torstaina, helmikuuta 21, 2013

Homorasismi - yllättävä sanayhdistelmä!


Homorasismi – yllättävä sanayhdistelmä, tai ei sittenkään. Suomessa lasketaan oleva noin muutama prosentti samaa sukupuolta kohtaan vetoa tuntevia ihmisiä – jopa perheen perustamiseen saakka. Siis hyvin vähän, mutta palstametrejä ryhmä saa suhteettoman paljon – varsinkin aikakautena, jolloin kansakunnallamme on todellisia ongelmia, vaikeuksia ja jopa uhkia yhteiskuntarauhamme ylläpitämiseksi.Osoitammeko homokeskustelulla 1] solidaarisuuttamme sellaista kohtaan, joka on puheenaiheena yhtä turvallinen kuin säästä puhuisi – siksi vähän keskustelu loukkaa ketään. Meillä on valinnanvapaus, ja olkoot ihminen mitä tahansa, kunhan sen yleinen painoarvo pysyy suhteellisena sen kannatukseen nähden.

1] Villi luonto ja kesy inhimillisyys
http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/37833-villi-luonto-ei-suosi-homoutta-salliiko-kesy-inhimillisyys


...

Rasismi on toinen keskustelunaihe, joka pomppaa herkästi persukeskustelussa esille. Käyttelemme kevyesti tuota 'pelottavaa' sanaa – vaikka sen todellinen takauma on useasti reviiripuolustus 2], siis se järjestelmä, joka on mahdollistanut ihmisrodun ja esimerkiksi tänne meille peräpohjolaan suomalaisuuden – siis sen kansan, joka isiensä mailla puhuu suomenkieltä!

2] Rasismin lyhyt oppimäärä
http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/129007-rasismi-lyhyt-oppimaara

LINK ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2005/08/rasismin-olemus-juontuu-epvarmuudesta.html  


Miksi se kimmahdamme niin herkästi sanasta rasismi, onko meillä luurankoja kaapissa, vai onko meillä huono ja heikko itsetunto?3] Jos katsomme aitosuomalaista tavallista ihmistä lähempää – näemme pääsääntöisesti aran iloisesti ystävällisen, joskin epäluuloisesti tuntematonta vierastaan kohtaan olevan jurottajan, jolla on tiukan paikan tullen suuri ja avara sydän.

3] Kansallisessa itsetunnossa jotain vikaa?
http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/130454-kansallinen-itsetunto-hukassa


Se oleellinen juttu

Pitäisikö meidän nyt keskittyä syvällisesti juuriimme meneviin, vaikuttavampiin asioihin – kuten esimerkiksi siihen, että olemme maailmanlaajuisessa työn uudelleenjaon taistelussa 4] – puhumattakaan siitä, miten nuorisomme tänään pärjää, tai kuinka kokenut yli 50 -vuotias pärjää työelämässä – kun eläkkeellekin pitäisi mennä vasta täysinpalvelleena 5] – siis 65-68 vuotiaana …

4] Maailmanlaajuinen työn uudelleenjaon taistelu –
1/ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/101019-maailmanlaajuinen-ty%C3%B6n-uudelleenjaon-taistelu
2/ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/123125-tyon-uudelleenjaon-taistelu-osa-ii


5] E65 – nouseeko peräti E68:aan?
1/ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/40512-u-elakeikakeskustelu-alkaa-vasta-nyt-todenteolla-e65e67


Ilkka Luoma
http://ilkkaluoma.blogspot.fiALUS


 
...

Homorasismi” - tämä kirjoitus on turhautuneena viimeinen kirjoitukseni näistä puheenaiheista, joilla ei ole mitään tekemistä Suomen ja suomalaisuuden menestymisen kanssa. Nuo sanat eivät ratkaise kilpailukykyämme, ne eivät ratkaise asemoitumistamme maailmalla – eivätkä ratkaise edes sitä jaksammeko kansojen sulatusuunissa pärjätä – kun jo nyt puhutaan, että viimeinen blondi kuolee sukupuuttoon Ilomantsin korvessa, joskus vuonna 2150. Ne eivät lopulta ratkaise vähäisessä määrinkään sitä, mitä kutsutaan kansalliseksi eheydeksi 6], jota me juuri nyt tarvitsemme!
...
6] Kansallinen eheys – sen jälkeen, kun maamme on revitty kahtia...
BLOG14967IL

Ei kommentteja: