tiistaina, toukokuuta 26, 2020

Ympäristövastuuta ymmärtäjiltä nähdä huominen lapsillemme
*

...
Vastaanottaja: sanna.marin@vnk.fi; maria.ohisalo@eduskunta.fi; li.andersson@eduskunta.fi; antti.rinne@eduskunta.fi; erkki.tuomioja@eduskunta.fi 

Kopio: heli.saavalainen@hs.fi; jussi.halla-aho@eduskunta.fi; pekka.haavisto@formin.fi; krista.mikkonen@ymparisto.fi; Eero Paloheimo 


...

II - Sähköpostitettu versio --- 

[Helsingin Sanomat: ”Lottovoitto luonnolle” -toimittaja Heli Saavalainen 25. toukokuuta 2020]

PM Sanna Marin’ in NNV-ympäristövastuuhallitus lunastaa lupauksiaan - "demareiden viherosaston" - De Gröna: n ohjastamana*. NNV - eli Nuorten Naisten Voima potentiaalisina lisääntyjinä haluavat nähdä huomista lapsilleen. Aihe on aktiivisesti mielissä, sillä vastuu on kasvavien lasten näkökulmista niin käsinkosketeltava, tilassa ja ajassa.
.

Tunnetusti kulutusorientoitunut kasvuhokema on saavuttanut kumulatiivisuudessaan katastrofiin johtavan tien kiihdytyskaistalle. Meiltä juuri lännestä näyttö- ja vertailutalouden ilmentymä on kumuloinut ympäristöllistä haittajälkeä jo 100 vuoden ajan.
Herää kysymys sallimmeko kehittyvien maiden ihmisille saman kulutushokemallisuuden kuin meillä on ollut päällä jo yli 60 vuotta? Nyt kuitenkin haetaan vastuuta - juuri PM Marin’ in johtaman hallituksen päätöksinä, ja Korona antaa sille vauhtia!

Korona oli kornisti ajatellen tarpeellinen kiihdyttäjä heräämisellemme!
Kuinka kauan tämä valveilla olo nähdä rappeutuvaa Elämisen monimuotoisuutta kestää? Ollaanhan me niin usein tokaisseet tuon kuolemattoman "Ei enää koskaan"** - tarkoittaen lähinnä sotia ja niiden jatkuvuutta.

Ehkä nyt käymme suurinta sotaa Elämästämme - pelastaessamme biosfäärillistä kaikkea Elättävää luonnon monimuotoisuutta. Käymme sotaa itseämme vastaan. Nyt on pakko vähentää - kulutusta!

Hinta toimistamme viimeiseltä 150 vuodelta on karmea
Edesmennyt Pentti Linkola on täydellisen oikeassa |1 - hän ei nyt hymyile ja hymyilee pilven longalta. Korona saattoi olla lähettiläs, joka sytytti itsesuojeluvaistomme, joka kulminoituu nyt hallituksemme pieninä ripaustoimina, ollen parempaa kuin likainen nolla.

Ihmisen arvo on Elämässä ja sen sisällössä
Sisältöä ovat onni, rakkaus sekä kukat ja mehiläiset. Viimeisin mainittu kahdella tavalla - pölyttäjinä eli lisääntyjinä niin pörriäisten kuin ihmistenkin itsensäkin osalta. Hallittu lisääntyminen - tasapainossa lajikohtaisten biomassojen suhteessa.

..
EKSTRA
[11092015] ” … Nyt SDP voi vetää oman jokerinsa – ja se on kansalaisehdotuksena tamperelainen Sanna Marin, jonka luotsauksen voisi ottaa haltuun demareiden älykkö, suosituin ministeri, niin edellisessä hallituksessa kuin kansankin näkökulmasta – edustaja ja VTT Erkki Tuomioja 24], hän omaa riittävän uudistuskyvyn – jo nuoruudestaan – että voisi valmentaa edustaja Sanna Marin’ in kohti uutta demariaatetta! … ”

Vähentäminen kohdistuu juuri meihin ihmisiin - jäljen suhteettomiin jättäjiin.

Ympäristöllisen tasapainon ja lajikohtaisen huomaavaisuuden nimissä!

Ei kommentteja: