sunnuntaina, tammikuuta 08, 2023

YLE: Suomi on eurooppalainen

i |2427|384169|z

.


Venäjän armeijan näkemys miten Eurooppaa taisteluasein hallittaisiin hyökkäyksin ja varautumin - lännestä!


***

- Suomalaisten juuret

..

Suomi on eurooppalainen ja vähän muutakin!

YLE: -- Kansalaistemme verovaroin ylläpidetty Yleisradio julkaisi tarkoitushakuisen ja sangen yksipuolisen -

"Suomi on eurooppalainen" -

.. junttaamissarjan, ja sen sisällöstä, julkaisuajankohdasta kuin tavasta kirjoittaa löytyy useita kiintoisia ja todenmukaisuuden näkökulmasta epäilyttäviä kohtia --
https://areena.yle.fi/1-62101743 -

- käsikirjoittajana Marjo Vilkko (tuotanto Intervisio Oy 2022)

-- ja aivan ensimmäiseksi on määritettävä mitä Eurooppa on maantieteellisesti. Eurooppa on Aasian jättiläismantereen sen astutuskeskittymistä kaukana oleva niemellinen pullistuma Atlantille - alkaen maailman suurimman pinta-alavaltion Venäjän Uralilta.Euroopan suurin valtio on taas Venäjä, niin pinta-alana kuin asukaslukuna

Eurooppaa ei ole ilman Venäjää, vaikka YLE' n sarjapoljento koitti kaikin keinoin vähätellä, jos lainkaan mainita Venäjän osuutta Euroopassa ja eurooppalaisuudessa - ehkä vain sotivana osapuolena.Venäjän ollessa Euroopan ja maailman suurin pinta-alavaltio,

.. eikä näin voida unohtaa sen merkitystä raaka-aine- ja energialähteenä eikä sitäkään millainen on sen ravinnontuottopotentiaali koko vaikkapa eurooppalaiselle väestölle.

Nälkäkin voi jossain vaiheessa yllättää vähäisen pinta-alan valtioita, joissa on paljon asukkaita per neliökilometri - tässä voisi katsoa linkin https://www.kauppalehti.fi/uutiset/vieraskolumni-venajastako-maailman-ruoka-aitta/4a4029a7-096d-3193-807c-2e129878a44a - alta Venäjän ravinnontuottopotentiaalista ..Eurooppa on kolonialismin lähtösatama ollut ja on edelleen uudella uus-kolonialismin periaatteilla herännyt Kiinan, maailman suurimman talous- ja tuotantomahdin etenemiseen kehittyvissä - ja kehitysmaissa, erityisesti Afrikassa.

- Eurooppa ei koostu kuin 0,7/8,0 osuudesta ihmiskunnastamme, kun taas Kiinan edustaa noin 1,4/8,0 osuttaa omalla väellään.

Suomen osuus tässä maailmassamme on 0,0055/8,0 ja Euroopan Unionin näkökulmasta edustamme suomalaisina noin vajaan kahden prosentin vaikutusvaltaa - "yhteisössä", jossa reviireitä puolustetaan hanakasti |1.

Tänään EU-eurooppalainen maailma yhdessä Yhdysvaltojen kanssa käy kovaa informaatiosotaa ja vastakkain asettelun kierrettä, vieläpä kiihtyvästi - vieden näin idän ja lännen vastakkaisuutta tylysti eteenpäin |2 -

.. tuo vastakkain asetteleva informaatiosota on jo Ukrainassa äitynyt manipulaatioksi asti, jossa EU koettaa kaikin keinoin estää omalla - jo proxy-sodaksi kiihtyneellä sodittamisellaan itäisen eurooppalaisuuden vaikutteen patoamishanketta, jossa Venäjä yrittää tehdä rajaa US-johteisen Naton ja EU' n laajentumispyrkimyksille.
.
|1 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/11/ii-reviiritaistelu-ei-ole-edelleenkaan.html -
|2 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/02/miksi-ihmiskuntaa-ajetaan.html -
|2 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/09/maailma-on-yha-syvemmassa.html -
|2 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2015/03/eurooppalaisen-puolustuksen-ratkaisu.html -

.


EU ja näin Suomikin ovat aidosti eurooppalaisia osapuolia eurooppalaisessa sodassa, jossa Ukrainan osalta käydään itäslaavien välien selvittelyä juuri Ukrainan noin kuusimiljoonaisen venäläismielisen väestönosan turvallisuuden takaamiseksi -

.. Venäjän näkökulmasta, kun taas EU vahvan US-tuen siivittämänä hokee vapautta valita tapansa oman turvallisuuden järjestämiseksi - ja näin repiä samalla Eurooppaa kahtia [ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/10/eu-yrittaa-lyoda-kiilaa-halkaistakseen.html - ].Ukrainan sodan [ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2021/04/ukrainan-tilannetta-tulee-katsoa-myos.html - ] osalta on meneillään meillä Suomessakin aidosti eurooppalainen manipulaatio, jopa sen lainehtiessa propagandaksi, siksi tiukasti EU ajaa omaa näkemystään yhä raskaammilla hyökkäysaseilla - näin sodittaen ilman omia sotilaita yhdessä USA' n kanssa ulkoista sotaa ukrainalaisten verellä.


--

EU kokee eurooppalaisuuden päättyvän nyt tässä vaiheessa Ukrainan ja Venäjän rajalle, jonne on muodostumassa uusi rautaesirippu, joka jakaa Eurooppaa itään ja länteen.

Eurooppa Venäjän kanssakin edustaa pientä osuutta maailmallisuudesta -

.. ei tarvita kuin Kiina ja Intia, niin he muodostavat noin viisinkertaisen väestöpohjan (2,8/8,0) uudelle uljaalle maailmalle, joka kehittyy yhä moninapaisemmaksi, ja jossa EU-Euroopan osuus murenee ja kutistuu vastaamaan sen omaa väestömäärää ja pinta-alaa.Eurooppalainen ja Länsi-Euroopassa kehitetty kolonialismi oli ja meni ja nyt katsotaan maailmaa aivan eri silmälasein -

.. on kehitysmaat ja on kehittyvät maat, jotka löytävät toisensa ja länsi saattaa Yhdysvaltoina ja Euroopan Unionina jäädä omien kansalaistensa palvelijoiksi ja näin jälkikolonialismi hyvin yksipuolisena ulkomaankauppana EU' nkin osalta muuttaa radikaalisti muotoaan.EU-Eurooppa ei ole koko Eurooppa - tämä opitaan jo peruskoulussa - eikä näin ole syytä muuttaa väkisin yksipuolina paatoksena tätä asiantilaa.


.

|  97  SUOMI24  264  |   VU  |  FB  |  Vapaa sana  |  FB BLOG  |  Twitter  | 


.

Tässä kokonaisvaltainen Eurooppa hahmottuu hyvin - ja tämän kanssa tulee tulla toimeen - erimielisyyksistä huolimatta!


..
100741


..


2


EU-Eurooppa ei ole koko Eurooppa - tämä opitaan jo peruskoulussa - eikä näin ole syytä muuttaa väkisin yksipuolisena paatoksena tätä asiantilaa.
Suomi taas on nyt asettunut uuden valtiojohdon raskain johtopäätösvirhein idän ja lännen vedenjakajalle ja näin junnatun ja punnatun Nato-liitoksen mahdollisuuden myötä ajaudumme huonoimmillaan lännen hyökkäysalustaksi itään -
.. olemme strategisesti monin eri tavoin erikoisasemassa, ja meidän ainoa tie on olla puolueeton ja sotilaallisesti liittoutumaton eurooppalaisvaltio, joka voisi tarjota asemastaan hyviä palveluksia vaikeasti riitautuneille valtioille - ja niitähän riittää maailman sivu!
.. tätähän TP Sauli Niinistökin ajoi vielä joitain hetkiä sitten -
- esittäen kansalaisillemme jopa Nato-kansanäänestystä, mutta nyt Saulin ponne on hurjistunut ja muuttunut sotaisammaksi, sanoisinko jopa 1941-uhoksi, jossa historiaa tuntevat tietävät tuona vuonna 1941 silloisen "Naton" olleen Saksan kolmas valtakunta johtajanaan Adolf Hitler. Tänään emme olisi olleet puun ja kuoren välissä kuten oltiin vuonna 1941.

--
Suomalaiset ovat geneettisesti niin idästä kuin etelälännestä
.. ja meillä on paljon opittua, perittyä kuin omaksuttua idästä - osittaisesta ravintokulttuurista, kielestämme, tavoistamme, historiastamme ja eikä ole väärin painottaa Venäjän tsaarien autonomian aikaa, jolloin saimme olla poikkeusvaltio (meihin liitettiin jopa Vanha Suomi ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Vanha_Suomi - ), jo silloinkin - erikoisasemassa tsaarien toivoen meiltä ideoita ja toimintarakenteita suurelle valtiolleen Venäjälle.
Lopulta eurooppalaisuuden pintakuohuna meille meidän ensimmäinen itsenäisyystunnustuskin luotiin idästä - Neuvosto-Venäjältä vuonna 4.1.1918 [ ~ https://yle.fi/a/3-9944604 - ], tosin Ranska ja Saksa seurasivat sitten nopeasti perästä.


Edustamme aivan erilaista eurooppalaisuutta mitä Ruotsi edustaa ja toimissaan tekee
Ruotsi on osannut olla puolueeton ja sotimaton jo vuodesta noin 1809 - jolloin Suomen sodassa Ruotsi "luovutti" itäisen maakuntansa Venäjän tsaarille ( ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_sota - ]. Näin alkoi tosiasiat tunnustava viisas rauha ruotsalaisille.

Suomalaista Eurooppa-viisautta on pysyttäytyä puolueettomina -
.. olla se eurooppalainen, joka osaa tarjota rauhan hyviä palveluksia, ollen myös valtio, johon luotetaan niin idässä kuin lännessä - se on meidän tie ja ilman lännen sotakonetta Natoa!
Pysyttäytyminen puolueettomasti rauhan tiellä - takaa se meille turvallisen aseman, ettemme luo uhkaa maastamme käsin muille, eikä millekään ilman suunnalle.

Olemme tuon suuren idän karhun vieressä eläneet jo vuodesta 1945 alkaen täyttä rauhan aikaa ja aika-ajoin mahtavia taloudellisia etuisuuksia nauttien, kun maallamme oli todellinen maanisä - suosituin suomalainen kautta aikain - presidentti Urho Kaleva Kekkonen.

--
EU-Euroopan on taipumassa Saksan ja Ranskan työntäminä tosiasioiden eteen, joista selvitään vain viisaudella tunnustaa nuo tosiasiat- eikä käydä 1941-uhoa rajaltamme sellaiseen suuntaan, jossa lopulta sijaitsevat huonoimmillaan maailman tuhosiemenet - ja alkaen juuri meille Suomelle ja suomalaisille.-
e


Ei kommentteja: