torstaina, toukokuuta 12, 2022

Ydinaseita USA: sta Venäjän viereen - kohtalon kysymys Suomelle!

 |0000|000000|00000|

.

Kuva/ piirros: ~ https://suomenkuvalehti.fi/ulkomaat/tama-ei-ole-harjoitus-ydinsota-ollut-lahella-monta-kertaa-vahingossa/ -, otsikoitunä näin: 

"Ydinsota on ollut lähellä syttymistä monta kertaa – vahingossa. Ja ydintuhon riski kasvaa," -Suomen kuvalehti


***


..

Ydinaseista osaa parhaiten puhua niiden ainoa käyttäjä - Yhdysvallat ja ainoat niiden uhreiksi joutuneet - japanilaiset siviilit
Ydinaseen käyttökynnys on korkea, ja siksi niiden ei saisi millään muotoa olla edes taktiikan ja osa-alueelliseen offensiivin käyttöuhka - vain strateginen uhkaelementti on ylläpidettävä tasapainotekijä (niin sanotut strategiset mannertenväliset ydinohjukset), ettei se suuri maailmallinen "maailmanlopun" ydinsota syttyisi |PS.

Tätä maailmanlopun uhkakuvan toteutumisestoa vartioivat tahoillaan kaksi ydinasesuurvaltaa - Venäjä ja Yhdysvallat
Kiina on nousemassa kolmanneksi ydinvoimaksi - hyvin määrätietoisesti, tavoitellen johdonmukaisesti omaa populaatiollista osuutta Pallomme käytöstä ja kohtaloista - siis suhdeluvulla 1,4/8,0 - vastaava US' n suhdeluku on 0,36/8,0 ja Venäjän 0,15/8,0!
Nyt HS' kin haluaa leikitellä ydinaseilla |2, selitellen, ettei se meitä kosketa - olemmehan allekirjoittaneet ydinsulkusopimuksen |3, mutta emme Ruotsin tavoin ICAN [ ~ https://www.icanw.org/ - ] ydinaseiden YK-kieltosopimusta |4, jonka jo puolet Maapallon valtioista on ratifioinut!
.
|4 ~ https://yle.fi/uutiset/3-10692326 -, otsikoituna näin: "USA uhkaa: Puolustusyhteistyö voi vaikeutua, jos Ruotsi allekirjoittaa ydinaseet kieltävän sopimuksen" -- Samasta syystä ei Suomikaan ole todennäköisesti ICAN YK-ydinasekieltoa allekirjoittanut, eikä enää voi allekirjoittaa, sillä se romuttaisi Nato-hakemuksen. Miten Ruotsin käy - onko se jo etumatkalla meihin?
.
Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo ja hänen aseenkantaja, demareiden puheenjohtaja, "sotaministeri" ja PM Sanna Marin eivät ole poissulkemassa mitään ennakkoon rajoitteita Nato-hakemuksen osalta - jopa ydinaseita ei haluta kieltää - saa nähdä miten Ruotsi omassa hakemuksessaan asian tulee ilmaisemaan. Kerrotaan, ettei haluta kategorioida ..
Kun puhumme Suomessa ydinaseista -
.. on niiden sijainti jo nyt erittäin lähellä rajojamme. Venäjän Kuolan niemimaalla sijaitsevat Venäjän Pohjoisen laivaston nuo suurydinsodan estojärjestelmät |5 - uhkakuvina, lähinnä amerikkalaisille, ettei suursotaa kannata aloittaa.
.
.
Nuo Kuolan tukikohtien estojärjestelmät tunnetaan strategisina ydinsukellusveneinä - Borei-ydinkäyttöisinä sukellusveneinä, joiden kunkin jopa 16 mannertenvälistä ydinohjusta ovat tuhovoimaltaan enemmän kuin 100 kertaa Hiroshimaan amerikkalaisten pudottama atomipommi, mikä jo yksistään tappoi kaikkiaan yli 80 000 -lähinnä siviiliä!

Nyt kun Nato-hakemus on selvitetty ja takit poliitikkojen osalta käännetty, presidenttiä myöten -
.. onkin aiheellista tarkoin miettiä miten Venäjä varautuu nyt uudessa mahdollisessa tilanteessa, jossa Naton ainaissotilasjohtaja US tulee Kuolan niemimaan viereen - vain Lapin lentokentiltä noin 13 minuutin lentorynnäköinnin päähän noista Borei' den tukikohdista.

Onhan USA jo suomalaisten mediatiedon pohjalta kertonut |kuva 1, että juuri kriisin aikana USA tarvitsee Suomen alueita -

.

.
.
.. tässä tuo tarpeen syy on nyt sitten esitetty. Se on meille se vaarallisin Nato-uhka - todellinen uhka, jota poliitikkomme eivät todennäköisesti ole osanneet edes huomata - mediaväestä puhumattakaan. Siksi sujuvasti tämäkin HS-artikkeli ~ https://www.hs.fi/mielipide/art-2000008808060.html -, otsikoituna näin: "Natossa Suomen on opeteltava puhumaan ydinaseista" - laukoo näkemyksiä ydinaseista!
.
PS. Tällä ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2015/02/nato-isantamaa-mou-poytakirja.html - Nato - Isäntämaa MoU pöytäkirjalla viitoitettiin jo tietä Natoon (se oli TP Sauli Niinistön hyväksymä, sillä ilman sitä Puolustusvoimamme ei olisi voinut MoU' ta allekirjoittaa!

Tuo Nato - Isäntämaa MoU ei kiellä ydinaseiden tuontia maahamme - Suomeen!
Ruotsi taas omassa samankaltaisen MoU' n parlamentaarisessa käsittelyssä kielsi nimenomaan ydinaseiden tuonnin Ruotsiin - meillä ei edes MoU' ta käsitelty eduskunnassa, joka kylmästi ohitettiin, kuten nyt Naton-hakemuksessa koko kansakunta, kieltämällä kansanäänestys [ ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/05/miksi-suomalaisilta-estettiin-nato.html - ] Natosta, jossa oltaisiin oheiskysymyksenä juuri kysellä myös ydinaseista!
..

| 26 TIEDE 87 |

Ei kommentteja: