tiistaina, joulukuuta 03, 2019

Antti Rinne kaatui - kostavan monikirjohallituksen vuoksiNäinköhän Keskustalle osoitetaan ovea, ja tilalle valitaan Kokoomus tai jopa Perussuomalaiset!

...

HS:

Suomesta on tullut vaikeasti hallittava maa, jossa hallitukset horjuvat toistuvasti


...

Ilkka Luoma 

Näennäisdemokratiahokema on luonut "liikaa" puolueita. Yllättävä vertaus koko muuhun eläinkuntaan tuottaa vain yhden "puolueen" - evoluution, joka onkin paljon vanhempi kuin kuuluisa Forssan henki!

Tämä meille ihmisille ihmetystä aiheuttava "evoluutio-ideologia" ei meille oikein diktatuurina taivu, vaikka se itsessään kohtelee sopeumallisella ja hallitulla kilpailuasetelmalla kaikkia - lopulta aina tasa-arvoisesti. "
Syö tai tule syödyksi" - vertaa tässä hevonen laukalle ja myrskyä vesilasiin nostatettuun PM Antti Rinne caseen!

Liikaa puolueita. Aloitetaan raivaus. Keskusta ja Perussuomalaiset ja Keskusta yhdistetään Veikko Vennamon hengessä, olihan Veikko alkujaan maalaisliittolainen, jonka kyllä kansa tietää. Riita presidentti Urho Kekkosen kanssa ajoi Veikon puolupakolaisuuteen.

Seuraavaksi yhdistetään demarit, Vasemmisto ja yllättäen sosiaaliset vihertyjät eli Vihreät - heillä on lopulta yhteinen teema - inhimillisyys. Kokoomus voidaan naittaa ruotsalaisille, sillä kykypuolueina porvarit osaavat ruotsia.

Jäljelle jäävät kristilliset, sillä hartaille pitää olla aina oma turvavyöhykkeensä ja nuhteessa elävä Kristillisdemokraatit tarjoaa hengenravintoa sitä haluaville. Harkimo voi jäädä purjehtimaan yksin, sillä se voisi olla huomisen puoluepolitiikan kehityshautomo.

Kansa kiittää, kun vaalivalinnat tulevat helpommiksi. Kyllä kansa tietää. Ja kansalaiset saavat näin mahdollisuuden kahden puolueen hallituksille, ellei jopa yhden, jos yleisinhimillinen sosiaalisesti ympäristöosaaja vihervasemmistona yltää jopa yli 50 prosenttiin.

Sekin on mahdollista, että isänmaalliset reviiripuolustajat perussuomalaisina vahvistettuna "ruoka maalta tulee" kannattajien kanssa voivat hekin yltää yli puoleen äänistä.

Kokoomus kykypuolueena jää noin 23 prosenttiin - onhan tunnettua, että itseään älykkäinä pitävät kokevat aina olevansa lukumäärävähemmistönä. Rahvashan ei usein ymmärrä talouden voitollisia ja osinkoja tuottavia kasvuhokemafundamentteja.


Ei kommentteja: