tiistaina, helmikuuta 08, 2022

Mika Niikko pelasti puolueensa tuomalla todellisuuden esille

 


Kuva: ~ https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cf6d87b9-1d08-447a-862f-65ef5617cd45


***

..



Mika Niikon rohkeus ylitti kaikki odotukset - todellisuus tuli kerralla esille - koko kansalle!

Eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja - perussuomalainen Mika Niikko teki jotain sellaista mihin yksikään muu poliitikko ei kyennyt!

Mika ratkaisi ja avasi pelin, onkin varmaa, että se saa suuren suosion kansakuntamme keskuudesta - erityisesti heiltä, jotka haluavat Suomelle sotilaspoliittista puolueettomuutta (MTS 11/2021 - 53%) ja heistä, jotka vastustavat Natoon liittymistä (51%, samainen MTS-gallup marraskuulta 2021)

- PS-puheenjohtaja Riikka Purran tulisi olla ylpeä Niikon ulostulosta, sillä se on ainoa oikea tie ratkaista pattitilanne Ukrainan osalta, johon Venäjän presidentti Vladimir Putin on lähtenyt tosissaan.

Nyt rakennetaan kestävyyttä eurooppalaiseen turvallisuuspolitiikkaan |1, jossa huomioidaan Venäjän olevan Euroopan suurin valtio, monin mittarein. Eurooppaa ei ole ilman Venäjää - samalla kun Saksa tarvitsee venäläistä maakaasua.
.
|1 https://ilkkaluoma.blogspot.com/2019/11/nato-on-aivokuollut-ranskan-presidentti.html -
.

--
Mikan ei kannata nyt perääntyä -

.. kansansuosio on taattu -rohkeudesta tuoda esille jotain oleellista eurooppalaiselle rauhankehitykselle. [T-1]


PS-johtohenkilö Purra ei osannut hoitaa aluevaaleja kotiin, nyt Mika pelastaa tilanteen ja on varmaa, jos PS tukee valiokuntapuheenjohtajansa lausuntoa, on helpompaa olla seuraavista eduskuntavaaleista oikeasti pääministeripuolue-ehdokas.
--

Veikkaisin, että nyt joku kulisseista rakensi tämän näytelmän ja Niikko ilmoittautui siihen vapaaehtoiseksi

- rohkeudesta ottaa irtiotto meneillään olevasta paatoksesta ja poljennosta, jossa itää erotetaan voimakkain vastakkainasetteluin lännestä |2. Ehkä työmies asialla, tai jopa uusherännyt reviiripuolustaja Jussi Halla-aho, joka huomasi, ettei Riikka saata kyetä olemaan uskottava äijäenergiakansanliikkeen puheenjohtaja.
.
|2https://keskustelu.suomi24.fi/t/17297246/lannesta-kaydaan-kiihtyvaa-informaatiosotaa-itaa-vastaan---myos-suomesta -
.

Niin tai näin - Niikko avasi pelin,

.. toi rohkeuden tuoda esille kansanedustajille luodun mahdollisuuden sanoa sanansa tavallansa ja tahtonsa mukaisesti -tämä lienee sitä aitoa kansalaisen suorademokratiaa - ohi puolue- ja ryhmäkurin.

Miksi meidän kansansuosiota toistaiseksi nauttiva presidentti Sauli Niinistö ei keksinyt solmulle avausta - ehkä vain umpisolmun lausunnoillaan ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/17300967/alustiko-tp-sauli-niinisto-raskaan-vahattelyvirheen-kremlin-kirjeesta -

.. samoin on kiintoisaa tuoda esille Suomen pitkäaikaisimman ulkoministerin Erkki Tuomioja' n (sdp) lausuma iltapäivämediasta ~ https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/66086475-5abc-4b05-97f6-e250d002b588 - , otsikoituna näin:

"Tuomioja haukkuu Nato-kannattajat disinformaation levittämisestä". [T-2]

.
Eikä europarlamentaarikko Eero Heinäluoma' nkaan (sdp) ulostulo ollut yllätys [ ~ https://yle.fi/uutiset/3-12306562 -, otsikoituna näin: "EU:n rooli turvallisuuden luojana vahvistuu, arvioivat europarlamentaarikot", mikä tukeekin Suomen Natoon liittymättömyyttä ja eurooppalaista yhteisturvallisuuspolitiikkaa, johon elimellisesti kuuluu Venäjä.

--
Erityisesti Saksa muistaa mitä merkitsee olla sodassa venäläisiä vastaan -

Operaatio Barbarossa 1941-45, johon myös Suomi suur-suomalaisten uholla lähtivät mukaan - Jatkosotana [ https://www.tiede.fi/keskustelu/78344/olemmeko-matkalla-jatkosotaan - ], luottaen lännen eli Saksan kolmannen valtakunnan voimaan luhistaa tuolloinen Neuvostoliitto.



--
PS0. Tämä oli paras lööppi, joka jo nyt varmasti hävettää toimittaja Jari Hanska' aa .. ~ https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cf6d87b9-1d08-447a-862f-65ef5617cd45 -, otsikoituna näin: "Ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja Niikon Ukraina-twiitti tyrmistyttää – ”aloitteleva pikkuputinisti”"

..
PS1. Ehkä Mika oli lukenut tämän - blogin [ ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/02/miksi-ihmiskuntaa-ajetaan.html - ], jossa esiteltiin lännelle pelottava talous- ja ehkä sotilasvoimakaava:

"Kiina + Venäjä > USA + EU"

.. näinkö, aika näyttää, mutta Niikon ulostulo avasi pelin ja avasi varmasti kansakuntamme syvien rivien silmät siihen todellisuuteen missä Euroopassa juuri nyt elämme, joka muuten ei ole vain EU-Eurooppa!

..
PS2. Voin arvata, että Keskustan juuritekijöiden voima ja patriarkka - ikipoliitikko Paavo Väyrynen hymyilee ...

PS3. "Maailma pelkää" -näin veistelee Helsingin Sanomat ~ https://www.hs.fi/talous/art-2000008588969.html -

--


Go  Mika - Go!

..


2  TIEDE  49  |  58  SUOMI24  196  |





55354




...

e

5 kommenttia:

Ilkka Luoma kirjoitti...

.

”Tässä salissa aivan jokaisen, myös ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajan, on syytä sisäistää, että suurvaltojen etupiirisopimusten estäminen on Suomen vapaudelle perustavaa laatua oleva lähtökohta”, sanoi kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kai Mykkänen"


..

Ilkka Luoma kirjoitti...

.
I-Lähetys:

Lähettäjä: Ilkka Luoma/ YMP
Lähetetty: tiistai 8. helmikuuta 2022 18:42

Vastaanottaja: Tasavallan.Presidentti@tpk.fi; mika.niikko@eduskunta.fi; riikka.purra@eduskunta.fi; erkki.tuomioja@eduskunta.fi; Paavo Väyrynen; kai.mykkanen@eduskunta.fi

Kopio: mika.aaltola@fiia.fi; ilkka.kanerva@eduskunta.fi; antti.kaikkonen@defmin.fi; antti.lindtman@eduskunta.fi; ville.tavio@eduskunta.fi; jari.hanska@iltalehti.fi; sanna.marin@vnk.fi; jussi.halla-aho@eduskunta.fi; laura.huhtasaari@europarl.europa.eu; kari.huhta@hs.fi

Aihe: Kansalaiskirjoitus: Mika Niikko pelasti puolueensatuomallatodellisuuden esille
.

Ilkka Luoma kirjoitti...

.
II-Lähetys:

Lähettäjä: Ilkka Luoma/ YMP
Lähetetty: tiistai 8. helmikuuta 2022 18:47

Vastaanottaja: annika.saarikko@vm.fi; antti.lindtman@eduskunta.fi; petteri.orpo@eduskunta.fi; pekka.haavisto@formin.fi; ben.zyskowicz@eduskunta.fi; arja.juvonen@eduskunta.fi; li.andersson@minedu.fi

Kopio: charly.salonius-pasternak@fiia.fi; teija.tiilikainen@hybridcoe.fi; markku.kangaspuro@helsinki.fi; matti.kalliokoski@otava.fi; matti.pesu@fiia.fi; timo.haapala@is.fi; jouko.juonala@is.fi; erkka.mikkonen@yle.fi; jouko.jokinen@yle.fi

Aihe: II : Kansalaiskirjoitus: Mika Niikko pelastipuolueensatuomallatodellisuuden esille
.

Ilkka Luoma kirjoitti...

.
Lähettäjä: Ilkka Luoma/ YMP
Lähetetty: keskiviikko 9. helmikuuta 2022 12:21

Vastaanottaja: jani.makela@eduskunta.fi; lulu.ranne@eduskunta.fi; antti.valpas@eduskunta.fi; juho.eerola@eduskunta.fi; ritva.elomaa@eduskunta.fi

Kopio: sanna.antikainen@eduskunta.fi; petri.huru@eduskunta.fi; olli.immonen@eduskunta.fi; vilhelm.junnila@eduskunta.fi; kaisa.juuso@eduskunta.fi; toimi.kankaanniemi@eduskunta.fi

Aihe: III : Kansalaiskirjoitus: Mika Niikko pelasti puolueensa tuomalla todellisuuden esille

...

Ilkka Luoma kirjoitti...

.
Lähettäjä: Ilkka Luoma/ YMP
Lähetetty: keskiviikko 9. helmikuuta 2022 16:22

Vastaanottaja: jussi.wihonen@eduskunta.fi; ville.vahamaki@eduskunta.fi; veikko.vallin@eduskunta.fi; sebastian.tynkkynen@eduskunta.fi

Kopio: riikka.slunga-poutsalo@eduskunta.fi; jenna.simula@eduskunta.fi; sami.savio@eduskunta.fi; jari.ronkainen@eduskunta.fi; minna.reijonen@eduskunta.fi

Aihe: IV : Kansalaiskirjoitus: Mika Niikko pelasti puolueensa tuomallatodellisuuden esille

.