torstaina, syyskuuta 15, 2022

Nato ei luo turvaa ja kansakuntamme laajasti päättää liitymmekö vai emme!

| 2338 | 363051 |e

.


Kuva: ~ https://historianet.fi/sota/kylma-sota/milloin-nato-perustettiin - 

"Toisen maailmansodan jälkeen entisistä liittolaisista tuli vihollisia ja länsimaat alkoivat kaivata sotilasliittoa suojaksi uutta uhkaa vastaan"

***

TIETOISKU - MCCARTHYISM

..



Vain Suomen kansa voi laajasti tehdä päätöksen omasta turvallisuudestaan



PROLOGI

Yliopistotutkijat Emma Nortio ja Jussi Pakkasvirta avasivat kiintoisasti selvitysyrityksen liittyen juuri Suomi24 keskustelupalstaan [ https://www.hs.fi/kaupunki/helsinki/art-2000009039697.html -, otsikoituna ingresseineen näin:



"Onko Suomi24-keskustelupalsta näkymä kansan syviin riveihin?

Ainutlaatuinen suomalaistutkimus selvitti, mitä suomalaiset ajattelivat Natoon liittymisestä ennen kuin Venäjä tunkeutui väkivaltaisesti Ukrainaan."

-HS-toimittajana Valtteri Parikka.
..

Aiheettomasti Suomi24 palstaa tituleerataan myös vähemmän mairittelin nimityksin some-kentässä - näin 24 saa ansaittua mainetta Suomen suurimpana some-palstana ---

Tosiasia on se, että tarkkaan selvittäen juuri Suomi24' sta on mahdollisuus saada kattavimpia näkemyksiä Suomen kansan todellisesta ajatuksenkulusta mitä tapahtui, kun media aktiivisesti otti vankan otteen nato-manipulaattorina kansakuntamme todellisen tahdon vastaisesti (?)

Voimme totuudellisesti arvata, että anonyymiudestaan huolimatta Suomi24 edustaa laajimmin Suomen kansan "syviä rivejä" eli juuri heitä, jotka siellä "Talvisodan haudoissa seisoivat" tai murahtivat omassa hyökkäyksellisessä Jatkosodassamme, että nyt "astuttiin sitten vieraalle maalle"!
..

Nyt soisikin, että tutkijat kahlaisivat huolella läpi nämä Suomi24 Nato - yms. palstat, joissa kytkentöjä löytyy Natoon ja käsityksiimme niistä

Tutkijoiden onkin osattava huomioida väkivahva mediamanipulaatio, joka alkoi heti Venäjän Ukraina hyökkäyksen jälkeen -

.. sillä Mediapooli HS ja Yle johtajinaan olivat päättäneet heidän vuorostaan 'kymmenen mediatykinlaukauksen" mahdollisuudesta uutisoiden hyökätä "Venäjän kimppuun" voimalla -

.. kylväen Venäjän pelkoa, epäluotettavuutta ja ennakoimattomuutta kuin lannoittaen otollista maaperää Naton kaikki voitelevaa luotettavuutta, puolustuksellisuutta kuin Naton antamaa turvaa kohtaan - myös meille*.



Näin alkoi vuosisadan puhallus, jossa tilassa ollaan nyt -

.. edelleen kysymättä kansalta mitä se todellisuudessa haluaa; ei kansanäänestystä - vaikka se jopa presidentillisesti luvattiin.

Näin Suomi24 palstan Nato-tutkimus voi ollakin tarkasti tehtynä ja anonyymiuden monikerta huomioiden ratkaiseva askel presidentilliseen heräämiseen Nato-kansanäänestyksen järjestämiseksi!



PERUSASIA

Jopa väitteen oloinen osaotsikko on valitettavasti totta, tähän todisteeksi voimme löytää historiasta kohdan, joka lopulta näytti venäläisyyden voiman, periaatteellisuuden, ehkä oveluudenkin |e

.. ja toisaalta Stalinin suunnattoman epäluuloisuuden, mutta joka vei muinoisen Neuvostoliiton valtavien uhrauksien jälkeen II Maailmansodan toiseksi voittajaksi.

Se toisen ollessa Yhdysvallat - muita ei ollut, paitsi ehkä Ruotsi, joka osasi luovia puolueettomuuden aalloilla, ollen irti sodista jo vuodesta ~1809.
.
|* ~ https://yle.fi/uutiset/3-12586924 -, otsikoituna näin:
"[UM]Haavisto: Sodan eskaloituminen mahdollista mutta epätodennäköistä, Nato tuo turvaa ennalta arvaamattomissa tilanteissa"
.
|* ~ https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/ce9ce189-2abf-4a82-8750-c6e9f55a7710 -, otsikoituna näin:
"[PuM] Kaikkonen: Ukrainaan lähetetty ”tappavaa” ja ”järeää” materiaalia"

-IJL: "Tässä maistuu valitettavasti ja kansakuntamme vastaisesti jo ajattelematon uho ja rinnan rottinkisuus, sillä meidän ei ole syytä sekaantua Ukrainan sotaan tappavasti järeiden aseiden toimittajana - tätä lausetta pahoin pelkään joudumme vielä katumaan!"
.
|* ~ https://www.is.fi/politiikka/art-2000009019249.html - , otsikoituna näin:
"Ulkoministeri Pekka Haavisto suurlähettiläspäivillä: ”Synkimmänkin kriisin keskellä järki voi joskus voittaa”"

- tähän liittyy IJL-kommentti: "Pekka totesi hyvin! Järjen voittaessa vedämme nato-hakemuksen pois ja jatkamme "viisaudella tunnustaa tosiasiat" -linjaamme, joka on jo ylläpitänyt täyttä rauhantilaa lähes 80 vuotta - Venäjän mitenkään meitä suoraan uhkaamatta!"

.
Elettiin vuotta 1941, joka käänsi kaiken maailmassamme -

.. tosin meidän Euroopasta tulisi oppia myös näkemään nykyisen historiatilanteen kehitys Aasiassa, tarkemmin japanilaisten toimina Mantshuriassa |1 - Kiinassa, jolloin kiinalaisten näkökulmasta II Maailmasota sai alkutahteja jo vuosia aiemmin kuin Saksan kolmannen valtakunnan hyökkäys Puolaan 1.9.1939.



Meitä Suomea ajatellen tuo 1941 oli uhon, toivon ja revanssin aikakautta -

.. Suomelle oli löytynyt hyvittäjä, voittaja - näin luultiin - Saksasta, Adolf Hitler - väkevän voimakas puhuja, joka osasi valloittaa miljoonat saksalaiset sellaiseen hurmokseen, että suurimmillaan valtakunta oli valloitusalueiltaan vuonna 1942 suurempi kuin mikään sitten Rooman. Niinpä mekin lähdimme mukaan -

.. olo koettiin tuolloin 1941 Suomessa pelottavan turvalliseksi ja sotilaamme lähtivät, osan jurottaessa hyökkäykseen (jopa ylittäen vanhan rajan!) - itään luottavaisin Mannerheim-mielin, oli revanssin väkivoimakas henki: 


Karjala takaisin, jopa Suur-Suomen haaveita nostateltiin |3 - Hitlerin puolittaisina ja innostavina lupauksina.

>


.

|  148  SUOMI24  461  |  8  TIEDE  71  |  VU  |  Vapaa sana  |  FB BLOG  |  Twitter  |



..
81416

..



2


Mikä synnytti tämän harha-askelten innon nykyisiin poliitikkoihin - ainakin suurimpaan osaan?

https://areena.yle.fi/1-50979462 - Yle: "Saksasta tuli Suomelle tärkeä kumppani 1918, kun Saksa lähetti sotilaita tukemaan Mannerheimin johtamia valkoisia sisällissodassa. Kesäkuussa 1941 Suomi hyökkäsi yhdessä Saksan kanssa Neuvostoliittoon."

Nyt emme tiedä miten valtiojohtajamme ajattelevat sisimmäissään, mutta jo uhoa ja rinnan rottinkisuutta on jo havaittavissa, jopa niin paljon, että presidentilliset lupauksetkin on petetty |2 - emme saaneet luvattua kansanäänestystä Natosta - liittymisestä Natoon, lännen sotakoneeseen.

.
|2https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000002903554.html -. Lupaus Nato-kansanäänestyksestä - HS-otsikko: "Niinistö haluaa Natosta kansanäänestyksen"
|2
https://www.is.fi/politiikka/art-2000008718906.html -. Annetun lupauksen peruutus - kansalaistemme pettämisenä? IS-otsikoituna: "Presidentti Niinistö Ylellä: Natosta ei tarvita kansan­äänestystä tai virallista mielipidemittausta"

--
Nato ei käytä niin suorasukaisia menetelmiä omassa "Lebensraum' issaan -

.. elintilanvaateissaan" kuin muinoinen Saksa - sen ollen tiukasti Hitlerin ohjaksissa 1933-45 huhtikuulle asti - kunnes venäläisten Puna-armeija marssi Berliiniin Hitlerin pääkaupunkiin.

Nato on USA' n täydessä ohjauksessa, lopulta sen ydinaseistuksen sateenvarjon alla, josta kumpuaakin se meidän pahin uhka |3A, sillä tuossa vieressämme sijaitsee se toinen - riittävän ydinaseistuksen omaava valtio, joka voi tuhota puoli maailmaa |3B -

.. pahimmillaan nuo (täys)tuhon seireenit ovat vain ~13 minuutin US-/Nato-rynnäkköhyökkäyslennon päässä Lappimme lentokentiltä |3C, Kuolassa |4 Lappimme vieressä!

.

|3Ahttps://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/05/ydinaseita-usa-sta-venajan-viereen.html -
|3B
https://ilkkaluoma.blogspot.com/2016/03/ydinsota.html -
|3C
https://ilkkaluoma.blogspot.com/2017/11/varisuora-suomi-naton-etuvartiosta.html -
|4   ~ 
https://ilkkaluoma.blogspot.com/2019/11/venajan-ydinaseiden-voima-kumpuaa-veden.html - 

.

- päättäjiemme herätys nähdä todellisuutta paasikivimäisesti olisi voinut tulla jo siinä vaiheessa, kun USA, jopa mediamme tunnustamana ja julkaisemana kertoi USA' n tarvitsevan Suomen alueita kriisissä [kuva 1] - tämä on meille suuri uhka, vaara ja jopa tuhon ennusmerkki |5.

.

|5https://www.tiede.fi/keskustelu/73914/varisuora-suomi-naton-etuvartiosta-taistelualustaksi 

.


Kuva 1





>

3

EKSTRA ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/06/suomi-on-ajautumassa-historiansa.html  -

Poliitikkomme ovat yhtä sokeita kuin olivat heidän aikakausikollegat vuonna 1941, kun osallistuimme de facto Saksan Operaatio Barbarossaan kesällä 1941 - Jatkosotana |6 --

.. tunnetuin tuloksin ja uhrauksin - menettäen vielä lisää vuoteen 1940 nähden! Maksoimme kalliin hinnan nyt jälkikäteen todeten täysin vääristä päätöksistä.

Entä nyt, kun päätökset Natoon hausta ovat kulkujunassa, tosin kansakuntamme ei ole sanonut viimeistä sanaa -

.. onkin odotettavissa jopa kansannousua meille omanlaisella tavalla - ilman väkivaltaa, vaan suuren kansanjoukon tullessa ulos näyttävästi esittäen perustellen suuntamme muutoksen edustavan turvallisuutta koko kansakunnallemme.

..

PUHUTTELEVA EKSTRA!

~ https://yle.fi/uutiset/3-12587185 -

Yle-ingressi:

"Puoli vuotta sitten Venäjä käynnisti täysimittaisen hyökkäyksen Ukrainaan. Se mullisti Suomen poliittisen kartan. Asiantuntijoiden mukaan Suomen turvallisuus on selkeytynyt – ja jopa parantunut"

Tähän IJL-kommentti: "Nato-kanta kääntyi väkivahvan mediamanipulaation, Venäjän uhan luonnin ja paljolti kestämättömien internet-paneelisten nato-kansalaisselvitysten vuoksi! Jopa TP Sauli Niinistö meni tähän jopa propagoivan mediahämäämisen vipuun, lupaillen aiemmin kansallemme suoraa nato-kansanäänestystä ja myöhemmin sen peruen - pettäen lupauksensa kansalle?"

..

EKSTRA 2

Salattiinko meiltä jotain vai annettiin jopa väärää tietoa todellisuudesta?
~ https://www.fiia.fi/ajankohtaista/suomi-on-sodassa -

UPI-FIIA vuonna 2013:

"Suomi on sodassa"
-UPI: Charly Salonius-Pasternak
-HS: Jarmo Huhtanen



.

4


Suomen kansa herää ja vaatii kansanäänestyksen Natosta!

Kun kansa on saanut sanoa viimeisen sanansa, sitä on sitten noudatettava - oli sieltä tuleva luotettavaksi osoitettu ratkaisu sitten mikä tahansa. Tässä kansa edellyttää, että kansanäänestyksen sanallinen muotoilu ja kysymykset asetellaan täysin puolueettomasta näkökulmasta -

.. ilman mitään piilokikkoja, kuten oli EY-kansanäänestyksessä oman markkamme osalta, sen eliminoimiseksi! |7
.
|7https://ilkkaluoma.blogspot.com/2020/01/suomalaisilta-vietiin-markka-jo-25.html - "Suomalaisilta vietiin markka jo 25 vuotta sitten - kysymättä kansalta!"
.
|7https://jontikka.blogspot.com/2014/12/markasta-euroon-petos-raskauttavien.html - "Markasta euroon - petos raskauttavien asian haarojen vallitessa?"



--
EPILOGI -- Kaikki toivo on asetettu ensi kevään eduskuntavaaleihin

On odotettavissa aivan uusien ehdokkaiden esille nousu. Puolueettomuuden hyve on nousussa, siksi raskaasti media on omaa läpitunkevaa manipulaatiota Natosta ja Venäjän uhasta esittänyt, jopa propagandaa tuottaen. Niinpä kansalaisten mielet on kyllästetty sellaisella yksipuolisuudella, ettei ole ihme nouseva kyllästymisen ja siihen heräämisen aalto.

Kansa osoittaa jo nyt heräämisen merkkejä -

.. olisikin aika vastuuta tuntien herätä Arkadian mäellä ja huomata kansan vaateet, ainakin presidentin linnassa, ehkä katumusta tuntien petetystä nato/kansanäänestyslupauksesta.

Kansallisesti toiminnallisia linjauksia on jo esitetty lupauksien pettämisestä - kansakuntamme vahingoksi.

..
EKSTRA E!
"Yhtenäinen eurooppalaisuus pelastaa koko maanosamme kokonaisuutena!








Ei kommentteja: