torstaina, joulukuuta 05, 2019

Vauvakato piinaa kantasuomalaisia!
*

...

HS:

Ilman ulkomaalais­taustaisia naisia Suomen vauvakato olisi tuntuvasti nykyistä jyrkempi


...

Ilkka Luoma 

Suomessa vallitsee kantasuomalaisten osalta epäusko huomiseen, jopa pelkoa ylihuomiseen. Emme luota laajasti johtajiimme, olemme pettyneet loputtomaan kasvuhokemaan, joka vääjäämättä vie meitä lähemmäksi jotain sellaista tapahtumaketjua, joka entisestään luo epävarmuutta ja päättäväisyyttä olla tuottamatta jälkeläisiä jatkamaan sukua. Mutta on myös toinenkin vaikuteaalto.

Nuorissa elää vahva itsekkyys toteuttaa juuri ja vain itseään - nähdä maailmaa, olla tekemässä jotain sellaista, jonka hype, hyvä olo ja huuma koskettavat vain omaa itseä.

Ollaan siis tietyssä nuoruuden itsekkyyden aallossa; kunnes (toivottavasti) herää se evoluution vuosimiljoonainen tarve lisääntyä, sillä se on tehty pitkällä kokemuksella niin miellyttäväksi, että sen ympärille on syntynyt muutamia lieveilmiöitä, jopa väkivaltaa ja rikoksellisuutta.

Kansa odottaa johtajiltamme signaaleja, joihin voisi luottaa. Aikanaan lapsentekotalkoot alkoivat vauhdilla. kun viimeiset sotamme loppuivat 1940-luvun puolivälissä ja kun miehet palasivat kotiin - silloin saatiin väistyvän PM Antti Rinteen toivomaa makuuhuoneiden vällyjen pöllyämistä. Mikä tuo toivon signaali voisi nyt olla?

Valtiojohtoon ihmisiä, jotka itse ymmärtävät mitä nuo huomisen epäuskon - ja ylihuomisen pelon lähteet ovat. Pääministeriksi nainen, joka on itse äiti, nuoren lapsen äiti ja edelleen aktiivinen lisäämään kansakuntamme kanta-asukkaiden määrää.

Kansa kaipaa luottamusta ja haluaa uskoa ja yhteishenkeä - peittoamaan vallitseva epäusko huomisesta. Johtajiemme pitää voida tehdä päätöksiä, jotka luovat uskoa ympäristömme selviytymiseen ihmisen itsensä haittavaikutteista.

Toisaalta saamme maahanmuutoa sellaisista maista, joissa menee paljon huonommin kuin meillä. Niinpä nämä kaukaa tulevat ihmiset kokevat maamme ja maassamme olon paratiisiksi, ja se jos mikä saa uskoa huomiseen ja lisääntyminen entisestää kasvaa. Meidän kantaväestön olisi näin hoksattava Suomessa elämisen ainutlaatuinen erinomaisuus - moniin muihin nähden!

...
EKSTRA - kun entinen poliittinen PM Antti Rinne kannusti lisääntymään!
...
FB

Ei kommentteja: