keskiviikkona, kesäkuuta 26, 2024

SY/1761/2024 Paavo Väyrysen valitsijayhdistys

 PÄÄ|2905|492725|TÖS*


Monta askelta on vielä oikeudenmukaisuuteen - on askellettava vielä useita kerrannaisia .. .. entä jos tehdään tutkimukset huolella, tarkastellen kaikki tulokulmat ketkä ovatkaan olleet mukana korttilogistiikassa sekä sen esille tulleissa kummallisuuksissa, ja näiden kummallisuuksien vaikutteesta lopputulokseen. Nyt on oltava kestävyyttä ja yrittämistä. oikeus voittakoon ja työ tasapuolisuuden toteutumiseksi vielä toteutuu [ .. jatkuu .. ]  --- 

--- alla päätös tehtyyn kanteluun ..


*****


* - Päätös

Valtakunnansyyttäjä

25.6.2024

SY/1761/2024

Paavo Väyrysen valitsijayhdistys

Viite: Sähköpostinne valtakunnansyyttäjän toimistoon 11.6.2024 |1

Olette valtakunnansyyttäjälle toimittamassanne kirjoituksessa ollut tyytymätön Helsingin poliisilaitoksen rikoskomisarion Katariina Rinteen 5.1.2024 päätökseen jättää esitutkinta toimittamatta ilmoitusta 5500/S/35018/23 koskevassa asiassa.

Asiassa tehdyn rikosilmoituksen mukaan Posti on kadottanut Paavo Väyrysen kannattajakortteja liittyen ehdokasasetteluun vuoden 2024 presidentinvaaleissa.

5.1.2024 annetun päätöksen mukaan ilmoitustietojen ja muun selvityksen perusteella esiin ei ole tullut sellaisia seikkoja, joiden perusteella poliisin olisi syytä epäillä asiassa ketään rikoksesta.

Poliisiviranomaisen päättäessä olla aloittamatta esitutkintaa tai päättäessä lopettaa esitutkinnan asianomistajalla on ensisijaisesti mahdollisuus kääntyä paikallisen syyttäjäalueen, tässä tapauksessa Etelä-Suomen syyttäjäalueen, puoleen. Syyttäjä voi harkintansa mukaan pyytää poliisia toimittamaan esitutkinnan.

Kirjoituksessanne ei ole, poliisin päätösperustelut huomioon ottaen, ilmennyt sellaisia perusteita, joiden johdosta asia olisi tässä vaiheessa otettava valtakunnansyyttäjän ratkaistavaksi.

Jukka Rappe

Apulaisvaltakunnansyyttäjä

Anneli Nikkola

 Tarkastaja


_

|1 Jos haluat, löydät kantelun täältä: https://ilkkaluoma.blogspot.com/2024/06/aikanaan-jo-olisi-haluttu-nahda.html - IJL-BLOG otsikoltaan: 

"Paavo Väyrysen valitsijayhdistyksen kantelu valtakunnansyyttäjälle 2024"


__

[24]




::



Ei kommentteja: