lauantaina, helmikuuta 11, 2023

Kiire Natoon - kansakuntamme on jo heräämässä

 |2473|389522|ex


Kuva: IJL-Productions .. Kansa toivoo, ettei heitä ja meitä enää p*ssata tässä Nato-asiassa silmään!

--- Turvatakuita epävarmuudella lännestä ja puolueetonta diplomatiaamme itään ---


***Kiire, kiire jo on - Natoon -kansakuntaa todellisuudessa kuulematta!

[~ https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009383557.html -, otsikoituna näin:
"Sdp, keskusta, kokoomus ja vihreät valmiita viemään Nato-prosessin päätökseen tällä vaalikaudella" -toimittajana STT-HS]Miksi nyt jo pinnan alla panikoituva joukkopsykoottinen kiire hyväksyä etukäteen Suomen ratifiointi Natoon, vaikkei edes kaikki Nato-valtiot ole Suomelle omaa hyväksyntäänsä antaneet.

Onko valtiojohto pelkäämässä kansakuntamme silmien aukeamista Naton vahingollisuudesta ja todellisesta uhasta Suomelle!

Ruotsikin myötäilee ja näyttää siltä, että itse ruotsalaiset jo epäröivät koko liittymisprosessia; onhan heillä takanaan menestyksekäs rauha ja puolueettomuus yli 200 vuoden ajalta. Ehkä ruotsalaisten pelkoa ravitsee USA' n uhkailut? |1

|1 ~ https://yle.fi/a/3-9812841 -, Yle-otsikoituna näin:
"USA uhkaa*:
Puolustusyhteistyö voi vaikeutua, jos Ruotsi allekirjoittaa ydinaseet kieltävän sopimuksen
Ydinaseet kieltävä sopimus hyväksyttiin YK:ssa heinäkuussa, mutta lähes kaikki Nato- ja ydinasemaat boikotoivat äänestystä
."
-toimittajana STT
Iltapäivämedia kertoo todellisuuden - ainakin tässä!


**--
PROLOGI - Tunnetusti suomalaiset karsastivat pidemmässä juoksussa Natoa - lännen sotakonetta, jonka ainaissotilasjohtaja on Yhdysvallat. Kansa meillä myös muistaa hyvin amerikkalaisten omat hyökkäyssodat vuosina 2001 - 2021. Miten reagoitiin Suomesta nykyiseen Ukrainaan nähden? Ei mitenkään - eikä edes EU niihin reagoinut, vain lähettämällä osaan niistä omia aseita, taistelukoneita ja jopa sotilaita.

Kun Yhdysvallat kävi noita hyökkäyssotiaan, ei ollut puhettakaan mistään EU-pakotteista, kiristyksistä tai amerikkalaisen omaisuuden takavarikoinneista -

.. vielä vähemmän us-urheilijoiden kielloista osallistua kansainvälisiin kilpailuihin.

Eikä sekään ole jäänyt nyt huomaamatta kuka ja ketkä ovat mahdollisesti sittenkin olleet räjäyttämässä |2 Nato-operaationa venäläisten kaasuputket Saksaan - kyse Itämeren pohjassa kulkevista Nord Stream I ja II putkista |e.

|2 ~ https://naapuriseura.fi/amerikkalainen-toimittaja-yhdysvaltain-sukeltajat-miinoittivat-nord-streamin -, otteeltaan näin:
"Amerikkalainen toimittaja Seymour Hersh väittää blogissaan, että yhdysvaltalaiset sukeltajat asettivat räjähteitä Nord Stream 1- ja - 2 -kaasuputkien alle viime vuoden kesäkuussa. ”Yhdysvallat suoritti merioperaation, joka tähän mennessä on pidetty salassa”, Hersh kirjoitti."
-toimittajana Mauno Saari

|2 ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/17713851/joko-nord-stream-emrajayttajatem-ovat-paljastuneet - 

|e ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/09/ketka-rajayttivat-nord-stream-i-ja-ii.html ---
Kiire - Natoon, ja tätä kansakuntamme karsastaa!

Mistä löytyy se viisas, valtioviisas, joka osaisi kertoa nyt aikuisten oikeasti miten, milloin ja kuinka uhkaavasti Venäjä - Kreml - on meitä suomalaisia uhannut, kiristänyt tai muutoin pakottanut | pakotellut, vaikkapa tällä vuosituhannella, jolloin USA kävi omia hyökkäyssotiaan Afganistanista Syyriaan - unohtamatta US - | Nato-sotapommitusoperaatiota Serbiaan - täällä meillä Euroopassa.
Asenneilmastoa vaillinaisten ja tarkoitushakuista "tutkimusten" takaa ---

**


Voisivatko vaikkapa "valtioviisaat" TP Sauli Niinistö ja PM Sanna Marin vihdoin kertoa koko kansalle miten nuo Venäjän uhkaukset ovat toteutuneet, mistä syistä ja kuinka meitä ahdistellen?

Oletteko nyt Sauli ja Sanna SS-ystävällisiä, ja kerrotte kansakunnallemme "sanaisen arkkunne tyhjäksi"? Kiitos jo etukäteen. Myös kansakunta kiittää!

--
Onko UPI-FIIA jo joukko- ja sotapsykoosin vallassa?

Miten on voinut olla mahdollista, että nyt jo poliitikkojen itsensäkin ehdottama vaiheittain ryömivä joukko- ja sotapsykoosi |3 ovat lannistaneet valtioviisauden tunnustaa tosiasiat kansakuntamme eduksi, viisaudeksi ja hyödyksi?

|3 ~ https://www.is.fi/politiikka/art-2000008770711.html -
|3 ~ https://yle.fi/a/3-12043017/64-3-72198 -Joku voisi tämän valottaa meille suomalaisille, jotka ovat nyt jo saaneet vihiä hyvin puolueellisista näkökannoista manipuloimaan kansalaisiamme Ukrainasta, Natosta ja Venäjän uhasta -

.. tässä tarkoitetaan revohkaa, joka syntyi eduskunnan valvoman ja tavoitteiltaan puolueettoman toimijan UPI-FIIA-johtajan Mika Aaltolan ulostuloista |4 tavoilla, jotka eivät saata olla Suomen etu, kansalaistemme hyöty kuin riittävän totuudellista kerrontaa ja kaiken kattavaa tutkimustietämystä edesauttamaan esimerkiksi kansanedustajiemme päätösprosesseja - valtiohyötymme eteen.

|4 ~ https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009381549.html -
|4 ~ https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000009383295.html -


**


"Puhu sinä poliitikko - nyt me kansalaiset pidämme hevosta!"

Kansa nouskoot vaatimuksineen laillisin keinoin barrikadeille -

- haluamme Natosta kansanäänestyksen!


Kiireettömyydenkin haluamme Nato-käsittelyyn, sillä me kansana jo tiedämme, ettei meitä mikään todellinen uhka puhuroi idästä - tuon suunnitellun aidan takaa - Venäjältä. Venäjällä ei ole minkäänlaisia hyökkäyssuunnitelmia Suomeen -tämä tieto on varma, vielä nyt.Emme enää tarvitse mediapoolin manipulaatiota -

.. kansa osaa ajatella itse ja nyt tuo propaganda tuntuu jo kansallisen itsetuntomme häväistykseltä. Kansa ei ole lainkaan niin tyhmä - ajattelematon kuin nyt valtiojohto ja uskovaisimmat nato-fanaatikot näin kuvittelevat.

Elämme mediapoolin ja tiettyjen poliitikkojen, "asiantuntijoiden" kuin valtiojohdon luomassa oletusturvallisuuskuplassa - Naton puolisokeassa autuudessa ja lännen kaikkivoipaisessa auttamishalussa - itää, Venäjää vastaan, josta ei ole aikuisten oikeasti mitään todellista uhkaa meille tässä vaiheessa näkyvillä. Kansa halunnee puhkaista tuon kuplan kun uusia tietoja, näkymiä ja lännen tavoitteita tulee esille - kuten nyt Nord Stream kaasuputkien väitetty tuhoaja ja räjäyttäjä - Yhdysvallat yhdessä Norjan kanssa - (?) - LINK - Kuva: IJL-Productions.

**

--
104448

|  254  SUOMI24  P  522  |  SUOMI24  |  VU  |  FB  |  Vapaa sana  |  FB BLOG  |  Twitter  |


2


Eduskunta- ja Nato-vaalit lähestyvät!

Nyt voimme reippaasti vaatia valtiojohdolta seuraavia asioita:

1. Nato-prosessi jäihin - Nato-kansanäänestys
2. Taisteluasetoimitukset itä-slaavien keskinäiseen sotaan seis
3. Keskittyminen lastemme ja nuortemme asioihin
4. Koulutusjärjestelmämme painottamiseen
5. Sote-alueen kokonaisvaltaiseen tukemiseen
6. Vanhushoidon tarpeiden todelliseen auttamiseen
7. Omavaraisuutemme vaalimiseen
8. Kaikkien ilmansuuntien ulkopolitiikan puolueettomuuteen
9. Rehelliseen - kaikki näköalat huomioivaan tiedon levittämiseenErikoisalueeksi asetetaan - ja juuri Sauli Niinistölle ja Sanna Marinille -

.. isänä ja äitinä - ottakaa nyt viimeistään vaari koulukiusaamiseen ja -väkivaltaan |5 - lapset ja nuoret huutavat hätäänsä ja Te jos ketkä juuri nyt tiedätte, että lapsissa on tulevaisuus - teidänkin tulevaisuus!

|5 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2021/03/eu-tasoinen-ilo-oppia-mentaliteetti.html -
|5 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2021/04/kansalaiskirjoitus-koulu-ja.html -
|5 ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/232835-yhteisollisyyden-huippuhetki-annetaan-nuorille-tie-luottamukseen -On aika herätä!

Teitä maan isänä ja - äitinä on lähestytty kansakunnan tasolta useita kertoja |6. On aika ryhtyä asioihin, jotka ovat meidän omia asioita - meidän suomalaisten ikiomia asioita.

|6 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2021/08/liikaa-afganistania-liian-vahan-omia.html -
|6 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/04/tp-sauli-niinisto-tarttui.html -
|6 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2021/09/lapsi-joutuu-vankilaan-tuleeko-hanesta.html -Emme sekaannut ja sotkeudu muiden itsenäisten omiin sisäisiin asioihin, kun ne eivät meitä kosketa - kosketellaan silloin, kun omat asiamme ovat kunnossa!

Nyt olemme oikeasti ihmisiä, inhimillisiä ja otamme tosissaan meidän omat ongelmat - suuret ongelmat - noiden ratkaisua nyt äänestävä kansa odottaa - aloitetaan työ, todellinen työ hyväksemme - Suomen hyväksi ja eduksi!

--
EKSTRA - Emme halua olla Yhdysvaltojen etupiirissä - täällä idän ja lännen vedenjakajalla!
~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2015/02/nato-isantamaa-mou-poytakirja.html -


--
|*https://yle.fi/a/3-10692326 -, Yle-otsikoituna näin:
"USA uhkaa kansainvälistä oikeusistuinta pakotteilla, jos sen sotilaiden tekemiä mahdollisia sotarikoksia aletaan tutkia
Yhdysvaltain ulkoministerin mukaan Kansainvälisen rikostuomioistuimen toiminta uhkaa sen kansallisia etuja.
"
-toimittajana Yrjö Kokkonen.

Tässä kuultaa meille ehkä se pahin uhka - varauma idästä - Venäjältä miten heillä nähdään huominen, kun käydään kamppailuun maa-alasta |elintilasta - Lebensraum auf Deutsch - lopulta on kyse maaperästä, mistä tuotetaan lähes kaikki se ravinto, raaka-aine ja materiaali mitä koko ihmiskunta tarvitsee - muistamme Venäjän olevan ylivertaisesti maailman suurin maapinta-alavaltio! Niin? - aivan!

*****


BLOG-kuvat

7 kommenttia:

Ilkka Luoma kirjoitti...

I e-mail:

Lähetetty: lauantai 11. helmikuuta 2023 12:16

Vastaanottaja: Tasavallan.Presidentti@tpk.fi; sanna.marin@vnk.fi; pekka.haavisto@formin.fi; jussi.halla-aho@eduskunta.fi; erkki.tuomioja@eduskunta.fi; matti.vanhanen@eduskunta.fi; riikka.purra@eduskunta.fi; petteri.orpo@eduskunta.fi

Kopio: mika.aaltola@fiia.fi; mika.niikko@eduskunta.fi; mika.lintila@tem.fi; mika.hentunen@yle.fi; mika.kari@eduskunta.fi; mikael.mattlin@utu.fi; mikael.pentikainen@yrittajat.fi; mikael.wigell@fiia.fi

Aihe: Kansalaiskirjoitus: Kansakunta avaamassa silmänsä - Nato ei ole meitä varten


..

Ilkka Luoma kirjoitti...

II e-mail:

Lähetetty: lauantai 11. helmikuuta 2023 12:22

Vastaanottaja: antti.rinne@eduskunta.fi; antti.kaikkonen@defmin.fi; antti.lindtman@eduskunta.fi; antti.hakkanen@eduskunta.fi; antti.pelttari@supo.fi; antti.kurvinen@eduskunta.fi; antti.heikinmatti@yle.fi

Kopio: Karvala Kreeta; Arja Paananen; Timo Haapala; timo.kivinen@mil.fi; timo.heinonen@eduskunta.fi; timo.pa.miettinen@helsinki.fi; timo.harakka@lvm.fi; teija.tiilikainen@hybridcoe.fi; matti.pesu@fiia.fi

Aihe: II : Kansalaiskirjoitus: Kansakunta avaamassa silmänsä - Nato ei ole meitä varten


..

Ilkka Luoma kirjoitti...

III e-mail:

Lähetetty: lauantai 11. helmikuuta 2023 12:30

Vastaanottaja: juha.sipila@eduskunta.fi; katri.kulmuni@eduskunta.fi; paavo.vayrynen@paavovayrynen.fi; eeva.kalli@eduskunta.fi; kimmo.kiljunen@eduskunta.fi; eero.heinaluoma@europarl.europa.eu; johannes.koskinen@eduskunta.fi

Kopio: jyrki.katainen@sitra.fi; jyrki.saarikoski@yle.fi; jyri.hakamies@ek.fi; jyri.lavikainen@fiia.fi; Raitasalo Jyri PV PE; ben.zyskowicz@eduskunta.fi; kai.mykkanen@eduskunta.fi; elina.valtonen@eduskunta.fi; elina.vantonen@hs.fi

Aihe: II : Kansalaiskirjoitus: Kansakunta avaamassa silmänsä - Nato ei ole meitä varten


..

Ilkka Luoma kirjoitti...

IV e-mail:

Lähetetty: lauantai 11. helmikuuta 2023 12:35

Vastaanottaja: juho.eerola@eduskunta.fi; juho.romakkaniemi@chamber.fi; Risto E. J. Penttilä; Antero Mukka; lauri.nurmi@iltalehti.fi; matti.putkonen@perussuomalaiset.fi; matti.kalliokoski@otava.fi; SARVAMAA Petri

Kopio: laura.huhtasaari@europarl.europa.eu; laura.halminen@hs.fi; Laura Saarikoski; heikki.autto@eduskunta.fi; heikki.patomaki@helsinki.fi; kristi.raik@icds.ee; krista.mikkonen@eduskunta.fi; esko.kiviranta@eduskunta.fi

Aihe: II : Kansalaiskirjoitus: Kansakunta avaamassa silmänsä - Nato ei ole meitä varten


..

Ilkka Luoma kirjoitti...

V e-mail:

Lähetetty: lauantai 11. helmikuuta 2023 12:41

Vastaanottaja: toni.lehtinen@hs.fi; miapetra.kumpula-natri@europarl.europa.eu; charly.salonius-pasternak@fiia.fi; mikko.karna@eduskunta.fi; mikko.hautala@formin.fi; mikko.kinnunen@eduskunta.fi; markku.kangaspuro@helsinki.fi

Kopio: teuvo.hakkarainen@europarl.europa.eu; tytti.tuppurainen@vnk.fi; jaana.pelkonen@eduskunta.fi; martti.j.kari@jyu.fi; sinikukka.saari@fiia.fi; tuomas.forsberg@helsinki.fi; mikko.savola@eduskunta.fi

Aihe: II : Kansalaiskirjoitus: Kansakunta avaamassa silmänsä - Nato ei ole meitä varten


..

Ilkka Luoma kirjoitti...

VI e-mail:

Lähetetty: lauantai 11. helmikuuta 2023 12:49

Vastaanottaja: paivi.rasanen@eduskunta.fi; paivi.kerola@yle.fi; sari.essayah@eduskunta.fi; Sarkomaa Sari; jaana.pelkonen@eduskunta.fi; annika.saarikko@vm.fi; henri.a.vanhanen@fiia.fi

Kopio: marja.sannikka@yle.fi; marja.salomaa@hs.fi; Olli Waris; olli.rehn@bof.fi; olli.immonen@eduskunta.fi; satu.hassi@eduskunta.fi; Vesa Sirén; harry.harkimo@eduskunta.fi; FIIA

Aihe: II : Kansalaiskirjoitus: Kansakunta avaamassa silmänsä - Nato ei ole meitä varten


..

Ilkka Luoma kirjoitti...

VII e-mail:

Lähetetty: lauantai 11. helmikuuta 2023 13:24

Vastaanottaja: Ahtonen Juha; esa.eravalo@kd.fi; essi.sutinen@hs.fi; pekka.hakala@hs.fi; Pekka Mykkänen; li.andersson@minedu.fi; sonja.parkkinen@hs.fi; Tikkanen Jouni

Kopio: tuomas.iso-markku@fiia.fi; tuomas.kettunen@eduskunta.fi; toimi.kankaanniemi@eduskunta.fi; leena.meri@eduskunta.fi; pekka.visuri@kolumbus.fi; hannu.puustinen@eduskunta.fi

Aihe: II : Kansalaiskirjoitus: Kansakunta avaamassa silmänsä - Nato ei ole meitä varten


..