torstaina, toukokuuta 13, 2021

Kaksi pysäyttävää tapahtumaa - samana päivänä!

 DRAFT 0.45 VERSION


Kuva | piirros ~  https://www.jmoy.fi/asunnot/helsinki/kuninkaantammi/lintukoto/  - 


***


Unessa Aamulla klo 6:40 - heti herättyäni jäi mieleen vahvasti poikkeava uni. Tässä kohdin haluan kertoa, etten ole uniin uskoja tai niistä ennustaja, vaikka joitain olen kertonut eteenpäin - tapahtumamahdollisuuksina --- jotkut ovat jopa toteutuneet, kuten illan jälkeen aamu tai sateen jälkeen pouta.


Ensin näin äitini, joka kuoli ennen aikaisesti jo vuonna 1989, jolle unessa totesin ikuista muistamista, tunnustusta kiintymyksestä ja viestinä etten unohda - vaan muistan hyvällä kaiken sen mitä sain kohdalleni - omalta äidiltäni. Otin unessa äitiäni kaulasta kiinni - ja samassa viereen ilmestyy unessa ensimmäisen kerran:

 ...  isäni, joka poistui keskuudestamme 2010, jonka kanssa oli paljon erimielisyyksiä, näkemättömyyttä kuin jopa paheksuntaa ... tunnustin yhteyden unessa ja otin kaulasta kiinni - todeten oma isäni ja näin unen kautta sinetöityi suhde, jota kannan aina mukanani - jo vähintään ominaisuuksien perintönä. Totesin unessa painokkaasti - oma isäni!

Näin tuli käytyä pitkä mieltä kaihertanut surutyö loppuun ja alkoi seesteys kohden omaa huomista, joka ei saata enää antaa kovin paljon aikaa - ilta on jo saapunut. Toivon illalta jotain mieleenpainuvaa - täyttymystä, iloa Elon kertautuvuudesta ja pienestä pisarasta Onnea!


---

Iltapäivällä oli kohtaaminen, joka alkoi uudella lasten leikkipaikalla (tähän käyn hakemassa kuvat myöhemmin) - kun ensikäynnin kuvaaminen jäi poikkeavasti vähälle - kohtaamisen johdosta.

Kohtaanto alkoi Kraftwerk - The Robots -ilmentymällä*, olisin halunnut jatkaa heti tuomalla esiin Das Model, mutta hämmästys jatkui paikkakuntina - Savonlinnasta Lappeenrantaan - [ tarina jatkuu tästä myöhemmin ... ]

...

|* Alku: Leikkikentän pöydälle oli unhtunut kännykkä - ihmeteltiin sitä ... kunnes omistaja tuli ja helpotus oli hänellä suuri - kännykkä tallessa. Kaverilla oli KRAFTWERK paita - Autobahn, myöskin tunnettu piireissä LP: nä, takavuosikymmeniltä - tuli mainittua Kraftwerkin harvinaisuus ja siitä alkoi ilotulitus ... 


.

Matka jatkuu sävelin - TANGERINE DREAM - RICOCHET (1/16) Live  [ Parte 2  LP]   > |**

.

DAS MODEL - KRAFTWERK

Olen pohtinut tiiviisti näiden kahden tapahtuman yhtenevyyttä, merkitystä kuin tulevaisuutta ---

DANCING QUEEN (ABBA)

CONQUEST of PARADISE (VANGELIS)

..

|** Peter Baumann - This This Day -Trans Harmonic Nights


Kaukaa 30 vuoden takaa - AURA - ... hiljaisuus.

TICKET to HEAVEN - DIRE STRAITS


...

KITARO

13052021.



Ei kommentteja: