perjantaina, helmikuuta 11, 2022

TP Niinistö & PM Marin - tulkaa mukaan: Seis koulukiusaamiselle ja -väkivallalle


Kuva: ~ https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006645055.html - , otsikoituna: 

"

Koulu­väkivalta vaikuttaa koko yhteisöön, sanoo nuoriso­psykiatrian yli­lääkäri – neurologin mukaan vammautumisen riski on suuri kaikissa päähän osuneissa iskuissa

"


***

..

Kansalaismedia on laajalti kirjoittanut koulukiusaamisesta ja -väkivallasta - on jopa lähestytty presidenttiä ja pääministeriä ..
.. toistaiseksi aikaansaamatta juuri mitään konkreettista liikettä suomalaisten lapsien ja nuorten todelliseksi hyväksi.
Niin presidentti Sauli Niinistöllä kuin pääministeri Sanna Marinilla on pienet lapset - se on aitoa perhekeskeistä Elämän Onnea, jonka soisi kohtaavan kaikkia perheitä. Ihmisillä on vain yksi tavoite - evolutiivinen tavoite, lisääntyä hallitusti, opastaa, kasvattaa ja kouluttaa lapsensa yhteiskuntaan, joka on tällä hetkellä se omanlaisemme ... tässä emme lähemmin puutu yhteiskuntamme laajempaan kehityskulkuun|*, koska nyt esillä oleva on se oleellisin osatekijä suuressa kuvassa.
.
|* Jos asia sattuisi kiinnostamaan, on siitä tässä ~ https://www.tiede.fi/keskustelu/74953/naytto-ja-vertailutalous-mita-se - eräs näkökulma näyttö- ja vertailutaloudesta.
.

Ilman lapsia ja nuoria ei meillä ole yhteiskuntaa - ja tämän Sauli ja Sanna varmasti tietävät!
Olemme kutsuneet ja edelleen kutsumme heitä mukaan yhteisiin kansakuntatalkoisiin antamaan oma merkittävä panoksensa meille kuitenkin siihen tärkeimpään tehtävään -
.. opastamaan varttuvaa veronamaksajakuntaa tielle, jossa olisi arkisista ristiriidoista huolimatta hyvä olla (onnelliset suomalaiset?) - ainakin suurimmalta ajan osalta - täyttä onneakaan jatkuvasti ei "erkkikään" kestä - vaan Elämä on, kuten erääsä mainoksessa osuvasti todetaan.

Haastamme ja kannustamme Maan isiä ja äitejä politiikan huipulta nyt juuri keskittymään meille tavallisille -
.. ja ylivoimaisesti suurimmalle osalle suomalaisista tärkeimpään asiaan - meidän omiin perheisiin koskeviin asioihin. Jätetään nuo muut meille kuulumattomat asiat heidän ulkoisten omiksi asioiksi [ ~ https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/0431c51f-1fbe-410d-bb1e-2e907ee60a2c - , otsikoituna näin: "Tutkimus: Suomalaiset haluttomia puolustamaan Ukrainaa Venäjän hyökkäykseltä" ..
- ja otetaan osaa meille juuri nyt erittäin merkittäviin asioihin. Ei sekaannuta muiden vieraiden juttuihin vaan keskitytään omiimme - tätä kansakunta lopulta aina toivoo.


--
Mikäli ymmärrämme talkoot koko kansan talkoiksi, ottaa nyt niin TP kuin PM asian tosissaan ja ryhtyy toimeen -
.. tehkää yhdessä vaikkapa video, sopivasti versioituna kaikille lapsille ja nuorille, niin päiväkoteihin, peruskoulun ala- ja yläasteille, toiselle asteelle - kuitenkin siten, että kaikki alaikäiset saavat rohkaisevan viestin maan isältä ja äidiltä.
--
Me emme enää kestää yhtää raakaa väkivaltaa, ei murhia [ ~ https://yle.fi/uutiset/3-12214797 - ], ei tappoja ei lopullista harmia tuottavaa koulukiusaamista [ ~ https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000008603464.html -, IS-otsikoituna näin:
"Pääkirjoitus: Kouluväkivalta karkaamassa jo vaarallisiin mittoihin – vartijoiden tulon kouluun pitäisi soittaa hälytyskelloja" ] -

.. valmennetaan lapsemme ja nuoremme sillä rakkaudella mitä arvaan niin tasavallan presidentti Sauli Niinistöllä ja pääministeri Sanna Marinilla olevan omiaan kohtaan - Sauli ja Sanna ovat yhdessä suuri mahdollisuus antamaan virikettä, toivoa ja elämäntien esimerkillistä näyttöä koko kansakuntamme eduksi.

--
Uskallan esittää ja todeta, että tämän haasteen taakse saamme tuhannet äidit ja isät!

Ryhdytään toimeen - keskitytään omiin yhteiskuntamme sisäisiin asioihin ja jätetään muuta ulkoiset meille kuuluvat (toki tärkeät nekin) vähemmälle, tätä suomalaiset lopulta aina toivovat.

.

TIETOISKU

"Yksikään lapsi ei saa jäädä oman onnensa nojaan" - meillä vanhemmilla on vastuumme - vuosituhantinen vastuu. Kiitos kansanedustaja Jussi Saramolle, joka ministerinä ollessaan otti osaa tähän yhteiseen asiaan ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2021/01/kansalaistalkoot-asetetaan-stoppi.html - , otsikoituna näin:

 

"Kansalaistalkoot - asetetaan stoppi koulukiusaamiselle ja -väkivallalle!"


..
Liitän loppuun muutamia tekstejä, joilla on ystävällisesti lähestytty niin presidenttiä kuin pääministeriä ja laajasti mediaa sekä muita päättäjiä - rehtoreita, opetusalan virkahenkilöitä ja aiheeseen liittyviä tutkijoita ..
..
A) ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2020/11/ystavallinen-pyynto-saada-tasavallan.html - otsikoituna: "Ystävällinen pyyntö saada tasavallan presidentti mukaan kansakuntatalkoisiin"
B) ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2021/06/tarkka-silma-huomaa-lasten-ja-nuorten.html - otsikoituna: "Tarkka silmä huomaa lasten ja nuorten hädän - taistellaan heidän eteen "niin kauan kuin henki pihisee"!"
C) ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2021/08/liikaa-afganistania-liian-vahan-omia.html - otsikoituna: "'Liikaa Afganistania - liian vähän omia sisäisiä ongelmia'"


.
| 151 SUOMI24 404 | 29 TIEDE 92 | FB | TWITTER | VU | FB - KOULUKIUSAAMINEN - SEIS! |


..
EKSTRA

"Koulukiusaajasta työpaikkakiusaajaksi"


..
Kaikki mukaan, aika on juuri nyt! Tartu tilaisuuteen ja ole hyvä isän ja äiti koko maallemme. Kansa odottaa, ja katsoo valintojaan hyvissä mielin -asia on meille kaikille yhteinen!


...
e

5 kommenttia:

Ilkka Luoma kirjoitti...

I - lähetys:

Lähettäjä: Ilkka Luoma/ YMP
Lähetetty: perjantai 11. helmikuuta 2022 13:31

Vastaanottaja: Tasavallan.Presidentti@tpk.fi; sanna.marin@vnk.fi; Saramo Jussi; paivi.rasanen@eduskunta.fi; katri.kulmuni@eduskunta.fi; maria.ohisalo@eduskunta.fi; annika.saarikko@vm.fi; krista.kiuru@eduskunta.fi

Kopio: riikka.purra@eduskunta.fi; li.andersson@minedu.fi; antti.lindtman@eduskunta.fi; antti.kaikkonen@defmin.fi; laura.huhtasaari@europarl.europa.eu; elina.valtonen@eduskunta.fi; tytti.tuppurainen@vnk.fi

Aihe: Kansalaiskirjoitus: Nyt omat sisäiset asiat - Kouluväkivalta - SEIS!

.

Ilkka Luoma kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Ilkka Luoma kirjoitti...

III - lähetys:

Lähettäjä: Ilkka Luoma/ YMP
Lähetetty: perjantai 11. helmikuuta 2022 13:48

Vastaanottaja: antti.rinne@eduskunta.fi; anu.vehvilainen@eduskunta.fi; eero.juhola@eduskunta.fi; arja.juvonen@eduskunta.fi; petteri.orpo@eduskunta.fi

Kopio: jussi.halla-aho@eduskunta.fi; kimmo.kiljunen@eduskunta.fi; hanna.sarkkinen@stm.fi; kari.huhta@hs.fi; mika.niikko@eduskunta.fi; matti.putkonen@perussuomalaiset.fi; matias.turkkila@perussuomalaiset.fi

Aihe: III : Kansalaiskirjoitus: Nyt omat sisäiset asiat - Kouluväkivalta - SEIS!


...

Ilkka Luoma kirjoitti...

HUOM!

II - lähetys:

Lähettäjä: Ilkka Luoma/ YMP
Lähetetty: perjantai 11. helmikuuta 2022 13:39

Vastaanottaja: krista.mikkonen@eduskunta.fi; amanda.pasanen@eduskunta.fi; emma.kari@eduskunta.fi; heidi.hautala@europarl.europa.eu; Paavo Väyrynen; matti.vanhanen@eduskunta.fi; anna-maja.henriksson@om.fi

Kopio: juha.sipila@eduskunta.fi; eero.heinaluoma@europarl.europa.eu; mauri.pekkarinen@europarl.europa.eu; SARVAMAA Petri; ben.zyskowicz@eduskunta.fi; markus.mustajarvi@eduskunta.fi; ville.tavio@eduskunta.fi

Aihe: II : Kansalaiskirjoitus: Nyt omat sisäiset asiat - Kouluväkivalta - SEIS!


..

Ilkka Luoma kirjoitti...

IV - lähetys:

Lähettäjä: Ilkka Luoma/ YMP
Lähetetty: perjantai 11. helmikuuta 2022 14:16

Vastaanottaja: a-studio@yle.fi; seija.vaaherkumpu@yle.fi; tomi.einonen@mtv.fi; anna-liina.kauhanen@hs.fi; paula.risikko@eduskunta.fi; wille.rydman@eduskunta.fi

Kopio: jaana.pelkonen@eduskunta.fi; juho.eerola@eduskunta.fi; kaisa.juuso@eduskunta.fi; jyrki.katainen@sitra.fi; minna.nalbantoglu@hs.fi; iiris.suomela@eduskunta.fi; kai.mykkanen@eduskunta.fi
Aihe: IV : Kansalaiskirjoitus: Nyt omat sisäiset asiat - Kouluväkivalta -
SEIS!


....