keskiviikkona, helmikuuta 15, 2023

Me tarvitsemme tekeviä käsipareja maahanmuuttajista

 i|2472|390055|cx


Piirros: ~ https://migri.fi/-/tutustu-maahanmuuton-tilastoihin-venajan-hyokkays-ukrainaan-vaikutti-maahanmuuttoon-monin-tavoin

"Vuonna 2022 ennätysmäärä ihmisiä haki suojelua Suomesta Venäjän hyökättyä Ukrainaan. Samalla työn perusteella myönnettyjen oleskelulupien määrä jatkoi kasvuaan ja moni Suomeen muuttanut osaaja toi myös perheen mukanaan."


***


Omassa Isänmaassa puhutaan sen äidinkielellä! (?)

Käsiparia - huolehdinnasta rakentamiseen ja korjaamiseen - joko omista tai vieraista tekijöistä

Tarvitsemme käsiä palvelemaan myös toinen toisiamme!
[ ~ https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/ilkkaluoma/129293-automatisoimme-itseamme-tyottomiksi/ - || ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2007/02/automaatio-ajaa-meidt-palvelemaan.html - ]

--
PROLOGI - "Jokaisella Maan ihmisillä on juuri se oikea Isänmaa, jossa hänen tulisi tulla toimen omalla äidinkielellä"

--
Eduskuntavaalit lähestyvät ja HS-media otsikoi näin: "Perussuomalaiset jäi yksin vastustamaan maahanmuuttoa"
-löytyy linkin https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000009379646.html - alta ja toimittajana HS-pääkirjoitustoimisto.



Suomeen virtaa nyt ennätyssuuri "kansainvaellus"!

[Ukrainalaiset ovat lähteneet miljoonin käsiparein muualle - etsimään uutta Eloa, luottamusta huomiseen kuin turvaa kasvattaa lapset uusiksi yhteiskuntakelpoisiksi jäseniksi tekemään se osuus minkä me kaikki olemme osaltamme tekemässä ja tehneet]

Osa meille tulevista ihmisistä ovat suuressa hädässä, luottamuspulassa omaan maahansa, tunteessa, jossa Suomessa voisi selvitä helpommalla kuin kotona, josta lähti - ja jopa käydä Eloansa muiden avustuksella, kun omat keinot, avut kuin osaaminen eivät välttämättä aina riitä omaehtoiseen Elämän ylläpitoon.

--
Suomalainen ikäpyramidi on keikahtamassa nurin,

.. sillä kantasuomalaisia lapsia syntyy aivan liian vähän - nythän toivotaan suomalaisten lisääntyvää makuuhuoneliikehdintää uusimaan geeniperintöämme tavalla, jossa omaa Elämisen tapaa ja - mallia voitaisiin jatkaa - tuottaen huolehtivia käsiparia omiemme hoivaamiseen.

Kun makuuhuoneiden peitot ja vällyt eivät pelmua, tarvitaan ulkoa täydennystä - meiltä kun nuo omat työtä tekevät käsiparit uhkaavat loppua - automaatiosta, parvi- ja tekoälystä huolimatta.

Automaatio korvaa ja siirtää yhä uusia työ- toimintatehtäviä koneille, järjestelmille ja erityisesti tehtäviä, joita nyt hoidetaan kuvaruutujen välityksellä verkkoihin, joiden keskinäisyys on vaiheessa - vertaa kuuluisa Apotti-projekti, jossa kunnianhimoinen tavoite yhdistää lopulta sadat erilaiset ohjelmat - on sangen haastavassa tilassa - toistaiseksi osaamattomuutemme vuoksi.

[ ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2013/07/alykkaat-robotit-korvaavat-ihmisen.html - ]


--
Mutta me opimme. eikö niin, kunhan meillä on luottamus huomiseen, johtajiimme ja maan isiin!

Oppimisestamme huolimatta meitä on liian vähän siihen malliin johon olemme tottuneet vaatiessamme enemmän, nopeammin ja suuremmissa erissä - nämä kiinnittyneinä näyttö- ja vertailutalouteen, kun olemme osin niin kilpailuhaluisia.

Tuo lisää, nopeammin ja suuremmissa erissä ei kannata huomiseen, sillä meitä kaikkia Elättävä luontobiologia ei kestä kasvuhokemaa, jota nyt rummutetaan täysillä kaikista puolueista, jotka kilvan hersyttelevät viittä hyvää ja kymmentä parempaa houkutellessaan meitä äänestäjiä uurnille piirtämään juuri se oikea numero vaalilipukkeeseen.



Kasvuhokema vaatii maahanmuuttoa!
[ ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2020/04/muutummeko-kasvuhokemasta-vahentamisen.html - ]

Entä maahanmuuttaja, joka kokee Suomen uudeksi Elämän lähtökohdaksi? -

Me suomalaiset olemme kehäpuolustajia kaukaa keräily- ja agraarikulttuurin pimennoista, kun reviirimme puolustukseksi rakensimme pihapiirin rakennukset kehään - puolustusmuuriksi vieraita ja pelottavia kohtaan, jotka toimivat "väärin, yllättävästi kuin uhkaavasti" -

.. niinpä varustimme oman reviirin, mikä ilmiönä pelaa tänäänkin - nykyisin mallein - https://ilkkaluoma.blogspot.com/2011/09/schengen-reviirit.html -



--
Olemme epäluuloisia, vaikka uudet polvet limittyvät jo kouluissamme paremmin uusien meille tulleiden lapsien kanssa - *

.. alkaen suurempien kaupunkiemme kouluista, joissa "aitosuomalaisten lapset"
[SJE-linkki ~ https://www.facebook.com/groups/5749603299 - ] tavallistuvat hyvinkin kansainväliseen toimintaan - monine tapoineen ja malleineen, joita saatetaan ihmetellä, mutta pientä hyväksynnän värinää on jo havaittavissa.

Mutta! Jännitteitä on yhä enemmän kouluissamme ---



--
Niitä hoivaavia käsiparia tarvitaan - oli meidän peritty epäluuloisuus sitten mitä tahansa!

Olemme jo valmiimpia tosiasioiden edessä ottamaan vastaan ahkerat käsiparit, joiden takana on Elämän käsite, jossa tunnustetaan "maassa maan tavalla" -mentaliteetti -

.. onko tuon vaade sitten sitä kuuluisaa demokratian tuottamaa ideaalioikeudenmukaisuutta, jää jokaisen omaan harkintaan - perussuomalaistenkin |**.

|**https://ilkkaluoma.blogspot.com/2023/01/pm-marin-osoitteli-perussuomalaisia.html - otsikoltaan näin:
"PM Marin osoitteli perussuomalaisia rasisteiksi?"


--
Me suomalaiset emme ole joidenkin tietäjien mukaan "mistään kotoisin" - ehkä niin, mutta omanlaisiamme olemme joka tapauksessa.



--


|  105  SUOMI24  292 |  VU  |  FB  |  Vapaa sana  |  FB BLOG  |  Twitter  |




**




__


104287




EKSTRA 1https://www.stat.fi/tietotrendit/artikkelit/2019/maahanmuuttajat-suuntaavat-kaupunkeihin-euroopasta-tulleita-asettunut-maaseudullekin/



--


2



**

EKSTRA 2 - Osaamme olla yhteneviä suuren hädän edessä -

.. olemme myös herkkiä sopuloitumaan voimallisen mediamanipulaation edessä, kuten nyt on havaittavissa tilanteessa jossa maan isät ja äidit eivät luota kykyymme antaa oma mielipide kansanäänestyksenä Natosta, ehkä tärkeimmässä kohdassamme meistä suomalaisista tehden ohjatusti marionettinarujen päissä roikkuvia raja-alue kansalaisia rintamalinjalla, josta läntinen maailmanjärjestys haluaa ylläpitää omaa "valloituspolitiikkaansa! |E

|Ehttps://keskustelu.suomi24.fi/t/17737607/kansakuntien-tila---usa-kiina-ja-venaja -


Meillä Suomessa on suuri kaipuu isännästä talossa eli maan isästä, johon luotetaan epäselvissä tilanteissa, kun tavallisina ja luottavaisina emme aina jaksa miettiä niin syvällisesti mitä merkitsee paasikivimäinen ilmaisu - viisaudesta, joka alkaa tosiasioiden tunnustamisesta!



Maahanmuuttoa tavalla ja toisella!

Käsiparien puute on huutava - tarvitsemme uusia hoivaavia käsiä omiemme huolehtimiseen, rakentamiseen ja korjaamiseen -

.. kaikkea ei tekoäly edes parviperiaatteella tule koskaan korvaamaan, olemmehan jo itsessämme itsesuojeluvaistoinen tekoälyllinen molekyylien kasauma -

.. laina-atomeissa, joiden lähtöosoite on universaali - niin universaali ettei se tunnusta mitään "väriä" vaan on evoluution ohjauksessa ja jatkuvassa kilpailutilanteessa, miten kukin esimerkiksi kansanryhmä - populaatio vaelluksessaan on elintilakseen ottamassa, saamassa - väkisin tai vapaaehtoisesti.

Ihmiskunta velloo, niin kehittyneissä maissa kuin erityisesti kehittyvissä - ja kehitysmaissa - nyt koemme noin 45 000 ukrainalaisen maahantulon; onneksemme - ehkä tai sitten ei - on kyse kotouttamisesta; osaammeko sen - aika näyttää.




Herääkö ajatuksia?


Tylyjä esimerkkejä kotouttamisen osaamattomuudesta on paljon - historiasta - aina Kolumbuksesta lukien tai tätä ennen kiinalaisten jo 1400-luvun alun "maailmanvalloituksena" https://fi.wikipedia.org/wiki/Zheng_He - !


Nyt velloo Lähi-itä, Afrikka ja monet Aasian valtiot - kansat ovat jo osin lähteneet liikkeelle ja evoluutio katsoo tyynenä alkavaa kilpailua 'Elintilasta - Lebensraum auf Deutsch'.



Evoluutiolle jokainen biomassallinen kiertokohde lajina, yksilönä kuin rotuna tai heimona on aina yhtä arvokas - evoluution käsittämässä tasa-arvossa kyetä turvaamaan lisääntyminen, joka on evoluution ainoa tehtävä, sen ylläpitäessä omaa "kuolemattomuuttaan"..

-yllättävääkö, ei suinkaan, sillä Sinä lukijana olet siitä oiva esimerkki voittajana, sinunkin geeniperintö yltää "maailmojen alkuun" aina syanobakteereihin saakka - sinä ja siis kaikki muut elossa olevat organismit -laina-atomeissaan.

Kilpailu tuottaa myös mahdollisuuden, jossa toteutuu ehkä vitsiksi tarkoitettu heitto - suomalaisen viimeisen 'aito-blondin' kuollessa Ilomatsin metsissä sukupuuttoon, joskus 2100-luvun lopulla.



Näinkö on "aitosuomalaisuuden" kohtalo?

Ehkä - mutta näin on tyytyminen siihen Elollisuuden historiaan, jossa ollaan kuoltu sukupuuttoon - muu eliö- ja eläinkunta ..

(ihmiskunnan ollen yksi kirjanpitopiste evoluution kehityskartalla)

.. on jo ahdingossa; hengen hädässä - paljolti ihmiskunnan silmittömän lisääntymisen ja käyttökulutuksen kahleissa!

Biodiversiteetti on luhistumassa tai ainakin kaventumassa

Ainoa lohtu on se, että evoluutio korjaa varmasti tuon ihmiskunnan sekaantumisen omista lomittumislokeroistaan vieraiden elintiloihin riistäen näin elinmahdollisuuksia jo sadoilta lajeilta ja miljardeilta yksilöiltä.



Missä pilkistäisi uuden ajan inhimillisyys kaikkea muuta kierrossa olevaa biologiaa kohtaan?

Se pilkistää pieneltä osaltaan vastuullisessa maahanmuuton periaatteessa - mitä se on?

Yksinkertaista, kun sen sitten osaa - valitsemme tarkoin tulijamme, huomioimme hänen kotimaansa tarpeet - emme ahnehdi ylipalkkauksella sellaisia käsipariresursseja, joita maahantulijan kotimaa tarvitsee vieläkin kipeämmin!

Emme myöskään alipalkkaa yksipuoliseksi hyödyksemme tässä vaikkapa ukrainalaisia oman ahneusvoittopyyteemme ruokkimiseksi - osoitamme vastuuta ja voiton tasaisempaa jakoa osallisiensa kesken.

Siis, kun tarkoin valitsemme maahanmuuttajat, niin sen jälkeen huolehdimme tulijat kuten omammekin.





3

Mitä se reviiripuolustus nyt siten onkaan?

[ ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2017/06/some-repesi-reviiripuolustaja-halla-aho.html - ]

Evoluution luoma malli Elää, lisääntyä ja kasvattaa seuraavia sukupolvia, muistamme tuon evoluution itsekkyyden pitää itsenä "kuolemattomana" -aina hetkeen jolloin tämä meidän Aurinkokunta räjähtää keskustähtensä tahdittamana.

Reviiri on tae lomittumiselle ilman liiallista väkivaltaa, jota tosin ei voida koskaan juuria pois olemattomiin, olemmehan kuitenkin kilpailijoita Elämän tilasta - sillä ilman maallista biologiaa ei ihmiskunta kuin mikään muukaan kierrossa oleva organismi ei menesty; tarvitsemme ravintoa, happea ja vettä - nämä ominaisuudet lopulta tahdittavat kansainvaelluksetkin alueille, joilla on tuo tarittava potentiaali - tässä on hyvä muistaa maailman suurimmat pinta-alavaltiot.



Pappi kertoo: "Maasta sinä olet tullut ja maaksi olet jälleen tuleva" -

.. uusien bioeliöiden ja -olioiden ravinnoksi ja raaka-aineiksi. Entä nyt pohdittuna tuo maahanmuutto, joka onkin vain hyvin pieni tapahtumasarja kaiken Olevaisuuden edessä sen suurine biomassamuutoksineen.

Olisiko sittenkin kaikkien meidän eduksi harrastaa huomioivaa inhimillisyyttä, huolehdintaa, sillä jokainen yksilö biologiassa on evoluution silmissä tasan yhtä arvokas. Maahanmuutto on tapahtumasarja, jossa kotouttaminen |@ on oikeutettua, huomioivaa ja opastavaa tavoitteena saada harmoninen yhteiskunta- väristä välittämättä ---

Elo jatkuu meistä suomalaisista riippumatta, me voisimme olla se esimerkki, joka osaa toimia siten, että meille tullaan neuvotteleman rauhasta lomittuneesta elämästä riitautuneiden kesken. Ja jos Suomi ei sitä mantereena osaa tehdä -

.. niin olisiko Ahvenanmaa esimerkki puolueettomuudesta ja kyvystä nähdä maahanmuuttokin osana kehityskulkua, kun meidän kaikkien on osattava muuttua -

Maailmamme on muuttumassa vääjäämättä moninapaiseksi, moniarvoiseksi ja jakavammaksi kaikkien kesken - muuta vaihtoehtoa ei ole. Tai on - se on Maailmansota, jossa asemat ja elintila jaetaan aivan uudelleen -



-- koko biologista Eloa ja Elämää ajatellen!



-lopulta on kysymys siitä ketkä ja mitkä valtiot huolehtivat vihertymisestään! 

https://yle.fi/a/3-10668517


"

Maapallon kasvipeitteinen ala kasvaa – tutkijat ihmeissään Kiinan ja Intian saavutuksista

"








--


Kansalaiskirjoittaja





Ilkka Luoma





__

ILU-MEDIA

IJL-Productions




..
e

Ei kommentteja: