torstaina, toukokuuta 19, 2022

Turkki saattaa olla tiukka jarru Suomen median natohaaveille?

 2276

.


Kuva ~ https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/447839db-1821-4226-bda7-03e263ecc0e2

"

FT: Turkki esti Naton neuvostoa käsittelemästä Suomen ja Ruotsin jäsenhakemuksia

"


***


..

Liian hätäilevä ja lopulta täysin perustelematon tarve-innokkuus voi kostautua poliitikkojen ja median yhteisenä nato-haaveena, ja lopulta kansakuntamme pelastajana, pidemmässä juoksussa.

.

Iltalehti: "Turkin Erdogan tylytti Suomen ja Ruotsin Nato-pyrkimyksiä: Näin kommentoi Pekka Haavisto" linkin ~ https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cedba653-fe70-4baf-9f1b-54700c73b571 - alta.

Lisäksi tässä Iltalehtiote: "Erdoganin mukaan maiden Nato-jäsenyys olisi virhe. Erdogan sanoo Suomessa ja Ruotsissa olevan monia "terroristijärjestöjä". - katso linkki ~ https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/133ae49a-859a-41db-a808-3e332f7a47aa -, jossa ote:

"Uutistoimisto Reuters kertoo Turkin presidentti Recep Tayyip Erdogan todenneen, ettei hän näe Suomen ja Ruotsin mahdollisia Nato-hakemuksia positiivisena asiana."
..

Emme tiedä todellista Unkarinkaan tilannetta!

Nyt meidän pitää vaatia kansanäänestys Natosta, varsinkin kun Ukrainan sota päättyy ja poliitikot kuin mediakin huomaavat manipulaatioltaan arkitodellisuuden, ettei Venäjä ole edes uhannut Suomea, 20 vuoteen, jona aikana Yhdysvallat kävi kovaa ja jatkuvaa hyökkäyssotaa Afganistanista Syyriaan.

Ehkä Suomelta kaasu katkeaa, sähkökin .., mutta nekin tulevat syyn ja seurauksen lakien myötä. "Niin metsä vastaan kuin sinne huudetaan" -kuului vanha "kuurtaneslaane sanoonta" -

On suorastaan kornia, kun Turkista ja Unkarista ymmärretään paremmin Suomen mahdollisen Nato-jäsenyyden vaarat kuin meiltä Suomesta - poliitikkojen ja median tietämättömyytenä ja ymmärtämättömyytenä.

Turkkilaiset eivät halua tulla Suomeen sotimaan, kuten eivät unkarilaisetkaan tai kuten USA, joka käy mielellään NATOn ainaissotilasjohtajana omia hyökkäyssotiaan kaukana omilta rajoiltaan!

..

Lopulta emme tiedä millaiset välit ja keskinäiset sopimukset ovat Venäjän presidentti Vladimir Putinin ja Turkin presidentti Recep Tayyip Erdoganin välillä! Ehkä he ovat sopineet jotain sellaista, joka estää sodan eskaloitumisen Pohjois-Eurooppaan, Suomeen (!) ja tällä on hinta, jonka Putin hyvittää Turkille - emme vain julkisesti tiedä mikä se on - tai ehkä tiedämmekin!

.

(!) Kiina on mukana? Uiguurit ja Turkki - ehkä aihe oli esillä jo Putinin tavatessa Pekingin Olympialaisten avajaisissa (siis ennen Ukrainan sotaa) Kiinan presidentti Xi Jinping' in, jossa puhuttiin myös Suomesta --- ehkä nelikantaisuus tasapainottaa US-hyökkäävyyden ja näin tämän asiatilan tulisi olla myös US-presidentti Joe Biden' in tiedossa - ehkä onkin - viestit kulkeutuvat "jartsevmaisesti".


..

SUOMI24  |  TIEDE  |  VU  |  FB  |  Vapaa sana  |  FB  BLOG  |  TWITTER  |


..

Ei kommentteja: