perjantaina, maaliskuuta 03, 2023

Susi, eläinkokeet ja ihmisen pakkomielteet -

 c|2489|393123|q


Kuva: ~ https://wwf.fi/elainlajit/susi/


***


-- evoluution kehitysnäytelmissä

[20U13] -- Sudet tappavat elääkseen – ei tiedetä yli 100 vuoteen suden käyneen ihmisen kimppuun, saati sitten normaalina yksilönä tappaneen ihmistä - Suomessa

--
[ ~ https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009423107.html -, otsikoituna näin:
"Susiongelman ratkaiseminen ei vaadi susien ampumista
Susiviha elää vahvana ja susien määrää ja niiden aiheuttamaa haittaa liioitellaan
."
-kirjoittajana Oskari Mehtätalo, Kontiolahti -lukijan mielipiteenä.]


--
Susista ja vähän enemmänkin Elämästä, sen oikeudesta kuin velvollisuuksista sovittautua yhteisöihin luontaisena reviiriytymisen e] tarpeina ---

Nyt myös kielletään eläinten käyttö kosmetiikka-teollisuuden tuotekehityskokeiluihin – ainakin EU –alueella. Saksan kolmas valtakunta teki ihmiskokeita vuosina 1941-1944, ehkä kuuluisimpana tohtori Josef Mengele 1].

e] ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2014/12/reviirien-hallinnalla-omavaraisuuden.html -
1] ! --- http://fi.wikipedia.org/wiki/Josef_Mengele --- !Tiedetään ihmiskokeita tehdyn myös länsimaissa

.. tieteen nimissä, mielenterveyspotilaat, hullut ja kahjot joutuivat alistumaan tieteen ja tutkimuksen alttarille. Ihmiset ovat myös rääkänneet meediokulteissaan ja kuoleman lähettiläinä lemmikkieläimiä 2], kuin kasvattaneen eläviä nahkoja pitkissä taloissa ihmisten turhamaisuuden iloksi ja näyttö- ja vertailutaloudeksi.

2] Ihminen yhtenä eläimenä rääkkää omia lemmikkieläimiään
--- http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2005/11/ihminen-yhten-elimen-rkk-elimi.html ---Susia on vainottu vuosisadat

se tapettiin tapporahalla E] miltei sukupuuttoon, myös Suomessa, kunnes se oivallettiin osaksi rauhoittaa. Susikanta kasvoi meillä nykyaikana jopa 600-700 yksilöön, ja silloin alkoi parku, ettei sekaan enää mahdu Suomen 5,4 miljoonaa ihmistä – siis susia oli liikaa, tai ainakin pelkoa siitä, että se käy kimppuun. Susi voi tosiaan syödä koiran, kanan, kissan (jos saa kiinni), poron ja lampaankin. Susi on petoeläin, joka ei tule evoluutiossaan toimeen puolukan lehdillä.

E] Tapporahaa maksettiin myös mustien tappamisesta - kerrottiin, että todisteeksi riitti vasen käsi käsi - Belgian kuningas 1800-luvulta - Leopold II
https://ilkkaluoma.blogspot.com/2018/08/lannenmiehen-arvomaailma-kohtaa.html -

Ote linkin alta " .. ”Belgian kolonialismin kaudella kuningas Leopold II' n [7 jopa kerrotaan maksattaneen tapporahaa Afrikan mustista, todisteeksi riitti irti leikattu vasen käsi. Aiemmin mustia rahdattiin valkoisten eurooppalaisten toimesta Afrikasta miljoonia, orjiksi Pohjois-Amerikkaan ja Eurooppaan, kymmenet tuhannet menehtyivät jo sietämättömillä merimatkoilla – osan tukehtuessa tilanpuutteeseen. .. "--
Susi on lisäksi laumaeläin, hyvin sosiaalinen keskinäisyydessään ja hierarkkinen reviirillään

Susien evoluutio on kestänyt satoja tuhansia vuosia, olen vanhempi konstruktio kuin kotoinen koiramme. Susi ei ole tottunut nykymuodossaan vielä ihmiseen, välttelee sitä – mutta ei onnistu välttämään salametsästäjiä, jotka Helsingin Sanomien mukaan mahdollisesti ovat salakaataneet yli puolet Suomen susikannasta. Kumpiako on nyt liikaa – meitä ihmisiä, 5,4 miljoonaa vai susia, joita HS artikkelin mukaan on jäljellä noin 200-300.


Ihmisen verenhimo on metsästystä,
[ .. puolustukseksi sanotaan luontaisen metsästysvaiston tarvitsevan harjoitusta .. ]

ilman siitä saatavaa täyttä ravinnon tarvetta. Ammumme huviksemme tai sitten luulolla, että susi on vihollisemme. Miksi sutta vihataan noin paljon, että suoritetaan rikos? Nythän on oivallettu, että meillä ei ole oikeutta käyttää eläimiä markkinatalouden kehitysoppeihin ja kokeisiin kuin tyydytyksen aikaansaamiseen.


..
Ihmiskunta joutunee viruksien koekentäksi?
[Virukset kilpajuoksevat kuten ihmisetkin - http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2006/02/virukset-kilpajuoksevat-kuten.html ]


Saattaa koittaa aika, jolloin meille paljastuu todellisuus, jossa olemme viruksien koekenttä – ja että parhaillaan on käynnissä systematiikka, jossa valmistaudutaan vähentämään biosfäärin liikahaittaa nimeltä ihmiskunta. Hävittäjinä tulisivat toimimaan evoluutio-ohjatusti muuttuneet virukset (prionit? 3]), joille toimintakäsky on välitetty universaalista käyttöjärjestelmästä *], joka valvoo biosfäärin tasapainoa, niin kilpailuna kuin sopeuttajana.

3] Prioni --- http://fi.wikipedia.org/wiki/Prioni ---

*] Universumin käyttöjärjestelmää ee] ei olla havaittu, mutta mielikuvituksella voit saada sisäistystä sen mahdollisuudesta linkin alta paljastuvasta musiikista (Klaus Schultze) - 


Klaus Schulze – Die lebendige Spur ---![Youtube ~ https://youtu.be/KWnG4OGiHYk - ]

ee] ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2023/02/mihin-universaali-ymmarryskykymme.html -
Olemmeko valmiit hyväksymään,

että olemme joutumassa koekaniineiksi pelissä, jossa ymmärryksellemme tuntematon muuttuja suorittaa vuosimiljoonaista tehtäväänsä – palauttaen biokerroksen elokehän tasapainon vastaamaan biomassojen keskinäissuhdeharmoniaa?

--
Millaista "tapporahaa" käsitellään evoluution koekentissä, kun tuotetaan uusia elämänversioita epäonnistuneiden tilalle täyttämään maa .. ?
.

|  20  SUOMI24  93  |  VU  |  FB  |  Vapaa sana  |  FB BLOG  |  Twitter  |--
106742e

Ei kommentteja: