keskiviikkona, syyskuuta 20, 2023

Suomi ujutettiin ensiaallossa vaivihkaa Nato-aalloille,

NA|2664|433344|TO


Kuva-piirros: ~ https://mvlehti.net/2023/04/04/demokratian-ja-perustuslain-musta-paiva-suomi-liitetaan-lannen-sotilasliitto-natoon-tanaan-tiistaina-paakirjoitus/

"

Demokratian |D ja perustuslain musta päivä: Suomi liitetään lännen sotilasliitto Natoon

"

***



.. toisessa systemaattisessa vaiheessa mediapooli tuli apuun - alkoi kansamme manipulointi, Venäjän pelon viljely ja lannoitus sekä Naton autuuden riimittely -

.. nyt olemme Natossa, eikä edes kansalta kysytty |1, mutta jo suunnitellaan hävittäjiemme lähettelyä vieraisiin maihin |2 ja sotilaidemme osallistumista "viimeisellä muurilla" |YA muiden kolmansien ja neljänsien sotiin; ensi alkuun valvontajoukkoina -

.. kun aiemmin olimme kaukoviisaasti tiukasti puolueettomia, ja keskityimme vain oman maamme puolustukseen hyvän ja esimerkillisen vahvan armeijamme voimin! |3

|D Kansalais- eli suoramedian musta päivä!

|1 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/05/miksi-suomalaisilta-estettiin-nato.html -
|2 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2023/09/suomalaiset-hornetit-viron.html - 

|YAhttps://ilkkaluoma.blogspot.com/2023/09/ydinasesota-herattelee-jo.html - 

|YAhttps://ilkkaluoma.blogspot.com/2023/08/rajoitettu-ydinasesota.html - 


..
Näin meitä jo "komennellaan" - mihin jäi oma itsenäinen tapa kokea Suomi hyväksi maaksi ja sen parhaaksi puolustajaksi itse suomalainen!

HS-linkki: ~ https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009861512.html -
"Entinen Nato-komentaja: Suomen priorisoitava Naton komento­rakenteiden täyttämistä"
-HS-toimittajana Elina Kervinen

__ __ __
Ennen viisaiden valtiomiesten aikana oivalsimme puhua luotettavista neuvottelupöydistä, kutsuista riiteleville - tuolloin olisimme halunneet tarjota rehtiä ja suoraa - muiden asioihin sekaantumatta - pöydän, jossa neuvotella ja selvittää hienotunteisesti kitkatekijät kansakuntien välisistä ongelmatilanteista.

Nyt "tyhmästä valtiojohdosta saattaa kärsiä koko kansakuntaruumis",

.. kun tuhottiin ajattelemattomuuttaan kaikki välit itään - Venäjälle ja kohta ilmeisesti vauhdilla myös Kiinaan, jonka kautta olisi turvattu yllättäen oikeilla toimillamme huominen tulevaisuutemme sellaisilla turvatakuilla, jotka olisivat oikeasti toimineet idän suuntaan -

.. länsihän ei halua hyökätä Suomeen - eikö, ei edes Suomen kautta itään -näinhän vakuutellaan!

__
Mikä teki valtiojohtoomme länsisalamointina ukkosjohdattimin joukko- ja sotapsykoosin, vaikka kukaan eikä mikään meitä todellisuudessa uhannut ..

- ei edes presidenttimme Sauli Niinistö kykene kertomaan miten Venäjä on meitä sotilaallisesti uhkaillut tässä vaikkapa viimeisen 30-60 vuoden aikana.

Se, että Venäjän presidentti Vladimir Putin kertoi toteamuksen ja toivomuksen, ettei hänen maan viereen tule vieraita sotilasliittoja, varsinkaan niiden varustuksina ja sotilaina - aseina, jopa ydinaseina -varastoituna - toteamus ei ole minkäänlaista uhkaamista, sen ollen paremminkin toivomus ja todellisuudessa takuu, jossa olisimme saaneet olla rauhassa ja jatkaa neuvottelupöytien tarjoamista kriisiytyneille Sveitsin-mallin mukaisesti.

Tässä kohdin on erinomaisen tärkeää ymmärtää uhkaamisen ja varauman sisältöero!
[ ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/04/uhka-ja-varauma-ovat-nato-keskustelussa.html - ]

__ __
Nyt olemme innoissamme Nato-turvaluulotteluin sekaantuneet ja sotkeutuneet syvälle Ukrainan itäslaavilaiseen sotaan |!!,

.. joka ei meille olisi edes kuulunut, sen ollen aivan muiden ongelma, jonka ratkaisemiseksi olisimme voineet olla yhtenä rauhanehdottajana - yhdessä Turkin |4, Kiinan ja Unkarin kanssa -

.. se olisi ollut viisautta tosiasioiden tunnustamisena, mutta ei -

.. valtiojohtoomme iski kuin tuhat volttia 1941-uho |e, uskosta että Nato-USA (DCA-sopimusneuvottelu) auttaa - kaukaa merten takaa, kun valtioviisautta olisi ollut asiapohjaisuus idän kanssa, sen idän, joka on meissä kiinni noin 1300 kilometrillä.


Toteamus Venäjältä!
"Putin: Suomen ja Ruotsin liittyminen Natoon ei ole ongelma" -HS-toimittajana Venla Kuokkanen 

::
Miksi 'natottava' pontevuus valloitti valtiojohtomme -

.. jää historioitsijoiden myöhemmäksi analysoinniksi, kun ei pahimmillaan ole "kiveä kiven päällä" - nyt arvellaan jo eräiden presidenttiehdokkaiden huulet väristen pelkäävän ydinsotaa |MA, joka voidaan estää - määrätietoisin voimin.

|MA ~ https://www.is.fi/politiikka/art-2000009862112.html -

"[Mika] Aaltola: Tilanne on hälyttävä - sodan uhka on kasvamaan päin
Tentin vetäjä Marko Junkkari kysyy, kuinka uhkaava maailmantilanne on ja miksi presidentti Niinistö on ottanut esiin ydinaseiden uhan. Mika Aaltolan mukaan sodan uhka on kasvamaan päin ja tilanne on hälyttävä."
IS-toimittajana Olli Waris

..

EKSTRA 1
Alexander Stubb laukoo mitä ilmeisimmin totuuden vastaisesti:

IS-ote: " .. Jos itärajalle tulisi 50 000 pakolaista, mikä olisi presidentin rooli tilanteessa? Stubb sanoo, että vastaava tilanne koettiin 2015, kun Venäjä käytännössä käytti ihmiskilpiä aseena. .. " |T

|T ~ https://yle.fi/a/3-9128359 -
Yle-ingressi: "Tuoreen norjalaisen tutkijaraportin mukaan vuosi sitten alkanut pakolaisten joukkotulo itärajalta Norjaan ja Suomeen ei ollut Venäjän hybridisotaa. Fridtjof Nansenin instituutin tutkijoiden mukaan turvapaikanhakijoita houkutti Norjaan ja Suomeen halpa matka ja turvallinen reitti."
-Yle-toimittajana Tapani Leisti

__
|3 Vuodelta 2007 IJL-BLOG-ote:

" .. Suomen paras puolustus on vahva itsenäinen armeija. Meillä on puolustusvoimien ylläpitoon rahaa, kansalla on tahto ja nyt se pitää siirtää uudelle eduskunnalle. Armeija saakoon kaikki järkevät aseensa ja varansa, mitä se tarvitsee ylläpitääkseen uskottavaa puolustusta ja yleistä asevelvollisuutta. .. 


>>> jatkuu osassa 2

__ __
127702


|  121  SUOMI24  351  |  VU  |  FB  |  Vapaa sana  |  FB BLOG  |  X  |


__

2


jatkoa avauksen loppuosasta .. 


" .. Armeija saakoon myös rahansa sellaisiin aseisiin ja joukkoihin, että mikä tahansa vihollinen jättää Suomen rauhaan jo suunnitteluvaiheessa - vaikka voisikin sen valloittaa, mutta liian kalliilla hinnalla. Kansakunta voi pysyä lujana ja pitää Suomen kaiken sen todellisen uhan ulkopuolella mitä neljä kirjainta - NATO - merkitsevät. Suomen tulevaisuus on suoraviivaiset kauppasuhteet muun muassa niin Saksaan, Venäjälle kuin huomisen uudelle supervallalle Kiinaan."

Ylläoleva ote löytyy linkin ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2007/03/miksi-juuri-vaalien-alla-venjst.html - alta.


__ __ __
US saa uuden presidentin ensi vuonna - kestääkö hermot Kremlissä ja Kiovassa?

..hän ratkaissee lopullisesti tilanteen - Kiinan voimakkaan painostuksen alaisena, kun BRICS |B kasvaa maailmalliseksi enemmistöksi.

Suomessa taas uudelta presidentiltä vaaditaan poikkeuksellinen kyky palauttaa suhteet heti itään - Venäjälle (ehdokkaistamme vain yhdellä on tuo kyky - ja hänet on helppo arvata),

Suhteiden palautus Venäjälle on ainoa keinomme välttyä myöhemmiltä hyvinkin kohtalokkailta tapahtumasarjoilta.

Kun suhde itään on kunnossa ei pahimmassakaan skenaariossa olla Venäjän ydinaseiden kohteina - mutta uhaksi jää yllättäen lännen - USA' n ydiniskujen tuhovaikutusten kerrannaiset maahamme - laskeumina, kun US yrittää kaikin keinoin tuhota Kuolan niemimaan Venäjän Pohjoisen laivaston strategisten ydinsukellusveneiden tukikohdat! |**

Venäjä valitettavasti pyrkii torjumaan Suomen ylitse tulevat lännen ydinohjukset jo maamme päällä - tämä kannattaisi meidän sotilaspiireissä tarkoin huomioida.


|B  ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2023/08/mika-on-brics-liittokunta-mitka-ovat.html -  

|**https://ilkkaluoma.blogspot.com/2019/11/venajan-ydinaseiden-voima-kumpuaa-veden.html - 


..
PS.
Presidenttiehdokkaidemme joukossa on useita kansalaisten kannatuskorteista riippuvaisia ja nyt suoraan sanottuna tohtori ja kokeneimman ulkopolitiikan hoitajan, Paavo Väyrysen on saatava kasaan nuo reilut 20 000 kansalaisemme kannatuskorttia, jotta saadaan todellinen vaihtoehto Suomen turvaksi ja huomisen rauhaksi - isänmaahamme.

Ei meidän nyt heti tarvitse erota Natosta, EU' sta eikä markkaakaan tuoda takaisin vielä "aikoihin". Nyt on kysymys miten meihin luotetaan kaikilla ilmansuunnilla, ja sen takaamiseksi tarvitaan maahamme johtaja, joka osaa, tietää ja ymmärtää tilanteen tosiasiat tunnustaen:

"Tunne eilinen, niin tänään oivallat huomisen"

__
"Oma maa mansikka"
-ja nyt meidän omien hyvin vaikeiden asioiden hoitoon! ---

"Suomi on ottanut velkaa ja lahjoittanut Ukrainalle muun muassa taisteluaseita noin 1,9 miljardilla eurolla – entä jos nuo rahat olisivat sijoitettu SOTE-projektiin, hoitajapalkkoihin, lääkärien lisäkoulutukseen ja lastemme hyvinvointiin koulu- ja oppilaitosmaailmaan – koulukiusaamisen ja -väkivallan kitkemiseen?"
- eikä tämä tarkoita, että me Suomesta ylenkatsomme ukrainalaisten ja venäläismielisten | -kielisten siviilien hätää ja kärsimyksiä, vaan meillä Suomessa tiedostetaan jo historiastakin erinomaisesti, että aina sodissa siviilit ovat se kärsivin osapuoli! 

__
EKSTRA 2
Näinköhän Ruotsin kansa huoahtaa, eipä tarvita Nato-kansanäänestystä, kun jäsenyys menee ruotsalaisten onneksi ja rauhan takuuksi ohi - kun Unkari ja Turkki syvimmiltään oivaltavat, ettei Ruotsia edes tarvita Natossa ja samalla Itämeri säilyy rauhallisempana kuin jos se olisi Naton "sisämeri" .. ?

HS-linkki: ~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009862065.html -
HS-otsikointi:
"Unkari ei ole varma, tarvitseeko sen hyväksyä Ruotsin Nato-hakemus
Unkari on tyytymätön siihen, että Ruotsi on arvostellut maan demokratiakehitystä. Ruotsi tarvitsee yhä Unkarin ja Turkin suostumuksen päästäkseen sotilasliittoon."
-HS-toimittajana Matilda Jokinen
..
EPILOGI


__


ILU-MEDIA

IJL-Productions



Kansalaiskirjoittaja

Ilkka Luoma

YMPÄRISTÖTEOLLISUUS

https://www.ymparistoteollisuus.com

190923 -Total Visits: 906593 Total Visitors: 128966   

120923 -Total Visits: 900102 Total Visitors: 128017       

220823 -Total Visits: 832204 Total Visitors: 125125


https://www.jontikka.blogspot.com

IJL-kommentteja HS-artikkeleihin

__
e

e

e

Ei kommentteja: