sunnuntaina, helmikuuta 03, 2013

Kalluppiharhaa nukkuvien seassa


Media kallupoi saadakseen sisältöä ja herätelläkseen lukuhalukkuutta ”sivuillensa” kovassa informaatiokilpailussa. Kaikki informaatiokanavat mittauttavat kansalaiskyselyillä poliittisten puolueiden kannatusta. Jokainen media päivittelee ja perustelee lukuja tarpeidensa ja lukijaprofiiliensa mukaisesti. Totuutta ei kallupeista saada – koskaan, sillä osa ihmisistä vastaa tahallaan ”väärin”.

Sen sijaan vaaleissa harvemmin vastataan ”väärin” – korkeintaan varoitetaan omia 1] tai annetaan protestiääni. Vaalit ovat ainoa oikea mittari – ja kannatukset tulee aina laskea äänioikeutettujen kokonaismäärästä – ei äänestäneistä.


Miksi äänestämätön on niin tärkeä?

Yksinkertaisesti siksi, että hän antaa huomautuksen jostain syystä, kun ei äänestä. Nuo syyt pitää saada selville. Tämä ”nukkuvien puolue” on ylivoimaisesti suurin yhteisö, kaikki muut ovat yllättävän pieniä kannatukseltaan – Kokoomuskin vain reilu 13 prosenttia.


Puoluekartta on meillä Kokoomusta suosiva – muut sirpaloittavat äänikenttää

Kokoomus on yhden asialiikkeen puolue, erinomaisesti hoidettuna – Kokoomus suojelee materiaalisesti varakkaiden ja ostovoimaltaan hyvin menevien omaisuutta ja taloudellista hyvinvointia – pukemalla nämä tosiasiat työn, yritteliäisyyden, yksityisyyden ja kasvavan voiton tavoittelun hunajamarinoituun hyveelliskuorrutukseen – ja hienojan tuo tavoitesanat ovatkin!


Koko muu puoluekenttä on hajanainen;

demareiden 2] aate on kadoksissa siitä voimakkaasta aatehengestä, jolla se loi työvästölle taloudellista hyvinvointia ja vaikutusvaltaa patruunoiden liukuhihnojen tuottaman voiton osajakajaksi.


Keskusta kadotti itsensä,

kun maatalousväestö kutistui kuin pyy ennen maailmanloppua. Jäljellä on kohta vain yritysmäistyneet suurtilalliset, jotka samalla kokoomuslaistuivat pääomatuottojen nousun toivossa. Keskustan maihinnousu kaupunkeihin on jatkuvasti epäonnistunut – vaika Kepu ei enää petä. Alkiolaiset ympäristöstä ammentavat harmoniahyvinvoinnin teesit voisivat aloittaa uudistetun elämän.


Persut ovat se todellinen toivo,

äijäenergian 3] testosteronien huurusta – täältä pesee, on aivan mahdollista; mutta ensimmäinen sisäsiisteyskurssi 4] ei vielä riitä nostamaan varsinaiseksi tosikilpailijaksi yhtenäiselle Kokoomukselle. Persuille ei ole vielä aatetta eikä ideologiaa, mutta se muhii jo pinnan alla, kunnes persujen toinen voima-aalto jalostuneina politiikanhoitajina astuu remmiin. Politiikan evoluutio tulee uudistamaan hengen voimaa Perussuomalaisissa.


Vieroksuttu liitto voi pelasta kaiken?

Vastustuksesta huolimatta persujen ja keskustalaisten liitto 5] on se loogisin ja realistisin väenvoima peittoamaan Kokoomuksen kannatusjuhla. Yhdistyessään ja yhteisaatteen löytäessään ”Persukeskusta” olisi Suomen suurin puolue, jopa suurempi kuin ”nukkuvat”! Voisiko suositulla Paavo Väyrysellä 6] olla käyttöä uudistustyössä?


Vasemmisto on myös kadottanut aatteensa,

he ovat rämettäneet keinonsa yhtenäistää kahtia revittyä kansakuntaa. Vasemmisto ja demarit (+ osa vasurivihreistä) yhdessä olisivat myös suurempi kuin Kokoomus, se olisi siis Suomen kakkospuolue, jolloin Kokoomus tipahtaisi kolmoseksi – sen todelliseen asemaansa kokonaiskansakunta ajatellen, ellei se sitten saisi kiinnitettyä itseensä ruåtsalaisia, kristillisiä ja osaa vihreistä?


Kansakunnan ja presidenttimme suurin tavoite olisi herätellä ”nukkuvia” –

me tarvitsemme heidät uurnille 7], jotta valtiomme todellinen poliittinen tahto saadaan selville. Tänään Kokoomuksen äänivalta eduskunnassa ei vastaa kansalaistemme kokonaistahtoa – sen kertoo tuo Kokoomuksen todellinen reilu 13 prosentin kannatus.


Miten ”nukkuvat” saadaan hereille ja uurnille?KKRVR
-koko kansan rehellinen vaaliraha!...
Artikkeliin liittyvät viitteet –
Ilkka LuomaAL     US

Kansalaisaktivisti – Helsinki ja myös äijäenergisti ---


IL_Keskustelu


...
Sent

Sent: Sunday, February 03, 2013 12:21 PM
Subject: KANSALAISMIELIPIDE - Äänestäminen on aivan eri asia kuin kallupointi
...

 

Äänestäminen ja kallupointi

(YLE julkaisi monien muiden lailla uusimmat puolueiden kannatusmittaukset - paljolti kertoimin ja muine kaavoin määritellyt kansalaiskyselyt eivät johda kuin useasti harhaan, vaikkakin ollaan lähellä vaalituloksia! - Niin kauan kuin äänestämättömät ovat "suurin puolue" - ei kallupeilla ole paljolti kuin houkute- ja viihdearvo!)

Ei kommentteja: