lauantaina, maaliskuuta 15, 2014

Turvatakuumme radikaalisti Venäjältä!

Suomella on YYA:n jälkeinen ”naapuruussopimus” Venäjän kanssa. Eräät tulkitsijat tietävät kertoa, että tuo sopimus, jo sisältönä estää Suomen Natoon liittymisen. Asialla ei ole kuin kursiivinen merkitys, sillä Suomen kansan suuri enemmistö ei halua liittyä Natoon 1] ja jo Natonkin säännöt liittymisen osalta vaativat laajaa kansalaishyväksyntää.

Meillä on siis kolme lukkoa esteenä avata nato-ovi – näistäkin huolimatta lähinnä Kokoomuksen koppalakkiosasto jenkaa meitä Natoon – viimeeksi vikuroivan mopedinsa ohjauksen kadottanut eduskunnan perustuslakivaliokunnan puhenjohtaja Kimmo Sasi.

Kuten tunnettua Suomi on miltei 250 vuotta tehnyt tiiviisti kauppaa Venäjän – Neuvostoliiton ja jälleen Venäjän kanssa. Olemme tuona aikana olleet niin Ruotsin kuin Venäjän vallan alla 2]. Venäläiset ovat tuoneet paljon vaurautta maallemme, mutta myös kiperiä tilanteita, jotka olemme itse kyenneet hoitamaan - … paljolti Saksan 3] tuella.


Nyt olemme EU valtadirektiivien alla, ja Bryssel vaikuttaa kohta todennäköisesti vahvasti ja haitallisesti kauppaamme Venäjän suuntaan. Meillä ei ole täyttä itsenäisyyttä olla hyvä, luotettava ja pitkäjänteinen kauppakumppani maailmalle päin. Meidän olisi päästävä irti lännen kahleesta ja saada käydä kauppaa sinne minne itse haluamme.


Me tarvitsemme ulkomaankaupaa,

koska emme ole omavaraisia kovinkaan monen raaka-aineen, tuotteen tai palvelun osalta. Venäjä sen sijaan on omavarainen – itseasiassa lähes kaikessa, paitsi länsirahan osalta. Moskova osaa painaa seteleitä samalla tavalla kuin EU:n Frankfurt. Onkin kysymys vain setelien kantokyvystä pitää pintansa.

EU on kohtalokkaasti lähtenyt USA:n kelkkaan saarrettaessa Venäjää; emme edes oivaltaneet sitä, että Venäjä jatkuu Kiinan rajalle saakka – kaus itään, josta nousee parasta aikaa maailman suurin vaikuttaja Kiina.


Lännen kauhuskenaario on maailmanlaajuinen talouskaava -
[ Maailma tarvitsee Kiinan vastavoimaksi USA:lle ~ http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=954920 - ]

Kiina + Venäjä > USA + EU4], tähän on reaaliset mahdollisuudet, sillä Kiina on väkirikkain ja Venäjä raaka-ainerikkain – tarvitaan vain energiaa, ja molemmissa valtioissa on riittävästi insinöörejä ratkomaan tämä ongelma kuin myös jatkuvan kasvuhuudon mukanaan tuomat ympäristöongelmat!


Lännenmiehet ajavat Putinia kiinalaisten syliin!

Lännen lyhytnäköisyys ajaa Vladimir Putinia Kiinan presidentin Xi Jinping´in ”syliin”. Kiinalle kelpaa se kaasu, öljy ja kivihiili mitä Venäjä tuottaa. Kiinalle kelpaavat myös Siperian rikkaudet. Jos EU sulkee hanansa – niin Kiina avaa ne mieluusti itselleen, mutta toiseen suuntaan ja ymmärrettävästi paljon halvemmalla kuin mitä EU oli joutunut maksamaan – esteenä on toistaiseksi vain rajoittunut putkikapasiteetti Kiinan suuntaan.


Mitä me suomalaiset voimme tehdä?

Paljonkin, sillä meillä on pohjana jo tuo alussa mainittu ”naapuuruussopimus”, jota on hyvä nyt täydentää ja poistaa samalla kokonaisuudessaan meidän ainoa mahdollinen ”vihollinen” - Venäjä, tulevaisuuden suunnittelukartoilta, vihollisena.


Presidenttimme voisi avata pelin!

Nyt olisikin valtiomiesviisasta avata peli ja neuvotella ”naapuruussopimukseen” liite, jossa molemmat osapuolet sitoutuvat puolustamaan omilta alueiltaan omaansa toinen osapuoli huomioiden - yhdessä koko Suomenlahden alue – Suomen rannikkoa myöten aina Ahvenanmaalle saakka.

Naapuruussopimuksen liitejatkeella yhteisistä päämääristä puolustuksen osalta saamme itsellemme täydet turvatakuut Itä-Suomen ja koko Suomen osalta ja venäläiset vastineena nauttivat samassa yhteydessä täyttä rauhaa Pietarin puolustuksen osalta Kannakselle päin. Näin Suomi ratkaisisi täyden koskemattomuuden, vain Nato voisi olla meidän vihollisemme 5] ja sitähän me emme kuunaan uskoisi!


On radikaalien toimien aika

Presidentti Urho Kekkonen olisi tämän oivaltanut, jos olisi vielä 110 vuotiaana maamme ruorissa kiinni. Meidän on osattava luopua ryssävihasta ja ymmärrettävä, että kauppa on se joka kannattaa. Venäjä on suuri kauppakumppani ja me voimme sieltä tuoda lähes kaiken raaka-aineen (tosin tietty riippumattomuusfilosofia olisi ylläpidettävä) – samalla saisimme meille jättimarkkinat jatkojalostustuotteillemme, kun muu EU-Eurooppa kitkuttaa saarrostuksessaan.


Tulevat uushankinta-aseetkin voimme vaihtokaupoin Venäjältä hankkia,

sillä me tarvitsemme työtä, ja työtä syntyy tuotannosta mikä menee kaupaksi. YYA aikana Suomi tuotti, Neuvostoliitto osti ja me rikastuimme – tämä oli Kekkosen talouskaava, ja sen pohjalta luotiin Suomen nykyisen vaurauden vakaa pohjabetoni, jota tosin kokoomuslaiset ovat kekkosenperintönä tuhonneet myymälllä ja yksityistämällä.

On poikkeuksellisten tekojen aika – siirrymme kasvuhokemasta kansakuntatoimeliaisuuteen 7], luotuamme sitä ennen turvalliset elinolosuhteet maallemme!

VIITTEET
1] Kansalaisviisaus erottaa meidät Natosta ~ http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=1029728 -
4] Sai alkunsa kaavasta ”Kiina < EU + USA?” ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/02/onko-eu-usa-kiina.html -
5] Saksahan jo Gerhard Schröderin aikana kaavaili salaisesti EU-Euroopan omaa puolustusratkaisua, ilman USA:ta, mutta Venäjä sopijakumppaniksi integroiden – näin saksalaiset ensimmäisinä ymmärsivät, että Euroopan turvallisuus ratkeaa venäläisten kanssa – yhdessä! *] ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2008/01/nato-uskovaiset-lataisivat-suuren.html -
*] Eurooppalainen rauha takautuu yhdessä Venäjän kanssa ~ http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=943618 -


Ilkka Luoma

AL US Vf IL BL BLOG 32399
---14032014---

SENT

Sent: Saturday, March 15, 2014 7:51 PM
Subject: KANSALAISMIELIPIDE - Turvatakuita radikaalisti Venäjältä - ajat muuttuvat!
...

Realistisimmat turvatakuut radikaalisti Venäjältä!

( Turvallisuus- ja puolustautumispolitiikka perustuvat luottamusta herättävään omaan itse määrättyyn armeijaan, puolustautumistahtoon ja aktiivisiin kauppasuhteisiin kaikki rajanaapureihin - keskinäisyyttä voidaan terästää rinnakkaisilla turvallisuusyhteistyösopimuksilla)

665 | 6096

Ei kommentteja: