lauantaina, tammikuuta 07, 2023

UPI - Mika Aaltola ja hänen sivupersoonat!

 |2426|384143?|

.

Kuvassa UPI-johtaja Mika Aaltola


***

..


Onko UPI-FIIA johtaja Mika Aaltola amerikkalaisten kasvatti?

-kummitteleeko Mikan takan jopa CIA - NSA ..  -emme tiedä varmasti!


Mika Aaltola herättää tunteita - puolesta ja vastaan, mutta mitkä ovatkaan Mikan pohjimmaiset pyrkimykset?

HS kirjoittaa täällä ~ https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000009154696.html -, ingressiltään näin:

"Julkisuudessa viihtyvä Mika Aaltola nousi presidenttikyselyn kärkeen. HS:n selvityksessä monet lähteet ihmettelevät, miksi asiantuntija puhuu nyt kuin pappi tai poliitikko. Mitkä ovat Aaltolan arvot?" 

-toimittajana Marko Junkkari ja Jarkko Lyytinen.---
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006147889.html -


"Kiinan tiedustelupalvelu on lähestynyt myös suomalaisia ulkopolitiikan asiantuntijoita."---

HS: Kiinan vakoojat esiintyvät kykyjenetsijöinä ja konsultteina LinkedInissä: suomalaistutkijan julkaisu kertoo, kuinka kohde koukutetaan luovuttamaan luottamuksellista tietoa


https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006150040.html -22.6.2019 - 21:06


Kuin parhaasta vakoilutrillerielokuvasta. Tässä kohdin Kiinan tilalle voidaan asettaa mikä tahansa muu maa tai toimiva järjestö, jopa internettimäinen yhteenliittymä - ehkä samankaltaisten monikansallisena ryhmänä.

Herää epäilyt, että julkaisiko UPI-FIIA Mika Aaltola Aprillipäivä-juttunsa väärässä ajankohdassa? Millaisia todisteita Aaltola voisi esittää väitteidensä tueksi? Uskoisin, että Ulkopoliittisen Instituutin pitää juuri pitäytyä tiukasti todistepitoisissa aihetutkimuksissa - olisiko näin kohtuutonta vaatia Aaltolalta ja UPI' lta todisteita tähän arviotekstiin?

Herää kysymys UPI' n osallistumisesta läntisen maailman West trolling manipulation -ilmiöön, työntämällä Kiinan tähän "hollywood-vakoiluelokuvaan", jonka tyyppisesti mikä tahansa valtio voisi saada vastaavan syytöksen!

Miten ja mistä UPI rahoitetaan ja mihin tämä ainakin tässä kohdin yksipuolinen "tutkimuslaitos" vastuuta kantaa - eduskuntaan -ko?

Olisiko nyt aika toimia ja tarkastuttaa Aaltolan teksti ja luoda sille asiallinen ja riittävän arvovaltainen kritiikki - ainakin vaatien todisteita väitteille. Vain oliko juttu tarkoitettu vain yksilön aaltoilevaksi mielipidekirjoitukseksi?

Jos näin - herää vääjäämättä kysymys olosta West trolling manipulation -ilmiön vaikutteen alaisena, jossa Kiina ja itäinen pallomme enemmistöinen yhteiskuntamaailma saadaan epäilyttävään valoon - ja länsi taas hyviksien ja oikeudenmukaisten joukkoon.

Mitä mieltä itse Mika Aaltola on omasta tekstistään - oliko se mielipidekirjoitus vai asiaytimessä oleva todistevahvuinen analyysiteksti?

..
Yle: Kiinan tiedustelupalvelu värvää vakoilijoita LinkedInissä – myös suomalaisia ulkopolitiikan asiantuntijoita lähestytty
Raportin on laatinut Ulkopoliittisen instituutin ohjelmajohtaja Mika Aaltola
.

Vakoilu - 19.6.2019 klo 11.14
https://yle.fi/uutiset/3-10838995 -


..Onko myös PM Sanna Marin alun vastahankaisuuden jälkeen ihastunut Mika Aaltolan analyyseihin, johtopäätöksiin sen tarkemmin niiden sisältöihin tutustumatta - jää nähtäväksi tulevan 2023 kevään eduskuntavaaleihin ---


https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/12/pm-sanna-marin-ihannoi-lannen.html

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17693223/viedaanko-meita-jo-naton-hyokkayssotaan---itaan - 
---

|  146  SUOMI24  399 |  VU  |  FB  |  Vapaa sana  |  FB BLOG  |  Twitter  |


..
100362PS - tässä kohdin kiitän kaikkia Suomi24-kommentoijia - saavutimme yhdessä 100 000 rajan ylityksen, joskin tuossa lienee omia aloituksia ja kommentteja - satoja, ellei jopa pari tuhatta.

Ei kommentteja: