keskiviikkona, joulukuuta 25, 2019

Huomioivan politiikan uusi suunta - marinismi


Sanna Marin Ilveksen jääkiekko-ottelussa Hakametsän hallissa -Tampereella


...

HS:

Pääministeri Marin Ylelle : Häpeämisestä kokoomukselle puhuminen tuli sydämestä

...


Ilkka Luoma 

1 - Suomi sai uuden - maailman nuorimman istuvan - pääministerin. PM Sanna Marin edustaa uutta toivoa synnyttävää ajattelua, niin ihmisyydestä kuin sopeutuvuudesta olla kykenevä auttamaan sellaisia, jotka syyttään ovat vaikeuksissa. Tätä kutsuttaisiin uudeksi sosiaalidemokratiaksi - onhan Forssan hengestä kulunut jo kovin pitkä aika.

Demarileiri on elänyt aatteettomuuden ahdingossa*, ei ole ollut päämäärää, eikä välitavoitteita - siihen selviytymiseen mitä ihmiskunta kokonaisuutena tulee tarvitsemaan.

Ihminen on käynyt vastakkainasetteluun muuta biosfääriä vastaan - ilmiö näkyy ympärillämme - ehkä tulisimmin nyt Austaraliassa ja muin syin vaikkapa Suomessa, jossa kantaväestö ei halua, uskalla tai ei vain pysty** lisääntymään riittävästi - ylläpitämään kaltaistamme yhteiskuntajärjestystä - omintakeisine elämiskulttuureineen.


Marinismi saattaa olla uuden filosofian alku?

Onhan aiemminkin ajatusmaailmoja nimetty "keksijänsä" mukaan - vaikkapa ajallaan amerikkalainen kommunismin pelko - mccarthyismina. Tähän emme tässä puutu enemmälti.

Nyt kiinnostuksen kohteena on tuo Sannan johtama valtioneuvosto - "minun hallitukseni", joka uskaltaa kysyä aiheellisesti oppositio-kokoomukselta: "Eikö teitä hävetä?".

Sanna on osa NNV' tä - Nuorten Naisten voimaa, jolle evoluutio antaa ikäkautena vahvan näkymän meitä kaikkia koskevaan velvollisuuteen lisääntyä - tuottaa jälkeläisiä se "salainen määrä", jolla koko biosfääri tulee kilpailullisena sopeumana toimeen.

Sanna on itse ilmentymä tuosta yritteliäästä sopeumasta. Politiikka ja siinä menestyminen edellyttävät sopeutumiskykyä, ellei tavoitteena ole yksinvaltius, mikä tässä ei ole missään olosuhteissa tavoite. >
...

Pääministeri Marin Ylelle : Häpeämisestä kokoomukselle puhuminen tuli sydämestä

---
Ilkka Luoma 

2 - Uussosiaalidemokratia on ollut olemassa jo pidempään, sitä on hienostuneesti esittänyt SDP-älykkö - Erkki Tuomioja, joka kuuluu tuohon samaan laihasti sanottuna "vasemmistolaiseen demarisiipeen", jossa myös Sanna vaikuttaa. Tuossa vasemmistolaisessa aatteessa on se elämän ydin - ainoalaatuinen ihmisen inhimillisyys.

Mutta! Tuon demokraattisen inhimillisyyden tulisi tulla toimen kasvussa olevien reviiripuolustajien kanssa. Nämä reviristit |1 ovat perussuomalaisia, joiden kannatus saattaa nousta jopa 25-30 prosenttiin. Eikä reviiripuolustuksessa ole sinällään mitään vikaa, joka olisi vastoin meitä kaikkia ohjaavan evoluution näkökulman kanssa.
...
|1 Jussi Halla-aho on reviiripuolustaja, kuten kaikki nuo aiemmatkin

Evoluutio |9, jota kyseenalaistetaan PS-vpj – Laura Huhtasaaren taholta, on luonut reviirit, niiden puolustuksen ja jopa tarvittaessa hyökkäykset – omaksi lajikohtaiseksi eduksi ja hyödyksi. Näin on mitä ilmeisimmin tapahtunut jo satoja miljonia vuosia. Tosin evoluutio pitää edelleen sisällään suuria kysymysmerkkejä – esimerkiksi ei kerro sitä mistä olemme tulleet – tähtien takaa, kuuluu viimeinen veikkaus. Tutkimukset jatkuvat ja historia muuttuu... ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2017/06/mita-tarkoittaa-lantinen-arvomaailma.html 


Marinismin pitäisi tulla sopeumalla toimeen reviristien kanssa

Siis inhimillisyyttä oman alueen puolustajien kanssa. Molemmille on tilaus, ja jotta marinismi voisi demokratiassa (=vaikutteellisuudessa) tulla toimeen, olisi Sanna Marinin ajettava koko vasemmistolaisen aatemaailman vihertyvää tavoiteasetantaa vahvistamaan - yhdistämällä SDP, Vasemmisto ja jopa Vihreät.

Näin saisimme riittävän sopeutumisvoiman reviristien suuntaan, sillä yhdistyvä puhaviherrys olisi jopa noin 40 prosentin voimainen ja näin vain kaksi puoluetta - ehkä kansanliikettä muodostaisivat hallituksen noin 60-65 prosentin voimalla, jolloin syntyisi kestäviä hallitusohjelmia useammaksi hallituskaudeksi!

On selvää, että reviristienkin tulisi sopeutua punaviherryksen kanssa. Se ei ole mahdotonta, sillä kohta tuulee niin pahasti tulikuuma puhuri ihmiskunnan otsaan, että puheiden aika on ohi ja tilalle tulevat teot, sellaiset teot, jotka luovat toivoa, ja lisääntymistä - myös kantasuomalaisten osalta.
e

...

1 kommentti:

Ilkka Luoma kirjoitti...

.
[ENNAKOINTIA - vuodelta 2015]
Sipilä tarjoaa ojennettua kättä demareille

Demarit ovat ahdingossa, sen he tietävät itsekin. Forssan ajoista on kauan ja johtoa olisi radikaalisti uudistettava. Kansanedustaja ja puheenjohtaja Antti Rinne on aivan ok, ystävällinen ja huomaavainen – vain riitely Jutta Urpilaisen kanssa oli kohtalokasta. Tuo virhe voidaan korjata uudella demaripuheenjohtajalla. Keskusta veti aikanaan pakasta uuden kortin – Sipilän.

Nyt SDP voi vetää oman jokerinsa – ja se on kansalaisehdotuksena tamperelainen Sanna Marin, jonka luotsauksen voisi ottaa haltuun demareiden älykkö, suosituin ministeri, niin edellisessä hallituksessa kuin kansankin näkökulmasta – edustaja ja VTT Erkki Tuomioja 24], hän omaa riittävän uudistuskyvyn – jo nuoruudestaan – että voisi valmentaa edustaja Sanna Marin’ in kohti uutta demariaatetta!


Yhteiskuntasopimus 3 syntyy juuri Keskustan ja demareiden kanssa –

… ja vasemmiston on nyt syytä yhdistyä, kyllä Paavolle (Arhinmäki) [E3] jokin kiva pesti uudesta vasemmistosta löytyy. Suomi ja suomalaiset tarvitsevat yhteiskuntasopimusta ja vastapainoa oikeiston invaasiolle, jo siksikin että laajalla konsensuksella estetään ääriliikeoikean synty merkittäväksi voimatekijäksi!


[E3] Tekevätkö Vasemmisto ja Vihreät itseään tarpeettomiksi? ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=927159 – [10245] -


Tekstin numeroviitteet ja niihin liittyvät lisätekstit
(koko viitetekstiluettelo linkkeineen löytyy osoitteesta 10. syyskuuta 2015 jälkeen ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/09/paaministeri-sipila-tarjoilee.html - )

...
Kts ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2015/09/yhteiskuntasopimus-3.html -
.