sunnuntaina, kesäkuuta 09, 2024

II - Hiilielämän piste tyhjässä avaruudessa!

 UNIV|2887|484774|ERSUM

HUOM! HILIELÄMÄ & PÄÄSTÖT ~ Varoitus ihmiskunnalle – huoli heiltä, jotka tietävät | Uusi Suomi Puheenvuoro - 



Piirros: ~ Tähdet ja avaruus: Ensimmäinen matemaattinen todistus - tyhjästä voi syntyä uusi maailmankaikkeus - 

"29.12.2013 | Sakari Nummila

Ensimmäinen matemaattinen todistus - tyhjästä voi syntyä uusi maailmankaikkeus

Tyhjä aika-avaruus voi sopivassa tilassa vaihtaa olomuotoaan ja muuttua mustaksi aukoksi. Nyt tutkijat ovat ensimmäistä kertaa matemaattisesti todistaneet, että näin voi syntyä kokonainen laajeneva maailmankaikkeus."


****


Hiilielämän piste tyhjässä avaruudessa!

Loputtomassa avaruudessa vaeltaa hiilielämällinen piste 1] – maapallomme

[20U14] -- Avaruus, jossa kuljemme jonkin ohjaavan universaaliohjelman (universumin käyttöjärjestelmä? *) mukaisesti on tyhjä, tai oikeastaan lähes täysin tyhjä. Meidän ymmärrykselle tyhjyyden täyttää repeämäenergia, jota voimme kutsua, meille näkymättömäksi ja ymmärtämättömäksi pimeäksi energiaksi.

__
Meidän hiilielämällinen piste ei anna meille itseoikeutuksia, vaan on syntyjään yhden kauppa

Kaikki lähti liikkeelle yhdestä 'perushipusta', josta muodostui kehitysketjun tuloksena meille käsittämättömällä tavalla perimä, joka ohjaa meidän hiilijakeistumista – synnyttäen uskomattoman elämänkirjon, jossa biomassojen yhtenyyskaavaa emme tunne – emmekä tiedosta.


__ __ __
Ihmisellä ei ole mitään etuoikeutta!

Meidän kantamaamme perimää on kaikissa hiilielämän jakeissa – niin kasvistossa kuin eläinkunnassa. Ehkä joka paikkaan yltäneet elämän rajaussignaalit bakteereina ja viruksina yhdistävät tätä meille aukeamatonta tasapainoharmoniaa.

Viruksien tasapainottavaa toimenpidettä nyt odottaen!


__ __ __
Eläimien olemus ihastuttaa osaa meitä näyttö- ja vertailutaloudessa ** eläviä

Meille tyypillinen kasvuhokema *** käy lopulta luonnon päälle, vaikka meille ei olla mistään järjestelmästä mitään yksin- tai etuoikeutta luotu. Olemme vain osa järjestelmää, jota ohjataan jostain universaalista käyttöjärjestelmästä – minkä aliohjelmallisia käskyosasia jokaisen meidän aivoissa napsahteleva synaptiikka hyödyntää.


__ __ __
Heräämmekö – todennäköisesti emme!

--- sillä luontotasapaino saattaa poistaa häiritsevän tuotekehitystuloksen epäonnistuneena prototyyppinä. Esimerkkejä luonto-onnistuneita tutkielmista on ympärillämme useita –

.. oman juttunsa ansaitsevat niin kollektiivieläjät, vaikkapa muurahaisina tai yksinäiset vaeltajat, jotka ovat löytäneet kolonsa biodiversiteetistä |B.

Mikä onkaan meidän ihmiskunnan kolo, ja mikä on se biomassasuhde |BM mikä meille oikeudenmukaisuusnäkökulmana olisi ollut riittävä?


__ __ __
Koittaako meille kultainen aamunkoitto ja loputon yö

poistumana hiilielämän ravintojakeiksi ja muiden hyödyksi loputtomassa kierrossa, joka alkoi avaruuden äärettömän pienestä reiästä päätyäkseen tuonne samaan paikkaan - singulariteettiin |S, kun pimeä energia kuroo itsensä jälleen kasaan?

__ __
HUOM!
Ennakoidusti jaettua huomioitsemista!

__
PS
1] Pisteellä ei ole olomuotoa eikä ulottuvuutta!
[ … ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/11/on-vain-hiilielama-meille-biomassaisille.html - ]


..

_
153828


|  15  SUOMI24  115  |  


_

2


x



..

Ei kommentteja: