sunnuntaina, elokuuta 22, 2021

Yksinkertaisesti - Riikka Purra

2174.


Kuva: ~ https://yle.fi/uutiset/3-12055484

..

Yksinkertaisesti - uusi PS-puheenjohtaja Riikka Purra


on vahva kirjain - R särähtää, mutta tuo murahduksen myötä turvallisuuden tunteen, juuri sitä kaipaaville. Perussuomalaiset saivat yllätyksettömästi uuden puheenjohtajan - Riikka Purran, jota grillattiin YLE-toimittaja Seija Vaaherkummun perinteisin menoin ja tavoin lauantain YLE-aamulähetyksessä [ https://areena.yle.fi/1-50654906 - ].



PS on perinteisesti reviiripuolustajien puolue -

.. vahvojen ihmisten puolue, jossa periaatteet ovat jykevät, kun niin päätetään, vaikka oltaisiin väärässäkin - nyt juuri ympäristön kehityksen osalta. Olemme matkalla ympäristöllisesti biosfäärilliseen katastrofiin - kuivuuden, äärisäiden kuin kuumentuvan Maaemon tahdissa.



Reviirit [
https://ilkkaluoma.blogspot.com/2017/03/ihmiskunta-valmistautuu-puolustamaan.html - ] on jyrkkä ilmaus, mutta se on "evoluution tahto" -

.. ollut jo satoja miljoonia vuosia. Reviiri on elinalue, jossa siihen parhaiten keskenään soveltuvat ja sopeutuvat eliölajit runsastuvat, siis lisääntyvät. Ihminen on myös lisääntyvä eliö - eläinlaji, kunhan saamme oman lisääntymisen kantasuomalaisina uudelleen vauhtiin - tarvitsemme uutta verta ... jota muut kuin perussuomalaiset toisivat toisaalta, vierailta mailta - tulijoiden omilta, meille tuntemattomilta reviireiltä.

Reviiri on elinalue, jossa noudatetaan sille ominaisia, perinteisiä ja hitaasti kehittyviä yhteiskuntamalleja, joiden myötä luodaan turvaa ja tuttuutta omien keskelle.

Uusi PS-puheenjohtaja Purra pärjäsi hyvin ja tämä saattaa estää jopa ääreisimpien perussuomalaisten voimallisemman valunnan "turtiaislaisiin", missä aatemaailma on erityisen reviirillistä - vieläkin voimakkaammin niin sanotun "halmeismin" innoittamana.
--

(Tässä "halmeismilla" viitataan aiemman ps-pomo Timo Soinin erinomaiseen löytöön - Tony Halme [ ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Tony_Halme - ], joka sai Helsingistä yli 15 000 ääntä ja vei aikanaan mukanaan pari muutakin eduskuntamäelle. 


Muinoinen PS-puheenjohtaja ja kansanliikkeen perustaja Soini [~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2017/05/soinismi-puraisi-omalla-populismillaan.html -] oli mies, hän ei koskaan moittinut Halmeen värikästä elämää, joka päättyi monien suruksi aivan liian aikaisin. Halme oli kuitenkin ilmiö - ollen yksi osa PS-historiaa. Halme oli vahva reviiripuolustaja - kuten oli ja on nyt poistunut PS-johtaja Jussi Halla-aho [ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2017/03/jussi-halla-aho-on-edelleen.html - ])
--



Kansanedustaja Purra jatkaa Halla-ahon linjausta - 


 .. edelleen reviiripuolustajana. Tämä voi olla pato, jottei "turtiaislaiset" [ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2021/03/fiktio-oppositiojohtaja-ano-turtiainen.html - ] saa täydennystä emopuolueesta, josta kansanedustaja Ano Turtiainen erosi, koska hänet erotettiin PS' n eduskuntatyöskentelystä. Turtiainen on myös reviiripuolustaja.



Purra selvisi komeasti YLE' n perinteisestä grillauksesta

Purran PS haluaa pitää Suomen suomalaisena -tämä tiedetään kaikissa puolueissa. Tätä ominaisuutta Kokoomus tulee komppaamaan, sillä se on tie hallitukseen yhdessä PS' n kanssa -

.. varsinkin jos seuraavista vaaleista PS kuittaa äänistä jopa 25 prosenttia [ ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2021/03/ps-oppositiossa-on-vastuunsa-se.html - ], mikä ei ole mahdottomuus -

.. tältä osin Purra on paljon vartija, sillä Halla-ahon ideoimana Riikka haluttiin juuri naisena ja reviirien puolustajana puolueen johtoon (syrjäyttäen Laura Huhtasaaren?
-EKSTRA), tämä tuonee puolueelle paljon uusia naiskannattajia, varsinkin jos Purra tuo uusia ajatuksia, jotka luovat luottamusta kantasuomalaisten lisääntymiselle!



Purra korosti Tanskan mallia sosiaalidemokraattisena päätöksenä - liittyen maahanmuuttoon ---

.. ollen kirkas viesti nykyiselle NNV-hallituksen [
https://www.tiede.fi/keskustelu/83997/sdp-n-sanna-marin-keskustan-katri-kulmuni-tulevaisuus-suomessa-nyt? - ] sosia(a)lidemokraattiselle PM Sanna Marin' lle. Tämä viesti oli joko haaste kilpailijana tai sitten se oli viesti halusta tehdä yhteistyötä - ehkä yllättäen?

PS ei pidä kuuluisasta SDP' n yhden a' n politiikasta, sen ollen sosialismin pelkoa - mutta, kun lisätään toinen a-kirjain - saadaan sosiaalidemokraatit, mikä voisi sopia Purralle ja yrittäjähenkisille perussuomalaisille.



Purra puhui Tanskan sosiaalidemokraateista

A' n vaikute on tässä yhtä vahva kuin R-kirjaimen, kun murahdetaan uskottavasti suurelle kansalle - kosien heitä tulemaan mukaan Suomen itsenäisyysliikkeeseen, jossa EU-kriittisyys kasvaa.



PS' ssa on vahvasti itsenäisyyden palauttavaa henkeä -

.. hitaan rauhallisesti palauttaen myös oma markka **, jolla haetaan irtiottoa muiden holhouksesta. PS ei halunne Suomen kehittyvän EU-liittovaltiovirtauksessa "Kainuun asemaan".

--

Eteläinen EU kulkee nykymenolla kohden aroutumista - kuivuutena, liikkuen jopa kohden aavikoitumista - kuivuus ja äärisäät lisääntyvät. EU-Bryssel joutuu pohtimaan jo nyt (jos pitkä aikajakson suunnittelukykyä löytyy) tulevien ilmastopakolaisten kohtaloa, kun eteläinen EU lähtee liikkeelle.

Suomi on liian houkutteleva kohde jopa miljoonille - muistamme Japanissa asuvan yli 100 miljoonaa asukasta pienemmällä elinkelpoisuutta luovalla maapinta-alalla kuin me suomalaiset. Purra saattaa oivaltaa tämän kiihtyvästi vallitsevan ilmastokehityksen -ilmastopakolaisineen! >>>

.


EKSTRA 


Laura Huhtasaari - reviiripuolustaja hänkin



.


*

...
37318


2


Purra on suurien asioiden edessä - saattaa tulla oppi-isää Halla-ahoa [ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2017/06/some-repesi-reviiripuolustaja-halla-aho.html - ] ikävä ja voimmekin uskoa, että Jussin apu on aina "oven takana", kunhan vai ovi avataan.

Purra' n kuitenkin suurin asia on olla vakuuttava perusperussuomalaisille, sillä turtiaislaiset ovat kovin monille se vaihtoehto, jos reviirejä oikeasti ja julkiääneen puolustetaan.
--



Mikäli eduskuntakuvio määrittyy Kokoomuksen kanssa ja Purra ihastuu Petteri Orpo' n malliin elää ja vaikuttaa -

.. on vastavoimakin jo paperilla olemassa - se on koko vasemmistoisen aatemaailman yhdistyminen [ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2019/12/antti-rinne-kaatui-kostavan.html - ], jossa kokeneen rauhanpuolustajan ja natovastaisen Erkki Tuomiojan suuntaviivoin ensin yhdistetään SDP ja Vasemmisto, jonka jälkeen Vihreät saadaan vahvistamaan ymmärrystä mitä ympärillämme tapahtuu oikeasti -

.. luontobiologiana ja Elämän monimuotoisuutena, joka kuitenkin lopulta aina Elättää meidät kaikki - 


 .. niin demarit, kokoomuslaiset kuin perussuomalaisetkin - jopa reviiripuolustajat [ https://keskustelu.suomi24.fi/t/16890817/jokaiselle-on-oma-isanmaa-jossa-hanen-tulisi-tulla-toimeen-omalla-aidinkielella - ], jotka turvaavat aina omavaraisuuteen [ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2018/09/nalka-voi-yllattaa-yltakyllaisyyden.html - ] - vähintäänkin ravinnon ja käyttökelpoisen makean veden osalta. e



...

Ei kommentteja: