keskiviikkona, kesäkuuta 29, 2022

Evp. kenraali Pekka Toverin uskottavuus on jo koetuksella!

 2299

.
***


..

Kuinka uskottavia valheellisia ovat evp. kenraali Pekka Toverin lausunnot Venäjästä ja Ukrainasta?Yksipuolisuudestaan tunnettu Pekka Toveri kelpaa nato-manipuloivalle medialle, koska evp. kenraali 'natottaa' hurjasti ja mediaväen ihannoimaa "asiaosaamista" tukee hyytävän vihjaavasti piiloteltu puoliviha Venäjää kohtaan ..

IS-ote: " .. VENÄJÄN aggressiivinen hyökkäyssota muutti Toverin suunnitelmia jonkin verran, mutta ei pääasiaa – eli sitä, että harmaa univormu oli jo vaihtunut siviiliasuun. Se tarkoittaa, että hän voi kommentoida sotatapahtumia julkisesti. .. " -löytyy linkin ~ https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008895774.html - alta.Herää vääjäämättä kysymys miksi media käyttää niin mielellään Toveria näissä Ukrainan ja Venäjän sotilasasioiden selvityksissä -

.. onko Pekan yksipuolinen hyvin venäjävastainen asenneilmasto jotenkin tähän mediavalintaan vaikuttamassa, kun vastaavasti evp. ev., prof. ja tohtori Pekka Visurin haastattelut ovat tuiki harvinaisia mediassamme.

Samoin hyvin harvoin molempia ilmansuuntasilmiä auki pitäviä asia-asiantuntijoita prof. Heikki Patomäkeä ja suurlähettiläs Heikki Talvitietä ei juurikaan näy mediahaastatteluissa -

.. onko tähänkin syynä se, että molemmat herrat osaavat katsoa kaikkia ilmansuuntia tasapuolisesti ja huomaavat myös näkökulmia, joista muodostuu oikeaa tietoutta Kremlin katsantokannoista.

Onko näin tämä Toverinkin yksipuolisuus lukijoitamme ja katsojiamme kohtaan vinoutunutta todellisuutta tämä mediapoolin voimalla aikaansaama luovasti hienostunut manipulaatio [ ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/17456654/nain-toimii-hienostunut-mediamanipulaatio! - ] lännenmieleisesti ja Venäjän vastaisesti totisinta totta, ja lopulta kuitenkin kansakuntamme silmät aukeavat ja ajatusmaailmat muuttuvat kertaiskulla, kun totuus tulee esille mitä todellisuudessa Ukrainassa tapahtuu.

--

Onko Toverin vääristynyt maailmankuva perua jo Yhdysvalloista, ja onko Toverin ja esimerkiksi toisen tunnetun manipulaattorin - UPI-FIIA johtajan Mika Aaltolan us-fanaattisuus [ ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2014/04/suomessakin-ita-lansi.html - ] jotenkin kytköksissä vinoutuneeseen itä-kuvaan jo lähtöisin Amerikan ajoilta; toisen valitessa sieltä vaimonsa (mikä ei ole tässä missään nimessä arvostelun kohteena!) ja toisen - Mika Aaltolan - siellä opiskellessa lännen maailman paatosta sanahelinällisestä vapaudesta, veljeydestä ja oikeudenmukaisuudesta - lännen haluamalla ja opastamalla tavalla.

--

Missä ovat juurisyyt, kun mediapooli Suomessa koettaa kaikin keinoin ujuttaa yksipuolista maailmankatsomusta | maailmankuvaa [ ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/17468305/maailmankuvien-surkeus-yksipuolisuudessaan - ] valitsemalla näin tarkoitus- ja päämäärähakuisesti haastateltavia ja tukien heidän puolueettomasti tarkasteltuna arveluttavaa erinomaisuuttaan kehuilla ja suitsukkeilla.

..Kuinka arvokkaita ovat Pekka Toverin kommentoinnit noin suurella propagandalla, johon kansalaistemme luottamus lopulta rapautuu, kun totuus tulee ennemmin tai myöhemmin vääjäämättä julki?
..

EKSTRA

https://ilkkapohjalainen.fi/uutiset/pekka-toveri-kauhajoella-ven%C3%A4j%C3%A4-on-uhka-suomellekin-naton-j%C3%A4senen%C3%A4-suomi-s%C3%A4%C3%A4st%C3%A4%C3%A4-h%C3%A4nen-mukaansa-puolustusmenoissa-ja-saa-pitk%C3%A4aikaista-turvaa -

 

"Pekka Toveri Kauhajoella: "Venäjä on uhka Suomellekin" – Naton jäsenenä Suomi säästää hänen mukaansa puolustusmenoissa ja saa pitkäaikaista turvaa"


.

..
71482


..


SUOMI24  |  TIEDE  |  VU  |  Vapaa sana  |  FB  |  FB BLOG  |  Twitter  |


...

Ei kommentteja: