaista otettaisiin vastaan niin Kremlissä kuin Valkoisessa talossa?

Epävirallisen ja kansainvälisen verkostoselvityksen mukaan tohtori ja ulkopolitiikkamme kokenein osaaja; ulkopoliittisin ministerivuosin -

-- Paavo Väyrynen olisi ainoa henkilö nykyisistä presidenttiehdokkaistamme, joka otettaisiin heti presidenttinä vastaan, niin Moskovan Kremlissä kuin Washingtonissa - Valkoisessa talossa.

Iltalehti-linkki: ~ https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/260b019c-b1ce-4993-8507-bb3e14381c81 -
Otsikoituna näin:
"Paavo Väyrynen ei luovuta – "Uskon, että pääsen toiselle kierrokselle"
Paavo Väyrysellä riittää sinnikkyyttä. Hän kirjoittaa blogissaan, että ihmeiden aika on taas tammikuussa ja helmikuussa."

-IL-toimittajana Timo Nurila


"Paasikivi-kekkosmainen" tosiasioiden tunnustamisen viisaus tuottaa Paavolle siksi suuren ulkovaltakysymysten kykyisyyden

-hänelle itselleen, kuten myös muillekin meille elintärkeille ulko- ja turvallisuuspolitiikan valtiopäättäjille
(Millainen aseilmasto on sotapsykoosin luomalla - toisella ulkopolitiikan konkarilla - Erkki Tuomiojalla).

__ __  __ __ _
Ulkopolitiikan osaajapiireistä Väyrysen ohella ymmärretään ajankohtaisina reaaliaikapäivityksinä mitä merkitsee suurvaltojen pyrkimykset niin karttanaapuriensa, maailmanpolitiikan kuin kaupallisten vaikutteidenkin osalta -

.. unohtamatta todellisuuden tajua, missä mennään, kun on kyse ydinasesuurvaltojen omista kuitenkin itsekkäistä valtapyyteistä!

On arvattavissa Väyrysellä olevan todellinen hallintakyky nähdä viisaus ulkopolitiikan suomalaisena hallintaprosessina, olla sekaantumatta liiaksi muiden itsenäisten omiin sisäisiin asioihin.



Sekaantumattomuus ja sotkeutumattomuus ..

-tuolla toiminallisuuden filosofialla selvitään myös haastavissa asemissa, vaikkapa täältä Suomesta - idän ja lännen vedenjakajalta. Tuohon filosofian repertuaariin sisältyy myös kaksi eittämätöntä valtioviisautta:

1) Pidä ystävät lähellä ja viholliset kaukana"
2) Ellet voita vihollistasi - tee siitä ystävä"

2) -kohtaan esitämme myös alleviivatun kansalaisherännäisen kysymyksen -

.. erityisesti nykyiselle TP Sauli Niinistölle ja muille valtiolaivan ohjastajille:

"Millä tavoin ja milloin tuo itänaapurimme - karhuna tunnettu Venäjä, ja aiemmin Neuvostoliitto - on meitä suomalaisia ja Suomea sotilaallisesti uhannut - uhkaillut?"

-kenen toimesta ja mistä aloitetaan tuon ylläolevan asiaosion perinpohjainen aikuisoikeasti kertomusdebatti, asiapohjaisin todistein?



Kiitos todellisen kansallisen turvallisuuden tunnustamisesta!



_
136793 | 1074 | 3558


|  53  SUOMI24  193  |  VU  |  FB  |  Vapaa sana  |  FB BLOG  |  X  |




__

EKSTRAKUVA  - 2018


Mikä voisi olla kärkiottelu vuonna 2024?



Piti olla jo edellisissä presidentinvaaleissa, mutta mediapooli suosi vain tiettyjä ehdokastoimijoita -- mistä tuo kapeakatseinen "perässä hiihtävä  sopuloituma" mediapooliltamme johtuikaan ja edelleen ehkä johtuu, voimme vain valistuneesti arvailla - mutta nyt ensi vuoden alussa 2024 on tosi kyseessä ja olisi kansakunnan suuri etu, jos Paavo pääsisi tosissaan käymään asiapohjaista ja todistepitoista debattia Suomen uudesta uusnormaalista, jossa palataan viitoitetulle tielle kohden täyttä rauhanluottamusta - myös kaikkien ilmansuuntien suhteen!


*****


Oli aika jolloin meillä ei ollut mitään uhkaa - ei edes mediasta keskittyä tai kehitettyä, mutta nyt se asiapohjainen ja todisteellista vastausta kohteliaasti odottava keskustelu kysymysasettelulla: "Miten Venäjä ja aiemmin Neuvostoliitto oli ja on meitä suomalaisia ja valtiona Suomea sotilaallisesti uhkaillut - uhannut -kuka tai ketkä tulevat asiapohjaisesti siitä kertomaan, jotta voidaan käydä sisältörikas keskustelu aiheesta - uskoisin Paavolla olevan ruohon hyvinkin pätevä vastaus! 


Valittu linja pitää ja tuo suurta hyötyä kansakunnallemme, jos nyt aivan aikuisten oikeasti asiatilan pohdimme!




_

2


Paavo Väyrynen on kuin onkin uudistaja - koska kokemus ymmärtää uuden ajan virheet 

Paavo Väyrynen on tänään uudistaja, koska hän haluaa passisuomalaisten tekevän Suomessa työt. Väyrynen ymmärtää kehitysavun vastuun ja ulkomaankaupan merkityksen maallemme. Väyrynen muistaa opetuksen vaikutuksen kansakunnan osaamisen ja sivistyksen takaamiseksi. Aitosuomalainen työvoima on Väyrysen erityisessä suojeluksessa - näin uskotaan, varsinkin koko Suomi terveesti asutettuna.



__

KUVAKERTOMUKSET

__

Oli myös aika, jolloin nyt vielä nykyinen TP Sauli Niinistö oivalsi merkityksen, jossa hän tuli todenneeksi, että suomalaiset tarvitsevat - ansaitsevat Natosta kansanäänestyksen |NK1, kunnes jokin naksahti jossain - oliko mediapooli onnistunut omalla "West trolling manipulation" -ilmiöllään tai oliko internet-paneeliset "tutkimukset" hämänneet Niinistöä - emme tiedä, mutta naksahdus kuului kautta Suomen ja kansa hämmästyi, ehkä jopa järkyttyi: "Miksi presidentti käänsi takkiinsa noin nopeasti, ettei ehtinyt edes itsekriittisesti omaa analyysia tehdä, vaan vetosi noihin ei niin luotettaviin paneeli-tutkimuksiin" |NK2 -tässä muuten ehkä kiintoisa tutkimuspaikka tohtoriväitökselle, mitä tapahtuikaan, kun presidentti käänsi mielipiteensä - jo parin vuoden sisällä näemme millaisin tuloksin -huonoimmillaan kansakuntamme suureksi vahingoksi! (?) --- 


--

|NK1https://yle.fi/a/3-12448687 - 

""Suomalaiset eivät kannata Natoa ja minä olen suomalainen", presidentti Sauli Niinistö sanoi, kun hänet oli valittu toiselle kaudelle vuonna 2018 ..  ja korostanut kansanäänestyksen tarvetta Nato-jäsenyydestä päätettäessä .. "


 - ja sitten takki kääntyi räikeästi! 


|NK2https://www.is.fi/politiikka/art-2000008718906.html - 

" .. Presidentti Niinistö Ylellä: Natosta ei tarvita kansan­äänestystä tai virallista mielipidemittausta |IP .. "



  Muistamme edellisen presidentinvaalin julkikeskustelussa kohdan, jossa YLE-toimittaja keskeytti Väyrysen hyvin merkittävässä kohdin, sillä asiakohta olisi saattanut Sauli Niinistön hyvin hankalaan tilanteeseen, ja tämän toimittaja oivaksi salamannopeasti.



******* 




______

ILU-MEDIA

IJL-Productions




Kansalaiskirjoittaja

Ilkka Luoma

YMPÄRISTÖTEOLLISUUS

https://www.ymparistoteollisuus.com


121223 -Total Visits: 1008903 Total Visitors: 145647  

051223 -Total Visits: 1001685 Total Visitors: 144453    

211123 -Total Visits:   977778 Total Visitors: 139688  

141123 -Total Visits:   967368 Total Visitors: 137833  

071123 -Total Visits:   959023 Total Visitors: 136707  

311023 -Total Visits:   951943 Total Visitors: 135561  

031023 -Total Visits:   916765 Total Visitors: 130470   


https://www.jontikka.blogspot.com

IJL-kommentteja HS-artikkeleihin

__
e

e

e

 

PORILAISTEN MARSSI


_

IJL-BLOG PHOTOS  from SHUTTERFLY 

1 Folder ~ https://photos.shutterfly.com/story_invite/5f17490d-78fc-4033-92de-1451606a447e -

2 Folder ~ https://photos.shutterfly.com/story_invite/a03e627a-84e7-4b50-aaf4-c25a6cb9447f - 


Ei kommentteja: