perjantaina, syyskuuta 01, 2023

Historiaa, miten Suomi ujutettiin Natoon -

 NA|2644|430653|TO


Kuva 1: Jo vuosia sitten suomalainen iltapäivämedia kirjoitti Yhdysvaltojen tavoitteet Suomen osalta - nyt ne ovat kolmen pointin (a' la Stubb) vahvistamana toteutumassa - oli Nato-Isäntämaa pöytäkirja [A], Suomi ujutettiin Natoon - kansalta kysymättä [B] ja pisteeksi I-kirjaimen päälle - DCA |1 [C]

Photo by IJL-Productions


***


 - kansakunnaltamme suoraan kysymättä!|E

Kokoomuksen koppalakkiosasto lavalla jo vuonna 2014!
https://yle.fi/a/3-7696313 -
"Kokoomuskonkarit lavalla: Natoon voidaan mennä ilman kansanäänestystä"

Nythän tuota uhkien uhkaa syvennetään jo kahdenvälisiin sopimuksiin Yhdysvaltojen kanssa (DCA |1 [C]) ja näin US saa vihdoin tahtonsa läpi |2

- saa haltuunsa Suomen alueita kriisissä |kuva 1. Muistuuko mieliin vuoden 1941-uho |3, kun Saksan kolmas valtakunta sotakoneineen marssi Suomeen - Pohjois-Suomeen, mitä siitä kaikkiaan seurasi - se tiedetään! Onko jo heräilemässä vuoden 1944 pelko?

|1 ~ https://yle.fi/a/74-20045002 - 

YLE-otsikko: "Finland negotiating Defence Cooperation Agreement with the United States

The agreement will dictate the specifics regarding the stationing of US troops in Finland for military exercises and overall preparedness, which would be the first instance of an extended foreign military presence in Finland during peacetime"

-Yle-uutiset


|2 HS-otsikko: "Puolustus­valio­­kunnan Kopra: Yhdys­valtojen ase­voimat tarvitsevat mahdollisimman laajat oikeudet toimia Suomen maa­perällä"
https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009770035.html -

-HS-toimittajana Joona Aaltonen

|3 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2023/02/ii-nykyajan-1941-uho.html

"II - Nykyajan 1941-uho -"

|3 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2023/02/1941-uho.html

"1941-uho"


__
Lähihistorian kertausta


[20U14] - Ukrainasta 2014 alkanut sotapsykoottinen Natoon hysteria levisi ---

Ukrainasta käynnistyi natointoutuneiden odottama junttausmahdollisuus – heitettiin bensaa liekkeihin – manaamalla uhkaa, idän karhun uhkaa.

Presidentti Martti Ahtisaari, edustaja Kimmo Sasi, ulkoasianvaliokunnan vpj. Pertti Salolainen ja ministeri Alexander Stubb kaikkein innokkaimpina nato-ujuttajina yrittivät istuttaa kansalaistemme päähän natokypärää, jota kansakuntamme ei edes halunnut.

!! - Eduskunnan puolustusvaliokunnan pj., jo tuolloin viisaasti kriittisyydellä suhtautunut PS Jussi Niinistö epäili (?) Natoa – epäili jopa Naton taisteluhalukkuutta alueelle, jonka Suomi muodostaa väylänä suoraan Pietariin - !! -osaksi IJL-mietintää.


Arveliko J. Niinistö, että Pietarin läheisyys herkistää Venäjän asevoimat erityiselle tasolle siilipuolustuksessaan – esimerkiksi Karjalan kannakselle, jottei Naton kannata edes olla mukana suomalaisten puolustuksessa?

Onko Nato suunnitellut ovelasti sitovansa ”natojäsen Suomen rintamalle” suuret määrät venäläistä asevoimaa – kuten Adolf Hitler oivalsi 1941 – kun ajopuuna ”Uralille pyrkijöiden avustamana |4” Suomen aseveljekseen Operaatio Barbarossassa otti?


|4 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2016/01/germania-haaveillaanko-meilla-suur.html

"Germania - haaveillaanko meillä Suur-Suomesta?"

|4 ~ https://seura.fi/blogit-ja-kolumnit/professori-markku-kuisma-suomi-osannut-trollata-myos-itseaan/ - 

" .. Kyllä Suomen sotakone oli viimeisen päälle viritetty Saksan Barbarossan osaksi. Tavoitteena oli vallata, tuhota ja ryöstää idästä niin paljon kuin voimat sallivat. Erfurth-keskustelujen mukaan Mannerheimin ja Rytin suurin huoli oli, miten hyökkäys näyttäisi puolustukselta ja valloitukset vain revanssilta, jonka kansa hyväksyi.

Siinä onnistuttiin yli odotusten. Homma meni putkeen tavalla, jota maamme turvallisuuskomitean trolliarmeija muotoili Venäjän toimia ennakoidessaan viikko pari sitten: ”Informaatiovaikuttaminen voi olla pidempi kampanja, jolla pyritään muuttamaan mielialaa ja mielipiteitä. Se voi olla hyvin tehokasta, jos kansalaisten päähän saadaan ajettua joku tietty ajatus.” .. " -Professori Markku Kuisma.__ __
Miksi teimme automaattisesti Venäjästä meille sen uhan – miltei ainoan uhan?

Eikö mikään muu voinut olla meille muuttuvassa maailmassa uhkatekijänä – sotilaallisesti? Tiedämme, että Naton todellinen johtaja sekä Euroopalle ydinasesateenvarjonsa levittävä USA on eniten sotia käynyt valtio viimeisten 100 vuoden aikana – tiedämme senkin, että nuo kaikki sodat on käyty USA:n ulkopuolella.


Kiinalainen sotapäällikkö ymmärsi jo satoja vuosia sitten sen,

että, jos ”et voita vihollistasi, tee siitä ystävä”. Suomen presidenttien J. K. Paasikiven ja Urho Kekkosen viitoittama tie on ollut juuri tuo ystäväksi teon linja.

Meidän ei tarvitse rakastaa Venäjää, ellemme halua, vaikkakin monet venäläiset turistit rahaa tuodessaan maahamme kertoivat, että suomalaiset ovat niin ystävällisiä, luotettavia ja maassamme vallitsee rauha ja tyyneys! Näin silloin.


Karkumatkalle Brysseliin?

Miksi Kokoomuksen puheenjohtajaksi ja europarlamenttiin yhtä aikaa pyrkinyt ja lisäksi ministerinä toiminut Stubb pyrki täysin avoimesti viemään maatamme kansan tahdon vastaisesti Natoon?

Miksi Nobelin rauhanpalkinnolla palkittu Ahtisaari jenkaa myös meitä Natoon? Miksi eduskunnasta edustajat Sasi, Ben Zyskowicz ja Salolainen tunkivat myös päähämme natokypärää?


Eivätkö yllämainitut henkilöt luottaneet itseensä -

… ja kykyynsä toimia liittoutumattomana, luottaneet osaamiseensa nähdä venäläiset kumppanina, joiden taholta olisi suotuisimmillaan (kuten oli tapahtunutkin – vuosikymmenien ajan) saatavissa meille tuiki tärkeää kaupallisuutta, siis vientiä ja edullista turvatun toimituksen energiaa, kun emme osanneet sitä säästääkään, vaan tarvitsimme kasvuhokemakulutukseemme sitä jatkuvasti lisää.

Vuosisatoja sitten kiinalainen sotakenraali kertoi vielä elämänviisautena ohjeen vihollisesta, jota ei voi voittaa

..kun on näin, tee sitä ystävä. Viisas lause, ehkä tämän vuoksi kiinalaisilla on jo vuosituhansia vanha kulttuuri ja historia. Miksi me emme oivalla samaa?

Eikö olisi sovullisesti, turvallisuuspoliittisesti ja kaupallisesti älykästä tehdä ainoasta ” luulottelemastamme vihollisestamme” ystävä?


Presidentit Paasikivi ja Kekkonen oivalsivat jo ajoillaan kuinka pitää toimia

Paasikivi sanoi: ”Viisauden alku on tosiasioiden tunnustaminen” - tämä päti silloin ja tänään. Miksi meidän – idän ja lännen vedenjakajalla oleva kansakunta väkisin pyrki vähemmistön toimesta läntisiin sotilasliittoihin, kun historiamme lähtee niin idästä kuin lännestä?


Oliko natomaanikoilla luovuus hukassa,

.. vai oliko itään katsova silmä muurautunut umpeen, kun natomopedi keuli ja vikuroi haitallisesti koko kansakuntaamme ajatellen – unohtaen samalla kansakuntamme suoran enemmistöviisauden pysytellä erossa Natosta.


__ __
Meidän tulisi muistaa, että itärajamme on yksi Venäjän tärkeimmistä maarajoista!

– ja voimme olla varmoja liittyessämme Natoon – niin saamme rajoillemme ennenkokemattoman asevarustelun, joka taas saa aikaiseksi sen, että Nato USA:n johdolla maanittelee ”kymmenellä hyvällä ja viidellä kauniilla” ohjustukikohdat Suomen Taavettiin ja Virolahdelle -loput tapahtumien mahdollisesta kulusta voi jokainen lukija itse mielikuvituksellaan pohtia
__

EKSTRA

"Kuinka presidentillinen takki kääntyi nurinpäin - näinkö kansakuntaamme suomalaisina kohdellaan? Vietiin kuin sitä kuuluisaa navetan taakse tunkiolle. On heräämisen aika -- !


|E ~ https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000002903554.html - 

"Niinistö haluaa Natosta kansanäänestyksen

Tasavallan presidentin mukaan mahdollisesta Nato-jäsenyydestä on järjestettävä kansanäänestys"

|E ~ https://www.is.fi/politiikka/art-2000008718906.html - 

"Presidentti Niinistö Ylellä: Natosta ei tarvita kansan­äänestystä tai virallista mielipidemittausta"


__

Post Scriptum

Natoon liittyminen tuottaa suuret ongelmat lapsillemme ja lasten lapsillemme! -otsikko päivitetty 019023

http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2008/01/nato-uskovaiset-lataisivat-suuren.html -__
124868--

|  70  SUOMI24  P  177  | 58  SUOMI24   A   483  |  VU  |  FB  |  Vapaa sana  |  FB BLOG  |  X  |


..


VIITTEET
5] Natoon liittyminen toisi suuret ongelmat lapsillemme ja lasten lapsillemme! http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2008/01/nato-uskovaiset-lataisivat-suuren.html -
__


ILU-MEDIA

IJL-ProductionsKansalaiskirjoittaja

Ilkka Luoma

YMPÄRISTÖTEOLLISUUS

https://www.ymparistoteollisuus.com

290823 - Total Visits: 849229 Total Visitors: 126205   

220823 - Total Visits: 832204 Total Visitors: 125125


https://www.jontikka.blogspot.com

IJL-kommentteja HS-artikkeleihin

__
e

e

e


Ei kommentteja: