lauantaina, syyskuuta 02, 2023

Paavo Väyrynen - eniten kokemusta ulkopolitiikan alueelta

 


Tosiasia on riittävä ja rehti oveluus hoitaa maamme jälleen suhteisiin kaikkiin ilmansuuntiin --- 
se on sitä parasta ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa!

***

X --34  24  196

V1 - Paavo Väyrynen - eniten ministerivuosikokemusta ulkopolitiikan alueelta |*

Ulkopolitiikka turvallisuuskysymyksineen on nyt ajankohtainen kuten sisäpolitiikka siltä osin miten sen hoidamme koko Suomea ajatellen. Suomi on hieno maa, ja sitä puolustaisi nyt tulevana presidenttinä parhaiten tohtori Paavo Väyrynen, sillä jokaisessa meissä -

.. niin Paavossa kuin Sinussa ja minussa on pieni ripaus suomalaista maaperää, josta olemme tähän kuitenkin hyvinvoivaan Suomeen syntyneet ja elämään maaperämme ravinnosta, jonka osalta olemme halutessamme hyvinkin omavaraisia, mihin voikin olla viisasta pyrkiä.


Syvät kaupunkilaistuneet juuret maaseudulta elättävät meidät kaikki

.. olimme sitten nyt yhteisöllistä apua tarvitsevia tai emme.  Osa meistä pärjää ja osa ei - olemme kuitenkin huomioivia omiamme kohtaan, tunnemme kotiseudun ja oman Isänmaamme, jota olemme itse parhaiten puolustamassa ja omiamme auttamassa. Syvissä kansamme riveissä asuu paljon omaan maahansa, Suomeen rakastuneita, jotka haluavat ylläpitää maamme kunnossa, turvassa ja sellaisessa iskussa, jossa pärjäämme itse.

Toivotamme myös muualta tulevat meille tervetulleiksi jos Suomen hyvinvointi, sen kunnossapito ja kehittäminen myös omalla työpanoksella on innostavaa.

 

__ __

Emme kaihda vieraita

Emmekä kaihda asemaa, jossa voimme tarjota "neuvottelupöytiä" vieraille - riitautuneille, konfliktoituneille tai jopa keskenään sotiville - meidän pitkä puolueettomuuden ajan kokemus luo luottamusta, arvostusta kuin kunnioitusta kaikilta ilmansuunnilta - niin lännestä kuin idästä! Meidän parasta turvallisuutta on sekaantumattomuus muiden asioihin.

Noin piti ollakin, mutta kansalta suoraan kysymättä meidät liitytettiin Natoon

 .. josta voi olla nyt epärealistista erota - olemme niin siten olemme. Odotamme nasevuutta, tarkkuutta ja oman maamme etujen rehellistä valvontaa jatkoneuvotteluista - emme halua ärsyttää muita minkään ilmansuunnan osalta. Sotia emme halua - emmekä kannata sotia - haluamme tehdä kauppaa, rehdisti, taitavasti ja osaavasti - se tuo meille leivän päälle sopivan määrän voita.

Suomi ansaitsee sellaisen presidentin, joka ymmärtää, tietää ja hallitsee sen kaiken tiedon miten Suomea on ohjastettu läpi vuosikymmenten – erityisesti aikoina, jolloin tarvittiin luovuutta, nokkeluutta, neuvottelutaitoa hyvinkin erilaisissa tilanteissa – jopa tiettyä isänmaallista oveluutta.


Tietääkseni meitä ei olla sotilaallisesti mitenkään uhkailtu kymmeniin vuosiin,

.. olihan perustuksissamme viisaiden valtiomiesten laaja ymmärryskyky tosiasioiden tunnustamisesta viisautemme opasteeksi –

.. pysyä erossa kaikista muiden ulkoisten keskinäisistä ongelmista, riidoista ja sodista. Noiden sijasta tarjoamme neuvottelupöytiä rehdin isännän ottein ja niinpä meille halutaan tulla, meihin luotetaan ja meitä tarvitaan. Emme halua sekaantua muiden itsenäisten omiin sisäisiin asioihin; sen sijaan hoidamme omamme tarkalla vainulla mitä kansa haluaa, toivottavasti opimme myös kysymään tärkeät asiat suoraan kansalta!

Uskoisin vakaasti, että valtiotieteiden tohtori Paavo Väyrynen voisi toteuttaa näitä edellä esitettyjä ajatuksia ja tavoitteita, (jos) hän Presidentinlinnan  oven aukaisee ja näin jälleen saisimme maallemme isähahmon, josta puhuu kokemus, taito ja ongelmien ratkaisukyky –

.. ongelmien, joiden eteen olemme nyt niin ulko- kuin sisäpolitiikassa ajautumassa.

Paavo Väyrynen edustaa sellaista suomalaista isänmaan rakkautta, johon kansakuntamme on helppo luottaa ja samaistua - äänestän Paavoa,  uskon saavani paljon ihmisiä näiden ajatusten taakse, joita uskoisin myös Paavon kannattavan.

 

Isänmaallinen teko on antaa nyt kannatus Paavon kannatusyhdistykselle

 .. kirjoitathan kannatuskortin ja laittaisit sen eteenpäin ja näin turvaamme myös Suomen eteenpäin menon kohden itsenäisemmäksi reitittyvää Suomea - meidän kotiamme nyt ja aina.

__

|* Erillinen ministerikokemus erityisesti ulkopolitiikan laajalta alueelta


Ilkka Luoma

Sukujuuret niin Etelä-Pohjanmaalta kuin Karjalasta

Vientikaupan konsultti, erityisalueena Kiina


__ __

V2 - lyhennelmä

Paavo Väyrynen - eniten aitoa kokemusta ulkopolitiikasta

Ulkopolitiikka turvallisuutena on nyt ajankohtainen, kuten sisäpolitiikka siltäkin osin miten sen hoidamme koko Suomea ajatellen. Suomi on hieno maa, ja sitä puolustaisi nyt tulevana presidenttinä parhaiten Paavo Väyrynen, sillä jokaisessa meissä -

.. on väkevä ripaus suomalaista maata, josta olemme tähän hyvinvoivaankin Suomeen syntyneet ja elämään maaperämme puhtaasta ravinnosta, jonka osalta voimme olla myös omavaraisia, kaukoviisautta sekin.

 

Kaupunkilaistuneet juuremme maaseudulta elättävät meidät kaikki –

Olemme huomioivia kaikkia omiamme kohtaan, tunnemme kotiseutumme ja oman Isänmaamme, jota olemme itse parhaiten puolustamassa ja omiamme auttamassa. Kansamme riveissä asuu paljon omaan maahansa, Suomeen lujasti kiintyneitä. Ylläpidämme maamme turvassa ja sellaisessa iskussa, jossa pärjäämme itse.

Toivotamme meille tulevat tervetulleiksi, jos Suomen hyvinvointi, sen kunnossapito ja kehittäminen omalla työpanoksella on kotouttavaa ja innostavaa.

 

Emme kaihda vieraita

Emmekä epäröi asemaa, jossa voimme tarjota "neuvottelupöytiä" vieraille – riitautuneille tai jopa keskenään sotiville. Pitkä puolueettomuuden ajan tuntemus ja kokemus luovat arvostusta kuin kunnioitusta kaikilta ilmansuunnilta! Meidän parasta turvallisuutta on sekaantumattomuus muiden asioihin.

Noin piti ollakin, mutta kansalta suoraan kysymättä meidät liitytettiin Natoon –

 .. josta voi olla nyt epärealistista erota. Odotamme valveilla olon tarkkuutta ja oman maamme etujen valvontaa jatkoneuvotteluista. Emme halua ärsyttää muita minkään ilmansuunnan osalta. Sotia emme halua. Haluamme tehdä kauppaa, rehdisti, taitavasti ja osaavasti - se tuo meille leivän päälle sopivan määrän kotimaista voita.

Suomi ansaitsee presidentin, joka tietää ja hallitsee kaiken sen tiedon, miten Suomea on ohjastettu läpi vuosikymmenten – erityisesti aikoina, jolloin tarvittiin luovuutta ja neuvottelutaitoa hyvinkin erilaisissa tilanteissa – jopa tiettyä isänmaallista oveluutta. Tämän Väyrynen hallitsee.

 

Tietääkseni meitä ei olla sotilaallisesti mitenkään uhkailtu kymmeniin vuosiin,

.. olihan perustuksissamme viisaiden valtiomiesten valpas ymmärryskyky tosiasioiden tunnustamisesta viisautemme opasteeksi –

.. pysyä erossa muiden keskinäisistä riidoista ja sodista. Tarjoamme neuvottelupöytiä rehdin isännän ottein ja niinpä Suomeen halutaan tulla, meihin luotetaan ja meitä tarvitaan. Emme sekaannu muiden asioihin - hoidamme omamme tarkalla vainulla mitä kansa haluaa, toivottavasti opimme kysymään tärkeät asiat suoraan kansalta!

Valtiotieteiden tohtori Paavo Väyrynen voisi toteuttaa näitä edellä esitettyjä ajatuksia ja tavoitteita Presidentin linnan oven auetessa ja näin jälleen saisimme maallemme isähahmon, josta puhuu ajan kokemus ja ongelmien ratkaisukyky –

.. ongelmien, joiden eteen olemme nyt niin ulko- kuin sisäpolitiikassa ajautumassa.

Paavo Väyrynen edustaa suomalaista isänmaan tuntemusta, johon kansakuntamme on helppo luottaa ja samaistua – annan kannatukseni Paavolle.


Itsenäisyys oli arvokas lahja ja se palautetaan pala kerrallaan kansamme eduksi.

__

Ilkka Luoma

Vientikaupan konsultti, erityisalueena Kiina

__ __ __

Lopullinen versio - asiantuntijan lyhentämänä, kiitos Seppo!


Paavo Väyrynen - eniten aitoa kokemusta ulkopolitiikasta

Suomi on hieno maa, ja sitä puolustaisi nyt tulevana presidenttinä parhaiten Paavo Väyrynen.

Me suomalaiset huolehdimme kaikista omistamme. Tunnemme kotiseutumme ja oman Isänmaamme, jota olemme itse parhaita kehittämään ja puolustamaan.

Toivotamme muualta meille tulevat tervetulleiksi, jos Suomen hyvinvointi ja oma työ maamme hyväksi heitä innostaa

Emme epäröi tarjota "neuvottelupöytiä" vieraille – toisiinsa riitautuneille tai jopa keskenään sotiville osapuolille. Pitkä puolueettomuuden ajan tuntemus ja kokemus luovat arvostusta ja kunnioitusta kaikilla ilmansuunnilla.


Meidän parasta turvallisuuttamme on ollut sekaantumattomuus muiden asioihin

Sotilaallisesti meitä ei ole vuosikymmeniin mitenkään uhkailtu. Silti meidät kansalta suoraan kysymättä liitytettiin sotilasliitto Natoon 

Natosta ei voida erota. Meidän tulee olla tarkkoina ja valvoa maamme etuja jatkoneuvotteluissa. Emme halua uhata emmekä ärsyttää muita.


Sotia emme halua. Haluamme tehdä kauppaa - rehdisti, taitavasti ja osaavasti

Suomi ansaitsee presidentin, joka hallitsee kaiken sen tiedon, miten Suomea on ohjastettu läpi vuosikymmenten – erityisesti aikoina, jolloin tarvittiin luovuutta ja neuvottelutaitoa hyvinkin erilaisissa tilanteissa – jopa tiettyä isänmaallista oveluutta. Tämänkin Väyrynen hallitsee.

Valtiotieteen tohtori Paavo Väyrynen voisi toteuttaa näitä edellä esitettyjä ajatuksia ja tavoitteita Presidentin linnan oven auetessa, ja näin jälleen saisimme maallemme isähahmon, josta puhuu ajan kokemus ja ongelmien ratkaisukyky

.. ongelmien, joiden eteen olemme nyt niin ulko- kuin sisäpolitiikassa ajautumassa.


Paavo Väyrynen edustaa suomalaista isänmaan tuntemusta, johon kansakuntamme on helppo luottaa ja samaistua – annan kannatukseni Paavolle.

Itsenäisyys oli arvokas lahja, ja se palautetaan pala kerrallaan kansamme eduksi

 

Ilkka Luoma

Vientikaupan konsultti, erityisalueena Kiina


Ei kommentteja: