torstaina, helmikuuta 07, 2013

Kansallisen eheytyksen ohjelma

Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä ennusteli maamme six back hallituksen hajoavan omiin sisäisiin riitoihin syksyyn 1] mennessä. Pääministeri Jyrki Kataisen (kok.) innokkuus sivusi patologista väkisinpyrkyä  hallituksen johtoon, runnomalla kuuluisan ”kuusilon” – joka oli kunnianhimoinen koitos yhdistää hyvin laajapohjainen hallitus, mutta minkä vuoksi? 2]

Telakkateollisuuden alihankkijat pusaavat ja työstävät pelastusohjelmaa 3] maamme telakkateollisuudelle ja Turun alueen laivaosaamiselle. Olemmeko milloinkaan nähneet näin suurta uutteruutta ”pelastaa” etelä-korealaiset omistajat, kun heidän rahat ja tai halu sijoittaa Suomeen ovat lopussa. Miksi me pelastaisimme korealaiset? Meidän pitää pelastaa suomalainen osaaminen – kuten hankkeen puuhamiehet ilmaisevatkin.

...
1] Ennenaikaiset eduskuntavaalit – vaade jo kolmen vuoden takaa - http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/40871-u-vaaditaan-ennenaikaiset-eduskuntavaalit
3] Voisiko kiinalaiset olla mukana ’Turku STX:ssä’? - http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/129610-ostetaanko-telakka-kiinalaisten-tuella - 


Maamme hallituksella ei ole katsetta huomiseen –

se on vain yhtenäisen ja puolueena hyvin hoidetun Kokoomuksen väkipakolla pystyssä pitämä hallitushimmeli, jossa niin vihreät kuin vasemmistolaiset ovat tyytyneet kakkosviulun soittajiksi – uhraamalla jopa omia aatteitaan ja päämääriään. Onko niin mukavaa ministerinä nauttia rapautuneesta hallitusohjelmasta 4] mustan edustusauton takapenkiltä?


Missä piilee todellinen isänmaamme pelastushenki – vaikka nyt toistaiseksi menee vielä hyvin – niin hyvin, että muualla maailman yli viisi miljardia ihmistä haikailevat suomalaista materiaalista hyvinvointia ja turvallisuutta.

...


Taistelutahto ylläpitää suomalaista huippuosaamista

’Telakkateollisuusyhdistys’ herättelee todellista suomalaisuuden henkeä talvisotavertauksineen – hyvä näin, sillä kukapa muu meitä nostaisi kuin me itse. Telakoiden pelastusohjelmalle voisimme saada laajan kansalaistoiminnan tuen – piakkoin valittava ”kansakunnan luottohallitus” ymmärtää olla mukana telakkateollisuuden uudelleen rakentamistalkoissa – näin Suomi osaltansa ja esimerkkinä saadaan nousuun ja vauhtiin. Olemmehan maailmanlaajuisessa työn uudelleenjaon taistelussa 5].


Kansakunnan yhteen hiileen puhallustalkoot

[ ... persutkin ovat opetelleet jo sisäsiisteiksi ...]

Kansalaiset voivat nyt vaatia laajasti täyttä rakenneuudistusta alkaen maamme hallituksesta – ehkä jopa ennenaikaisista eduskuntavaaleista. Nyt on kysymyksessä meidän lapset – me aikuiset kyllä pärjäämme, jos nuoremmat ylläpitävät kirjoittamatonta sukupolvisopimusta – huolehtien osaltansa vanhimmasta ikäpolvesta 6].

...
6] Vanhukset ja eläkeläiset – voimavara nuorille - http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2006/04/uutterat-rakentajat-elvt-pidempn.html - 


...

Kaksi asiaa –

näissä yhdistyvät kansallinen henki ja yhteenkuuluvuus; taistelutahto ylläpitää aitosuomalaista yritteliäisyyttä, yhteen hiileen puhaltamista ja nyt repeävien luokkaristiriitojen alaskirjaamista – sellaista halukkuutta olla mukana, jossa äänestysprosenttikin saadaan kasvuun – tämä on muuten se ainoa järkevä ”kasvuhuuto”, mitä meille tavallisille voidaan luontoa sekä ympäristöä ymmärtäen huutaa!


Nyt on tekojen aika

Otetaan telakkateollisuudesta se esimerkki kuinka suomalainen osaa jurnutukseltaan avata vaikeat solmut, myös periaatteelliset koulutuspäiväsolmut, kuin ”työssäolon suhteutus vapaa-aikaan” solmut – puhumattakaan siitä varjoon jääneestä nuorison ja vanhuksien huolenpidosta 7]. Kansakunta on juuri niin vahva kuin sen heikoin kansalaisryhmä.

...


Nyt arkipäivä loi meille mahdollisuuden nostaa kansalaistuntoa, yhtenäishenkeä sekä mukana oloa, siten, että jokainen voisi tavallansa olla hyväksytysti mukana kokemassa tarpeelliseksi tuntemisen riemua! ---Ilkka Luoma

Kansalaisaktivisti Helsingistä


...
EXTRAT

Radikaali valuuttaehdotus – ”euron ja kruunun” sijasta, hiukan kieli poskessa ilmaisten; siirtyminen Kiinan yuaniin!


Persujen sisäsiisteyskurssit ja kansalaisesiinmarssi ”totuuden torvina ja peruspositiivisena pöhinänä”AL    US
...


Sent
Sent: Wednesday, February 06, 2013 10:18 AM
Subject: KANSALLISMIELIPIDE - Kansallisen eheytyksen kaksi konkretiaa
...


Kaksi tavoitetta - joilla voidaan ratkaista kansallista eheytystä

(Media julkisti kaksi niin erilaista, mutta yhteensopivaa ja "-hitsaavaa" uutista - Keskustan puheenjohtajan Juha Sipilän arvio Jyrki Kataisen hallituksen kaatumisesta ja telakkateollisuuspuuhamiesten yhteistalkoista ylläpitää turkulaista/ suomalaista laivanrakentamisen huippuosaamista)

Ei kommentteja: