tiistaina, toukokuuta 09, 2023

Suomalaisia syntyy aivan liian vähän?

ch |2542|407230|ild


"Tilastokeskuksen mukaan Suomessa ei 15 vuoden kuluttua ole enää yhtään maakuntaa, jossa syntyy enemmän ihmisiä kuin kuolee, jos syntyvyys pysyy nyt havaitulla tasolla

-kuva löytyy linkin ~ https://www.aamulehti.fi/uutiset/art-2000007327945.html - alta -toimittajana Mika Koskinen


***


Onko liike lakannut makuuhuoneissa?

Sysmän raitilla paljon elämää nähneet aikamiespojat totesivat tunnetun letkautuksen - Viimeinen suomalaisblondi kuolee sukupuuttoon Ilomantsin korvessa joskus vuonna 2150!

- Näinkö meille on käymässä, kun lisääntymispuuhat eivät oikein luonnistu "aitosuomalaisilta" -mitä he muuten ovat -loppujen lopuksi tarkasteltuna?

__
Uutinen uudemmasta päästä ---
https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009560601.html -
HS-otsikoituna näin: "Historiallinen tilanne: Helsingissä syntyy nyt ennätyksellisen vähän vauvoja"
-HS-toimittajana Milla Palkoaho

__
HS: Ilman ulkomaalais­taustaisia naisia Suomen vauvakato olisi tuntuvasti nykyistä jyrkempi
https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006330829.html -

[ U - 5.12.2019 ]

Suomessa vallitsee kantasuomalaisten osalta epäusko huomiseen, jopa pelkoa ylihuomiseen - pelko joutumisesta Nato-USA' n etupiiriksi joutumisesta ja näin lähemmäksi jopa ydinsotaa. 


Emme luota laajasti ja aidosti johtajiimme, olemme pettyneet loputtomaan kasvuhokemaan, joka vääjäämättä vie meitä lähemmäksi jotain sellaista tapahtumaketjua, joka entisestään luo epävarmuutta ja päättäväisyyttä olla tuottamatta jälkeläisiä jatkamaan sukua. Mutta on myös toinenkin vaikuteaalto.

Nuorissa elää (osassa ainakin) vahva itsekkyys toteuttaa juuri ja vain itseään - nähdä maailmaa, olla tekemässä jotain sellaista, jonka 'hype', hyvä olo ja huuma koskettavat vain omaa itseä.

Ollaan siis tietyssä nuoruuden itsekkyyden aallossa; kunnes (toivottavasti) herää se evoluution vuosimiljoonainen tarve lisääntyä, sillä se on tehty pitkällä kokemuksella niin miellyttäväksi, että sen ympärille on syntynyt muutamia lieveilmiöitä, jopa väkivaltaa ja rikoksellisuutta.Kansa odottaa johtajiltamme signaaleja, joihin voisi aidosti luottaa


Aikanaan lapsentekotalkoot alkoivat vauhdilla. kun viimeiset sotamme loppuivat 1940-luvun puolivälissä ja kun miehet palasivat kotiin - silloin saatiin väistyvän PM Antti Rinteen toivomaa makuuhuoneiden vällyjen pöllyämistä. Mikä tuo toivon signaali voisi nyt olla?

Valtiojohtoon ihmisiä, jotka itse ymmärtävät mitä nuo huomisen epäuskon - ja ylihuomisen pelon lähteet ovat. Pääministeriksi nainen, joka on itse äiti, nuoren lapsen äiti ja edelleen aktiivinen lisäämään kansakuntamme kanta-asukkaiden määrää.

Kansa kaipaa luottamusta ja haluaa uskoa ja yhteishenkeä - peittoamaan vallitseva epäusko huomisesta. Johtajiemme pitää voida tehdä päätöksiä, jotka luovat uskoa ympäristömme selviytymiseen ihmisen itsensä haittavaikutteista.Toisaalta saamme maahanmuuttoa sellaisista maista, joissa menee paljon huonommin kuin meillä


Niinpä nämä kaukaa tulevat ihmiset kokevat maamme ja maassamme olon paratiisiksi (näinkö?), ja se jos mikä saa uskoa huomiseen ja lisääntyminen entisestää kasvaa. Meidän kantaväestön olisi näin hoksattava Suomessa elämisen ainutlaatuinen erinomaisuus - moniin muihin nähden!


__

Herää näistä työtä tekemään tulevien maahanmuuttajien osalta vakava kysymys! 


Ehkä tuo maahamme tulijan oma Isänmaa - kotimaa tarvitsee vieläkin enemmän heidän - maahanmuuttajien työpanosta, joita me houkuttelemme heidän kotimaatansa paremmilla palkoilla - mutta pienemmillä kuin omamme - "aitosuomalaisille"! Niin -mikä onkaan lopulta karhunpalvelus ja keille ja mille?
..
EKSTRA - kun entinen poliittinen PM Antti Rinne kannusti lisääntymään!
https://ilkkaluoma.blogspot.com/2017/08/saadaanko-makuuhuoneisiin-liiketta-onni.html -

__

Suomen väestön kehitys 1950-2070. Ennuste katkoviivalla. Lähde: Akava Works ja Tilastokeskus. 
Päivitetty 2/2020.


__

|  66  SUOMI24  358  |  VU  |  FB  |  Vapaa sana  |  FB BLOG  |  Twitter  |
__
112486

Ei kommentteja: