perjantaina, toukokuuta 26, 2023

Ukrainalaista propagandaa, jolla on kohtalokkaat jäljet huomiseen!

 |2558|409196|


Kuva_ ~ https://tekniikanmaailma.fi/ykn-paasihteerilta-synkka-arvio-ydinsota-on-jalleen-mahdollisuuksien-piirissa-venajan-hyokattya-ukrainaan/

Itäslaavit: Venäjä ja Ukraina + muut


***(Tosin nyt näyttää siltä, että länsimaat Yhdysvaltojen johdolla on esittämässä arvailuja Ukrainan suorasta osallistumisista Venäjän rajan ylittäviin sotilaallisiin iskuihin ---  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009609632.html -, HS-otsikoituna näin:

"Lennokkeja Kremliin, pommeja Moskovassa – Ukrainaa epäillään Venäjällä tehtyjen iskujen sarjasta"
-HS-toimittajana Kaja Kunnas)__
PROLOGI - Muistamme Saksan kolmannen valtakunnan hyökkäyksen Neuvostoliittoon vuonna 1941 - Operaatio Barbarossa' na.

Tuo lännestä* hyökkäyssota oli maailmanhistorian verisin, raain ja julmin - erityisesti siviilejä kohtaan - yksittäinen sota ja sotarintama.

Josif Stalinin johtama Neuvostoliitto oli tuon II Maailmansodan se toinen todellinen voittaja - Yhdysvaltojen lisäksi; muut olivat enemmän tai vähemmän häviäjiä - Britanniasta Ranskan kautta Japaniin - mukaan lukien Italia, joka sekin oli Saksan itärintamalla sotimassa venäläisiä vastaan.

Suomikin oli mukana - Jatkosodan hyökkääjänä 1941 .. menetimme vielä lisää maa-alueita Talvisodan torjuntavoiton lisäksi. Neuvostoliiton Puna-armeija marssi voittajana Saksan pääkaupunkiin - Berliiniin.

Nyt meidän valtiojohtoa ohjaa joukkopsykoottinen 1941-uho!

__
Isänmaansa petturi - rinnasteisesti tähän päivään - Vlasov (1900-46)
[ ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Andrei_Vlasov - ]

Neuvostoliitossa oli myös tuon Saksan kolmannen valtakunnan Operaatio Barbarossan myötäsotijana "vapautusarmeija" -kenraali Andrei Vlasov' in johdolla |2.

|2 ~ https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005138112.html -, IS-otsikoituna ingresseineen näin:
"Miljoona Stalinin sotilasta palveli Hitleriä – kauhea kosto ulottui Suomeen
Suomi yritti talvisodan aikana värvätä oman sotavankiarmeijan
."
-IS-toimittajana Seppo Varjus.


Kenraali Vlasov' ille ja hänen miehilleen - sotilailleen - kävi huonosti;

.. heidät tuhottiin viimeiseen mieheen -isänmaan pettureina. Samoin kävi ukrainalaisista koostuneelle Saksan Adolf Hitlerin puolella taistelleelle Waffen-SS Galitsia' lle |3, joka myös tuhottiin viimeiseen miehen vuonna 1945 -Neuvostoliiton Puna-armeijan toimesta.

|3 ~ https://en.wikipedia.org/wiki/14th_Waffen_Grenadier_Division_of_the_SS_(1st_Galician) -

__
Tänään tuo "Vlasovin vapautusarmeijan vastine" mikroskooppisena ilmiönä on tämä Yle-uutisessa mainittu ryhmä:

https://yle.fi/a/74-20033386 -, otsikoituna ingresseineen näin:
"Belgorodin hyökkääjiksi ilmoittautuneet varoittavat uusista hyökkäyksistä Venäjälle: Teidän pitää olla kärsivällisiä ja odottaa muutama päivä
Venäjän vapaaehtoisjoukot ja Venäjän vapaus -legioona ilmoittautuivat Belgorodin maanantaisen hyökkäyksen tekijöiksi."
-Yle-toimittajana Paula Tapiola.


Tuon Waffen-SS Galitsia' n perinnettä ylläpitää Ukrainassa tänään Azov |4, jonka sotilaat nyt taistelevat kuten Galitsia venäläisiä ja Ukrainan venäläismielisiä vastaan - edustaen SS-perinteitä omissa rituaaleissaan.

|4 ~ https://www.uusisuomi.fi/uutiset/the-guardian-huolestuttavia-tietoja-ukrainan-azov-pataljoonasta/f222d01a-c6a6-36c7-b2bc-2d197347a477 -

__
Nyt tämä esille tarkoitushakuisesti ponnahtanut Ukrainasta käsin ja sen hallinnon avustuksella toimiva "venäläisjoukko" on paha virhe, sillä se yhdistää Venäjää ja sen kansaa - nyt ollaan hyökätty Ukrainan tarkasti tieten ja ohjaten itse Venäjän puolelle ---

MUTTA! Ukrainalaisilla on nyt vastavuoroisuusoikeus, ollaanhan heidänkin maahansa hyökätty - Venäjän operaationa. Kausaliteetti pelaa tässä kuten EU-pakotteiden jälkiaalloissakin -kohdallemme.

__
Onkin täysin varmaa, että Kreml vastaa tähän maahanhyökkäykseen, olkoot se kuinka mikroskooppinen tahansa.

Näin Moskovalle annettiin avaimet käteen tuottaa kansallista isänmaan-henkeä itse venäläisiin, kuten tapahtui aikanaan Neuvostoliitossa, kun Saksa kolkutteli jo Moskovan portteja. Stalin muutti linjansa ja käänsi asian uhaksi itse Neuvostoliitolle - venäläisille ja näin kansan suurin enemmistö astui Stalinin "palvelukseen" ja maa yhdistyi ja yhtenäistyi ja loppu onkin historiaa, kuten alussa todettiin Puna-armeijan saapumisesta lopulta Berliiniin.

__
Entä nyt tässä uudessa tilanteessa, kun jo Yhdysvallatkin kertoo Ukrainan olleen Kremlin lennokki-iskun takana? |6

|6 ~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009609642.html -, HS-otsikoltaan näin:
"NY Times: Ukraina oli Kremlin lennokki-iskun takana, arvioi Yhdysvallat"
-HS-toimittajana Juho-Pekka Pekonen.

__
Ukrainalaisten lennokki-isku Venäjän valtakoneistoa ja hallintoa vastaan antaa aivan uudet "aseet" Kremlin haltuun ja näin voidaan arvata Kremlin pohtivan seuraavaa tämän itäslaavilaisen keskinäissodan vaihetta -

.. vaikkakin de facto Venäjä käy jo vähintäänkin epäsuoraa sotaa koko Natoa vastaan, jossa Naton ainaissotilasjohtajana on Yhdysvallat, tuo toinen maailmallisesti ydinasesuurvalta. Venäjän ollessa se toinen, ja näin kaikki ne Nato-jäsenvaltiot asettuvat aivan uuden tilanteen eteen - ollessaan Venäjän vierellä, erityisesti pohjoisessa! |7.


|7 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2019/11/venajan-ydinaseiden-voima-kumpuaa-veden.html - __


114627|  135  SUOMI24  473  P  |  27  SUOMI24  205  A  P  |  SUOMI24  A  |  VU  |  FB  |  Vapaa sana  |  FB BLOG  |  Twitter  |  


Piirros: ~ https://mvlehti.net/2022/09/23/trump-varoittaa-kolmannesta-maailmansodasta-usan-komentaja-ydinsota-mahdollinen/**2


Taktiset ydinaseet |8 ovat looginen pohdinnan aihe,

.. sillä Venäjä ei voi voittaa Ukrainan konventionaalista sotaa koko Natoa vastaan -

konventionaalisesti, Naton jäsenvaltioiden aseistaessa yhä kiihtyvämmin ja lietsovammin tätä slaavisotaa - Venäjää vastaan, jossa lopulta oli kyse Ukrainan suuren kuusimiljoonaisen venäjänmielisen väestön osan turvallisuudesta ja elinmahdollisuuksista kielikysymyksineen |9 - kartta.

|8 ~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009610047.html -, HS-otsikoituna näin:
"Venäjä ja Valko-Venäjä sinetöivät taktisten ydin­aseiden sijoittamisen Valko-Venäjälle"
-toimittajana Essi Sutinen.

Tässä kohdan |8' ssa on hyvä muistaa mihin kaikkiin EU-valtioihin Yhdysvallat on sijoittanut omia ydinaseitaan - ainakin Hollantiin, Belgiaan (?), Saksaan (?) ja Italiaan - myös turkkiin - Incirlik' in lentotukikohta |10.


|9 Karttapiirros kielikysymyksenäKartta: ~ https://edition.cnn.com/2015/02/10/europe/ukraine-war-how-we-got-here/index.html - 

Mitä kieltä yhteisestä kieliperheestä Ukrainassa puhutaan?|10 ~ https://en.wikipedia.org/wiki/Incirlik_Air_Base -

__
Ukrainan itäslaavien keskinäissota Naton jäsenvaltioiden sekaantumisena siihen, on vain yksi episodi maailmallisen muutoksen murroksessa, jossa lännen lietsoma idän ja lännen kiihtyvä vastakkain asettelu vain kiihtyy |11 --

-- suurin muutos tapahtuneen Kiinan ehkä löytäessä yhä laajemmin Venäjän |12 ja koko muun BRICS-valtioiden liittokunnan, johon tiettävästi olisi liittymässä useita uusia valtioita maailmastamme ja näin maailman ihmiskunnan moninapaistuminen kehittyy moniarvoisemmaksi ja monet läntiset valtiot oppivat olemaan sekaantumatta vieraiden itsenäisten omiin sisäisiin asioihin.

|11 ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/17569568/a-on-yha-syvemmassa-emvastakkainasetteluemssa---lannen-ja-idan -
|11 ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/15487850/idan-ja-lannen-valinen-vastakkainasettelu-kiihtyy -

|12 ~ https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009608263.html - IS-otsikoituna näin:

"Presidentti Xi: Kiina ja Venäjä jatkavat toistensa tukemista
Kiina ja Venäjä jatkavat toistensa tukemista."
-STT/AFP

__
Maailma ei ole enää läntisten jälki-kolonialististen voimien temmellyskenttä -

.. vaan ihmiskunta ajaa kehittyvän moninapaisuuden myötä tasa-arvoisempaa asemaa koko ihmiskunnalle - tosin muutosaika lienee hyvin pitkä (?!)

Maailmamme on muutoskierteessä ja läntinen vähemmistöisyys asettuu omaan populaatiokokonsa (~1,3/8,1) mukaiseen hahloon päätettäessä lopulta meille kaikkien tärkeimpiä asioita - ympäristötuhon torjunnasta ja ilmastonmuutoksen hillitsemisestä! |13.

|13 ~ https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/b4ff4caa-77cc-496c-ac5a-82e4e79a9289 - IL-ote:
" .. Yhdysvallat on ylivoimaisesti eniten hiilidioksidipäästöjä aiheuttanut valtio menneen 171 vuoden aikana, käy ilmi ilmastokysymyksiin erikoistuneen Carbon Briefin analyysistä. USA:n osuus ajanjakson kokonaispäästöistä on 20 prosenttia. .. "
|13 ~ https://yle.fi/aihe/artikkeli/2018/12/12/ilmastonmuutos-on-ihmiskunnan-kohtalonkysymys-tutki-kuka-paastoista-oikeastaan -__
EKSTRA 1
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009606030.html - otsikoltaan näin: 

"Pekka Toveri: Belgorodin selkkaus on nöyryytys Putinille – näin Ukraina hyötyy

-toimittajana Ina Kauppinen.

Herää jo vakava kysymys evp. Pekka Toverin uskottavuudesta!
https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/06/evp-kenraali-pekka-toverin-uskottavuus.html -

-IJL-BLOG


EKSTRA 2
https://yle.fi/a/74-20032929 -, otsikoltaan näin:
"Venäjän vastaiset pakotepäätökset takkuavat – ulkoministeri Haavisto kantaa huolta Ukrainan pärjäämisestä rintamalla
Haaviston mukaan Venäjä ei ole vielä vastannut lähetystöjen pankkitileihin liittyvään noottiin. Tilannetta seurataan hänen mukaansa päivittäin.

-toimittajana Rikhard Husu.

IJL-kommentti: Näinköhän UM Pekka Haavisto on tietoinen mitä EU-pakotteet Suomen nyökyttelyllä aikaansaivat jo aiemmin Venäjän Suomen suurlähetystölle tämän pankkiasioinnin vaikeuttamisessa ja Venäjän kulttuurikeskukselle?

Pekka, oletko lukenut tämän?
https://yle.fi/a/74-20032355 -, otsikoltaan näin:
"Venäjän duuman edustaja: Suomalaisten edustustojen pankkitilien jäädytys on vastaus ”Helsingin toimintaan
Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Marija Zaharova kuvaili jäädytystä ”symmetriseksi vastaukseksi toimiin, joita on kohdistettu venäläisiin diplomaatteihin Suomessa”."
-toimittaja Jevgeni Bogdanov, Katja Liukkonen ja Anna Näveri.


EKSTRA 3
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009605021.html -, otsikoituna ingresseineen näin:
"Tutkija Belgorodin tapahtumista:
”Erittäin taitava ja röyhkeä harhautus
Upin Jyri Lavikaisen mukaan Venäjän Belgorodissa saattavat taistella venäläiset, mutta kaiken takana on kuitenkin Ukraina, joka antaa Venäjän maistaa nyt omaa lääkettään."
-toimittajana Niilo Simojoki.

__

ILU-MEDIA

IJL-ProductionsKansalaiskirjoittaja

Ilkka Luoma

YMPÄRISTÖTEOLLISUUS

https://www.ymparistoteollisuus.com

Total Visits: 661947 Total Visitors: 105825  230523 

Total Visits: 651805 Total Visitors: 104446  160523 


https://www.jontikka.blogspot.com

IJL-kommentteja HS-artikkeleihin


__
e4 kommenttia:

Ilkka Luoma kirjoitti...

I e-mail:

Lähetetty: perjantai 26. toukokuuta 2023 21:00

Vastaanottaja: Tasavallan.Presidentti@tpk.fi; sanna.marin@vnk.fi; pekka.haavisto@formin.fi; antti.kaikkonen@defmin.fi; jussi.halla-aho@eduskunta.fi; riikka.purra@eduskunta.fi; pekka.toveri@eduskunta.fi; jarmo.lindberg@eduskunta.fi

Kopio: timo.kivinen@mil.fi; mika.aaltola@fiia.fi; markku.kangaspuro@helsinki.fi; Risto E. J. Penttilä; heikki.patomaki@helsinki.fi; kristi.raik@icds.ee; kristiina.silvan@fiia.fi; paavo.vayrynen@paavovayrynen.fi; erkkituomioja@hotmail.com; kaja.kunnas@hs.fi

Aihe: Kansalaiskirjoitus: Ukrainalaista propagandaa, jolla on kohtalokkaat jäljet huomiseen!


..

Ilkka Luoma kirjoitti...

II e-mail:

Lähetetty: perjantai 26. toukokuuta 2023 21:07

Vastaanottaja: juho.eerola@eduskunta.fi; jarno.linmnell@eduskunta.fi; heidi.hautala@europarl.europa.eu; heidi.hagelin@iltasanomat.fi; Saska Saarikoski; matti.kalliokoski@otava.fi; matti.pesu@fiia.fi; timo.heinonen@eduskunta.fi; timo.harakka@lvm.fi; ben.zyskowicz@eduskunta.fi

Kopio: antti.lindtman@eduskunta.fi; antti.hakkanen@eduskunta.fi; Saramo Jussi; li.andersson@minedu.fi; merja.kyllonen@eduskunta.fi; ilmari.kaihko@helsinki.fi; mauri.pekkarinen@europarl.europa.eu; kimmo.kiljunen@eduskunta.fi

Aihe: II: Kansalaiskirjoitus: Ukrainalaista propagandaa, jolla on kohtalokkaat jäljet huomiseen!


..

Ilkka Luoma kirjoitti...

III e-mail:

Lähetetty: perjantai 26. toukokuuta 2023 21:19

Vastaanottaja: jarno.limnell@eduskunta.fi; petri.sajari@hs.fi; esa.makinen@hs.fi; eeva.kalli@eduskunta.fi; jyri.hakamies@ek.fi; SARVAMAA Petri; sari.essayah@eduskunta.fi; Sarkomaa Sari; leena.meri@eduskunta.fi; katri.kulmuni@eduskunta.fi

Kopio: Jouko Juonala; petteri.orpo@eduskunta.fi; SARVAMAA Petri; Antero Mukka; arto.luukkanen@perussuomalaiset.fi; Olli Waris; olli.rehn@bof.fi; Vesa Sirén; ville.tavio@eduskunta.fi; jussi.niemelainen@hs.fi; annika.saarikko@vm.fi; laura.huhtasaari@europarl.europa.eu

Aihe: II: Kansalaiskirjoitus: Ukrainalaista propagandaa, jolla on kohtalokkaat jäljet huomiseen!


..

Ilkka Luoma kirjoitti...

IV e-mail:

Lähetetty: lauantai 27. toukokuuta 2023 7:47

Vastaanottaja: Lassila Jussi; ville.niinisto@europarl.europa.eu; miapetra.kumpula-natri@europarl.europa.eu; anna.kontula@eduskunta.fi; kimmo.kiljunen@eduskunta.fi; pekka.visuri@kolumbus.fi

Kopio: elina.saarilahti@hs.fi; tytti.tuppurainen@vnk.fi; anna-maja.henriksson@om.fi; anna-maija.lippu@hs.fi; rikhard.husu@yle.fi; henri.a.vanhanen@fiia.fi; Pekka Mykkänen; jutta.urpilainen@ec.europa.eu; tuomas.forsberg@helsinki.fi

Aihe: Kansalaiskirjoitus: Ukrainalaista propagandaa, jolla on kohtalokkaat jäljet huomiseen!


..