sunnuntaina, toukokuuta 21, 2023

Miksi Donald Trump valitaan seuraavaksi us-presidentiksi?

 |2552|408557|


"Lopetan Ukrainan sodan yhdessä vuorokaudessa!"
"Trump kerskaili lopettavansa Ukrainan sodan vuoro­kaudessa"
 -toimittajana Anna Nuutinen.

***


Estääkö uusi mahdollinen us-presidentti maailmanpalon?

Siksi koska hän saattaa kyetä lopettamaan Ukrainan sodan -

- lähes välittömästi, vetäen kaikki sotilaalliset tuet pois Ukrainalta ja EU-Euroopalta - säästääkseen omat kansalaisensa maailmalliselta atomisodan maailmanpalolta. Venäjä vastaavasti tyytyy siihen rajankäyntiin, mikä on nyt voimassa - tänään.

Tämän jälkeen itäisen osan kiovalaiset muuttavat läntiseen Ukrainaan ja toisin päin - siis läntisestä Ukrainasta venäjänmieliset itään. Näin syntyy kaksi uutta valtiota ja Azov-Ukraina jää liittymättä Natoon, mutta EU' hun se voi halutessaan liittyä.


Tosiasiassa Trump tietää tämän suunnitelman -

.. kuten myös Venäjän presidentti Vladimir Putin! Näin Eurooppa saa rauhan, joka kestää, tosin EU hajonnee - ainakin osaksi 10-15 kuluessa liian moninaisten kulttuurien ja historioiden yhteentörmäyksien vuoksi.

Entä nyt - kun us-presidenttinä on Joe Biden, jonka poika eräiden tietojen mukaan operoi syvällä Ukrainan liiketoimissa jo ennen Maidan-aukion verimellakoita ja Odessan murhapolttoa ---

__
Tosiasiassa tänään Venäjä joutuu käymään Ukrainassa sotaa jo koko Natoa ja EU' ta vastaan! |1

Moskova ja Kreml ei voi pärjätä pidemmän päälle tavanomaisessa sodassa koko Natoa vastaan. Entä kun se joutuu häviöön johtavalle tielle? Mitä keinoja Kremlille ja Putinille jää käteen, jotta häviötä ei synny? Kremlin Jokerikorttina saattaa kylläkin olla Kiina - jo tässäkin vaiheessa?

|1 ~ https://yle.fi/a/74-20032262 -, otsikoituna ingresseineen näin:
"
Euroopassa kootaan nyt koalitiota hävittäjien toimittamiseksi Ukrainalle – tutkija: ”Tällä voi olla merkittävä rooli sodan kannalta
Ainakin Britannia, Hollanti, Belgia ja Ranska ovat ilmoittautuneet koalitioon, jonka tarkoituksena on saada Ukrainan käyttöön modernit länsimaiset hävittäjät.
"
-toimittajana Petri Burtsoff.Mitä sitten tavanomaisten aseiden jälkeen itäslaavien sodassa tapahtuukaan?
[ Itäslaavit ~ https://en.wikipedia.org/wiki/East_Slavs - ]

.. - vain taktiset atomiaseet jäävät Kremlin ja Putinin käteen, sillä hän tietää, ettei se toinen ydinasesuurvalta USA halua vaarantaa omaa maataan Venäjän strategisten ydinaseiden lopullisuutta lähentelevältä iskulta -

.. jo pelkät Borei-strategiset ydinsukellusveneet heti USA merialueiden rajalta kykenevät lähettämään vain noin 17 minuutin lennolla 2 x 16 x 4 ydinlatausta - jokaisen ollen 2-3 kertaa tuhoavampi kuin US' n pudottamat Hiroshiman ja Nagasakin atomipommit Japaniin vuonna 1945.

__
Ei ole viisasta nyt 1941-uholla jäytää Kremlin näkökulmaa, sillä se maailman suurimpana pinta-alavaltiona jää henkiin myös suurydinsodassa.

Ei ole varsinkaan Saksan etu hevostella; olisikin viisaampaa muistella uhon vuotta 1941 ja vieläkin tarkemmin kaiken menetyksen toukokuuta 1945 - kun Neuvostoliiton Puna-armeija marssi Berliiniin.

__
EU voi kokea olevansa nyt vahva, kun US takaa ydinaseiskut - säästäen itsensä - kaukana valtameren takana. Mutta entä sitten, kun Trump valitaan uudelleen us-presidentiksi?

Entä sitten, kun Kiina mahdollisesti yllättäen liittyykin yhä vahvemmin Venäjän näkökulmiin uudesta maailmanjärjestyksestä, moninapaisuudesta ja -arvoisuudesta -

.. talouden osalta BRICS-maina ja sotilaallisesti Kiina yhdessä Venäjän kanssa jo muutaman vuoden päästä on paljon enemmän kuin koko länsi yhteensä, jonka asukkaat muodostavat vain noin 1/6-osan maailmamme ihmispopulaatiosta.

Kiina ajaa rauhaa Eurooppaan ja USA on nyt Joe Bidenin aikakautena vain tappavien aseiden massatoimittajana - yhdessä EU' n kanssa - ja näin Yhdysvallat on tuon Ukrainan itäslaavilaissodan vähintäänkin kulman kautta osapuoli - vain enää us-sotilaat rintamalta puuttuvat!

__
Niin, entä meidän Suomen uusasema Venäjän vieressä -

.. kun vielä yksilöity median lietsoma suomalaiskansallishenkinen 1941-uho kaikuu jo valtiojohtomme saleista - median kiihdyttäessä vastakkain asettelua idän ja lännen välille, sen omalla joukko- ja sotapsykoottisuudellaan, sopuloituen toistensa taskuihin, hakien sieltä alitajuntasuojaa - kun kansakuntamme herää tähän massiiviseen k*setukseen.

__
Vastuunkanto uhkarohkeista päätöksistä?

Miten TP Sauli Niinistö ja PM Sanna Marin tulevat kantamaan vastuuta tekosistaan, kun koittaa aika jolloin vanha sanonta nousee pintaan:

"Ne ovat eri miehet, jotka ruumiita pesee kuin ne, jotka niitä tekee"!


--
EKSTRA -- USA palkitsi kansamme tulevasta veresnahasta Sannan kunniatohtoriudella; hänen sodan lähettiläisyydestä |e ja koppavasta uhkarohkeudesta toivoa Venäjän häviötä ja ..

- tämä kaikki sopi Yhdysvalloille ja sen päätavoitteisiin pilkkoa tämä maailman suurin raaka-aineiden, ravintopotentiaalin ja energioiden suurvalta - Venäjä, kuten aikanaan us-presidentti Ronald Reagan osaltansa vaikuttaen pilkkoi Neuvostoliiton.

|e ~ https://yle.fi/a/74-20032361 -, YLE-otsikoituna näin:
"New Yorkin yliopiston kunniatohtoriksi vihitty Sanna Marin puhui legendaarisella stadionilla: ”Halusin muuttaa maailmaa”"
-toimittajana Risto Mattila.Noita sanojaan Sanna saattaa joutua katumaan raskaasti ..

__
113667|  120  SUOMI24  463 |  VU  |  FB  |  Vapaa sana  |  FB BLOG  |  Twitter  |2


Väistyvä PM Sanna Marin saanee lokakuussa 2023 myös toisen palkinnon - se kerrotaan sitten lokakuun alussa.

__
Suomalainen media totesi pahimman uhkakuvamme jo vuosia sitten omalla lööpillään:

"USA ilmoitti tarvitsevansa Suomen alueita kriisissä" |E

- ja nyt tuo peli- ja sota-alusta on tuohon jo varmistettu -ja tähän Suomen kansa on heräämässä - mediamme raskaasti polkevasta Venäjän uhkan ja Naton autuuden manipuloinnista huolimatta!

|E ~ https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009586588.html -, IS-otsikoituna ingresseineen näin:
"Suomi ja Yhdysvallat sorvaavat parhaillaan uutta sotilaallista sopimusta – tästä siinä on kyse
Parhaillaan neuvoteltava DCA-sopimus määrittelee yhteistyön käytännöt ja nopeuttaa siten sotilaallisen avun saapumista kriisitilanteessa."
-toimittajana Jouko Juonala.


|E Syy USA vaateisiin alueisiimme kriisissä johtuu Lapin vierellä olevista Borei-Bulava yhdistelmien tukikohdista |2 -


.. nuo strategiset ydinsukellusveneet ovat vain noin 13 minuutin rynnäkkölennon päässä Lappimme lentokentiltä - ja nuo Boreit ovat se Venäjän vastaus, ettei koskaan syttyisi todellista suurydinsotaa ja US haluaa päästä juurille, jos nuo tukikohdat pitäisi tuhota -

-- jokainen voi tässä miettiä aikuisten oikeasti miten tuossa sotapelissä Suomen käy ja miten voimme siihen vaikuttaa - emme mitenkään!

|2 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2019/11/venajan-ydinaseiden-voima-kumpuaa-veden.html -


Olitteko Te TP Sauli Niinistö ja PM Sanna Marin tätä lainkaan miettineet, kun veitte kansakuntamme meiltä mitään kysymättä Natoon - tuohon lännen sotakoneeseen?Kansalaisemme kyselevät nyt jo hyvin huolissaan:
"Tuliko Teillä mieleen omat lapset ja heidän tulevaisuus?"
-syvien huolien kasvaessa kansakuntamme keskuudessa heidän ja meidän yhä vähempien lasten ja lasten lasten suhteen!

__

ILU-MEDIA

IJL-Productions


KansalaiskirjoittajaIlkka Luoma

YMPÄRISTÖTEOLLISUUS

https://www.ymparistoteollisuus.com

Total Visits: 651805 Total Visitors: 104446  - 160523 

Total Visits: 643636 Total Visitors: 103106  - 090523 


IJL-HS artikkelien kommentointeja

https://www.jontikka.blogspot.com __
eEi kommentteja: