torstaina, toukokuuta 13, 2021

PS-Reviiripuolustajat asettivat nyt oman EU-rajansa jonka yli solidaarisina ei mennä

 


Kuva: ~ https://yle.fi/uutiset/3-11935939  - kuva lisätty 18052021

"

Eduskunta hyväksyi EU-elvytyspaketin, 10 kokoomuslaista ja kaksi keskustalaista liittyi vastustajiin – katso miten kansanedustajat äänestivät

"

...

YLE: "

Analyysi: Perussuomalaiset ei halunnut päästää pääministeriä elvytyskeskustelusta kuin koiraa veräjästä, mutta sai myös itse haukut

"

~ https://yle.fi/uutiset/3-11929809  - 

..

PS-perussuomalaiset ovat nyt selvästi omana linjanaan antaneet rajapyykin

Tähän rajanvetoon PS' n mielestä Suomen ja suomalaisuuden tulee pysähtyä, tässä EU-kehityksessä. Emme puhu nyt liittovaltiokehityksestä, emmekä velkaunionista - vaan yksittäisen jäsenvaltion nykytilasta ja itsenäisyydestä, kun esimerkiksi me Suomena ja Suomen kansana olemme jo antaneet pois valitsemiemme poliitikkojen toimesta suuren osan itsenäisyyttämme EU-Brysselille ja nyt annettaisiin lisää!

PS on vahvasti isänmaapuolue, laitaoikea se ei ole, pikemminkin juuri nyt EU-vastaisuuden esitaistelija, kuten aikanaan ikipoliitikko Paavo Väyrynen, joka jaksoi puhua vuorokausitolkulla esteeksi ja viiveeksi EU' lle ja eurolle, jota ei uutena valuuttana meiltä koskaan edes selkokielisesti kysytty- vaan sattuman oikusta kätkettiin EY-kansanäänestykseen.

PS on reviiripuolustajien liitto, jossa kotimaataan rakastavat haluavat nähdä omalla sallitulla itsekkyydellä oman maan - Suomen - ensisijaisesti omin voimin elvytettäväksi - kaikilla reilulla kuudella miljardilla - saisimmeko tuon lainan yksin -herää kysymys.

PS maalasi nyt rajan, jonka yli PS ei kävele, ja jos se haluaisi siihen kansallista kannattajuus- ja vaikuttavuusvoimaa - olisi perussuomalaisten noustava selvästi suurimmaksi puolueeksi, ohi demareiden, mikä vallitsevassa "PM Sanna Marin -aallossa" voisi olla vaikeaa, tai sitten ei ..?

Oli aivan oikein saada pääministeri vastaamaan asetettuun kansalaisia askarruttavaan kysymykseen miksi tuemme niin voimallisesti omalla velalla paljon rikkaampia EU-jäsenvaltioita.

Nyt ovat 'kansalliset mantereet' liikkeellä - demareiden solidaarisuus ja kollektiivisuus kuin oletus, että kun nyt osaamme olla huomioivia - kykyjemme mukaisesti (?) - voisi olla, että kun meillä menee huonosti, niin saisimme apua toisaalta - nyt autettavista - toiveajattelua vai - jäisi nähtäväksi.

Toinen mantereiden liike on tämä PS-painotus -

Väyrysmäisesti käyttää kaikkia keinoja siirtää PS' lle ja varmaankin monille suomalaisille vastenmielistä "velkakehitystä" tuonnemmaksi, ehkä jopa niin, että ehditään saada aikaiseksi kansalaisaloite kansanäänestyksestä liittyen tähän Elvytyspakettiin -

Onhan paketissa mahtikaikuja ajoilta, jolloin meiltä vietiin oma raha - markka ja sitä perustuslailla suojannut Suomen Pankki! |E. Ollaanko nyt samoilla linjoille vai pitäisikö Elvytyspaketti saattaa nykymuotoisena kansanäänestyksen alle?
.


Mutta! Onko niin, että PM Marin tietää jotain sellaista mitä muut eivät tiedä - ainakaan oppositio ja PS - onko niin, ettei tuota meille vaikeasti nieltävää negatiivista osuutta elvyttämisestä - meidän velkana tarvitsekaan maksaa koskaan (kokonaan) takaisin!


Loppuun on todettava kaksi ulostuloa talousasiantuntijoilta -

Nykyinen Italian pääministeri Mario Draghi, ollessaan EKP - Euroopan keskuspankin pääjohtaja sanoi enteellisesti: "EKP' lta ei voi raha loppua milloinkaan" - entä suomalaisen talousviisaan - Vesa Vihriälän julkitulo: "EKP voisi helikopteroida ilmaisrahaa valtioille, yrityksille" ... ja ehkä jopa kuluttajille?

Voisiko olla niin, että lopulta EKP - euron omistajana tulee hätiin ja osaa haihduttaa valistuneesti ja hienostuneesti taseita siten, ettei noita eräiden valtioiden velkoja jossain suhteessa ajanhetkellä X ole lainkaan tasekirjoissa.

Niin - se jäisi nähtäväksi, ja jääkin nähtäväksi, sillä Elvytyspaketti tullaan hyväksymään, kun Kokoomus kääntää takkinsa ja asettuu tukevasti PM Marin' in taakse.

Mutta numero kaksi! - Olisiko mallin vuoksi ja kansalaisten luottamuksen nostamiseksi järjestettävä edes mielipidettä kyselevä kansanäänestys tuosta Elvytyksestä, jossa virallisesti ostamme reilu kuudella eurolla vajaa kolme euroa. Miten kansa vastaisi - olisi äärimmäisen kiintoisaa tietää!
..

PS.! Edelleenkään kansallemme ei ole pohjia myöten esitetty miten markka vietiin ja euro tuotiin tilalle - ja tapahtuiko tuossa kohelluksessa mahdollinen valtiopetos, jopa toimijoiden taholta, jotka ovat edelleen vallankäyttäjinä!


...
| SUOMI24 | TIEDE |

2 kommenttia:

Ilkka Luoma kirjoitti...

.
https://keskustelu.suomi24.fi/t/16936880/ps-reviiripuolustajat-loivat-rajan-jonka-yli-ei-menna-solidaarisina-eika-eu-lojaaleina!
.

Ilkka Luoma kirjoitti...

.
" ... Demokratiaan kuuluu myös vastakkaiset näkökulmat ja niiden esitysoikeudet

Voimakriittisyys PS' n taholta liittyen EU-Elvytyspakettiin on luontaisesti ymmärrettävää, sillä PS nostaa samalla sanattomasti muisteihimme tapahtumasarjan, jossa meiltä suomalaisilta vietiin eräs itsenäisyyspeliväline!

Oma hallinnassamme ollut markka joutui luovalla poliittisoveluudella (kansaltamme ei haluttu kysyä aiheesta edes mielipidettä - kansanäänestyksenä!) väistymään yhteisvaluutan - euron tieltä.
Samalla menetimme perustuslain suojaaman itsenäisen Suomen Pankin (markkakin oli perustuslain suojaama), joka oli taitavasti johdettuna eräs keino ylläpitää maailmallista kilpailukykyä valuuttapelillä, josta voidaan tosin olla montaakin mieltä.

Nyt PS teki kansakunnallemme selväksi monia pitkälle vaikuttavia asiakokonaisuuksia

Perussuomalaiset ovat synnyttäjänsä Timo Soinin määrätietoisuudesta perineet kolme vahvaa linjaa - eroon EU' sta, eroon eurosta ja sen, ettemme liity Natoon - näitä asioita PS ajaa voimallisesti ja nyt kansakuntamme tietää nuo tarkasti, siksi väyrysmäisen sitkeä vastahanka esiintyi koko kansalle - edustuslaitoksestamme pitkinä puhesarjoina.

Oli aivan oikein teroittaa suomalaisia EU-Elvytyspaketista, josta tosin oppositio ei saata tietää kaikkea

Esimerkiksi miten, jos lainkaan maksetaan velka takaisin, sen meille negatiiviselta osalta. On tavallaan ymmärrettävää, ettei PM Sanna Marin voi sitä julki sanoa. Nythän jo inflaatio oireilee - liika elvytys nostaa liikakulutuksen ja sekin jo tiedetään, ettei jokainen voi saada "mersua" eikä järvenrantatonttia talviasuttavine kakkoskoteineen.

Mikäli elvytämme liikaa, kuoletamme meitä kaikkia Elättävää luontobiologiaa ja se ei varmaankaan ole tarkoitus

Emme voi elää kulutuskasvussa ja kasvuhokemassa - liika on liikaa ja meillä on hyvin hulppea keskimääräinen elintaso materialismissaan verrattuna yli viiteen miljardiin muualla asuvaan ihmiseen. Miksi meillä olisi ainokainen oikeus kuluttamisen ihanuuteen, näyttö- ja vertailutaloutena?

PS teki asiansa nyt hyvin tiettäväksi ja sillä tulee olemaan seurauksensa
PS' n uhka on Sinimusta, joka saattaa imuroida jäsenkatoa perussuomalaisiin, sillä laitaoikeapersu on herkkä liikkeissään ja Sinimusta saattaa täyttää lopulta parhaiten tavoitteesta olla reviiripuolustaja - Suomi suomalaisille (?)

On aivan turhaa sättiä, näykkiä kuin nälviä laatumediasta perussuomalaisten teesejä!

Hehän ovat heränneet nyt viimeistään itsenäisyytemme menetysjatkuvuuteen. Menetimme jo, tai oikeastaan luovutimme suuret osat itsenäisyyttä EU-Brysselille tuon markan luovutuksen yhteydessä - parempi herätä myöhään kuin ei milloinkaan.

Annetaan perussuomalaisten puhua suunsa puhtaaksi

On omaa heikkoutta elleivät EU-liittovaltiokannattajat (velka- ja riippuvuusunioni?) keksi tai löydä vasta-argumentteja tapahtumasarjan puolustamiseksi, jonka narun päässä ei vain killu suomalainen veloissaan, vaan eu-kansalainen, joka joutuu omastaan antamaan sellaisille, jotka eivät eri näkökulmien taustoilta 'ansaitse rahalahjaamme', joksi EU-Elvytyspaketti voidaan myös mieltää.

Entä Elvytyksen takaisinmaksu, kun aiempi EKP' n pääjohtaja Mario Draghi kertoi, ettei EKP' lta raha voi loppua kesken! ... "
.