torstaina, maaliskuuta 02, 2023

Sopuloidut joukkopsykoosin vallassa olevat ehdokkaat!

e |2486|392847| vG

- kerrottehan vaalikiertueillanne selkeästi miten Venäjä, Moskova ja Kreml meitä suomalaisia ja Suomea uhkaavat - sotilaallisesti?

[ ~ https://www.is.fi/politiikka/art-2000009392574.html -, otsikoituna näin:
"IS:n vaalikone auki – ehdokkaat liki yksimielisiä: Putinin Venäjä on sotilaallinen uhka Suomelle"
-toimittajana Mika Lehto.] [Lisäys L]

--
Media teki yhteisen poolipäätöksen -

.. ei niin nuukaa totuuteen pyrkimisestä, uutisten monipuolisuudesta, puolueettomuudesta - puhumattakaan journalismin pyhistä säännöistä - oli saatava Nato-moodi päälle, kansa uskomaan Venäjän pahuuteen "pahan valtakuntana" |Kuva 1 ja uhkaavana rajanaapurina.Nykyinen eduskunta omassa 1941-uhossaan |1 ja sotapsykoosissaan |* perässä hiihti itsensä peräkanaa ladulle sopuloituina marionetteina -

.. eikä nytkään edustajistamme kukaan kykene kertomaan tuolle alun kysymykselle sitä aikuisten oikeaa vastausta - voisi ajatella että edes yritettäisiin sitä totuudellista ulostuloa! Kansa ei ole niin ajattelematonta, ettei ymmärtäisi!.. siis miten Venäjä on meitä sotilaallisesti uhannut viimeisen reilu 20 vuoden aikana,

.. jolloin esimerkiksi Yhdysvallat kävi omia hyökkäyssotiaan useisiin valtioihin - lupaa kysymättä, rikkoen juuri niitä sääntöjä, joiden osalta Venäjää ollaan hirttämässä - pl. Libya vuonna 2011, johon YK antoi Yhdysvalloille hyökkäys- ja pommitusluvan - lähinnä Venäjän siunauksella! Tosiasia oli kuitenkin se, että USAF pommitti Libyan "kivikaudelle" |2 - tiedämme nykyiset Libyan ongelmat erinomaisen hyvin - Eurooppaan pyrkivine pakolaisineen.
__
|1 Tuo manipulointi jopa trollaus on osattu erinomaisesti jo kauan sitten - tuona kohtalon vuonna 1941, kun silloinen "nato" oli Saksan kolmas valtakunta ja sen johtaja Adolf Hitler!
Katso ~ https://seura.fi/blogit-ja-kolumnit/professori-markku-kuisma-suomi-osannut-trollata-myos-itseaan/ - täältä ja huomaa juuri tämä ote:

" .. Toinen esimerkki tehokkaasta infosodasta liittyy kesän 1941 suurhyökkäykseen. Asia on Mauno Jokipiin ja Tuomo Polvisen tutkimuksissa ajat sitten todettu ja nyt eversti Pekka Visurin kääntämissä saksalaiskenraali Erfurthin päiväkirjoissa vahvistuksen päälle vahvistettu.


Kyllä Suomen sotakone oli viimeisen päälle viritetty Saksan Barbarossan osaksi. Tavoitteena oli vallata, tuhota ja ryöstää idästä niin paljon kuin voimat sallivat. Erfurth-keskustelujen mukaan Mannerheimin ja Rytin suurin huoli oli, miten hyökkäys näyttäisi puolustukselta ja valloitukset vain revanssilta, jonka kansa hyväksyi.


Siinä onnistuttiin yli odotusten. Homma meni putkeen tavalla, jota maamme turvallisuuskomitean trolliarmeija muotoili Venäjän toimia ennakoidessaan viikko pari sitten: ”Informaatiovaikuttaminen voi olla pidempi kampanja, jolla pyritään muuttamaan mielialaa ja mielipiteitä. Se voi olla hyvin tehokasta, jos kansalaisten päähän saadaan ajettua joku tietty ajatus.” .. "

.
|2 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2020/08/usaf-pommitti-libyan-kaaokseen-ja.html ---
Sotilaat tietävät Suomessa tänään ettei rajamme takana idässä ole nyt juurikaan venäläissotilaita |3, kalustoa kuin mitään sellaista -

- joka kertoisi uhasta mitään sellaista, mitä kansallemme mediapooli rujon yksipuolisesti manipuloi |4 - jopa propagoi; 


 .. valveutuneimmat lukijat ja katsojat ovat tämän jo oivaltaneet jatkuvasta median paatosvirrasta, jossa seloste koskee yksipuolisuutena ja kaiken hyvänä ja sankaruutena vain yhtä osapuolta - toiselle kohdistuen vain murhat, sotarikokset |5, tuhoamiset kuin yhteiskunnan luhistamiset -- sodissa on aina kaksi osapuolta ja kausaliteetilla on useimmiten suuri merkitys miksi soditaan. Hyökkääjästä ei tässä ole epäselvää ---

-- median unohtaen kuitenkin hienostuneen tyylikkäästi kaiken sen mitä oli ennen helmikuuta 2022 -

- mitä oli historiassa |6, mitä oli itä-slaavien keskinäisyys - erimielisyyksineen, niin hyvässä kuin pahassa |7, mitä tarkoitti Maidan-aukion verimellakat |8 ja mitä Odessan murhapoltto |9 merkitsikään -

.. ei ole myöskään median kertomana juuri lainkaan uutisoitu mitä itse Ukrainassa kuudelle miljoonalle venäjänmieliselle ja - kieliselle kuuluu - heistähän on ilmeisesti noin miljoona joutunut pakenemaan Venäjälle.

- unohtaen jopa omat uutisoinnit kauempaa - vaikkapa Krimiltä |10!

- eikä tasapuolista uutisointia olla saatu edes Minskin sopimuksista |11, vain se mitä TP Sauli Niinistö oireillen todellisuutta pohdiskeli otetta ajatuksiin, mitä se Venäjän presidentti Vladimir Putin oikein tarkoittikaan - tuolla Minskin sopimusvihjailullaan |12 !!
__
|05 Herää monenlaisia kysymyksiä tästä, liittyen tunteenpurkauksiin ja kyyneleihin:
YLE: "USA uhkaa kansainvälistä oikeusistuinta pakotteilla, jos sen sotilaiden tekemiä mahdollisia sotarikoksia aletaan tutkia"
löytyy linkin ~ https://yle.fi/uutiset/3-10692326 - alta.
|09 ~ https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000000750772.html -
|10 ~ https://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/03/21/krim-halusi-irti-ukrainasta-jo-1990-luvulla ---
106485


--

[Lisäys L]


" .. Venäjää ja Neuvostoliittoa ei ole ollut järin soveliasta pitää sotilaallisena uhkana poliittisessa puheenparressa, mutta Venäjän hyökkäys Ukrainaan noin vuosi sitten muutti keskustelu­ilmapiirin tyystin.

IS:n vaalikoneeseen vastanneista ehdokkaista peräti 90 prosenttia on jokseenkin samaa tai täysin samaa mieltä siitä, että Putinin Venäjä on sotilaallinen uhka Suomelle. .. " -IS2


|11 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/02/minskin-sopimus-on-kuollut-kauan.html -
|12 - 04.02.2022 ~ https://www.uusisuomi.fi/uutiset/sauli-niinisto-keskusteli-vladimir-putinin-kanssa-ja-yllattyi-onkin-tassa-enemman-kuin-syotti/d8182fc3-5321-4761-bd59-453ab8e48742 - US-ingressiltään:
"Presidentti Sauli Niinistön mukaan ”mahdollisin ratkaisu” Ukrainan tilanteeseen on Minskin toinen rauhansopimus." (!) ---
Nyt Kiina on tehnyt lupauksensa mukaisesti oman niin sanotun Pekingin tiekartan rauhanneuvottelujen aloittamiseksi |e -

.. jonka USA ja EU lähes heti torppasivat - kertoen huomaamattaan ja ilman sanoja sen yksinkertaisen totuuden, ettei lännellä ole mitään halua aloittaa rauhaan tähtääviä toimia, vain tappavien aseiden virta Suomestakin kiihtyy -

.. halutaanko näin sodituttaa Ukrainan sotilaat sen viimeiseen mieheen -

tosiasiatavoitteen ollessa Venäjän konventionaalisen iskukyvyn heikentäminen pois sen tieltä miten NATO/USA haluaa tosiasiallisesti - halunnee jatkaa aiemman us-presidentti Donald Trumpin tietä - mikä hajotti Neuvostoliiton.

Nyt Venäjä koetaan jo 'liian suureksi liian vähille' ja näin sen varannot pitää saada lännen tuotantolinjoille, ei Kiinan!

--
Entä Suomessa, jossa käydään kohta eduskuntavaaleihin ja nyt jo ehdokkaiden ajatukset on näin mustia - 'pahan valtakunnasta', joka on siis sotilaallinen uhka.Kysykää äänestäjät omalta ehdokkaaltanne tuo ratkaiseva kysymys:

"Kuinka Venäjä on mielestäsi uhannut sotilaallisesti Suomea - vai olisiko niin, että ollaan sekaannuttu liiaksi muiden asioihin, Ukrainaan, joka on aivan eri asia kuin me, Suomi ja suomalaiset kuin meihin kohdistuvat mielikuvitukselliset uhatkin -

.. jatkokysymys voisi olla: - "Miten arvelet Nato-USA' n uhkaavan meitä, kun noiden taistelujoukot mahdollisesti saapuvat maahamme, tuohon Venäjän viereen - erityisesti Lappiin".

Kolmas kysymys ehdokkaallesi:
"Tiedätkö mitä Venäjällä on Kuolan niemimaalla..? |E


--
|e ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/17758128/vilpiton-ja-pelokas-maailmallispienvahemmistoinen-euroopan-unioni--
|E ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2019/11/venajan-ydinaseiden-voima-kumpuaa-veden.html -


--
e

Ei kommentteja: