maanantaina, huhtikuuta 26, 2021

Onko PM Marin ja hänen NNV-hallituksensa vaalipoliittisessa kriisissä?


Kuva: ~  https://www.hs.fi/politiikka/art-2000007940858.html  - 

"

Käsillä voi olla aito hallituskriisi, mutta Sdp:n on lähes mahdotonta antaa hallituksen kaatua

"


*


...

Keskusta on sanan mukaisesti "nesteessä" - ja turpeessa

[PROLOGI] Voisikohan ikipoliitikko - kaiken kokenut Paavo Väyrynen pelastaa Keskustan? Ehkä, sillä Keskustan on palattava juurilleen, ja kansa taas haluaa palata maalle, hiukan karrikoiden - Koronan ajamana ja haluna olla osa luontoa, joka elättää meidät kaikki |1.

..

'Kepu pettää aina' -näinkö kuultiin vihreiden taholta, jotka eivät haluaisi pettää luontoa, joka edelleen elättää meidät kaikki.


PM Sanna Marin’ illa on kaksi vaihtoehtoa, jos Keskusta äityy mahdottomaksi - on kahden valinta: Kokoomus |2 vai Perussuomalaiset! |3

Mutta ennen pohdintaa valinnasta ulkoa - olisi tehtävä sisällä muutos, suuri muutos - luoda kolmesta yksi |4, jolloin se olisi ylivertaisesti suurin yhteenliittymä liittopuolueena, jossa SDP, Vasemmisto ja De Gröna liittyvät yhteen, sillä heidän ohjelmat ovat jo nyt hyvin lähellä toisiaan. Tämä liitos tekee sitten kahden valinnasta helpomman.

 

Myös perussuomalaiset haluavat luonnon edelleen elättävän meidät kaikki

PS-puheenjohtaja Jussi Halla-aho on fiksu reviiripuolustaja |5. Jussi ymmärtää hyvin lauseen:

"Kaikilla maailman ihmisillä on se oikea isänmaa, jossa kunkin ihmisten tulisi tulla toimeen omalla äidinkielellä" - tämä on täysin totta, se on evoluution määrittämää reviiriajattelua |6 - samankaltaisen hakeutuessa yhteenkuuluvuusryhmiinsä.

Mikäli PM Marin voisi tämän hyväksyä - olisi Jussin sitten (laita-perussuomalaisia lukuun ottamatta - turtiaislaiset? |7) helpompi hyväksyä yhdistyneen "Elämäpuolueen" (SDP + Vasemmisto + De Gröna) teesi, jossa luvataan huolehtia kaikki jo laillisesti ja hyväksytysti meille otetut | tulleet - samoin kuin meidät kantasuomalaiset. Tämän jälkeen säädetään tarkka ja hyvin reviirillisesti oikeudenmukainen Suomeen tulo-ohjelma (pakolaisohjelma)!

 

Entä Kokoomus, joka himoitsee päästä valtaan? |8

Demareiden ja Kokoomuksen yhteishallitukset eivät ole nekään harvinaisia - muistamme 80-vuotta täyttäneen tuplapääministeri Paavo Lipposen hallituksen, jossa kokoomuslainen - nykyinen presidentti Sauli Niinistö oli valtiovarainministerinä. Paljon hyvää, mutta oliko jotain kätkettyä "pahaa" - jääkööt lukijoiden päätettäväksi.

 

Valinta kahdesta, jos Keskusta ei palaa ruotuun ja hyväksy maamme täysin poikkeuksellista tilannetta!

Valtio on velkaantunut, koska valtion on pakko kuitata niitä ongelmia, mitä sulku ja rajoitus kaikkinensa on aikaansaanut - näin olisi myös Kokoomus tehnyt. Marin’ in hallitus on toistaiseksi hoitanut Elämä edellä erinomaisesti suomalaiset - lukumme ovat mallikelpoiset siinä tärkeimmässä - elämän säilyttämisessä |9. Ja velkaa on!

Entä, jos kuuluisan "huonon diilin" reilu kuudella eurolla ostettu vajaa kolme euroa - erotusta ei koskaan makseta edes takaisin |0. Olen varma, että EKP' ssa esimerkiksi on laadukkaita ja hienostuneita tasenikkareita, jotka saavat velat näyttämään saatavilta .. [hirtehisesti ilmaistuna].

--

 

Perusongelmaan ratkaisuehdotukset - työmobilisaatiot

Työn pitää olla valtiovallan erityisessä huolehdinnassa!

Aikanaan Suomen arvostetuin presidentti Urho Kekkonen julisti hätätilan, kun työttömien määrä nousi yli 60.000! Nyt tuon sijasta perustetaan kaksi määrätietoista työllistämisprojektia, joita kansa kiittää sitten myöhemmin:

1. Perustetaan "kaikki johdot, piuhat, putket yms. maan alle säältä ja myrskyiltä piiloon" -projekti - tehdään työmobilisaatio, jossa koko maamme järkevästi johdotetaan ja putkitetaan- valtakunnan verkostoksi, jossa etätyömahdollisuus ulottuu fiksusti sinne minne ihmiset nykyään jo haluavat. Projekti työllistää 3-5 vuodeksi 60.000 henkilöä ja kansa kiittää kun bitti, vesi ja sähkö kulkee turvallisesti maan alla. |A

2. Perustetaan hiilinieluprojekti, jossa 60.000 työtöntä, nuorta, erakoitunutta ja yksinäistä ihmistä koulutetaan metsänhoitajiksi ja näin Suomi lisää kasvavaa metsäpinta-alaansa niin ratkaisevasti, että hiilinielu saa katetta - myös maailmallisesti ja metsä tulee tuottavaksi, myös ilman sen kaatamista! Projekti kestää samaiset noin 3-5 vuotta. |B

 

1 ja 2 maksavat paljon, hyvin paljon, mutta nuo rahat tuovat hyödyn meidän lapsille ja heidän lapsilleen - ja näin me nykyajan kulutushuuruiset aikuiset ja eläkeläiset maksamme sen yhteiskuntavastuuvelan seuraaville sukupolville elää Suomessa - "maailman onnellisimmassa valtiossa" .. ehkä nuo luetellut projektit tuovat oikeaa katetta onnellisuudellemme?

 

..

Ilkka Luoma


.

HUOM! Koska useimmat vastaanottavat sähköpostipalvelimet hyljeksivät kovin monia internet-linkkejä – on tämä sama yksityishenkilön kansalaismielipidekirjoitus saatavilla täältä ~ x – kaikkine linkkeineen ja viitteineen alkaen 28.4.2021. Kiitos, kun jaksoit lukea tänne saakka!

 


 

Lähetetty Windows 10:n Sähköpostista 

1 kommentti:

Ilkka Luoma kirjoitti...

.
Vastaanottaja:

sanna.marin@vnk.fi; katri.kulmuni@eduskunta.fi; annika.saarikko@minedu.fi; Paavo Väyrynen; jussi.halla-aho@eduskunta.fi; Tasavallan.Presidentti@tpk.fi; erkki.tuomioja@eduskunta.fi; petteri.orpo@eduskunta.fi

Kopio:

elina.lepomaki@eduskunta.fi; antti.lindtman@eduskunta.fi; juha.sipila@eduskunta.fi; ben.zyskowicz@eduskunta.fi; laura.huhtasaari@europarl.europa.eu; mika.lintila@tem.fi; maria.ohisalo@intermin.fi; li.andersson@eduskunta.fi; jussi.saramo@minedu.fi; anna-maja.henriksson@om.fi; antti.kaikkonen@defmin.fi; anna-kaisa.pekonen@stm.fi; ano.turtiainen@eduskunta.fi
.